נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

כל בחורה שמסתובבת עם ערבים או שיש לה ידידים ערבים לפה! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

כל בחורה שמסתובבת עם ערבים או שיש לה ידידים ערבים לפה!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כל בחורה שמסתובבת עם ערבים או שיש לה ידידים ערבים לפה!
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2009, 14:57 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

טוב אני יודע ש99% מהבנות פה קדושות וטהורות ולא מתקרבים לערבים אבל יש כאלה בנות תמימות.. לצערי הרב אני שומע הרבה שנופלים בפח והולכים איתם... וגם אני גר בשכונת פסגת זאב בירושלים.. ויש קניון בשכונה שלי שמפוצץ בערבים שמתעסקים עם בנות יהודיות... ובנות הולכות איתם ובקיצור אמרתי לעצמי חיבים לקדיש על זה כמה מילים שאותם בנות יתעררוו ויבינו את הטעות שלהם..ונציל אותם מידים שלהם... וב-ב-ק-ש-ה ממיכם תשלחו תקישור של זה לכולם! שכל בחורה תקרא את זה.. שתבין מה זה.. שתתעורר... במיוחד כל אלה שגרים בשכונה שלי.. בפסגת זאב.. בבקשה תפיצו את זה לכולם באיסיקיו בפרומים שכל פסגה תשמע על זה...מכירים חברה שהולכת עם ערבי או משו?? תראו לה את זה שתראה תאמת ותציל תחיים שלה!!

וכל אלה שעכשיו יגידו "איזה גזעני.. תבייש לך.. מה אתה מתערב להם בחיים..." אני כתוב את זה מתוך אהבה ואכפתיות לאותם בנות! לא קשור לגזענות או משו.. {תדעות שלי בקשר לערבים אני שומר לעצמי אם אני יפתח תפה שלי על ערבים תאמינו לי אני לא יגמור...} אני לא כתבתי את זה בשביל לסיט.. או גזענות.. כתבתי את זה בשביל שאותם בנות התעררו ויבינו שהם טעות!! ירצו? ישמעו! לא ירצו? שיהיה להם בהצלחה...!

בקיצור.. כל אותם בנות שעושות את טעות הזאת שהולכות עם ערבים..לא משנה בתור מה הולכת איתו! ידיד או חבר!! אךךך אחיות שלי חסר יהודים שאת הולכת עם ערבים?? כיאלו עזבי עכשיו בלי קשר לדת.. עזבו בצד את כל הקטע של התבללות וכמה שזה אסור וכו'.. תניחו את זה בצד... ללכת עם ערבי..?? עם גוי??? למה חסר יהודים שאת הולכת איתם?? ראיתם פעם אחד יהודיה שהלכה עם ערבי ולא בכתה אחרי זה?? כ-ו-ל-ם בכו!! בתחלה הם אמרו להם את המילים הכי יפות.. שחקו אותה חמודים "כפרה שלי.. מאמי שלי.. חיים שלי.." קנו להם מתנות.. נצלו את התמימות שלהם.. ובסוף?? נכנסו להירון.. הלכו לכפר... ועד היום כל הבנות שמה אוממללות!! בוכות!! מלמדים את ילד שלה לשונא יהודים.. לזורק אבנים על יהודים!!! מלמדים אותם על הקוראן.. ואותו ילד שיצא מבטן שלה הוא יהודי גמור ב100000%.. ואותו יהודי גודל בכפר של ערבים... ומה הוא נהפך להיות?? "פתח קטן.." אךך זה מה שאת רוצה שילד שלך יהיה? "מוחמד בן שרה...אחמד בן שיר..וכ'ו..." אה??

אני זוכר לפני כמה שנים זרקו אבנים בקבוקי תעברה על מכניות.. הלכו עצרו תנערים.. בסוף מה רואים? אמא שלהם יהודיה... תיראו מה יצא מילד שלה.... מה יצא ממנו? מחבל קטן ועוד הכי כואב שהוא יהודי לפי הלכה! אבל מסכן אמא שלו תיראו אם מי הלכה..ותיראו מה יצא מילד הזה.. מאז קום המדינה יותר מי 3 אלף בנות התחתנו עם ערבים!! מי יחזיר לנו אותם אה?? רק המשיח!! וכל הבנות אלה? בוכות.. כל הבנות אלה? אומללות!! הם מסכונות!! כל ערביות אלה מתקשרות לאירגון "יד לאחים.." {מי שלא יודע זה אירגון שעוזר לנשים כאלה..} מתקשרות לאירגון ובוכות להם.. "תבאו תעזרו לי... תוציאו אותי מפה..." כל דבר שצה"ל עושה להם.. מה הם עושים? מפוצצים את הבנות אלה.. קורעים אותם לגזרים... ויודעת מה? סבבה.. נגיד את תלכי עם הבחור שלך.. חחח מה נראה לך את היחידה?? חחח ערבי לא מתחתן עם אישה אחת... 99% פסיק 99% מערבים יש להם אישה שניה!!הוא הולך איתם? עכשיו בשביל הסתבלט לא רוצה לקחת פרה מכפר שלו עדין.. אז הוא באה לשכונות היהדות.. מתעסק פה עם בנות.. ויש כאלה מסכונות תמימות נופלות בפח בסוף הוא גודל עוד קצת לוקח אותך לכפר ושלום על ישראל... זה מה שאת רוצה?? ללכת עם בחור ערבי לגור איתו בכפר... לעזוב ה-כ-ל.. תמשפחה תמדינה שלך תהעם שלך תיהדות שלך.. בשביל בחור ערבי שיקח אותך לכפר.. יעשה אותך אומללה.. מסכנה.. ובסוף הוא יקח אישה שניה.. את תיהיה? הפילגש שלו.. תיהיה הזבל שלו... וזה?? ע-ו-ב-ד-ה!! רוצים הוכחה? נתן לכם בכיף!!

כנסו לפה תיראו קטע מחדשות של ערוץ 2.. איך אירגון יד לאחים מציל אמא יהודיה ואת ילדים שלה משכונה ערבית בירושלים!

http://www.youtube.com/watch?v=EIqDGihRMLs

וגם כנסו לפה תיראו עוד קטע.. מרגש עד דמעות! סיפור מצמרר על בחורה שהלכה עם ערבי וכנסו תיראו מה קרה בסוף...

http://www.youtube.com/watch?v=cJu6W_LR ... re=related

אךךךךךךךך לפני כמה חודשים משהי נכנסה אלי לאיסיקיו אמרה לי שיצאה עם ערבי... אמרה לי "בתחלה חשבתי הוא אביר חלומתי...בסוף הוא נהפך לסיוט חיי.. עד היום אני מסתתרת ממנו.. אני פוחדת ממנו..רוצה לקחת תילד שלי לכפר..." אלה היו המילים שלה!! בחורה בת 20.. הרסה תחיים שלה.. הכירה אותו בגיל 15.. ותיראו מה עשה לה.. וגם את אחות שלי רוצה לצטרף לרשימה השחורה?? לא חבל עלייך נשמה??? רוצה שגם עלייך יעשו סרט כזה? אם בכלל יצליחו להוציא אותך משמה..

ויודעת מה?? אתם צודקות!! אתם? לא אשמות בכל המצב הזה.. כל מי שהולכת עם ערבים עושה את זה? מתמימות... רואה בחור לבוש טוב.. היום רובם גם מדברים עברית.חלק משחקים אותה גם יהודים... משחקים אותה קוקי שלי.. מאמי שלי.. עינים שלי... באים מדברים איתכם ואתם? נקשרות אליהם.. בלב שלך אומרת "אך איזה מאמי.. אין יהודים כאלה.." חחח וזה? הטעות שלך!!

עשו הרשע אח של יעקב אבינו.. כולכם בטח שמעתם עליו.. הוא? הלך התחתן עם הבת של ישמעאל.. יעני ישמעאל שממנו יצאו ערבים.. ועשו שממנו יצאו הנוצרים.. התחתנו.. התאחדו.. על מי?? עלינו!! על עם ישראל!! ובקיצור מה מיוחד בעשו אתם יודעות?? באו אני יגיד לכם מה מיוחד בזבל הזה... ה' יתברך מעיד עליו "ויאהב יצחק את עשיו כי ציד בפיו.." התורה אומרת שיצחק אבינו אהב את עשו למה?? כי הוא צד בפיו.. מה הכונה?? אךךךךך תיראו איך זה מתאים בול למצב שלכם!! אומרים חז"ל הקדושים "ציד אותו בדיבורים.. היה אומר אבא איך מעשרין את המלח.. איך שוחטים תבשר.." יעני עשו הרשע היה מרמא את יצחק אבינו!! היה משחק אותה צדיק!! והוא גרם לזה שיצחק אבינו יאוהב אותו!! אותו דבר??? הם עושים לכם אחיות שלי!

כל הבחורים אלה ערבים.. מתחילים אתיכם.. זורקים לכם מילים מתנות מילים יפות... וככה לאט לאט מתחיל הקשר שלכם אתם שפוכות להם את הלב.. הוא אומר לך מילים יפות.. קונה לך דברים... וכל זה?? רמאות!! ערבים אלה? רמאים בני רמאים! הם רמאים וסבא שלהם עשו היה רמאי!! הם ירשו את זה מעשו הרשע.. הכל?? הצגה.. הכל? תחפושת.. בפה אומרים לכם את המילים היפות.. "חמודה.. יפה שלי.. את מושלמת.." קונה לך איזה ארטיק מסכן.. איזה דובי... ואת "יההההה איזה חמודדדדדדד...אין יהודים כאלה...." וכל זה?? רמאות!! כל זה? בפה.. ברגע שאת תפילי ברשת שלו הוא יעשה אותך אומללה וזה?? עבודה!! תסתכלו ערבים אלה.. 1000000000 הסכמים עשינו איתם.. 100000000 חוזים.. כלום לא עזר!! נתנו להם נשק.. נתנו להם מחבלים.. נתנו להם שטחים... וכלום לא עזר!! הם אמרו "כן כן נפסיק תטרור.. בטח.. תתנו תתנו אנחנו נפסיק.." יפסיקו?? לא!! למה?? כי הם כמו הסבא שלהם עשו!! רמאים בני רמאים!!!

ה' יתברך מעיד עליהם שיש להם פה יקנו אותך במילים.. בדברים.. כמו עשיו הרשע.. אבל בסתר?? הם שונאים אותנו.. רוצים לפיל אותנו בפח..הכל אנתרסים אישים!! ואלללללללל תיגידו לי "לא כולם כאלה... אתה מגזים" פחחחחחחחחח תצאי מס-ר-ט שאת חייה בוא אחותי תצאייייי את יותר מבינה מה' יתברך?? הכל הצגה!! הכל תחפשות!!! אל תיהיה תמימה אחותי!! לא כולם כאלה? עבודה תיראי את כל הבנות שהלכו איתם מה קרה להם בסוף... עלק לא כאלה.. אל תמכירי את עם שלך את המדינה שלך את היהדות שלך את אלוקים שלך בשביל בחור שיקח אותך לכפר ויעשה אותך שפחה שלו!! יעשה אותך אומללה שלו!!

ועכשיו בטח תגידו "לא נרראה לך אנחנו הולכות לכפר שלו.. נראה לך נתחתן איתו..אנחנו רק ידידים.." מה את צריכה ידיד ערבי תגידי לי?? ערבי שבטח קרוב ממשפחה שלו יושב בכלא של ישראל על פיגוע או עזרה לטרור?? כולם התחילו עם ידידים.. ובסוף.. את ידועת איפה זה נגמר.. עכשיו אני יגיד לך יש אש בבית שלך.. בחדר.. את תגידי "עזוב זה כולה בחדר.. אני בסלון.." משהי תגיד ככה? לא! כולם תברחו!! אז אותו דבר? פה!! הבחור הזה זה אש! זה מכה! לא ידיד ולא בתיך! תברחי ממנו! בתחלה זה ידיד בסוף מלאך המות!! הינה הינה השבוע..

הינה לפני שבוע כולנו שמענו על הלינץ שהיה בת"א שערבים באו תקפו יהודי בטיילת בת"א.. והיו להם ידידות יהוידות... אךךךך אלה "ידידים שלהם..." נו מה הם גרמו להם חבר'ה? תיראו לאן הם הורידו אותם! לאיזה מצב!! אלה "ידידים " שלהם.. תיראו מה הם עשו ליהודי...

ויש כאלה.?? מסכונות.. הרבה בנות עשו לי "יעקב אנחנו אוהבות אותו.. יעקב נקשרנו אליו.." אךךךך אחיות שלי בדברים אלה?? לא הולכים לפי הרגשות!! הולכים לפי ה-ש-כ-ל!! תפעילי תשכל שלך אחותי!! אל תיהיה אהבלה!! אל תיהיה טיפשה! את תעיזי ללכת עם בחור שיש לו שפעת החייזרים?? אף אחת פה לא תעיז! גם אם את מתה עליו את לא תלכי איתו!! למה?? כי מה החיים שלי יותר חשובים לי.. נכון?? אז תחשבי הבחור ערבי הזה יש לו את שפעת החייזרים!! תרחקי ממנו! לשכוח אותו? זה לא בעיה.. לכי עכשיו תעיפי את כל המתנות שהוא יביא לך.. מחקי תשיחות שלו איתך מאיסיקיו.. תמחקי תמספר שלו..תר-ח-ק-י ממנו כמו שאת מתרחקת מאש!!! תעלמי לו לכמה שבועות.. והזמן? יעשה את שלו!! אחותי עדיף שתסבלי חודש אחד בדיכאון מפרדה.. חדושים.. ולא תסבלי כל החיים שלך!! אל תיהיה טיפשה!! אל תיהיה מפגרת!!!

אחיותתתתת שלי אני מדבר אליכם מתוך אהבה!! אני לא אמא שלך שיש לי אנטרסים אישים שתעשי למשפחה שלי או לי בושות או פאדיחות... אני רוצה את זה? לטובתך!! בשבילך!! תפעילי תשכל שלך!! לא חסר בחורים יהודים נורמלים!! יש בשפע ברוך ה'... תפתחי תעינים שלך אל תיהיה טיפשה.. אל תמכירי את עם שלך.. תמשפחה שלך.. תמדינה שלך תיהדות שלך תאלוהים שלך בשביל?? בחור שיעשה אותך אומללה!! שיעשה אותך מסכנה! אל תאמני לדיבורים שלו.. אל תאמני לכל השקרים שלו!! אתתת יהודיה את בת ישראל!! את קדוש קודשיםם את אוצרר עדיףף תלכי עם נרקומןןן יהודי ואל תלכי עם ערבי!!! מבינה??? נרוקמןןןןןןן יהודי ולא ערבי!!!

ועזבו את זה.. אם היתם יודעים כמה זה חמור במחינת התורה כל התבללות הזה.. אין אין אין אם אתם תקראו מה כתוב על זה הזוהר הקדוש.. מה כתוב על זה בספרי קבלה.. אין אין אין אי אפשר לתאר את זה.. תחשבו עכשיו אני בבור מלאה חרא.. ואני רוקד.. ושמח.. המשל הזה? עדין לא דומה לנמשל!! אין אין תבינו יהודי שהולך עם גויה.. או יהודיה שהולכת עם גוי.. ערבי.. נוצרי.. א-י--ן! יהיה מסכן בעלם הבא אין אין אין לו תקנה אין!! כתוב בספרים הקדושים אדם ששוכב עם גויה ויביא ממנה ילד ואותו בן אדם חזר בתשובה.. כול עוד הילד הזה שבא מגויה חי.. בשמיים לא קבלו את תשבתו!! שמעתםםםםםםםםםםם??????????. כל עוד הילד הזה חי בשמיים לא קבלו את התשובה שלו!! יבכה יצעק יעשה גילגולי שלגגג ילך על גחליםםםם יצום כל החיים שלו!!! כל עוד הילד הזה חי בורא עולם עדין לא סלח לו!! רק תבינו כמה זה חמור!!

אךךךךך אחים שלי!! הינה בפרשת השבוע אחרונה קראנו "בנים אתם לה' אלוהיכם... עם קדוש אתה לה' אלוהיך בחר בך ה' לו להיות עם סגולה.." אנחנו? בנים של ה' יתברך.. אז למה ללכת להתקרב לגוים?? למה ללכת להתקרב לערבים אלה??? אנחנו בנים של ה' יתברך.. חסר יהודים אחיות שלי?? חסר יהודות?? תפעילו את השכל שלכם!!! אל תיהיו טיפשות!! אל תאמינו לשקרים!!!

אחיות שלי.. אני אוהב אתיכם!! אני רוצה לטובתיכם!! מה אני מקבל מיזה אה?? כלום!! כסף? לא.. זהב? לא.. מה אני מקבל מיזה?? כלום!! אני כתוב את המילים אלה בשבליכם אחיות שלי!! מאהבה...מדאגה... במיוחד אליכם הבנות של פסגת זאב...או בפרדס כץ.. או בבית שמש.. שמעתי גם שמה יש מלאה ערבים... כל מקום שיש תערבים אלה.. תתרחקו מהם.. אל תדברו איתם.. לא שלום ולא בתיך.. תעיפו אותם... אל תיהיו טיפשות!! קניון הפסגה עלק.. עשו תקניון הזה קניון הזבל.... כל הזבל מכפרים ערבים שמה... תרחקו מהם!! שום קשר!! לא ידידים! כלום כלום כלום!! שילך יקח איזה ערביה פוסטמה מכפר שלו יצחק עליה... את?? קדוש קדושים!!! את אוצר!!! אל תשפילו תכבוד שלכם אחיות שלי!!!

ואל תיגידו לי "אבל הוא ערבי טוב.." חאלס כבר עם המילים אלה צאי מסרט שלך... תפסיקי לשקר את עצמיכם.. השבוע קראתי בעיתון בחורה אמרה לאמא שלה "אם את לא מניחה לי אני בורחת איתו ללבנון.." אךךך שטף לה תמוח ערבי שלה טוב טוב.. אחיות שלי תפעילו תשכל!! ואם חס וחלילה המילים אלה לא נכנסו לכם ללב.. לא יפעילו לכם את השכל... אז קחו זה המספר של אירגון לב לאחים.. שעוד כמה זמן שתיהיו בכפר שלהם ותקבלו מהם מכות והשפלות ויקראו לכם "יהודיה מסריחה.." תתקשרו למספר הזה 1-800-620-640
אולי הם יביאו יצילו אתיכם מידים שלהם!!

כנסו לפה תיקראו סיפור על סולקיה! תיראו בדור הקודם בנות מתו ולא הלכו עם ערבים!! עדיף ל-מ-ו-ת! ולא ללכת איתם! ל-מ-ו-ת!

http://www.shin1.co.il/ya.php?sid=7282007

וזה אתר של יד לאחים.. אירגון שעזור לבנות במצב כזה.. כנסו תיראו יש שמה סיפורים וזה.. והכי חשוב תתרחקו מבחורים אלה!!

http://www.yadleachim.co.il/

ושוב פעם אני לא כתוב את זה מיתוךף גזענות או משו! אני בסך הכל רוצה לטובת אותם בנות! {תדעות שלי על ערבים מי שמכיר אותי פה יודע את הדעות שלי טוב מאוד חחחחחחחח }

ושוב פעם ב-ב-ק-ש-ה! חבר'ה תעזרו לי שכל אותם בנות שעושות תטעות הזאת יראו מה שכתבתי.... אתם מכירות בנות שיוצאות עם ערבים?? שיש להם ידידם ערבים? שלחו להם את זה.... שיקראו.. שהתעררו!! במיוחד אתם חבר'ה משכונה שלי פסגת זאב.. במקום ללכת לקניון ולריב וכ'ו.. תאמינו לי זה לא יעזור.. מה שיעזור זה רק אם נסביר לבנות ונעורר אותם! אז תעזרו לי לעורר אותם!! ה' ישמח אתיכם

http://www.facebook.com/pages/my-lh-ly/ ... 4949752878

רוציםם לדעת פירוש של חלומות? רוצים לדעת ה-כ-ל על החלומות? כנסו מוקדש לכם!

http://www.facebook.com/pages/my-lh-ly/ ... 7146470109

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2009, 18:16 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 7 אוהבים

אני איתך די להתבוללות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2009, 19:35 
נושם חדש
נושם חדש
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

חח אחי גם אני גר בפססגה מה הולך שמה אל תשאלו מלא ערבים בקנין "הפסגה, מלא ערבים!! :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2009, 20:21 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

mosh2956 כתב:
חח אחי גם אני גר בפססגה מה הולך שמה אל תשאלו מלא ערבים בקנין "הפסגה, מלא ערבים!! :cry:

אני ידוע אחי.. זה אח שלי תעשה טובה שלח את הקישור הזה לכל הידידות שלך באיסיקיו ולחברים שלך שככה אחד ישלח לשני אחד ישלח לשני... שכל בנות שגרות בפסגה יקראו את זה והתרחקו מהם!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2009, 20:37 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 227 אוהבים

אוי ואבוי.. אני איתך ב100%
אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שתיזהרו מהערבים האלה ותשמרו על עצמכן בנות יקרות אל תתפתו אתן האוצר הכי יקר שיש בבקשה תשמרו על עצמכן!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2009, 20:43 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 307 אוהבים

אחי אתה חושב שזה ככה רק בפסגת זאב אבל חבר'ה, זה נמצא בכל מקום בארץ מתחת לאף שלכם! אני כל הזמן רואה בנתניה בעיר ובחופים יש כל כך הרבה בנות יהודיות שהולכות עם ערבים ולא מבינות בכלל מה הם עושות, פשוט חבל.. אם היה לי רישיון לנשק כנראה שהיתיי יושב מאסר עולם אחרי המראות של ההתבוללות הזאת.

אבל בנות, תזכרו !
אם אתן הולכות לישון עם כ-ל-ב-י-ם, אל תתפלאו שאתם קמות עם קרציות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2009, 20:52 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

חחחחחחח בסדר אבל כל עיקר חבר'ה לשלוח את זה לכולם! שלחו תקישור של זה לכל הבנות באייסקיו.. לכל הידידות שלכם שיראו.. לא עיקר לדבר נכון נכון צודק.. עיקר לפרסם את זה ברבים שכולם ידעו ויראו התרחקו מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2009, 21:06 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים

חחחחחחחחחחחחח יש מלא בנות כמו שהיה כתוב באיזה עיתון
"הערבים זורקים עלינו מאות שקלים בשבוע.."
גועל נפש איכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2009, 21:58 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים

בטח שאתה צודק אח שלי היקר
זה לא רק בירושלים זה ביפו גם בלוד בכל הארץ ימח שמם של הערבים האלה ימותו כמה שיותר מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2009, 22:51 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

beniop1 כתב:
בטח שאתה צודק אח שלי היקר
זה לא רק בירושלים זה ביפו גם בלוד בכל הארץ ימח שמם של הערבים האלה ימותו כמה שיותר מהר

א-מ-ן-!

אבל לא יעזור אם נקלל אותם או נסביר להם אחי מנסיון צריכים לדבר עם הבנות להסביר להם את זה.. בגלל זה כתבתי את מה שכתבתי פה.. שאותם בנות יקראו התחזקו והתרחקו מנבלות אלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

כל בחורה שמסתובבת עם ערבים או שיש לה ידידים ערבים לפה!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית