נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ישראל בונדק vs. מנחם בן הקרב על המוזיקה המזרחית F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 2 [ 22 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

ישראל בונדק vs. מנחם בן הקרב על המוזיקה המזרחית

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ישראל בונדק vs. מנחם בן הקרב על המוזיקה המזרחית
הודעהפורסם: 19 פברואר 2010, 13:00 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 367 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

דידי הררי עשה את זה בצורה מכובדת ויפה, התנסח כמו שצריך והעביר את המסר הכי טוב שיש.
ישראל בונדק היה בוטה מידי עם פה מסריח, העיקר שהוא חובש כיפה ונותן ציטוטים שלטענתו מהתנ"ך אבל הם לא, מתבטא במילים לא יפות וכו'. אז בעיצם הוא רק הצדיק את מה שמנחם בן במקרה הזה אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2010, 22:45 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים

אם ישראל בונדק היה כ"כ בקיא במוזיקה המזרחית הוא היה יודע שהוא לא אמור להגן על מוזיקת הפופ שהיא לא מוזיקה מזרחית.
"אלף כוכבים מילא את נוקיה", בגלל אנשים בורים כמוך!
מוות לתקשורת ולמסחרה שהרסו לנו את המוזיקה המזרחית, אשכרה הגעתי למצב שאני מוצא משהו בכל מה שה"כוזרים" כותבים ואומרים...

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2010, 23:04 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

לייקים: 2 אוהבים

ירוק לנצח כתב:
אם ישראל בונדק היה כ"כ בקיא במוזיקה המזרחית הוא היה יודע שהוא לא אמור להגן על מוזיקת הפופ שהיא לא מוזיקה מזרחית.
מוות לתקשורת ולמסחרה שהרסו לנו את המוזיקה המזרחית, אשכרה הגעתי למצב שאני מוצא משהו בכל מה שה"כוזרים" כותבים ואומרים...

אחי אני מסכים איתך לגבי זה שהומזיקה המזרחית נהרסה, וגם כמוך מאחל מוות לכל מוזיקה מסחרית באשר היא.
אבל אני לא מסכים איתך שקבעת שבונדק לא מבין במוזיקה בגלל שהוא הגן על המוזיקה המסחרית. מנחם בן, ושאר אלו ששונאים לראות מזרחים מצליחים שונאים את הזמר המזרחי באופן כללי, גם אם איכותי וגם אם מסחרי. בונדק בסה"כ אוהב לראות את הזמר המזרחי מצליח אחרי שראה אותו אוכל קש במשך שנים. אני משוכנע שגם הוא כמוך וכמוני, מתגעגע ומעדיף את התקופה שבה הייתה מוזיקה מזרחית אמיתית, ולא כמו היום שירים שנכתבים במקסימום 2-3 דקות עם טקסטים כל כך בנאלים, ולחנים שנוצרו באמצעות מחשב בעזרת תוכנות כמו קיובייס שנועדו אך ורק להרקיד.

אבל אתה יודע מה? אני גם שמח שהיום המוזיקה הבכירה במדינה היא מזרחית וגם אם היא מסחרית, אבל ממניע שונה, ואני אסביר.

היה להם את עופר לוי, הזמר הכי טוב שאי פעם תפס מיקרופון במדינה הזאת, והם לא השמיעו, כי מבחינתם זה בכי, זה נחות, אז שיילכו להתקבב, ואתה יודע למה? כי עכשיו הם משמיעים את המזרחית הנחותה באמת, והם תקועים עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2010, 00:02 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים

מעין הנעורים כתב:
ירוק לנצח כתב:

אחי אני מסכים איתך לגבי זה שהומזיקה המזרחית נהרסה, וגם כמוך מאחל מוות לכל מוזיקה מסחרית באשר היא.
אבל אני לא מסכים איתך שקבעת שבונדק לא מבין במוזיקה בגלל שהוא הגן על המוזיקה המסחרית. מנחם בן, ושאר אלו ששונאים לראות מזרחים מצליחים שונאים את הזמר המזרחי באופן כללי, גם אם איכותי וגם אם מסחרי. בונדק בסה"כ אוהב לראות את הזמר המזרחי מצליח אחרי שראה אותו אוכל קש במשך שנים. אני משוכנע שגם הוא כמוך וכמוני, מתגעגע ומעדיף את התקופה שבה הייתה מוזיקה מזרחית אמיתית, ולא כמו היום שירים שנכתבים במקסימום 2-3 דקות עם טקסטים כל כך בנאלים, ולחנים שנוצרו באמצעות מחשב בעזרת תוכנות כמו קיובייס שנועדו אך ורק להרקיד.

אבל אתה יודע מה? אני גם שמח שהיום המוזיקה הבכירה במדינה היא מזרחית וגם אם היא מסחרית, אבל ממניע שונה, ואני אסביר.

היה להם את עופר לוי, הזמר הכי טוב שאי פעם תפס מיקרופון במדינה הזאת, והם לא השמיעו, כי מבחינתם זה בכי, זה נחות, אז שיילכו להתקבב, ואתה יודע למה? כי עכשיו הם משמיעים את המזרחית הנחותה באמת, והם תקועים עם זה.

דווקא מנחם בן ושאר האנשים שיורדים על המוזיקה העכשווית כן מעריכים, בטח שמעדיפים את המוזיקה של זוהר ז"ל על קובי פרץ למשל.
אני יודע שבונדק מעדיף את המוזיקה הישנה, ודווקא בגלל זה הגבתי כמו שהגבתי. כל מי שיורד על המוזיקה העכשווית יבורך. לא מעניין אותי אם מדובר באשכנזי, כורדי או אתיופי. מה שעניין אותו בויכוח הזה זה "להכניס לאשכנזים". עם גישה כזאת המוזיקה המזרחית תעלם לאט לאט, דווקא בגלל הגיבוי שאתם נותנים לאשפה שמשמיעים לכם...

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2010, 00:03 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 977 אוהבים

למען אמת עד היום לא הבנתי למה
שעופר לוי או כול זמר ממוצא מזרחי שהוא שר זה מזרחי
ואלו אביב גפן או ארצי שהם ממוצא לא מזרחי הם ישראלי
כאילו מה מזרחי זה לא ישראלי ? אם היה ביד שלי מזמן הייתי מוחק תשם מזרחית ומשנה אותו לישראלית

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2010, 21:04 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 8606 אוהבים

ארתין, זה בעיקר נקשר לשם המשפחה שלהם, כמה שזה נשמע הזוי
הנה יש זמרים רק בגלל שהיה להם בוסקילה או שהם הבן של....
הפכו אותם קשורים לז'אנר

ודבר השני, הם מצד שני לא יכולים להיקרא ישראלית כי הם יאבדו את כל הקהל שלהם
תראה למשל קובי פרץ, אם הוא יחשב ישראלי הוא מחוק
הוא מעדיף להישאר מוגדר "מזרחי" ולחגוג על שני עולמות.

למרות שאת המזרחית האמיתית שלו שהיתה לו הוא מכחיש לצערנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2011, 19:41 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 0 לייקים

:eek:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 2 [ 22 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

ישראל בונדק vs. מנחם בן הקרב על המוזיקה המזרחית

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית