נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בדיחוות!!(לכל מי שיש בדיחות מצחיקות שייכנס) F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בדיחוות!!(לכל מי שיש בדיחות מצחיקות שייכנס)

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בדיחוות!!(לכל מי שיש בדיחות מצחיקות שייכנס)
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2009, 10:58 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 284 אוהבים
פידבקים: 4 (100%)

הנה כמה:

1.מיליונר אחד עשה מסיבה מפוארת בחצר הוילה שלו ולצורך רושם שם בבריכה כרישים ותנינים.
באמצע האירוע המיליונר מכריז: "מי שיקפוץ לברכה וישחה מי צד לצד ויצא בחיים יקבל מיליון דולר". כולם מיתכנסים מסביב לבריכה לראות מי יקפוץ. פתאום בחור אחד קפץ שחה מי צד לצד וברגע האחרון חמק מן הכרישים והתנינים. הבחור ניגש אליו ואמר לו:" כל הכבוד הנה לך המיליון דולר" הבחור עונה: " אני לא רוצה את הכסף"!! עונה לו המיליונר: "אז מה אתה רוצה?" הבחור: "אני רוצה לדעת מי הבן זונה שדחף אותי לבריכה"

2.איש אחד יושב במסעדה ואוכל מרק. פתאום הוא מרגיש שהוא צריך להתפנות אך מפחד שיאכלו לו מהמרק. הוא רושם פתק עליו כתוב: "ירקתי במרק" והולך להתפנות. כשהוא חוזר מהשירותים הוא רואה עוד פתק עליו כתוב: "גם אני!"

3.איש אחד עובר במהירות רמזור אדום, עוצר אותו שוטר ושואל אותו: תגיד, מה לא ראית רמזור אדום? אז עונה לו האיש: את הרמזור ראיתי, אותך לא ראיתי.

4.נשוי בן 30 שומע דפיקות בדלת, הוא ניגש, פותח את הדלת ורואה חבר שהיה לו בצבא ולא נפגשו כבר 10 שנים ואיתו כלב, שניהם ישבו וצחקו וסיפרו אחד לשני כל מה שעבר עליהם ובינתיים, הכלב הרס את כל הבית, קרע את הכורסאות, לכלך את הוילונות, שבר את המחשב, כשהחבר עמד ליד הדלת לפני שהלך, אמר לו, אני ממש שמח שבאת, אבל אם תוכל בפעם הבאה לא להביא איתך את הכלב שלך, אז ענה לו החבר : זה לא כלב שלי בכלל, הוא שכב פה בכניסה כשהגעתי, חשבתי שהוא שלך.

5.שלושה ציידים יצאו לצייד כל אחד עם רובה והכלב שלו.
כל אחד התגאה בכלב שלו.
אחד אמר נתתי לכלב שלי להריח את הרובה והוא הביא לי את הכדורים.
השני אמר נתתי לכלב שלי להריח את הכדורים הוא הביא את הרובה.
השלישי אמר נתתי לכלב שלי להריח את הכוס של אשתי והוא הביא לי את הביצים של השכן.

6.ארנב אחד מגיע ועומד מול אריה ולביאה, הלביאה בהריון שוכבת ונחה, הארנב ניגש אליה ומתחיל לצעוק : אני אכל את העיזה הפזיזה אותך בתחת, אני אקרע לך ת'תחת ! אני אפתח לך תצורה ! הלביאה מתעצבנת ואומרת לאריה : אריה תעשה משהו, תעזור לי אני בהריון, הארנב הזה מציק לי ! האריה אומר לה : עזבי אותו, הוא לא רציני, הוא סתם רוצה צומת לב, ככה גם ביום שאחרי אותו דבר וגם ביום השלישי, ביום הרביעי היא לא יכלה לסבול יותר, היא קמה רדפה אחרי הארנב ונתקעה בין שני גזעים, הארנב הסתובב בא אליה מאחורה וקרע לה את התחת ! היא חוזרת כולה מצחיקה לאריה, אז האריה מסתכל עליה ואומר לה : מה גם לך הוא עשה את הקטע עם הגזע ?

אלה הן הבדיחות למי שיש בדיחות מצחיקות שיספר........תייהנוו :D :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בדיחוות!!(לכל מי שיש בדיחות מצחיקות שייכנס)

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית