נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

יניב בן משיח F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 4 מתוך 4 [ 50 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

יניב בן משיח

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יניב בן משיח
הודעהפורסם: 10 ינואר 2010, 14:57 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אורי_ע כתב:
אתה מכיר את ''אפקט העדר''? אתה מוכן (בבקשה) לתת טיעונים קצת יותר מאתגרים אינטלקטואלית, מהזבל שאתה שופך פה שוב ושוב!? זה שמעריצים של עופר לוי יטענו נחרצות שהוא טוב יותר מכל זמר זה לא אומר שזה בהכרח נכון.
שב בנחת ואתן לך דוגמא למצב:
אם תשאל את רוב המדינה, יגידו לך שאייל גולן לא רואה ממטר את עופר לוי. צא ותשאל אנשים מהרחוב אם הם מכירים את עופר לוי והלהיטים שלו. על כל אחד שמכיר תמצא חמישה שלא מכירים. תשאל אנשים אם הם מכירים את ''זה שובר לב של גבר'' ו''עדים לנו כוכבי מרום'', ועל כל אחד שמכיר את הביצוע של עופר לוי, תמצא 20(!!!) שמכירים את השורות האלה מהמחרוזת של אבי סינוואני בכלל!
לעומת זאת, אייל גולן הוא ''זמר העשור'', ממלא את קיסריה פעם אחר פעם, ומוכר הרבה הרבה הרבה יותר אלבומים מכל זמר אחר בארץ.
זה הופך אותו לזמר טוב יותר בעינייך? כמובן שלא. אבל ''כמעט כולם חושבים ככה, וקקה בידיך''.

ובפעם הבאה שאתה יושב עם יניב בן משיח על קפה ועוגה, תשאל אותו גם אם הוא מסתכל על אלבום תמונות של עופר לוי לפני השינה, כי זה מונע ממנו לחלום חלומות רעים. או אם עופר לוי היה השושבין שלו בחתונה.

בכוונה נתתי לדוגמא את הפורום ולא את דעת העם שגם היא אגב בדעה של הפורום במקרה הזה.
אם בפורום הספציפי הזה לא היו אנשים שמבינים מוזיקה לא הייתי פה אלא הייתי הולך לפורום מ.נטה או fxp עם כל הילדונים, אבל אני באמת מאמין שיש פה אנשים שמבינים מוזיקה.
אין לי כבר כח לחזור על זה אבל נחזור על זה שוב: רוב העם מושפע וניזון מהתקשורת, אם זה רדיו (אליקו וירון אילן הלקקנים) או העיתונות והטלויזיה.
אין לי ספק שאם בתקשורת היו משמיעים את עופר לוי או ישי לוי העם היה הולך אחרי מה שמשמיעים, ואפילו אני מכיר אנשים שמודים שהם אשכרה הולכים עם הזרם ועם התקשורת.

לגבי הציניות שלך, אז הייתי באירוע בחמישי ובמקרה יניב בן משיח עלה לשיחה וקרוב משפחה אמר את מה שהוא אמר וחשבתי שזה רלוונטי לנושא אז רק סיפקתי את המידע, חוץ ממך יש אנשים שזה דווקא יכול לעניין אותם אתה יודע...
ודווקא במוצ"ש בלי נדר אני ישב עם יניב בן משיח, אתה מוזמן גם להגיע ולשמוע את מה שיש לו להגיד.
יכלת לפתוח את הנושא ולתת מחמאות ליניב בן משיח כמה שבא לך והייתי מסכים איתך, אבל ידעת שהנושא יגרוף אולי 5 תגובות בלחץ אז חיפשת תשומת לב עם ההשוואה לעופר לוי, ו :P00 קיבלת אותה.
ודבר אחרון, עופר שולח לך נשיקות: http://www.youtube.com/watch?v=oBmKQsOTfwU אתה שולח לו בחזרה נכון ?

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2010, 16:05 
נושם מתחיל
נושם מתחיל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 10 אוהבים

כל הריב הזה שלכם מיותר. אני מסכים איתך בעניין שרוב האנשים שלא מבינים ממש במזרחית, ששומעים רק תחרא שיוצא עכשיו יגידו שעופר לוי סתם בכיין שמגעיל לשמוע אותו ושאייל גולן משה פרץ דודו אהרון קובי פרץ וכל אלה הם הכי טובים. אני רואה בעצמי אנשים שאומרים את זה, שאומרים לי שקובי פרץ לא רואה את עופר לוי ממטר. אותי זה גם מעצבן, כי אני יודע זה אנשים שלא מבינים במזרחית שחושבים שהחוסר נשמה שיש לקובי פרץ בשירים שלו יותר טוב מהשירים של עופר לוי שכל דבר אצלו להיט. אבל אני יודע זה מה שהם אוהבים על מה יש להתכווח. אני בחיים לא יבוא לריב עם מישו כי הוא חושב שדודו אהרון זמר יותר טוב מעופר לוי. אני יודע שדודו אהרון ומשה פרץ זה 2 זמרים שוואלה יש להם קול יפה צלול, אבל שכותבים כל שבועיים שיר חדש בלי להשקיע בשיר או בלחן יותר מדי, וזה להיט שבא והולך. מישו זוכר תשירים של שני אלה מפעם? לא, עכשיו שומעים לא מוותר ואשמור עלייך, לפני חודשיים שמעו מהשמיים, ככה זה. עופר לוי מי שאוהב מזרחית באמת עד עכשיו נהנה מהשירים שלו גם עכשיו וגם פעם, בחפלות שלנו זה מה אנחנו שרים לא תחרתא של היום. בזה אני מסכים עם מי שאוהב את עופר לוי, אני לא מסכים עם העניין שאתם באים בעבודות הוא הכי טוב - זה דעתכם. אני כמה שאני מסכים איתכם שהיום רוב המוזיקה המזרחית זה חרא ממוסחר גדול, אני לא בא ונותן עובדות. לדעתי זוהר ארגוב זמר יותר גדול מעופר לוי, וזה מה שהרבה אנשים, גם אלה שאוהבים ומבינים במזרחית, יגידו לך. אבל אתה תבוא ותתווכח איתי על זה? בשבילי בארץ עופר לוי מספר 2, בשבילך הוא 1, ולזמרים הגדולים בטורקיה או במוזיקה ערבית אל תשווה בכלל. אבל זה דעתך זה דעתי ומישו חושב שאין על משה פרץ, כל אחד ומה שהוא חושב. תאהב את הזמר שלך ותיהיה מבסוט מזה שאתה יודע באמת מזה מזרחית ויכול להינות מקלסיקות של עופר לוי ועוד זמרים גדולים בזמן שאנשים אחרים חושבים שמזרחית זה יפיופה בואי אלי תני לי נשיקה על השפתיים וכל השירים המסכנים האלה.

http://mekusharim.walla.co.il/Profile.a ... rID=581378
http://www.facebook.com/Kalabres?ref=profile

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2010, 17:20 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 2 אוהבים

ירוק לנצח כתב:
אורי_ע כתב:
אתה מכיר את ''אפקט העדר''? אתה מוכן (בבקשה) לתת טיעונים קצת יותר מאתגרים אינטלקטואלית, מהזבל שאתה שופך פה שוב ושוב!? זה שמעריצים של עופר לוי יטענו נחרצות שהוא טוב יותר מכל זמר זה לא אומר שזה בהכרח נכון.
שב בנחת ואתן לך דוגמא למצב:
אם תשאל את רוב המדינה, יגידו לך שאייל גולן לא רואה ממטר את עופר לוי. צא ותשאל אנשים מהרחוב אם הם מכירים את עופר לוי והלהיטים שלו. על כל אחד שמכיר תמצא חמישה שלא מכירים. תשאל אנשים אם הם מכירים את ''זה שובר לב של גבר'' ו''עדים לנו כוכבי מרום'', ועל כל אחד שמכיר את הביצוע של עופר לוי, תמצא 20(!!!) שמכירים את השורות האלה מהמחרוזת של אבי סינוואני בכלל!
לעומת זאת, אייל גולן הוא ''זמר העשור'', ממלא את קיסריה פעם אחר פעם, ומוכר הרבה הרבה הרבה יותר אלבומים מכל זמר אחר בארץ.
זה הופך אותו לזמר טוב יותר בעינייך? כמובן שלא. אבל ''כמעט כולם חושבים ככה, וקקה בידיך''.

ובפעם הבאה שאתה יושב עם יניב בן משיח על קפה ועוגה, תשאל אותו גם אם הוא מסתכל על אלבום תמונות של עופר לוי לפני השינה, כי זה מונע ממנו לחלום חלומות רעים. או אם עופר לוי היה השושבין שלו בחתונה.

בכוונה נתתי לדוגמא את הפורום ולא את דעת העם שגם היא אגב בדעה של הפורום במקרה הזה.
אם בפורום הספציפי הזה לא היו אנשים שמבינים מוזיקה לא הייתי פה אלא הייתי הולך לפורום מ.נטה או fxp עם כל הילדונים, אבל אני באמת מאמין שיש פה אנשים שמבינים מוזיקה.
אין לי כבר כח לחזור על זה אבל נחזור על זה שוב: רוב העם מושפע וניזון מהתקשורת, אם זה רדיו (אליקו וירון אילן הלקקנים) או העיתונות והטלויזיה.
אין לי ספק שאם בתקשורת היו משמיעים את עופר לוי או ישי לוי העם היה הולך אחרי מה שמשמיעים, ואפילו אני מכיר אנשים שמודים שהם אשכרה הולכים עם הזרם ועם התקשורת.

לגבי הציניות שלך, אז הייתי באירוע בחמישי ובמקרה יניב בן משיח עלה לשיחה וקרוב משפחה אמר את מה שהוא אמר וחשבתי שזה רלוונטי לנושא אז רק סיפקתי את המידע, חוץ ממך יש אנשים שזה דווקא יכול לעניין אותם אתה יודע...
ודווקא במוצ"ש בלי נדר אני ישב עם יניב בן משיח, אתה מוזמן גם להגיע ולשמוע את מה שיש לו להגיד.
יכלת לפתוח את הנושא ולתת מחמאות ליניב בן משיח כמה שבא לך והייתי מסכים איתך, אבל ידעת שהנושא יגרוף אולי 5 תגובות בלחץ אז חיפשת תשומת לב עם ההשוואה לעופר לוי, ו :P00 קיבלת אותה.
ודבר אחרון, עופר שולח לך נשיקות: http://www.youtube.com/watch?v=oBmKQsOTfwU אתה שולח לו בחזרה נכון ?

יאללה מספיק עם ציניות.
הבעיה מלכתחילה היתה(ונשארה)שאתה גלשת לפסים אישיים, והתחלת להתלכלך איתי במילים מכוערות, מהסיבה שבעיניי, יניב בן משיח זמר טוב יותר. ועוד הבאת טיעונים, שבכנות, מתאימים לויכוח בין שני ילדים בכיתה ד'. ''מה היית חושב עליי אם הייתי אומר שאילן נורי טוב מישי לוי''???? מה יש בינינו הסכם סטטוס קוו שלא ידוע לי? כלומר, אני לא אערער על מעמדו של ישי לוי ואתה לא תערער על מעמדו של עופר לוי, ונחייה בשלום זה עם זה?

שאלה, מישהו כאן ראה אותי שואל את החברה בפורום ''מי יותר טוב לדעתכם???'', או ''יניב בן משיח לא רואה את עופר לוי ממטר''? זה לא הסגנון שלי למזלי. אם התעצבנת מהודעת הפתיחה שלי(שאגב, באמת לא ציפיתי שהנושא יתרחב כ''כ והיא נכתבה כדי ''לפרוק'' את ההנאה שהשירים והקול שלו עושים לי), אז כנראה שבחרת להתעצבן, ואני לא רואה איפה אני תרמתי לעצבים המיותרים שלך. עובדה שאף אחד כאן לא לקח את דבריי בצורה כ''כ אישית כמו שאתה לקחת(ואגב, לא בפעם הראשונה)גם כאלה שמאוד מאוד אוהבים את עופר לוי. ואתה מוזמן לראות איך התייחסתי לאנשים שבאו וכתבו כמו בני אדם מתורבתים, שיודעים לכבד כל אדם ודעתו.

ערב טוב שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2010, 17:38 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1622 אוהבים
שם פרטי: _.
שם משפחה: _.

עדי, דווקא אני כן אוהב מאוד את זוהר ארגוב ואת עופר לוי !
וגם אני לא חושב שהסטיגמה הזו עם האוטובוס קיימת,
אבל זה מה שנראה לאנשים לעין.
כאילו שאיל גולן ( / זמרים אחרים) הוא הזמר "הים תיכוני",
לעומת זאת שעופר לוי ( / זמרים אחרים) הוא הזמר ה"דיכאוני"...
אבל אני לא חושב ככה, בגלל שאני אוהב מאוד את עופר לוי,
ואני אוהב מאוד את אייל גולן,
אם זה השירים הישנים שלהם, או השירים החדשים
שיש בהם גם שירים איכותיים, מסגנון קצת שונה ..
וככה אני חושב גם לגבי זמרים אחרים,
כגון, יניב בן משיח, איציק קלה, שלומי שבת, אבי סינואני,
ישי לוי, ליאור נרקיס, מושיק עפיה, שרית חדד ועוד זמרים טובים אחרים..

|blu

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2010, 14:53 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים

תודה מלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 4 מתוך 4 [ 50 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

יניב בן משיח

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית