נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

היה טוב, היה יוסי עדן F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 5 [ 62 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

היה טוב, היה יוסי עדן

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: היה טוב, היה יוסי עדן
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2009, 09:48 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אנשים בפורום הזה אתם מדברים המון,עם אחד ממכם היה מבין במוזיקה הייתם יודעים מה יוסי עדן איזה בנאדם עם נשמה איזה בנאדם עם כבוד איזה קול מדהים.עם הייתם יודעים את רוב השירים על מה נכתבו הייתם מדברים אחרת רוב השירים שלו שירים חזקים ביותר ואני אישית חולה אליו זמר אגדה מבחנתי!
"אבא לא מבקר הוא גם לא מתקשר לא יודע עם הראה שוב את פניו"אחד השירים ללא ספק"!
אני קורא כאן תגובות וכואב הלב לראות כמה שטיות במשפט כ"כ מפגר.הוא היה מקליט בבית?טחחחח רק הייתם יודעים איפה הוא מקליט מה למה הוא שר ואיפה הערכים שלו הייתם מדברים אחרת ילדים!באמא שלי אתם מדברים כמו ילדים!זמר ענק מבחנתי ובאמת שמגיע לו את כל הכבוד על הפרישה המכובדת הזאת :P00 :P00 :P00
אבל אתם פורום שנעול על שתים שלוש זמרים ולא יעזור בית דין.נכון?עופר לוי?טחח.חנן ילד הפלא?טחח
הייתם מדברים איתו על שיקו חייק הייתי מבין אבל עופר לוי?טחח בדיחה למוזיקה הזאת.תופס מעצמו איזה משהו.
אתם מדברים המון והמון והמון.תראו אמרתם שמה שמעיין חודדה עשת לא טוב לתמיר גל?איזה לא טוב,הרים אותו לשמים גבוההההה!!תפיסקוו לדבררר שטיות ילדים!!!!!!!!!!
ועם מישהו מעונין להמשייך נושא בקשר לתגובה הזאת הוא מוזמן לפתוח אשכול במיוחד לזה ואני הגיע לאשכול הזה.
פה אני לא המשיך!

יוסי עדן המילה האחורה במוזיקה!
עזב בכבוד ומקווה לראות אותו באיזה הופעה שתיים.מלך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2009, 10:55 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 2 אוהבים

ירוק לנצח כתב:
UnReaL כתב:
ירוק לנצח כתב:
אז שיהיה אבי ביטר (אני לא בקיא כ"כ בעניין ומסתמך על מה שאמרת), חוץ מ20 איש במדינה המילה הראשונה שעולה לכולם ששומעים את ביטר זה "שמן", זמר גרוע שרק עשה פאדיחות לז'אנר בדיוק כמו כל האחרים
אני בטוח במיליון אחוז שהז'אנר הזה לא היה מצליח בחיים אם לא עופר לוי
ואיפה אמרתי שעופר לוי של היום זה אותו עופר של שנות ה90?

לגבי מושיק,ליאור, וקובי פרץ
איפה אתה רואה נשמה ב"אני לא זמין"? איפה אתה רואה נשמה ב"בלבלי אותו"? איפה אתה רואה נשמה ב"דוקטור"?
היה להם רגש (למושיק וליאור עדיין נשאר בשירים השקטים, אבל ברור לא כמו שבזמנו) והיום, בשירים הקצביים לפחות - כלום!

אבי ביטר = שמן?
עופר לוי = בכיין ! , ועכשיו הכינוי החדש שלו זה שחצן
כמובן שאני לא ממש מסכים עם הכינוים ועד מיטב ידעתי אתה כמוני ולי אכפת מהזמר בתור זמר ולא בתור בנאדם אז לא ציפתי ממך שתגיד שאבי שמן
ואני אומר שאתה טוען שזמרים השתכנזו שנו סגנון או מה שלא תגדיר את זה אז אמרתי לך שגם עופר זה לא אותו עופר לא קשר לקול גם הסגנון שלו היום השתנה .. ואם תגיד כן או לא היום הוא שר "לייט" יחסית לעבר שהיה שר "כבד" ויש חלק שרואים בזה "שינוי" או "השתכנזות"
בשבילך השיר " דוקטור" לא מרגש מאחר ואתה טעון שליאור לא נותן תנשמה ... אני מבין אותך כי שכן תימני שלי ששמע אותי שומע עופר לוי הזדמנות שניה עשה לי מה החרטא זמר ושיר הזה ...
לא התוכחתי איתו ולא אתוכח איתך כי נשמה ורגש לא נמדדים לפי סטנדרטים אלה נמדדים אישית לפי מידת החיבור בינך ( בתור מאזין) לבינו (בתור זמר)
pat:P

מעטים התימנים ששומעים מוזיקה כבדה, אבל אני מבין אותם כי אצלם זה באמת עניין של טעם וריח
הם סגורים רק לזרם התימני של ישי, דקלון, אייל גולן וכו'
לגבי השינוי בקול ובסגנון של עופר, אז במצב הגרוע של המוזיקה המזרחית היום הוא עדיין מס' 1, עדיין עם השירים האיכותיים ביותר לדעתי ועזוב את זה שיש לו מזל שאנשים לא שכחו לו מי הוא היה וגם שישיר כמו אהובה עוזרי עדיין נלך להופעות שלו...

האם הבחנתי בנימת זלזול באהובה עוזרי הענקית?? |blu

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2009, 13:44 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים

חס וחלילה

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2009, 12:20 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 26 אוהבים

עצובב הרבה נעלמווווו

נאור ברק(אני) - כאב גדול

http://www.youtube.com/watch?v=ICaYvucwswM

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2009, 16:28 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 1 (100%)

לא חלפה ולא נעלייםםםםםםםםםםם אתם תראווווו שיפתח מקום חדש בת"א שמוקדש כולו לטהרת המוזיקה המזרחחית בלבד!!!
אמרתי או לא אמרתי? תראו שכן.. וזה רמממממממממממממממזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז :Por

קיצר כל אחד וטעמו על טעם וריח אין מה להתווכחחחחחחח
כל אחד וטעמו האישי שיהיהה לו לבריאותת.
אייל גולן שרית חדד וכל החולרע התקלקלו איפה השירים של פעם איפהההההההה
היום כל אחד משחק אותה זמר לייט גועל נפש הם רק מתקלקלים..
עם ההצלחה ככה זה יותר עולה להם לראש הם מתקלקלים,
אומנם שירים מקפיצים.. אבל חסרי טעםםם שרים לי על קרוסלות גונגלים והשד יודע מה
איפה השירים של הנשמה הלב והרגש איפהההההההההה bh:} Love:L

שמעו יוסי מכירה אותו וזה יצא לי להתקל בו.. זמר שגדלתי עליו ואהבתי מאוד חייתי על השירים שלו מהישנים והדכאוניים ועד לשמחים ולמקפיצים... ולא חסר
שיוציא דברים חדשים שישקיע שיעשה משוו. מה זה ההתיאשות הזאתי אין המשך לז'אנר
אין המשך לז-וווווווווווו-בבבבבבבבבבבבבבב-י

עובד כיועץ עסקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכנזי אששששששש

ואם יורשה ליייייייי
"הגעגוע מתעצם מדי יום מחדש. אבל מה שהולך היום לא דומה למה שהיה בתקופתי ואני לא מסוגל להתמודד עם זה. האלימות במועדונים גברה והאלכוהול נפוץ יותר מאי פעם. בתור אבא, אני לא יכול להתמודד עם מראות של ילדות בנות 14 אפופות מאלכוהול ששוכבות על המדרכה ומהוות טרף קל לגברים".

עלאק טרף קל לגברים
הוא עצמו היה מתחיל עם בנות עלאק טרף קל צבוע שכמוהו

גמני לא אוהבת תשירים של תמיד גל יש בודדים.. יש אומריםם שהוא מלך, מלך או לא מלך אני אישית לא אהבתי.. אבל זורם לשמוע אותם במועדונים .. זרם יותר נכון

רסמי זמר טוב יודע לשיר כל סגנון.. :Yami:

לגבי המוזיקה הטורקית אין עליה רוב הלחנים והכוונה לרווווווווווווווווווב שבאו משירים של זמרים שאתם מכירים כגון תמיר אבי יוסי ומשה כהן וכל הדיכאוניים. Smoke:
באו מהז'אנר הטורקי. רסמי שירים שאין להם תחליף. ואני דווקא מבינה חלקם. אני טורקיה..

אם מישו רוצה אני אנסה לפרש .. שיר מיוחד שירצה

תמונה

- שונטל מרקוס הסלב -

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2009, 20:55 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 17 אוהבים

שונטל קודם כל הרשי לי "להתאהב בך" חח כי גם אני טורקי יש ביננו אחווה
תכלס כל השירים הם מטורקית ויאללה בע"ה שייפתח כבר המועדון הזה שאת מדברת עליו...כי לי נמאס
אני רוצה שהילדות שלי תחזור,כשהייתי נוסע לת"א לאהבה מחודשת והולך לארמונות האושר והאנגר 24 (הגוש) ולמנטה ולפרפר הלילות...איזה מקומות בסטייל שהייתי נהנה... עצוב לי מחדש כל סופ"ש

על כאב לבי הזמן יעיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2009, 02:00 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 9310 אוהבים
שם פרטי: נושם
שם משפחה: מזרחית

חבקי אותי ילדה קטנה, הגיע רגע הפרידה, נפרד כידידים אך לא נשכח את הימים
נוסטלגיה !! :P00

-------
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2009, 13:13 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 0 לייקים

אין תרבות של מוסיקה בארץ אין זמרים לא מכבדים אחד את השני כל אחד רוצה להראות שיש לו זה אוטו יותר חדש בית יותר גדול.
יניב בן משיח זה הזמר עם רגש איכות עוצמה עושה צמרמורות לאנשים ונשאר עם לחניים טורקיים וחלק לא הוא עושה מוסיקה חייה והולך בדרך שלו ...

ויוסי עדן אחלה זמר שירים טובים אחד אחד במיוחד השקטים חבל שפרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2009, 14:03 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

שונטל, אני יחלק את התגובה שלי למה שאת אומרת לכמה דברים.

לגבי ת"א, שהיהי בהצלחה למקום שייפתח.

לגבי אייל גולן ושרית חדד, המסחרה עשתה את שלה, תסכימי איתי שלאייל גולן היו שירים הרבה יותר יפים בשנות ה-90 (יפה שלי, לקנות לך יהלום, שירים הרבה יותר יפים מהשיר הדבילי יפיופה).
איפה הוא הופיע עם השירים האלה, בכמה חלטורות ואירועים.
אבל מה יש מסחרה, פתאום השירים הזולים שלו גורמים לו למלא קיסריות והמחיר שלו להופעות עולה, כנ"ל גם קובי פרץ.

לגבי העבודה שלו כיועץ עסקים, זה ממש לא במקום להגיד שהוא אשכנזי, את בעצם אומרת בזה שהמזרחיים שואפים לבינוניות והאשכנזים עובדים בעבודות הנחשקות.
ממש לא, אם המזרחיים רוצים להיות ממש בלב החברה הישראלית ושלא יהיה קיפוח וגזענות, הם צריכים גם לרכוש השכלה גבוהה, להזכיר לך במרוקו הבנקים היו של יהודים בלבד.
גם למזרחיים מגיע ללמוד רפואה, משפטים, חשבונאות, מנהל עסקים ולמזלנו אין אפלייה בקבלה לפקולטות לפי מוצא.

עוד דוגמא להשתלטות חיובית של מזרחים, זה בצבא, אם פעם היחידות המובחרות היו לקיבוצניקים בלבד, היום אפשר לראות כמה מהפריפריה משרתים ביחידות לוחמות וזוכים לעיטורים וצל"שים.

לגבי מוזיקה טורקית, בארץ היא הפכה אצל הרבה זמרים למוזיקת "דכאון", המוזיקה הטורקית היא מדהימה, אבל אם תקחי שיר "דכאון" מלחן טורקי, ותקחי את המקור שלו בטורקית ותתרגמי אותו לעברית, תראי שאין בכלל דכאון בשיר הזה ורק בארץ הפכו את הלחן הטורקי לשירי דכאון.

הטעם האישי שלי כיום במזרחית היא עמיר בניון, כי הוא היחיד שלא מתמסחר ויש לו מוזיקה עם נשמה ואפילו אשכנזים נהנים לשמוע אותו, ועוד תחום שאני אוהב זה פייטנות (בייחוד התזמורת האנדלוסית ואמיל זריהן).

ומשהו אחרון, מאוד מעציב שהרבה אנשים שאוהבים מוזיקה מזרחית נרתעים להגיע למועדוני מזרחית, בגלל שלטענתם באים לשם גם "פרחות" ואנשים ש"חותמים בביטוח לאומי" ואנשים שהאלוכוהול עולה להם לראש אז הם עם יד קלה לשליפת סכינים ואלימות.
אני אישית אין לי בעיה ללכת למקומות האלה, הסיבה היחידה שאני לא הולך זה כי אין לי חברים שהולכים לשם, רוב החברים שלי מעדיפים ללכת למסיבות בקו של נמל ת"א-הרצליה.

(1) אני רוצה לשרת בתותחנים!
(2) מת על הרס"ר שלנו.
(3) דוקטור, לא צריך גימלים. אקמול יספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2009, 19:45 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

~ כת!ם בJשמה ~ כתב:
חבקי אותי ילדה קטנה, הגיע רגע הפרידה, נפרד כידידים אך לא נשכח את הימים
נוסטלגיה !! :P00

זה מה שרשום לייי בפייססססס

תמונה

- שונטל מרקוס הסלב -

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2009, 19:48 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

עידן המזרחי כתב:
שונטל קודם כל הרשי לי "להתאהב בך" חח כי גם אני טורקי יש ביננו אחווה
תכלס כל השירים הם מטורקית ויאללה בע"ה שייפתח כבר המועדון הזה שאת מדברת עליו...כי לי נמאס
אני רוצה שהילדות שלי תחזור,כשהייתי נוסע לת"א לאהבה מחודשת והולך לארמונות האושר והאנגר 24 (הגוש) ולמנטה ולפרפר הלילות...איזה מקומות בסטייל שהייתי נהנה... עצוב לי מחדש כל סופ"ש

אם היית יוצא לאהבה מחודשת ואני הכרתי את טובביה טוב היתי נכנסת חופשי ולוקחת משבאלי מהבר על חשבון הבית :)
האנגר 24 ארמונות האושר אחחחחחחחח היו זמניםםםםםםםםםם הייתי חורשתתתתתתתתתתתת עליהם שמוטקין 8 .. הסימפטי בחולוןןןןןןן וואייייייייייייייייי

ואין על הטורקים ..

מבטיחה לך הולך להפתח מקום חדש שכמוהו לא היה מקום מלא נוסטלגיה

מאיפה אתה מה השם ובן כמהה.. בדוק אני מכירה

תמונה

- שונטל מרקוס הסלב -

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2009, 19:56 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

heat כתב:
שונטל, אני יחלק את התגובה שלי למה שאת אומרת לכמה דברים.

לגבי ת"א, שהיהי בהצלחה למקום שייפתח.

לגבי אייל גולן ושרית חדד, המסחרה עשתה את שלה, תסכימי איתי שלאייל גולן היו שירים הרבה יותר יפים בשנות ה-90 (יפה שלי, לקנות לך יהלום, שירים הרבה יותר יפים מהשיר הדבילי יפיופה).
איפה הוא הופיע עם השירים האלה, בכמה חלטורות ואירועים.
אבל מה יש מסחרה, פתאום השירים הזולים שלו גורמים לו למלא קיסריות והמחיר שלו להופעות עולה, כנ"ל גם קובי פרץ.

לגבי העבודה שלו כיועץ עסקים, זה ממש לא במקום להגיד שהוא אשכנזי, את בעצם אומרת בזה שהמזרחיים שואפים לבינוניות והאשכנזים עובדים בעבודות הנחשקות.
ממש לא, אם המזרחיים רוצים להיות ממש בלב החברה הישראלית ושלא יהיה קיפוח וגזענות, הם צריכים גם לרכוש השכלה גבוהה, להזכיר לך במרוקו הבנקים היו של יהודים בלבד.
גם למזרחיים מגיע ללמוד רפואה, משפטים, חשבונאות, מנהל עסקים ולמזלנו אין אפלייה בקבלה לפקולטות לפי מוצא.

עוד דוגמא להשתלטות חיובית של מזרחים, זה בצבא, אם פעם היחידות המובחרות היו לקיבוצניקים בלבד, היום אפשר לראות כמה מהפריפריה משרתים ביחידות לוחמות וזוכים לעיטורים וצל"שים.

לגבי מוזיקה טורקית, בארץ היא הפכה אצל הרבה זמרים למוזיקת "דכאון", המוזיקה הטורקית היא מדהימה, אבל אם תקחי שיר "דכאון" מלחן טורקי, ותקחי את המקור שלו בטורקית ותתרגמי אותו לעברית, תראי שאין בכלל דכאון בשיר הזה ורק בארץ הפכו את הלחן הטורקי לשירי דכאון.

הטעם האישי שלי כיום במזרחית היא עמיר בניון, כי הוא היחיד שלא מתמסחר ויש לו מוזיקה עם נשמה ואפילו אשכנזים נהנים לשמוע אותו, ועוד תחום שאני אוהב זה פייטנות (בייחוד התזמורת האנדלוסית ואמיל זריהן).

ומשהו אחרון, מאוד מעציב שהרבה אנשים שאוהבים מוזיקה מזרחית נרתעים להגיע למועדוני מזרחית, בגלל שלטענתם באים לשם גם "פרחות" ואנשים ש"חותמים בביטוח לאומי" ואנשים שהאלוכוהול עולה להם לראש אז הם עם יד קלה לשליפת סכינים ואלימות.
אני אישית אין לי בעיה ללכת למקומות האלה, הסיבה היחידה שאני לא הולך זה כי אין לי חברים שהולכים לשם, רוב החברים שלי מעדיפים ללכת למסיבות בקו של נמל ת"א-הרצליה.

תודה מאמי :]

שרית חדד אייל גולן עשו את שהלם אבל מתדרדרים עם השירים מיום ליום .. על מה הם שרים בחייאת זומווםם

לגבי העבודה אתה טועה.. סתם צחקתי וחוצמיזה איזה יועץ עסקים יועץ עסקיםא תה יודע איפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחח

ומי אמר שאין מזרחיים עם השכלה גבוה בטח שיש

לגבי הטורקית אני ידועת מאמי רוב השירים הטורקיים מדברים על המדינה וחיי היומיווםם ולא על דכאון דווקא

בנוגע לדבר האחרון אני מסכימה איתך בהחלט.
אני כל חמישי שישי הייתי יוצאת למועדון מזרחי מאלה שעמוס בפרחות סגריות עייפים בנים בנות מכות דקירות אלכוהול ווחפלות.
למה מה אני ערסית אני פרחה?
פרחות היו מתות להיות כמוני ולהגיע לרמת המשכל שלי.
הלוק והמראה זה מה שמטעה חביבי, אני בלונדינית עיינים ירוקות היה לי עגיל בגבה. יש לי קעקועים.. סקיני גינס צמוד (ולא לא חשוף )
ועקב.. זה אומר אני פרחה? ערסית? סחלה? וואלה לא.
להפך ועם זה אני מצדיקה אותך.. יש לי השכלה גבוה בגרות מאלה מוגברת ומקצוע עבודה וכסף וברוך השם דירה.
אני אחת מהבנות שלא נמנת עם האוכלוסיה ה"ירודה " כביכול וההלא מפותחת של אנשי המועדונים המזרחיים :)

כשאני באה למועדון. אני באה עם חברות או חברה טובה.
במטרה לרקוד לשתות ולהנות. לא להכיר בנים להתמזמז או אמאיית
להכיר ? אפשר בכל מקום.
כולה סופ"ש רוקדים שותים נהנים לא יותר מזה!!
ומכות ודקירות יש בכל חור בת"א בלילה.. בחיי הלילה לא רק במזרחית

תמונה

- שונטל מרקוס הסלב -

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2009, 00:36 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

אני גם ככה.

סיימתי בגרות מלאה, לפני שנה השתחררתי מהצבא, עשיתי פסיכומטרי, אוטו מסיים מועדפת ובקרוב טס לתאילנד ואחרי זה מקווה להתחיל ללמוד לתואר.

לגבי התיאור שלך, לפעמים הבגדים יעשו את הבן אדם, אם תבואי עם מחשוף ענק ומכנס שיותר מדי קצר ישר יהיה לך דימוי של בחורה "זולה" ו"זורמת", אבל את אומרת שאת באה בלבוש נורמלי שלא "מושך אש" וזה טוב.

ועוד פעם על אייל גולן כה זה שיש מסחרה, הציבור רוצה שירים אשפה, הוא יקבל אשפה.

(1) אני רוצה לשרת בתותחנים!
(2) מת על הרס"ר שלנו.
(3) דוקטור, לא צריך גימלים. אקמול יספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2009, 01:01 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים

יש דברים מעבר ל"ציבור רוצה"

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2009, 16:57 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 367 אוהבים

'שונטל מרקוס' ו- 'heat'
לא כל מי שאין לו בגרות מלאה הוא ערס, עבריין, בן-אדם ירוד וכל הדימוי הזה
יכולות להיות לזה הרבה סיבות, אל תכלילו ותשפטו אנשים שאתם לא מכירים על-פי מראה או השכלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 5 [ 62 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

היה טוב, היה יוסי עדן

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית