נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

הלכות בין המצרים F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

הלכות בין המצרים

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הלכות בין המצרים
הודעהפורסם: 09 יולי 2009, 22:53 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 124 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בס"ד

הלכות ימי בין המצרים..

1 מהתאריך יז בתמוז עד תשעה באב.. זה 3 שבועות 21 יום הם ימים שקוראים להם ימי בין המצרים.. ביז בתמוז פרצו את החומות של ירושלים והתחילו להורג ולשמיד את כל מליוני היהודים שהיו בירושלים...ככה עד תשעה באב.. בתשעה באב נכנסו אוייבים לבית המקדש וחללו ושרפו ויחריבו את בית מקדשינו :-( ובקיצור על הימים אלה כתוב במגילת איכה מגילה שמתארת את חורבן בית המקדש.. כתוב שמה "כל רודפיה ישגוה בין המצרים.." כל אוייבים שלנו מתי יכולים עלינו?? ב21 ימים אלה! בתקופת בין המצרים! ותשימו לב כל הצרות שהיו לעם ישראל 99% מהם התחילו בימים אלה.. חורבן בית המקדש הראשון והשני.. הגירוש מגוש קטיף בימים אלה.. לפני 3 שנים היה את מלחמת לבנון השניה התחילה בדיוק? ביז בתמוז.. נמשכה כל הימים אלה.. היטלר עלה לשלטון? בימים אלה.. גירוש ספרד קרה? בימים אלה.. גירוש יהודי אנגליה.. ופורטוגל.. בימים אלה.. תפתחו את ספרי הסטוריה תיראו אסונות הכי הכי גדולים וקשים שהיו לעם ישראל התחילו בימים אלה של בין המצרים..ועל זה נאמר "כל רודפיה ישגוה בין המצרים.." כל אוייבים שלנו יכולים לנצח אותנו בתקופה הזאת...

2 ובקיצור הימים אלה היתה שואה בירושלים.. אני מאמין שכולכם כמעט היתם בכותל.. מחומות של עיר עתיקה עד הכותל כמה זמן לוקח לגיע?? באוטו 5 דקות.. ברגל רבע שעה! ובקיצור אוייבים שלנו לפני 2000 שנה כמה זמן לקח להם לגיע מחמות של עיר עתיקה עד לבית המקדש?? 21 יום! הליכה של 10 דקות לקח להם 21 יום.. למה? כי היו בירושלים בימים אלה מלחמות קשות ביותר.. אין אין דברים כאלה נחלים של דם הגמרא אומרת זרמו מירושלים.. מצאו 300 אלף מוחי תינוקות ברחוב 1 בירושלים! אתם מבינים מה זה? בגלל זה בגלל המלחמות שהיו לקח להם 21 יום עד שנכסו לבית המקדש וויחריבו אותו.. ותאמינו לי זה אפילו לא התקציר למה שקרה בימים אלה.. בעז"ה בימים הקרובים אני יכתוב לכם מה היה.. מה קרה.. תשמעו סיפורים שהיו אתם תזעזעו...ובקיצור בגלל הדברים אלה נהגו ישראל הקדושים מנהגי אבלות.. ליתאבל בימים אלה על חורבן בית המקדש.. על הריגת הצדיקים.. על כל הצרות שהיו לנו בימים הם בזמן הזה..

3 עכשיו תלמדו כלל! יש 3 דרגות בבין המצרים.. כמה שתשעה באב מתקרב ככה מנהגי אבלות הולכים ונהפכים לחמורים יותר.. הדרגה הראשונה זה מי יז בתמוז עד ראש חודש אב..דרגה שניה זה.. מי ראש חודש אב.. אבלות יותר מחמירה.{יעני אסור לעשות עוד יותר דברים כמו לאוכל בשר וכ'ו..} . דרגה שלישית זה שבוע שחל בו תשעה באב.. אבלות נהפכת ליותר חמורה..{יעני אסור לעשות עוד יותר דברים כמו לכבס וכ'ו..} ובעזרת אני יכתוב לכם את כל הלכות מה מותר בימים אלה שנתקרב לימים אלה.. לבנתיים מיז בתמוז {עד אחרי תשעה באב} אסור לעשות 3 דברים..

4 ובקיצור בימים אלה החל ממחר {יום חמישי} צום יז בתמוז..עד אחרי תשעה באב! אסור לשמוע שירים.. שמחים או עצובים! {בימים אלה מותר עדין להתחתן {לספרדים אשכנזים נהגו לא להתחתן בימים אלה..} אבל אם נגיד יש לכם חתונה בימים אלה.. או בר מצוה וכדומה מותר לשמוע שירים בחתונה וכ'ו...אבל סתם ככה לשמוע אסור..} ואסור לברך שחינו.. נגיד עכשיו אתם קניתם בגד חדש ורוצים ללבוש אותו אסור ללבוש אותו ולברך שחינו.. וגם כנ"ל על פרות.. אם נגיד אתם רוצים לאוכל פרי חדש שעדין לא אכלתם ורוצים לברך עליו שחינו אסור....{לקנות בגדים או דברים חדשים מותר עד ראש חודש אב.. אבל ללבוש את זה ולברך שחינו אסור..} מתי כן מותר לברך שחינו על בגדים או פרות? בשבתות של ימי בין מצרים! בשבת מותר לברך שחינו בימי חול? אסור.. אז אם יש פרי שעדין לא אכלתם ורוצים לאוכל ולברך עליו שחינו.. תחכו עד שבת ואז תאכלו אותו ותברכו עליו שחינו כנ"ל לגבי הבגדים תלבשו תבגד החדש בשבת ותברכו שחינו... ואסור גם בימים אלה ללכת לים.. או לבריכות שיחה.. ולכל מני טיולים וכ'ו... למה אסור?? כי הימים אלה ימים של סכנה.. יש רשות לכל המקטרגים לכל השטנים לכל השדים לכל מלכי חבלה לפגעו בנו.. ובגלל זה אסור לאדם לכניס את עצמו לסכנה כי הם יכולים לפוגע בו.. ותשימו לב כל שנה טובעים מלאה אנשים בתקופה הזאת.. קורה להם נזקים.. אסונות. יותר מכל תקופה אחרת למה? כי הימים אלה ימים של סכנה.. ובגלל זה אסור ללכת לכל מני מקומות מסוכנים.. ים.. בריכות שיחה.. טיולים.. כי יש רשות למזקים לפוגע בנו...אומר הזוהר הקדוש "אשרי אדם שעובר את התקופה הזאת בלי שום נזק.." אתם מבינים מה זה? אשריו של אותו אדם שיעבור תימים אלה בלי שום צער או פגיעה או איזה מחלה או אסון חלילה..

ובקיצור את 3 הדברים אלה אסור לבנתיים.. מי ראש חודש אב שהשנה זה יהיה בתאריך 22.7 מנהגי אבלות יהיו יותר חמורים בעזרת ה' כמה ימים לפני ראש חודש אב אני הפרסם לכם את מנהגי אבלות שאסור לעשות מראש חודש אב.. לבנתיים? מותר לעשות לאוכל וכ'ו.. הכל.. מי 3 הדברים שכתבתי למעלה שירים ברכת שחינו טיולים ומסיבות וכ'ו.. שזה? אסור מעכשיו..

5 ובקיצור חבר'ה אני יודע שזה קשה בלי מוסיקה.. ובלי ללכת לטייל עכשיו לים בריכות וכו'.. חופש וזה רוצים להנות.. אבל תחשבו יביאו אלינו חברים יגידו לנו ביום השואה "ייאלה אתה בא לים.. ייאלה אתה בא למסיבה..אתה בא נלך לבית מלון נטייל..." מישהו מאיתנו יעיז ללכת ביום השואה לטייל או לים וכ'ו?? אף אחד פה לא יעיז! אז תחשבו אובתינו בימים אלה נשחטו.. נשרפו.. נהרגו.. נקברו חיים.. רק בבית המקדש מתו 2 מליון כוהנים! אתם מבינים מה זה?? 2 מליון כוהנים מתו רק בבית המקדש.. אז תחשבו מחוץ לבית המקדש.. כמה נהרגו? תחשבו כמה לויים נהרגו.. כמה יהודים נהרגו?? אי אפשר לתאר.. נו אז בימים אלה אפשר ללכת לחוגג אפשר לשמוע מוסיקה? אפשר ללכת לבריכות לים?? הימים אלה ימים של צער.. ימים של כאב.. ימים של חורבן בית המקדש... כתוב בספרים הקדושים שה' יתברך קורא למלכי השרת בימים אלה כל יום ובוכה על בית המקדש.. בוכה על הריגת הצדיקים.. כתוב בפרוש "הקב"ה יושב ושואג כאריה ובוכה על חורבן בית המקדש..."

תחשבו עכשיו יגידו לנו "אמא שלך בבוץ.." אנחנו נשמע שירים? אנחנו נגיד "עזוב תן ללכת לים.." אה? מישהו פה ידבר ככה? ישר נלך נעזור לאמא.. אז תחשבו בימים אלה כמה צער יש לה' יתברך? כמה כאב? תבינו "כל המתאבל על ירושלים זוכה ורואה בשמחתה..." כל מי שמתאבל על ירושלים.. על חורבן בית המקדש ה' יתברך אומר לו אתה משתתף בצערי? אני לא יתן לך להיות בצער! אבל אם חס וחלילה אדם מזלזל שם פס.. ה' יתברך אומר אתה לא משתתף בצערי? אני לא השתתף בצערך.. ואז באים עליו צרות ויסורים ובעיות.. וכל זה? בגלל שהוא לא התאבל על חורבן ירושלים.. על חורבן בית המקדש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

הלכות בין המצרים

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית