נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

עופר לוי טוען "אני המוזיקאי הכי טוב בעולם" (כתבה מ-Ynet) F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 5 [ 64 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עופר לוי טוען "אני המוזיקאי הכי טוב בעולם" (כתבה מ-Ynet)

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עופר לוי טוען "אני המוזיקאי הכי טוב בעולם" (כתבה מ-Ynet)
הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 13:51 
מנהל פורום
מנהל פורום

לייקים: 21 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

UnReaL כתב:
pascal כתב:
אתם עדר!!!

תגידו שמי שאוהב את עופר לוי לא מבין או מדבר שטויות

אבל אתם אם כול הביקור של יפה המוזיקה של פעם שומעים אשפה !!!

והבעיה שאתם שומעים אבל בוחרים לחשוב שעופר לוי שחצן או לא יודע מה אבל אתם משקרים לעצמכם

בניגוד לזבל שקיים היום שאייל גולן או קובי פרץ מוצאים שיר כול דקה או ממלאים את נוקיה הרי יש שם הרבה אשפה

עופר לוי תמיד היה נאמן לעצמו ולקהל שלו ותמיד נתן רמה גבוה אז תחשבו קצת אתם אנשים חכמים עם טעם מוזקלי טוב

עובדה שעופר לוי ציין את יניב בן משיח כזמר ברמה ומה תגידו שהוא שחצן על זמרים אז בדיוק ההפך עופר אומר בדיוק

מה שאתם חושבים שהמוזיקה היום היא אשפה ולא יותר אז במקום לכתוב שטויות תיהיו אמיתיים עם עצמכם ותגידו הבן

אדם צודק כול הזמרים היום כמעט כולם שרים בשביל כסף נטו ולא מעניין אותם הקהל שלהם!!!

עופר שר בשביל הכיף ? גם בשביל הכסף ... זמר = פרנסה !!

ואני מודה שעופר לוי איכותי אבל מפה עד ל "הכי טוב בעולם" בולשייייט !

מי יותר טוב הוא או ישי לו או שלמה ארצי ? אז כול אחד בסגנון שלו ... ולא לשכוח שיש טעם אישי לכל אדם !!

ואמרתי בעבר לדעתי חנן של היום ( ילד הפלא הכונה ) עולה על עופר לוי של היום

הוא מדבר על גלגול קודם ... ועל תורת או חוק ה"לויים" כאילו כמה שטויות אפשר להגיד ?

שהוא יצא על קובי פרץ ומשה פרץ הבנתי אותו ...

פעם (לפני פחות משנה ) אמר שאייל לקח לו תגלימה אבל לא הכתר שלאייל יש קול צלול ונקי עכשיו הוא יוצא על אייל גולן ... ואפילו על איציק קלה !

קיצר הוא זמר ענק , אבל בתור אדם ... לא אגיב

בוא נעשה סדר בדברים לגבי סגנון אתה צודק בסגנון שלו זה ברור שהוא מספר אחד ולדעתי הוא הזמר הגדול מעולם!!!

לגבי חנן אני לא יענה אפילו בגלל שאני מכבד אותך ואתה מביא לי בחור בן 40 שנקרא חנן ילד הפלא שאפילו לא הופיע בפלאקה ולהשוות בינהם זה לזלזל בעצמך אז עזוב

לגבי הלווים שטויות או לא הוא לקח משהו מהתורה והשליך להיום זכותו

לגבי אייל גולן הוא אמר שהוא ניהיה פלסטיקה יענו רק כסף ולכבוש וכאלה בחיאת אחי להופיע עם אלי יצפאן זה לעשות מעצמו צחוק לגבי איציק קלה בעבר אהבתי אבל היום הוא כמו כולם שר שירים כדי שישמיעו אותו וכדי למכור בלי נשמה או חשיבה

וכול אחד יכול לראות בוא איזה אדם שהוא רוצה לדעתי הוא שרוט זה בטוח אבל אדם טוב וברור שזה הפרנסה שלו אבל הוא לא רץ להפוך את עצמו לשמרטוט בשביל זה בניגוד לשאר האנשים!

אל תגיד לקב"ה כמה הצרות שלך גדולות , תגיד לצרות שלך כמה הקב"ה גדול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 14:10 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 980 אוהבים

pascal כתב:
UnReaL כתב:
pascal כתב:
אתם עדר!!!

והבעיה שאתם שומעים אבל בוחרים לחשוב שעופר לוי שחצן או לא יודע מה אבל אתם משקרים לעצמכם

בניגוד לזבל שקיים היום שאייל גולן או קובי פרץ מוצאים שיר כול דקה או ממלאים את נוקיה הרי יש שם הרבה אשפה

עופר לוי תמיד היה נאמן לעצמו ולקהל שלו ותמיד נתן רמה גבוה אז תחשבו קצת אתם אנשים חכמים עם טעם מוזקלי טוב

עובדה שעופר לוי ציין את יניב בן משיח כזמר ברמה ומה תגידו שהוא שחצן על זמרים אז בדיוק ההפך עופר אומר בדיוק

מה שאתם חושבים שהמוזיקה היום היא אשפה ולא יותר אז במקום לכתוב שטויות תיהיו אמיתיים עם עצמכם ותגידו הבן

אדם צודק כול הזמרים היום כמעט כולם שרים בשביל כסף נטו ולא מעניין אותם הקהל שלהם!!!

מי יותר טוב הוא או ישי לו או שלמה ארצי ? אז כול אחד בסגנון שלו ... ולא לשכוח שיש טעם אישי לכל אדם !!

הוא מדבר על גלגול קודם ... ועל תורת או חוק ה"לויים" כאילו כמה שטויות אפשר להגיד ?

פעם (לפני פחות משנה ) אמר שאייל לקח לו תגלימה אבל לא הכתר שלאייל יש קול צלול ונקי עכשיו הוא יוצא על אייל גולן ... ואפילו על איציק קלה !

בוא נעשה סדר בדברים לגבי סגנון אתה צודק בסגנון שלו זה ברור שהוא מספר אחד ולדעתי הוא הזמר הגדול מעולם!!!

לגבי חנן אני לא יענה אפילו בגלל שאני מכבד אותך ואתה מביא לי בחור בן 40 שנקרא חנן ילד הפלא שאפילו לא הופיע בפלאקה ולהשוות בינהם זה לזלזל בעצמך אז עזוב

לגבי אייל גולן הוא אמר שהוא ניהיה פלסטיקה יענו רק כסף ולכבוש וכאלה בחיאת אחי להופיע עם אלי יצפאן זה לעשות מעצמו צחוק לגבי איציק קלה בעבר אהבתי אבל היום הוא כמו כולם שר שירים כדי שישמיעו אותו וכדי למכור בלי נשמה או חשיבה

וכול אחד יכול לראות בוא איזה אדם שהוא רוצה לדעתי הוא שרוט זה בטוח אבל אדם טוב וברור שזה הפרנסה שלו אבל הוא לא רץ להפוך את עצמו לשמרטוט בשביל זה בניגוד לשאר האנשים!

לא אמשיך להתוכח איתך לעוד הרבה זמן , אתה חייב לסולח לי אבל אתה עוד אחד מה"עדר" של עופר צודק כול הזמן ... תזכור תמיד שעופר סך הכל בנאדם ... אין טעם לנסות להמציא הסברים כדי להצדיק את האליל שלך ...
לגבי מי יותר טוב חנן או עופר ... אין פה עובדות יש פה טעם ... ולגבי השם זה כי יש יותר מדי חנן , סתם שאלה אתה יודע מה שם משפחה של חנן ?
אני כן יודע , אבל אני רוצה לדעת אם אתה יודע ... נאלצתי לרשום ילד הפלא כדי שתצליח להבין על איזה חנן אני מדבר והוא בן 36 אגב ...
ואה אתה מחליט שחנן לא לרמה של עופר כי הוא לא הופיע בפלאקה? אז עופר לא לרמה של קובי כי הוא הופיע בהיכל נוקיה ... זה מה שאתה אומר לי בעצם

קיצר תצא מהסרט ... אגב אתה יודע שהשיר שלו "הזדמנות שניה" נכשל בצורה חזקה בסלולארי ? אתה יודע שהשיר באורך 7 דקות אבל בשביל לכנס לרדיו עשה גירסה קצרה ( זמר פלסטיקה נהיה ? אולי כן ) ואפילו היא לא הצליחה לעשות את ההצלחה שהוא רצה ....
אז במקום לצאת על אייל גולן , קובי פרץ, משה פרץ, איציק קלה ועוד רבים ... שיתרכז בעצמו באותו אלכהול וסגריות שהורסים לו הקול ....

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 15:20 
מנהל פורום
מנהל פורום

UnReaL כתב:
pascal כתב:
UnReaL כתב:
pascal כתב:
אתם עדר!!!

לא אמשיך להתוכח איתך לעוד הרבה זמן , אתה חייב לסולח לי אבל אתה עוד אחד מה"עדר" של עופר צודק כול הזמן ... תזכור תמיד שעופר סך הכל בנאדם ... אין טעם לנסות להמציא הסברים כדי להצדיק את האליל שלך ...
לגבי מי יותר טוב חנן או עופר ... אין פה עובדות יש פה טעם ... ולגבי השם זה כי יש יותר מדי חנן , סתם שאלה אתה יודע מה שם משפחה של חנן ?
אני כן יודע , אבל אני רוצה לדעת אם אתה יודע ... נאלצתי לרשום ילד הפלא כדי שתצליח להבין על איזה חנן אני מדבר והוא בן 36 אגב ...
ואה אתה מחליט שחנן לא לרמה של עופר כי הוא לא הופיע בפלאקה? אז עופר לא לרמה של קובי כי הוא הופיע בהיכל נוקיה ... זה מה שאתה אומר לי בעצם

קיצר תצא מהסרט ... אגב אתה יודע שהשיר שלו "הזדמנות שניה" נכשל בצורה חזקה בסלולארי ? אתה יודע שהשיר באורך 7 דקות אבל בשביל לכנס לרדיו עשה גירסה קצרה ( זמר פלסטיקה נהיה ? אולי כן ) ואפילו היא לא הצליחה לעשות את ההצלחה שהוא רצה ....
אז במקום לצאת על אייל גולן , קובי פרץ, משה פרץ, איציק קלה ועוד רבים ... שיתרכז בעצמו באותו אלכהול וסגריות שהורסים לו הקול ....

להתווכח על טעם זה בטוח לא המקום שוב עופר הוא לא האליל שלי ולא כלום לדעתי האישית אני ידגיש הוא הזמר הטוב ששמעתי במהלך 26 שנות קיומי מעבר לזה כמו שאמרת קודם גם עופר לוי למרות הכול צריך להתפרנס ולעשות שינויים כדי להכנס שיר לרדיו וכדומה
ולגבי נוקיה גם עם אייל וקובי ישירו כול החיים רק בנוקיה הם לא יגיעו לרמה של עופר ששר בהיכל התרבות בלי מיקרופון לצורך הדוגמא או מקומות אחרים שבלי עופר לוי אף זמר לא היה מגיע למה שקורה היום שזמר עם 2 דיסקים עושה הופעה בהיכל התרבות ותסכים איתי שזה כבר מראה לאן ידרדרנו .
מעבר לזה לא התכוונתי להצדיק או לרומם את שמו של עופר לוי רק רציתי להגיד לכול מי שקטל אותו שהוא אומר מה שאנשים כמוך וכמו רוב הפורום כתבו פה שהרמה של המוזיקה ירדה והיום הזמרים המצליחים מסתכלים על כסף ולא על רגש וכדומה תאמין לי שלמרות שאתה חושב שאני מתפלל כול בוקר לאל עופר לוי אז לא אני לא כזה ויש לי אלוקים אחד שרק אותו אני מעריץ ורק הוא האליל שלי ויותר מזה אני יגיד לך שבתקופה האחרונה אני שומע רק שירי דת וקצת ממש את עופר ככה שאני לא כזה חסיד שלו רק מסכים עם זה שהדרדרנו ברמה קשות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 16:50 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 8609 אוהבים

מעיין הנעורים אהבתי את המשפט:
כל ע-ר-ס שומע עופר לוי, אבל לא כל מי ששומע עופר לוי הוא ע-ר-ס!

אולי זה גם מה שמראה על התרבות הזו של המוזיקה לצערי.
הנה למשל ההופעה שפוצצה באולפן השקוף בפסח שנה שעברה בערוץ 24,
שראיתי את עופר לוי איך התנהג בתוך האולפן שקפץ על ספות
ובחוץ אתה רואה בעיקר "ערסי צעצוע" בני 16, זה יוצא גם את הסטיגמה.

בתורכיה וכאלה, לא תראה תרבות כזו של מעריצים.

נכון אהבתי את הפעולה שלו שכיבו את האורות בחוץ ושהפסיק את ההופעה, בזה הוא צדק.

ולא משנה כמה פלסטיקה טוענים שיש אצל אייל גולן היום,
זה עדיין לא פוסל את האיכויות הקוליות שלו והגשות השירים.
עופר לוי לא יכול לבצע שירים (אפילו ישנים) האיכותיים של אייל גולן ולהפך,
כל אחד שר בסגנון אחר.

וברור שהסגנון של משה פרץ וכאלה זה בעיקר שירי חתונות וריקודים
הם לא יעשו עכשיו שיר תורכי מן הסתם.
השירה התורכית והערבית רובה שקטה וכבדה כזו,
קשה לזלזל בשירים כשיש לך לחן כזה חח

וארתין יפה אמרת בתגובות שלך.

משום מה נהיתה התופעה של מי שאוהב את עופר לוי ואת הסגנון הזה כביכול "מבין במוזיקה"
פשש שיהיה לבריאות.
אבל איציק קלה ואייל גולן לדעתי איכותיים באותה מידה,
והייתי מצרף גם את חיים משה ועוד כמה.

כל היום רבים רבעי טונים שמיניות טונים מקאמים
אפשר לחשוב, אני בטוח ש-60 אחוז מהמעריצים של עופר לא יודעים מה זה בכלל,
מבחינתם זה יאללה שכונה עופר לוי, מה אכפת להם איך השירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 17:16 
מנהל פורום
מנהל פורום

atzoref כתב:
מעיין הנעורים אהבתי את המשפט:
כל ע-ר-ס שומע עופר לוי, אבל לא כל מי ששומע עופר לוי הוא ע-ר-ס!

אולי זה גם מה שמראה על התרבות הזו של המוזיקה לצערי.
הנה למשל ההופעה שפוצצה באולפן השקוף בפסח שנה שעברה בערוץ 24,
שראיתי את עופר לוי איך התנהג בתוך האולפן שקפץ על ספות
ובחוץ אתה רואה בעיקר "ערסי צעצוע" בני 16, זה יוצא גם את הסטיגמה.

בתורכיה וכאלה, לא תראה תרבות כזו של מעריצים.

נכון אהבתי את הפעולה שלו שכיבו את האורות בחוץ ושהפסיק את ההופעה, בזה הוא צדק.

ולא משנה כמה פלסטיקה טוענים שיש אצל אייל גולן היום,
זה עדיין לא פוסל את האיכויות הקוליות שלו והגשות השירים.
עופר לוי לא יכול לבצע שירים (אפילו ישנים) האיכותיים של אייל גולן ולהפך,
כל אחד שר בסגנון אחר.

וברור שהסגנון של משה פרץ וכאלה זה בעיקר שירי חתונות וריקודים
הם לא יעשו עכשיו שיר תורכי מן הסתם.
השירה התורכית והערבית רובה שקטה וכבדה כזו,
קשה לזלזל בשירים כשיש לך לחן כזה חח

וארתין יפה אמרת בתגובות שלך.

משום מה נהיתה התופעה של מי שאוהב את עופר לוי ואת הסגנון הזה כביכול "מבין במוזיקה"
פשש שיהיה לבריאות.
אבל איציק קלה ואייל גולן לדעתי איכותיים באותה מידה,
והייתי מצרף גם את חיים משה ועוד כמה.

כל היום רבים רבעי טונים שמיניות טונים מקאמים
אפשר לחשוב, אני בטוח ש-60 אחוז מהמעריצים של עופר לא יודעים מה זה בכלל,
מבחינתם זה יאללה שכונה עופר לוי, מה אכפת להם איך השירה.

צורף ידיד פה הטעות שלך וגם פה הסטיגמה חוץ מילדים מתלהבים שבאותה מידה כול הערסי צעצוע בני ה16 היו מגיעים גם עם היה שם את אייל גולן או איציק קלה
לדעתי מי שבאמת אוהב את עופר לוי ולא בשביל לשמוע דיכאון וכול סטיגמה אחרת שקשורה אליו
שומע איכות וכן תתפלא אבל הרבה מעריצים שלו מבינים מה זה רבע טון וכדומה ויודעים לעשות הבדל קטן שאנשים כמוך לא עושים ושמים ליד עופר לוי זמרים טובים עם קול יפה נטו בלי אכויות קוליות שירדו ברמה חבל שאתם מפספסים את העיקר במה שעופר אמר ומתעסקים בטפל
העיקר היה שאין מוזיקה בארץ ומביא ששומע את הדיסק החדש של אייל גולן וקורה לזה מויזקה אז הוא באמת לא מבין במוזיקה ומי שהולך לנוקיה לראות את אייל גולן עם אלי יצפאן לא מחפש איכות הוא מחפש פלסטיקה שיש היום לאייל ולקובי בכמויות!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 18:10 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1622 אוהבים
שם פרטי: _.
שם משפחה: _.

pascal, אתה שם לב מה אתה כותב ?
אתה רואה איזה שטיות בכמויות על כמויות אתה מדבר ?
אני מסכים מילה במילה עם כל מה שארתין אמר פה
ומחזק את התגובות שלו, תשים לב קצת למה שאתה אומר.

בקשר לרבעי ושמינית טון, 80% מהאוכלוסיה בארץ
לא מבינה ויודעת מה זה בכלל.

אני מכיר את הגולשים פה בפורום
ואני יודע כבר המון זמן כשפותחים פה על עופר לוי
ישר פורץ המעריצים שלו להגנתו, לא משנה
מה הוא אמר, יגיד או יעשה.
אתם תמיד תיהיו מאוחריו ותיהיו כמו שארתין מגדיר "עדר".
אין ספק שאתם אחלה של קהל, אני אחד מאוהבי עופר לוי,
אבל אני לא מגדיר את עצמי כמעריץ של אף אחד
חוץ מאת עצמי.
וההגדרה שלי אליכם זה פשוט שאתם חיים בבועה,
קצת לא מציאותיים ..

אני לא אוסיף בנושא, אין לי מה לאמר פה יותר
כי הכל נאמר כבר ונאמר עוד בנושאים קדומים הרבה יותר.
חבל לי לבזבז את הזמן על הוויכוח הזה,
כי אחרי הכל, שורה תחתונה, אני סתם טוחן פה מים ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 18:52 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

אני אישית לפעמים לא מבין מה רע בקול יפה מאשר רבעי טונים שאולי חלק קטן שמים לב לדקויות ומבינים מה זה.

הבעיה היחידה שיש לי זה עם הטקסטים ופה אני מסכים שיש הדרדרות חזקה.

לדעתי דווקא אייל גולן מדי פעם מציל את המצב,
אבל כמו שארתין אמר פה פעם, עד שאייל גולן מביא שיר טם טקסט גבוה יחסית,
לא הרבה מתחברים אליו. ולגביו זה פוגע בפרנסה.

אבל הידרדות בתכנים יש בכל הז'אנרים, גם בז'אנר של עופר לוי.
זה שאצל הסגנון של אייל גולן זה נשמע יותר תת רמה מאשר לשיר טקסט ירוד בסגנון תורכי ,
מבחינתי זה אותו דבר.

ושוב לא אני יצרתי את הסטיגמה על הסגנון הזה, זה המעריצים של עופר לוי שיצרו.

ושוב אייל גולן אפילו הסכים שיגדירו אותו כ"בדרן" אם ככה אז הוא בדרן מצליח.
אני כמובן לגבי אייל גולן אוהב כל מה שעשה פעם (כולל שירים שלו וכולל ביצועים של שירים אחרים נוסטלגים),
לגבי היום חלק כן חלק פחות.

לגבי עופר לוי אני יכול לספור 10-15 שירים גג שאני ממש אוהב,
אבל זה כבר עניין של טעם.
ככה שאני פחות מעניין אותי לפחות אם הוא שר את השיר ברבעי טון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 19:19 
מנהל פורום
מנהל פורום

Snir Shamka כתב:
pascal, אתה שם לב מה אתה כותב ?
אתה רואה איזה שטיות בכמויות על כמויות אתה מדבר ?
אני מסכים מילה במילה עם כל מה שארתין אמר פה
ומחזק את התגובות שלו, תשים לב קצת למה שאתה אומר.

בקשר לרבעי ושמינית טון, 80% מהאוכלוסיה בארץ
לא מבינה ויודעת מה זה בכלל.

אני מכיר את הגולשים פה בפורום
ואני יודע כבר המון זמן כשפותחים פה על עופר לוי
ישר פורץ המעריצים שלו להגנתו, לא משנה
מה הוא אמר, יגיד או יעשה.
אתם תמיד תיהיו מאוחריו ותיהיו כמו שארתין מגדיר "עדר".
אין ספק שאתם אחלה של קהל, אני אחד מאוהבי עופר לוי,
אבל אני לא מגדיר את עצמי כמעריץ של אף אחד
חוץ מאת עצמי.
וההגדרה שלי אליכם זה פשוט שאתם חיים בבועה,
קצת לא מציאותיים ..

אני לא אוסיף בנושא, אין לי מה לאמר פה יותר
כי הכל נאמר כבר ונאמר עוד בנושאים קדומים הרבה יותר.
חבל לי לבזבז את הזמן על הוויכוח הזה,
כי אחרי הכל, שורה תחתונה, אני סתם טוחן פה מים ..

הבעיה שלך שאני שם לב למה שאני כותב ואתה זה שלא אני גם לא מגדיר את עצמי כמעריץ מטורף אני לא מחכה לעופר מתחת לבית
שיחזור מהופעות צאו מהסרט שיש פה מעריצים שרופים שלא חיים בלי עופר הבעיה שלכם וכבר רשמתי זה שאתם מסתכלים על חלק מסויים ממה שעופר אמר שמותר לך בתור אדם להתחבר או לא והכוונה לזה שהוא הגדול מכולם אבל לגבי זה שהוא נכנס בזמרים המובילים שלך אייל גולן וקובי פרץ אז אני לא מתפלא שאתה מגיב ככה בלי לזלזל הזמרים האלה זה הדור שלך ובלי חס וחלילה והתנשא אני מבוגר ממך ב10 שנים אז כן אני רגיל למוזיקה אחרת וכול הזבל שיש היום פשוט משפיל אני גדלתי ושמעתי עופר לוי מגיל צעיר ועוד זמרים שהם לא אותם כשרונות והרמה היום היא של ילדות בנות 14 ששולחות הסמס להוריד שיר או להצביע לכוכב נולד הדבר שאני הכי מתחבר אליו בראיון זה שאייל גולן קובי פרץ ואיציק קלה לא מסתכלים על איכות יותר תגידו שהקול שלהם נשמע טרי יותר סבבה תגידו שהם מפוצצים מופעים סבבה אבל על תשכחו מי התחיל את הכול ויסלח לי זוהר ארגוב שהיה חלק מאוד מרכזי עופר לוי הופיע במקומות שאף אחד לא חלם להופיע בהם והיום בתור המקולקל של ימינו לחבר'ה בגילך ( אותך אני לא מכליל וזה לא אישי ) יותר טוב לשמוע ג'ונגל או שירים ברמה הזאת מסוד הנעורים וכדומה .
אז תעשו לי טובה תפסיקו ליצור פה קומץ מעריצים של עופר לוי שהולכים אחריו עד המות בסך הכול זה שאני מחזיק ממנו זמר לא קשור לנושא המרכזי שאנחנו מדברים והוא זה שעופר לוי פתח פה על מה שמפריע לרוב האנשים כאן כולל תגובה מעלי של עדי שמצדיק אותי שהטקסטים היום ברמה נמוכה ולדעתי אתם מזלזלים בכמה אנשים שאני מכיר פה שמתענינים באיכות למרות שאין ספק שעופר לוי של פעם גם לא יחזור מבחינת איכות כול כמו שארתין אמר את הנזק הוא גרם לעצמו .
תסכימו איתי או לא זה דעתי האישית בלבד !!!
אחלה ערב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 19:25 
מנהל גלובאלי
מנהל גלובאלי
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4011 אוהבים
שם פרטי: עוז
שם משפחה: ע.

"אני אכן עובד מאוד קשה על האלבום החדש. אני מאמין שהוא האלבום הכי טוב שהוצאתי אי פעם. יש באלבום החדש את כל הגאונות של המוזיקה שלי בזכות הסגנון של עופר לוי - הסגנון של הלויים".

לויים?

"הלויים היו הזמרים בבית המקדש. כולם לקחו את המוזיקה מהם: המצרים, הטורקים, היוונים, כולם. כל השירים, סגנונות, מקאמים, טונים, הכל מהלויים. אני בכלל מתלמידיו של משה רבנו".

כמה טמטום בבנאדם אחד?!
יש לו הרבה שירים יפים ונחמדים! אבל...
הוא משתחצן יותר מידי, הקנאות הורגת אותו
לאייל גולן קול יותר יפה,יחסי ציבור וכל מה שמסביב...
אם עופר לוי ישיר מוזיקה טיפה פחות כבדה... יש הרבה אנשים שירצו לשמוע אותו.
יש לו הרבה שירים שלא מביאים חשק בכלל.
לעומת זאת שירים כמו: יום הרווקים, ממלכת העיר ,ציפור השמש ---יותר קלילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 20:07 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

אם הוא ישנה סגנון הוא יצא קרח מכאן ומכאן...

שימשיך לשיר מה שהמעריצים שלו אוהבים, רק שיכבד אחרים.
שישמיץ אנשים מהז'אנר שלו (לא שיש הרבה)

אבל לגבי הסגנון האחר של משה פרץ ודומיו זה מה שמביא להם את הפרנסה,
אני לא בעד זה אבל אין מה לעשות.
הם קלטו מה שפעם הם לא שמו לב, אז לא עשו כסף מהמוזיקה
היום עושים מיליונים והם לא רואים סיבה להפסיק את זה ובצדק.
הדוגמה הבולטת היא קובי פרץ שממש גם שינה סגנון מפעם להיום.

זמרי תורכית וכדומה אף פעם לא עשו הרבה כסף,
חוץ מעופר לוי אולי שהוא בעל שם בארץ, הסגנון הזה לא רווחי בארץ וזו עובדה.
זה שעופר לוי שומר על הקו שלו זה יפה.
רק שלא יגרום בדיבורים וההתנהגות שלו ליצור את הסטיגמה על המוזיקה שלו בעצמו,
מילא הקומץ שעושה את הרושם הזה לא צריך שגם הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 20:16 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

האשכול נהיה טחינת מים, לכן הפסקתי להגיב פה ...
את מחשבתי הבאתי לידי ביטוי בתגובות שלי פה
וזה מספיק לי ודי !

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 20:35 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 2 אוהבים

שמעו הוא זמר גדול, אבל מעבר לעובדה שהוא שחצן על(שזה עוד ידוע)איך הוא מרשה לעצמו להתבטא כך בנושאי דת כאילו הוא באותה מדרגה עם משה רבינו. עלק ''צדיק''. זה ביזיון שאדם ''דתי'' לכאורה, שוכח את הפרטים הבסיסיים ביותר בדת המופלאה שלנו.

פאסקל, בעבר חשבתי שאתה בן 13 במקרה הטוב, אבל לאחר שחשפת את גילך האמיתי(26), לא נותר לי אלא לרחם עליך ודומים לך. מילד בן 12-13 אפשר לצפות לרמה כזאת, אבל בגיל 26 כבר קשה יותר להכניס משהו לקופסה.

לילה טוב ושבוע נפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 20:52 
מנהל פורום
מנהל פורום

אורי_ע כתב:
שמעו הוא זמר גדול, אבל מעבר לעובדה שהוא שחצן על(שזה עוד ידוע)איך הוא מרשה לעצמו להתבטא כך בנושאי דת כאילו הוא באותה מדרגה עם משה רבינו. עלק ''צדיק''. זה ביזיון שאדם ''דתי'' לכאורה, שוכח את הפרטים הבסיסיים ביותר בדת המופלאה שלנו.

פאסקל, בעבר חשבתי שאתה בן 13 במקרה הטוב, אבל לאחר שחשפת את גילך האמיתי(26), לא נותר לי אלא לרחם עליך ודומים לך. מילד בן 12-13 אפשר לצפות לרמה כזאת, אבל בגיל 26 כבר קשה יותר להכניס משהו לקופסה.

לילה טוב ושבוע נפלא.

תקשיב מתוק עד שהגעת היה דיון ברמה נורמלית כול אחד ודעתו זה שחשבת שאני בן 13 זה מחמאה כי אדם כמוך שמתייחס בכתבה שכזו לדברים האלה שהוא אמר מראה את רמתך הגבוהה אז אולי אני בן 13 אבל אתה צריך ללמוד לקרוא שוב וותבין מה שכתבתי
ויותר מזה בתור אדם דתי עם ילד בגיל שלך נראה לך שמישהו פה התייחס לאימרות האלה שאתה מציין חוץ ממך
תחשוב שוב תקרא שוב ותחזור בצורה נורמלית כי למרות שאתה מאחורי מקלדת חינוך בסיסי צריך להיות לך וכבוד לגדולים צריך להיות למי שכותב על דת ושפה נורמלית זה מינימום של "ואהבת לרעך כמוך" לדיון כי 90 אחוז מהאנשים לא מסכימים איתי כאן ואין לי בעיה אנחנו בני אדם וכול אחד ודעתו רק הצורה נשמה

לילה טוב מתוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 21:14 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

חבר'ה תרגעו
לא כול אחד יודע לקבל או להעביר ביקורת ...
בקצב הזה יהיה ריב ואז אצרך לנעול אשכול זה... אז חבל
תמיד לכיף להתוכח בצורה מכובדת שמראה על בגרות והבנה...
אגב לא משנה מה נגיד על אייל גולן או עופר לוי או כול זמר אחר
בכול מקרה אנחנו פה נריב סתם... והם ימשיכו לספור המזומנים שלהם
אז חברים שלי לשתות מים ולהרגע
ובואו נדבר בצורה יותר מתיאמה ומכובדת בשבילנו ובשביל כולם

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2010, 21:17 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 2 אוהבים

פאסקל, קודם כל יש לי כמה שנים מעליך, ואני לא מתגאה בזה חלילה.
שנית, אני מנסה לשפר את מידותיי בחודשים האחרונים, וההודעה שלי כלפייך, אכן לא היתה במקום מבחינת הניסוח, ועזוב את הביקורת שיש לי כלפיי ההערצה העיוורת שלך כלפיי עופר לוי, ובכלל עזוב את כל נושא האשכול הזה.

אני לוקח את דבריי בחזרה. אני מצטער אם פגעתי בך ושמח שלא נגררת אחרי ההודעה הלא יפה שלי.
אוהב אותך יהודי יקר!

שיהיה לילה טוב. :razz:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 5 [ 64 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

עופר לוי טוען "אני המוזיקאי הכי טוב בעולם" (כתבה מ-Ynet)

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית