נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

יניב בן משיח F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 4 [ 50 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

יניב בן משיח

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יניב בן משיח
הודעהפורסם: 03 ינואר 2010, 18:27 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

ירוק לנצח כתב:
אורי_ע כתב:
ירוק לנצח, המילה ''לדעתי'' היא מילת המפתח.. אני, בניגוד אליך לא רץ בחוצות העיר ומכריז על עופר לוי כ''אמן הכי גדול שידעה המדינה שלנו''(שזה בערך המשפט הכי מופרך שנשמע בפורום הזה).

דעתך בנושא עופר לוי, ידועה - הוא לא רואה אף אחד. איברהים קטן עליו, ומי אלה בכלל אמיל זריהן ויחיאל נהרי לידו? אתה יותר מידי משוחד לגביו ומגיב באופן סובייקטיבי לחלוטין. אבל אין לי בעיה עם זה, כל אחד ודעתו שלו.
לדעתי האישית, יניב בן משיח זמר טוב יותר.

זה שאני לא מוסיף את ה"לדעתי" בכל משפט זה לא אומר שאני לא כותב את דעתי האישית.
אתה סותר את עצמך בכל הודעה והודעה, זה לא אתה שאומר שלא תמיד צריך להשוות?
עופר לוי הוא האומן הכי גדול שידעה המדינה וזכותי לחשוב ככה, אתה לא שמעת מה שאני שמעתי ולא ראית מה שאני ראיתי, וגם אם תשמע ספק אם תבין.
ההשוואה שלך מטופשת וזהו. זה כמו שאני יגיד שאילן נורי שר טוב יותר מישי לוי. תחשוב שאני הזוי נכון? זה בערך מה שאני חושב עליך כרגע.
בחיים לא כתבתי את מה שכתבת בחלק השני של ההודעה שלך ככה שאני מעדיף לא להתייחס לזה ברצינות. נו, אבל מה אני מצפה מאחד שלא התרשם מהביצוע ל"עד מתי אלוקיי" ואחד שטוען שהוא אוהב את עופר לוי אבל בעצם תוקף אותו בכל הודעה שניה שלו...

חשבתי שאתה הרבה יותר חכם מההודעה המטופשת הזאת.
יש הבדל בין לטעון שזמר מסויים לדעתך הוא טוב יותר מזמר אחר, לבין לצעוק ''עופר לוי האמן הכי גדול שידעה המדינה!!!'' כאילו מדובר בעובדה מוכחת שעשו עליה מחקרים בלתי פוסקים. אז כן זוהי דעתך, אבל לא כולנו חיים בתוך הראש שלך, ומן הראוי שתציין כי מדובר בדעתך בלבד!
אני חושב שאי אפשר להשוות בין זמרים מז'אנרים שונים(נגיד השוואה של ישי ועופר), אבל יניב בן משיח ועופר לוי שרים פחות או יותר בסגנון דומה, וזכותי המלאה לטעון שאני יותר מתרשם מיניב. אתה יכול לטעון עד מחרתיים שאילן נורי(אחלה זמר אגב)טוב יותר מישי לוי, אתה חושב שזה איכפת לי? אני לא אתקוף אותך, רק לא אסכים איתך. זהו. זה שאתה לוקח כל מה שאומרים על עופר לוי, בפגיעה אישית כאילו ירו לך ישר בלב, זו אך ורק הבעיה שלך.

כמובן שהגדלת לעשות ולהציג את טיפשותך עם הטיעון של ''עד מתי אלוהי''. אז לא אהבתי את הביצוע של עופר לוי(כמו שלא אהבתי את הביצוע של ישי לוי לביצוע הזה), רחמנא ליצלן. חטא חמור שדינו כרת, לא פחות! אתה מבין עד כמה אתה נשמע ונראה מגוחך בעיניי כל כותב עם יותר מתא אחד במוח?

ואכן אהבתי בעבר את עופר לוי, בגרסה הישנה שלו, בתקופה שעוד היו מחליפים לך טיטולים, אז אל תגיד לי שראית דברים שאני לא, כי זה בולשיט. אני גם לא תוקף אותו, אני תוקף מעריצים הזויים כמוך, שלוקחים כל דבר שקשור בעופר לוי כפגיעה אישית.
ומצטער שאני בוחר לתקוף על רקע אישי, אבל אני עונה לך באותו מטבע בדיוק - תגיד לי מה כבר אפשר לצפות ממעריץ ''פנאטי'' שטוען בתוקף שגם הגרסה הדהוייה של עופר לוי של היום יותר טוב מכל זמר בארץ?!!? אה ושכחתי שפייטנים הם לא זמרים. מחילה מכבודו.
אם בעבר חשבתי שאפשר לנהל איתך דיון אמיתי עם טיעונים יותר מרתקים ממה שיכול להציג לי כל ילד בן 5, היום אני מבין שטעיתי בגדול. מזה בגדול, בענק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2010, 19:09 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים

חחח עזוב.
ירדת לפסים מלוכלכים שאין לי עניין לרדת אליהם.
תחשוב שחור אני יחשוב לבן, לילה טוב שיהיה לך. :P00

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2010, 19:13 
נושם באימונים
נושם באימונים

ירוק לנצח כתב:
.
ירדת לפסים מלוכלכים.
:P00

סה'כ שיחקתי לפי הכללים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2010, 21:08 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 8612 אוהבים

אורי_ע

לא יודע מי אתה אבל אהבתי כל תגובה שרשמת :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2010, 23:39 
מנהל פורום
מנהל פורום

לייקים: 21 אוהבים

atzoref כתב:
אורי_ע

צורף בן אדם מדבר לא יפה ואת זה אתה אוהב?

נראה לי אורי שלא הבנת אני כמו ידידי המלומד ירוק לנצח לא חושבים שעופר לוי הכי טוב אנחנו בטוחים וזה מוכח!!! אם אתה כולכך

מכיר את העבר ולא שאני מזלזל בך אז אתה צריך להכיר את העובדות בשטח עופר לוי הביא מביא ויביא ( עד היום שהוא יפרוש )

הכי הרבה קהל בארץ !!! וכן מי שטוען שעופר לוי לא יותר גדול מאיברהים וכול מיני חברים כאלה יכול לראות אשכול פה בפורום שלינט מבצעת שיר של

עופר לוי בערב שמוקש לפרדי טיפור שיש להם שיר עם אותו לחן והיא מבצעת ביצוע של עופר לוי בשידור בתורכיה מול גדול זמרי טורכיה!!! אז להגיד

שהוא לא מספר אחד זה להוריד מכבודו.

ובקשר אליך צורף כול הזמרים שאתם מזכירים משנות ה90 בדיסקים הראשונים היו שירים מחרוזת של עופר לוי אז להגיד שהוא לא הכי גדול

זה לעצום עיניים ולהסתכל על הדברים איך שאתם רוצים ! בקשר לפייטן יניב בן משיח לדעתי הוא תותח וכבר אמרתי את זה אבל הוא חיקוי די טוב של עופר

ואפשר ללמוד את זה בסגנון שירה וגם בלחנים שרוב השירים הראשונים שלו בוצעו על לחנים של עופר ונעשה נסיון לעמוד ברמת ביצוע של עופר

מה שלא הצליח במיוחד אז להגיד ילד קטן וכאלה על אנשים זה לא במקום מה גם שאני בטוח שעברתי קצת ורק קצת יותר מועדונים ממך

ואני יכול לתת לך פירוט שלם על היסטוריה סביב עופר לוי לעומת שאר הזמרים ושאין מי שמתקרב ולא בקצת !

אל תגיד לקב"ה כמה הצרות שלך גדולות , תגיד לצרות שלך כמה הקב"ה גדול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2010, 23:53 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 60 אוהבים

זמר מצוייין אבל הוא בכלל אבל בכלל לא משתווה למלך עופר לוי.......אין מצב בחיייייייייייייים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2010, 10:41 
נושם באימונים
נושם באימונים

pascal כתב:
atzoref כתב:
אורי_ע

צורף בן אדם מדבר לא יפה ואת זה אתה אוהב?

נראה לי אורי שלא הבנת אני כמו ידידי המלומד ירוק לנצח לא חושבים שעופר לוי הכי טוב אנחנו בטוחים וזה מוכח!!! אם אתה כולכך

מכיר את העבר ולא שאני מזלזל בך אז אתה צריך להכיר את העובדות בשטח עופר לוי הביא מביא ויביא ( עד היום שהוא יפרוש )

הכי הרבה קהל בארץ !!! וכן מי שטוען שעופר לוי לא יותר גדול מאיברהים וכול מיני חברים כאלה יכול לראות אשכול פה בפורום שלינט מבצעת שיר של

עופר לוי בערב שמוקש לפרדי טיפור שיש להם שיר עם אותו לחן והיא מבצעת ביצוע של עופר לוי בשידור בתורכיה מול גדול זמרי טורכיה!!! אז להגיד

שהוא לא מספר אחד זה להוריד מכבודו.

קודם כל אני מדבר יפה מאוד. כשאדם אחר בוחר לתקוף אותי על רקע אישי, אני עונה לו באותו מטבע.
ולעניין:
עופר לוי הכי גדול(!!!!)? זה מוכח? יש מדענים שגילו אצל עופר לוי גנים איכותיים ועדיפים על פני שאר הזמרים בארץ? אז לא. זו לא עובדה שהוא הכי טוב. הוא הכי טוב בעיניך, ועם זה ממש ממש אין לי בעיה. מצידי תטען בתוקף שאתה אוהב אותו יותר מאיברהים וכל זמר אחר, אני אפילו אכבד את דעתך, אבל תדגיש שזו דעתך! כי אני שונא שאנשים פה מביאים ''עובדות''(שכמובן הומצאו בראשם), שכל מי שלא מסכים איתם נחשב ל''הזוי''.

וכן, לא הייתי ממליץ לך לזלזל בידע שלי, ובעבר שלי. כמו שכבר אמרתי, הייתי בהופעות הכי הכי גדולות של עופר לוי(ובשיאו), כאלה שאולי אולי הצלחת להשיג כקובץ להורדה בפורום הנהדר הזה, . ואם מעניין אותך לדעת, בשנים האחרונות, שלוש הופעות שלו הספיקו לי כדי להבין שזה לא אותו הדבר.
ואני חוזר ואומר, זכותי לחשוב שיניב בן משיח זמר עדיף. מה תתווכח עם דעה של בנאדם? משטרת מחשבות לא פה.

אגב, הדוגמא שלך לגביי לינט ששרה בטורקיה שיר עם אותו לחן טורקי שעליו בנוי ''זה שובר לב של גבר'' בכלל לא קשורה, אני לא מבין מה אתה רוצה שאני אעשה איתה. ניסיתי וניסיתי, ובאמת לא הצלחתי להבין, איך הפרט הזה אמור להאיר את עיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2010, 13:33 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים

קודם כל תרשו לי להגיד שאף תגובה פה לא מספיק עניינית ומקצועית , לא מנתחת את השירה של אף אחד מהזמרים שדיברתם עליהם באופן מקצועי ועמוק ולכן הויכוח לא רלוונטי וממש לא יוביל אתכם לשום מקום .
כל תגובה פה מתבססת על דעתו האישית של המגיב ועל טעמו האישי וכמובן על טעם וריח אין להתווכח .

בפן המקצועי ,
יניב בן משיח פייטן נהדר (בעיני הוא פייטן הרבה לפני והרבה יותר מאשר הוא זמר)
השירה שלו מתבססת על טונים גבוהים .. מה שאני נוהג לכנות "זעקות" .. בעיניי בכל אופן הצבע קול שלו לא דומה לשל עופר לוי בכלל . זה שהוא מנסה פה ושם להכניס מניירות של עופר וכו' זה לא ממש אומר שהם שרים סגנון דומה או שהצבע שלהם דומה כי זה ממש לא ככה .

עופר לוי בשירה שמתבססת על המון רגש , חום והגשה .. עוצמה וצבע קול מלטף שירה מלאת אמוציות פרפורמר מוסיקלי מאין כמוהו שממש חי את המוסיקה על כל מרכיבייה ודואג להכניס כל מאזין אל תוך השיר מילה במילה .
אני יכול להגיד בפה מלא שאף אחד ששר בסגנון של עופר לא היה זוכה להצלחה שלו עם אישיות יוצאת דופן ומנטאליות של כוכב רוק ובסגנון שלו אני מאמין שכל אחד ואחד פה יודע שקשה מאוד להצליח ולמרות כל הדעות הקדומות לגבי שירי ה"בכי" עופר נכנס חזק לקונצנזוס וגם אנשים מהתעשייה מתרשמים עד אין סוף מכמות השנים שעופר מצליח לשמור על מעמדו בז'אנר . (רק לידע כללי , עופר שר מסביבות שנת 1986 היום אנחנו בשנת 2010 ועופר עדיין כאן)

לגבי ההשוואה בין יניב לעופר , לדעתי אין כלל מקום להשוואה .. גם בגלל שבעיני הקולות שלהם בכלל לא דומים , גם מהסיבה הפשוטה שיניב פייטן ועופר זמר (וכשאני אומר זמר זה אומר זמר בכל איבר ואיבר בגופו בירידה לעומק המילה)
כשעופר היה בגיל של יניב הוא היה כל מה שזמר יכול לבקש לעצמו , קול עמוק .. עבה במידה הנכונה שליטה אבסולוטית רבעי טונים מקאמים טונים גבוהים קול צלול סלסולים נקיים נשמה גדולה וכמות רגש בשירה שלא הייתה מביישת גם את גדולי הזמרים בעולם לאורך השנים .. ולדעתי בתקופה ההיא לא היה לו שום מתחרה (ואני מדגיש לדעתי)
לכן יניב בן משיח היקר (שאני לא ממעיט בערכו אפילו לשנייה לכל אורך ההודעה הזאת) שהוא פייטן גדול וזמר חביב צריך לעבור עוד כמה במות בחייו עד שהוא יזכה להשוואה בינו לבין עופר לוי . (אם בכלל)

אני יכול להמשיך שעות ולא ייגמרו לי המילים אבל אני חושב שהבהרתי את עצמי , שבוע טוב לכם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2010, 13:43 
נושם באימונים
נושם באימונים

זו כבר הודעה ודיעה שאני מכבד הרבה הרבה יותר. לא מסכים עם כולה, אבל מכבד.
סוף כל סוף אדם שפוי.

אני בכל אופן לא התייחסתי מספיק מקצועית לשני הזמרים האלה מהסיבה שמטרת האשכול מלכתחילה לא היתה לעסוק בהשוואות בינהם, אלא לפרגן לזמר עצום.
באופן טבעי אני(וכמעט כל אדם שפוי)לא אוהב שמנסים לשנות את דעתי במניפולציות זולות, ובגלל זה חלק מהתגובות בנושא הגיעו לפסים אישיים ולא נעימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2010, 15:05 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים

אין בעיה גם אני מכבד את דעתך אבל אם מטרת האשכול מלכתחילה לא הייתה ההשוואה ביניהם אז לדעתי בכל אופן היה מיותר לרשום "מזכיר מאוד את עופר לוי" וכו' .
הפירגון ליניב בן משיח מתקבל בברכה אבל האיזכור של זמר אחר באותה הודעה זה מה שעורר פה את הרוחות .
בכל מקרה לדעתי הדיון מיצה את עצמו ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2010, 16:23 
נושם מתחיל
נושם מתחיל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 10 אוהבים

עופר לוי לקח מלא שירים מפרדי טייפור אז מן הסתם שאם מביאים את לינט ששרה גם בעברית וגם בטורקית לשיר עם פרדי טייפור והיא תרצה לשיר בעברית שיר מלחן שלו, אז היא תבחר בעופר. והדוגמא שנתת - אולי היא די מראה על הגדולה של עופר לוי ששרו שיר שלו בטורקיה, אבל זה ממש לא אומר קמצוץ על זה שהוא יותר גדול מאיברהים...
וזה לא שאני נגד, גם לדעתי עופר לוי הזמר הכי גדול היום בארץ, אפילו אחרי שהוא ירד ברמה וכמו שהוא שחצן. אין זמר שאני נהנה ממנו היום ואין זמר שאהבתי יותר ממנו בארץ חוץ מזוהר ארגוב. אבל להשוות אותו לאיברהים מרגיז אותו כמו שאני ישווה בשבילך את עופר לוי ל.. אנא אערף, קובי פרץ או משו

http://mekusharim.walla.co.il/Profile.a ... rID=581378
http://www.facebook.com/Kalabres?ref=profile

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2010, 19:27 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

תחשבו שגם פעם לא היו זמרים רבים כמו היום, היה יותר קל להתבלט

מה שכן יניב בן משיח מכניס לטקסטים שלו בסגנון ה"תורכי" משהו טקסטים יותר יפים.

קצת לא נעים לפעמים לאנשים שכן אוהבים את הלחן אבל המילים ירודות
ותמיד כמו שאמרתם זה מדובר ב"בכי" "דיכי" "בגידות" וכאלה...
וחבל זה מדכא את הסגנון התורכי בציבור הרחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2010, 20:09 
נושם מתחיל
נושם מתחיל
סמל אישי של המשתמש

אתה צודק הסגנון הטורקי זה המוזיקה הכי יפה שיש לדעתי, אבל בעברית זה יותר מתאים למשהו כבד. אבל זה תלוי ממה לוקחים, גם בטורקיה המוזיקה מחולקת, הזמרים ששרים בסגנון ערבסק בטורקיה גם להם יש קול כבד יותר. יש גם לחנים טורקיים שהם לא ערבסק, שמהם עושים שירים קלים יותר בארץ. את עופר לוי אני אוהב כי הוא שר תשירים שלו מלחנים ממש יפים, חלקם מהזמרים הכי גדולים של טורקיה. הוא יודע איך לבצע את השיר והוא מגיע לגבהים שאף זמר לא מגיע בארץ. אני מעדיף את זוהר עליו, אבל לא יודע אם זה בגלל שבאמת הוא יותר טוב, או שכמו שאלה קשורים לעופר לוי ולא משנה מה הוא מספר 1 שלהם, ככה זה אצלי. גדלתי יותר על שירים של זוהר ארגוב ולא של עופר לוי, וגם כל הקריירה שלו ואיך שהיא נגמרה וזה עושה אותו למלך. לעופר יש הרבה יותר שירים שאני אוהב ומכור אליהם מאשר זוהר, אבל בשבילי הוא מספר 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2010, 21:00 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

בחירה בזוהר או בעופר זה בחירה בסגנון.
מן הסתם אם אתה מחובר לסגנון של זוהר אתה לא תתחבר בצורה טוטאלית לסגנון של עופר.

זוהר היה כידוע יותר מחובר ליוון
עופר יותר לכיוון התורכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2010, 21:08 
נושם מתחיל
נושם מתחיל
סמל אישי של המשתמש

אני אוהב סגנון טורקי הרבה יותר מיווני. גדלתי על מוזיקה טורקית. חוץ ממוזיקה בעברית אני שומע ערבית פה ושם וטורקית, היוונית היחיד שאני שומע זה היוונית בשקל שיש בארץ, לא מיוון. עדיין מעדיף את זוהר, למרות שהסגנון הטורקי עדיף אצלי, ובגלל זה גם אמרתי שיש לעופר לוי הרבה יותר שירים שאני אוהב מאשר זוהר ואני מתחבר לשל עופר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 4 [ 50 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

יניב בן משיח

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית