נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

יניב בן משיח F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 4 [ 50 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

יניב בן משיח

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יניב בן משיח
הודעהפורסם: 04 ינואר 2010, 21:23 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

atzoref כתב:
תחשבו שגם פעם לא היו זמרים רבים כמו היום, היה יותר קל להתבלט

מה שכן יניב בן משיח מכניס לטקסטים שלו בסגנון ה"תורכי" משהו טקסטים יותר יפים.

קצת לא נעים לפעמים לאנשים שכן אוהבים את הלחן אבל המילים ירודות
ותמיד כמו שאמרתם זה מדובר ב"בכי" "דיכי" "בגידות" וכאלה...
וחבל זה מדכא את הסגנון התורכי בציבור הרחב.

יפה אמרת , פעם לא היו זמרים רבים כמו היום והסיבה לכך היא פשוטה ..
פעם זמר היה נמדד ביכולת הקולית שלו , במוסיקה האיכותית שהוא עושה אם זה בטקסטים אם זה בלחנים ובהשקעה שלו בעיבוד בעריכות במיקסים בכלים חיים באולפן וכו' .
היום כל "פוץ" (וסליחה על המילה כן ?) שכותב 2 מילים קליטות לפזמון ועוד כמה מילים רומנטיות ולא קשורות אחת לשנייה בבית נותן לזה "לחן" שמח ומקפיץ נהיה להיט וחבל מאוד שכך .
פעם היו מעט זמרים אבל כל זמר ברמה וכל זמר בשם שאתה יכול להגיד עליו שבחים מפה ועד הודעה חדשה הרמה היתה מאוד גבוהה ולכן גם מי שניסה להיות זמר לא הייתה מובטחת לו הצלחה בגלל הרמה .

היום הרמה ירודה ונמוכה לכן כל אחד יכול להיות זמר גם אם אין לו קול מי יודע מה טוב הוא צריך שיר טוב קליט שיהיה "להיט" והוא על הגל .
מה גם שבסגנון שאתם מדברים עליו הסגנון הטורקי שירי ה"בכי" כמו שקוראים לזה כאלה שלא מבינים בז'אנר קשה מאוד להצליח ולהיכנס אל לב הקונצנזוס כי אנשים אוטומטית פוסלים את הז'אנר הזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2010, 21:30 
נושם מתחיל
נושם מתחיל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 10 אוהבים

פעם למזרחית הייתה רמה, עכשיו אין לה. אני מבין את האנשים שמזלזלים במוזיקה הזאת. מה שמוזר זה שהקבוצה של האנשים שלא כזה אוהבת מזרחית ומזלזלת בה, אז השירים היחידים שהם כן מתחברים זה למזרחית של עכשיו, שהיא בכלל המזרחית הבלי רמה לעומת מה שהיה פעם

http://mekusharim.walla.co.il/Profile.a ... rID=581378
http://www.facebook.com/Kalabres?ref=profile

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2010, 21:38 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 8612 אוהבים

במבי הפקות כתב:
atzoref כתב:
תחשבו שגם פעם לא היו זמרים רבים כמו היום, היה יותר קל להתבלט

מה שכן יניב בן משיח מכניס לטקסטים שלו בסגנון ה"תורכי" משהו טקסטים יותר יפים.

קצת לא נעים לפעמים לאנשים שכן אוהבים את הלחן אבל המילים ירודות
ותמיד כמו שאמרתם זה מדובר ב"בכי" "דיכי" "בגידות" וכאלה...
וחבל זה מדכא את הסגנון התורכי בציבור הרחב.

יפה אמרת , פעם לא היו זמרים רבים כמו היום והסיבה לכך היא פשוטה ..
פעם זמר היה נמדד ביכולת הקולית שלו , במוסיקה האיכותית שהוא עושה אם זה בטקסטים אם זה בלחנים ובהשקעה שלו בעיבוד בעריכות במיקסים בכלים חיים באולפן וכו' .
היום כל "פוץ" (וסליחה על המילה כן ?) שכותב 2 מילים קליטות לפזמון ועוד כמה מילים רומנטיות ולא קשורות אחת לשנייה בבית נותן לזה "לחן" שמח ומקפיץ נהיה להיט וחבל מאוד שכך .
פעם היו מעט זמרים אבל כל זמר ברמה וכל זמר בשם שאתה יכול להגיד עליו שבחים מפה ועד הודעה חדשה הרמה היתה מאוד גבוהה ולכן גם מי שניסה להיות זמר לא הייתה מובטחת לו הצלחה בגלל הרמה .

היום הרמה ירודה ונמוכה לכן כל אחד יכול להיות זמר גם אם אין לו קול מי יודע מה טוב הוא צריך שיר טוב קליט שיהיה "להיט" והוא על הגל .
מה גם שבסגנון שאתם מדברים עליו הסגנון הטורקי שירי ה"בכי" כמו שקוראים לזה כאלה שלא מבינים בז'אנר קשה מאוד להצליח ולהיכנס אל לב הקונצנזוס כי אנשים אוטומטית פוסלים את הז'אנר הזה .

הבעיה היא גם שלא יקומו זמרים חדשים בז'אנר התורכי היא בגלל שישר יגידו שהוא "מנסה להיות כמו..." , או שיגידו שהוא זמר מקלחת
בגלל שרוב אלה שיחשבו לנסות את הז'אנר הזה לא יהמרו ישר ללכת לאולפן כמו שלמשל מישהו מהז'אנר השני יחשוב
ולכן תראו כמה כשרונות (חלקם דווקא טובים מבחינה קולית) גודלים בז'אנר הרגוע יותר והים תיכוני.
וגם כמו שציינתי סיבה עיקרית זה אכן הטקסטים.

למשל אני מתחבר לדואט "שאני איתך" יותר מאשר לשירים אחרים.

וגם כתבתי במקום אחר, סגנון תורכי זה יותר לרכב, לזמנים שאתה שומע עם עצמך
אני למשל לא רואה את עצמי בהופעה של מישהו מהז'אנר התורכי.

לעומת זאת הים תיכוני זה יותר לבידור, יותר להמונים, לשמוע בציבור וכאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2010, 21:42 
נושם מתחיל
נושם מתחיל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 10 אוהבים

עדי זה נכון ולא נכון מה שאתה אומר. בארצנו כל פעם היו פותחים בכמה שעות של מזרחית ואז היה מופיע זמר ששר דכאון. אבל כן אתה רואה את זה, במזרחית כולם רוקדים נהנים, בדכאון עומדים עם הידיים ושרים. אבל וואלק שאתה שיכור גם זה וגם זה כיף. ושהייתי באירוע עם עופר לוי אפחד לא רקד ממש, אבל כולם שרו ונהנו מהשירה שלו וזה היה יותר כיף מסתם משו אחר. חוץ מזה שלא חסרים שירים שמחים שאולי הם לא לחן טורקי, אבל לא כמו הזבל של היום במזרחית

http://mekusharim.walla.co.il/Profile.a ... rID=581378
http://www.facebook.com/Kalabres?ref=profile

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2010, 01:43 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים

האמת שנמנעתי מלהגיב פה אחרי התגובה האחרונה והיה לי המון מה לכתוב, תאמינו לי (במיוחד אחרי השטויות שנזלו לאנשים מהמקלדת).
אבל היום סיפרו לי איזה סיפור שסתם אולי יעניין אותכם ורלוונטי לנושא:
היום ישב איתי חבר באיזה אירוע, ואמר לי שהוא היה באחד האירועים שיניב בן משיח הופיע בו.
הוא שאל את יניב, "מי הזמר שאתה הכי מעריך בארץ?"
יניב ענה: " הזמר שאני הכי מעריך ואפילו מחקה אותו הוא עופר לוי"

האמת שאני לא הייתי צריך את זה כי ברור שהוא חושב ככה..
אבל סתם ככה לידע כללי למי שעוד לא הבין...

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2010, 08:32 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

ירוק לנצח, זה רק מראה שמה שהוא אמר שבהודעה הראשונה נכון ושסתם ניפחתם את זה

מה הכוונה ב"מחקה" זה אומר "מזכיר" בגלל שהוא "מנסה לחקות"

אבל הוא רחוק בשירים מעופר לוי, בגלל שהוא זמר דתי, לכן הטקסטים יהיו שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2010, 13:11 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 2 אוהבים

לא קונה את השטויות האלה. בהחלט ייתכן שהוא מושפע מעופר לוי, ולא סתם טענתי שיש בינהם נקודות דימיון.
אבל אף זמר, לא יטען שהוא ''מחקה'' זמר אחר. מישהו רואה את עופר לוי אומר, בגלגול הזה, שהוא מחקה את פרדי טייפור או פאריד אל אטרש?

ואני שמח שאתה חושב שלאנשים ''נוזלו שטויות מהמקלדת'', בזמן שאתה דבק בגישת ה-''עופר לוי שולטטטטטט!!!!!!!!!1111111111 וטוסיק על מי שלא חושב ככה!!'' שלך, שמתאימה לאותן בנות 10 שאתה כ''כ אוהב לרדת עליהן. :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2010, 14:31 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים

צורף, יניב בן משיח בעבר היה שר בהופעות שלו בעיקר שירים של עופר לוי (גם היום ד"א), אבל הוא ממש לא דומה לעופר בצבע קול, הוא יותר מזכיר את איציק קלה בכלל. בתנועות הוא כן מזכיר אותו

אורי, חחחחחחחחח ברור, המצאתי את זה.
אתה יכול ללכת לבד ולשאול אותו מותק, אה ותמשיך לדחוף לי משפטים להודעות ולנסות להוציא אותי קטן, אבל אתה כ"כ הזוי בהשוואה שלך פה וש2 אנשים בדיוק בכל הפורום מסכימים איתך. עוד הרבה, אבל הרבה יש ליניב לעבור כדי להגיע לקרסול של עופר לוי והוא יודע את זה אבל תמשיך לעמוד על שלך...

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2010, 14:51 
נושם באימונים
נושם באימונים

אתה מכיר את ''אפקט העדר''? אתה מוכן (בבקשה) לתת טיעונים קצת יותר מאתגרים אינטלקטואלית, מהזבל שאתה שופך פה שוב ושוב!? זה שמעריצים של עופר לוי יטענו נחרצות שהוא טוב יותר מכל זמר זה לא אומר שזה בהכרח נכון.
שב בנחת ואתן לך דוגמא למצב:
אם תשאל את רוב המדינה, יגידו לך שאייל גולן לא רואה ממטר את עופר לוי. צא ותשאל אנשים מהרחוב אם הם מכירים את עופר לוי והלהיטים שלו. על כל אחד שמכיר תמצא חמישה שלא מכירים. תשאל אנשים אם הם מכירים את ''זה שובר לב של גבר'' ו''עדים לנו כוכבי מרום'', ועל כל אחד שמכיר את הביצוע של עופר לוי, תמצא 20(!!!) שמכירים את השורות האלה מהמחרוזת של אבי סינוואני בכלל!
לעומת זאת, אייל גולן הוא ''זמר העשור'', ממלא את קיסריה פעם אחר פעם, ומוכר הרבה הרבה הרבה יותר אלבומים מכל זמר אחר בארץ.
זה הופך אותו לזמר טוב יותר בעינייך? כמובן שלא. אבל ''כמעט כולם חושבים ככה, וקקה בידיך''.

ובפעם הבאה שאתה יושב עם יניב בן משיח על קפה ועוגה, תשאל אותו גם אם הוא מסתכל על אלבום תמונות של עופר לוי לפני השינה, כי זה מונע ממנו לחלום חלומות רעים. או אם עופר לוי היה השושבין שלו בחתונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2010, 08:37 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

הסטיגמה על החומרים של עופר לוי היא במצב כזה שאם תיכנס לאוטובוס של טיול שנתי של ילדים בני 15
זה יתחלק ככה, השורה האחרונה רק תכיר ותאהב את עופר לוי.
וכל שאר האוטובוס את אייל גולן.
ושוב זה רק בגלל הטקסטים והגשת השירים שיוצרת אנטי...
אבל הם שני סוגי מוזיקה שונים, ככה שאי אפשר להשוות.

מה שכן אתה צודק לגבי הטיעון עם "עדים לנו כוכבי מרום"

מה שנכון לגבי עופר לוי, זה שיש לו באמת את המעריצים הכי נאמנים.

ועזבו את יניב בן משיח, הוא מוצלח בפני עצמו וזהו
הוא משתייך בלחנים לסגנון של עופר לוי ושלום על ישראל.

וגם בסגנון של אייל גולן, אמרו לא פעם אחת שדודו אהרון מחקה אותו
פשוט יש להם קול דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2010, 11:55 
נושם באימונים
נושם באימונים

צורף, בכוונה הבאתי את הדוגמא של עופר לוי. ירוק לנצח הביא פשוט את הטיעון המנצח ''כולם פה למעט בודדים לא מסכימים איתך'', וחושב שזו הוכחה חיה לכך שהוא צודק ואני הטועה, למרות שמדובר בויכוח שאין בו ''צודק'' ו''טועה'', כל אחד מגיב לפי הטעם האישי שלו.
אז הגבתי לפי השיטה שלו, שאייל גולן זמר הרבה יותר מוכר והרבה יותר אהוב בקרב כלל הציבור בארץ(ולא פריקים של מוזיקה מזרחית)מאשר עופר לוי, והאם זה יגרום לאותו ירוק לנצח לחשוב שאייל גולן טוב יותר לפי מידת ההצלחה שלו??? ברור שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2010, 12:07 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

הצלחה לא נמדדת רק ביכולת קולית.

אני מסכים איתך שלזמר יש יכולת קולית , רבעי טונים וכל הדברים האלה (שרק בודדים יודעים למה הכוונה)
זה לא מצביע על הצלחה של זמר. זה מצביע רק על הכישרון שלו.
ואין ספק שלעופר לוי, איציק קלה ועוד כמה בודדים יש יכולת שירה אמיתית.
אבל אייל גולן למשל לא שר בסגנון כזה אבל יש לו קול מדהים והוא גם ידע להזניק את זה ולכן הוא הכי מצליח היום.

עופר לוי יחד עם היכולת הקולית המדהימה שלו מוצלח בקרב המעריצים שלו בעיקר,
פחות בקהל הרחב.
ויניב משיח הוא בתחילת דרכו, רוב אלה ששמעו אותו עד היום זה הציבור הדתי,
ברחבי הארץ לא תמצא הרבה שבכלל יודעים מי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2010, 12:15 
נושם באימונים
נושם באימונים

בוא נחדד את הדברים.
מה שהתכוונתי לומר זה שלמרות ההצלחה העצומה של אייל גולן בקרב כלל הציבור בארץ, הוא לא זמר טוב יותר מעופר לוי, בדיוק כמו שעופר לוי לא זמר טוב מיניב בן משיח רק בגלל שזה מה שאומרים בפורום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2010, 20:08 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 1 לייקים

חחח
עופר לוי לא יכול לשיר את השיר להינשא הלילה כמו שיניב שר
כמו שיניב לא ישיר בחיים לנצח לאהוב כמו שעופר שר
אין מה לעשות כל אחד ומה שיש לו שתיהם טובים וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2010, 12:27 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים

אורי_ע כתב:
ירוק לנצח כתב:
אורי_ע כתב:
ירוק לנצח, המילה ''לדעתי'' היא מילת המפתח.. אני, בניגוד אליך לא רץ בחוצות העיר ומכריז על עופר לוי כ''אמן הכי גדול שידעה המדינה שלנו''(שזה בערך המשפט הכי מופרך שנשמע בפורום הזה).

דעתך בנושא עופר לוי, ידועה - הוא לא רואה אף אחד. איברהים קטן עליו, ומי אלה בכלל אמיל זריהן ויחיאל נהרי לידו? אתה יותר מידי משוחד לגביו ומגיב באופן סובייקטיבי לחלוטין. אבל אין לי בעיה עם זה, כל אחד ודעתו שלו.
לדעתי האישית, יניב בן משיח זמר טוב יותר.

זה שאני לא מוסיף את ה"לדעתי" בכל משפט זה לא אומר שאני לא כותב את דעתי האישית.
אתה סותר את עצמך בכל הודעה והודעה, זה לא אתה שאומר שלא תמיד צריך להשוות?
עופר לוי הוא האומן הכי גדול שידעה המדינה וזכותי לחשוב ככה, אתה לא שמעת מה שאני שמעתי ולא ראית מה שאני ראיתי, וגם אם תשמע ספק אם תבין.
ההשוואה שלך מטופשת וזהו. זה כמו שאני יגיד שאילן נורי שר טוב יותר מישי לוי. תחשוב שאני הזוי נכון? זה בערך מה שאני חושב עליך כרגע.
בחיים לא כתבתי את מה שכתבת בחלק השני של ההודעה שלך ככה שאני מעדיף לא להתייחס לזה ברצינות. נו, אבל מה אני מצפה מאחד שלא התרשם מהביצוע ל"עד מתי אלוקיי" ואחד שטוען שהוא אוהב את עופר לוי אבל בעצם תוקף אותו בכל הודעה שניה שלו...

חשבתי שאתה הרבה יותר חכם מההודעה המטופשת הזאת.
יש הבדל בין לטעון שזמר מסויים לדעתך הוא טוב יותר מזמר אחר, לבין לצעוק ''עופר לוי האמן הכי גדול שידעה המדינה!!!'' כאילו מדובר בעובדה מוכחת שעשו עליה מחקרים בלתי פוסקים. אז כן זוהי דעתך, אבל לא כולנו חיים בתוך הראש שלך, ומן הראוי שתציין כי מדובר בדעתך בלבד!
אני חושב שאי אפשר להשוות בין זמרים מז'אנרים שונים(נגיד השוואה של ישי ועופר), אבל יניב בן משיח ועופר לוי שרים פחות או יותר בסגנון דומה, וזכותי המלאה לטעון שאני יותר מתרשם מיניב. אתה יכול לטעון עד מחרתיים שאילן נורי(אחלה זמר אגב)טוב יותר מישי לוי, אתה חושב שזה איכפת לי? אני לא אתקוף אותך, רק לא אסכים איתך. זהו. זה שאתה לוקח כל מה שאומרים על עופר לוי, בפגיעה אישית כאילו ירו לך ישר בלב, זו אך ורק הבעיה שלך.

כמובן שהגדלת לעשות ולהציג את טיפשותך עם הטיעון של ''עד מתי אלוהי''. אז לא אהבתי את הביצוע של עופר לוי(כמו שלא אהבתי את הביצוע של ישי לוי לביצוע הזה), רחמנא ליצלן. חטא חמור שדינו כרת, לא פחות! אתה מבין עד כמה אתה נשמע ונראה מגוחך בעיניי כל כותב עם יותר מתא אחד במוח?

ואכן אהבתי בעבר את עופר לוי, בגרסה הישנה שלו, בתקופה שעוד היו מחליפים לך טיטולים, אז אל תגיד לי שראית דברים שאני לא, כי זה בולשיט. אני גם לא תוקף אותו, אני תוקף מעריצים הזויים כמוך, שלוקחים כל דבר שקשור בעופר לוי כפגיעה אישית.
ומצטער שאני בוחר לתקוף על רקע אישי, אבל אני עונה לך באותו מטבע בדיוק - תגיד לי מה כבר אפשר לצפות ממעריץ ''פנאטי'' שטוען בתוקף שגם הגרסה הדהוייה של עופר לוי של היום יותר טוב מכל זמר בארץ?!!? אה ושכחתי שפייטנים הם לא זמרים. מחילה מכבודו.
אם בעבר חשבתי שאפשר לנהל איתך דיון אמיתי עם טיעונים יותר מרתקים ממה שיכול להציג לי כל ילד בן 5, היום אני מבין שטעיתי בגדול. מזה בגדול, בענק!

שמע אחי הפצצת ואללה כל מילה שלך פה אהבתי

ובקשר ליניב בן משיח ... הוא מגיע בעליות שלו לטונים שאני לא מאמין שיש זמר בארץ שמגיע אליהם ...

™«::•מא!ר משה•::»™

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 4 [ 50 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

יניב בן משיח

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית