נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

תיראו סיפור -ק-ו-ר--ע מצוחק!!! חחח ותיראו איך הכל לטובההה!!! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

תיראו סיפור -ק-ו-ר--ע מצוחק!!! חחח ותיראו איך הכל לטובההה!!!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תיראו סיפור -ק-ו-ר--ע מצוחק!!! חחח ותיראו איך הכל לטובההה!!!
הודעהפורסם: 14 יוני 2009, 16:23 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

בקיצור חבר'ה שמעו סיפור אתם נקרעים מצוחק!! וגם תיראו איך כל מה ה' עושה לטובה עושה חח תתחזיקו קצת באמונה!!

בקיצור חסיד אחד מחסידי גור היה גר באילת אדמור מגור שלח אותו לשמה לחזק תאנשים וזה.. יום אחד הוא עובר ברחוב רואה אדם חילוני עצוב.. בדיכאון.. מה לו מה יש לך יהודי למה אתה עצוב?. אמר לו אותו אחד "ייאלה עזוב אותי מה כבר אתה תעזור לי..."
אמר לו החסיד "מה אפכת לך.. תגיד.. תספר לי מה אכפת לך!! "
ספר לו אותו חילוני את הסיפור שלו.. אמר לו "תדע לך אני יש לי 6ילדים בשתי חדרים.. אתה יודע מה זה 6 ילדים בשתי חדרים? אבל מה היום הגשתי בקשה לעמידר שיעזרו לו שיתנו לי דירה יותר גדולה עכשיו הלכתי אליהם הגשתי תפסים והכל.. ועכשיו הם רוצים לבדוק לעשות.. ולך תדע כמה זמן זה יקח.. נו אתה מכיר תמנהל שאתה יכול לעזור לי?..."
אמר לו החסיד "לא אני לא מכיר תמנהל אבל אני מכיר את אדמור מגור מטבריה בוא אליו תדבר איתו הוא יעזור לך..."
אמר לו החילוני "מה אתה משוגע? אני ינסע עד טבריה 5 6 שעות לאדמור מגור?? 5 6 שעות נסיעה הלוך 5 6 חזור.. בשביל לדבר עם אדמור? למה הוא מכיר את המנהל שהוא יעזור לי..."
אמר לו אותו חסיד "מה אפכת לך.. תבוא תנסה.. מה יש לך לפסיד.." בקיצור שכנע אותו החסיד.. קבעו שמחר ינסעו...
אותו חילוני בא לבית אמר לאישתו שהוא נוסע מחר לאדמור מגור.. אמר לה "הוא יעזור לנו.. הוא יתמוך בנו.. ישלח איזה שד לעמידר ישגע אותם.. אל תדאגי.. הוא צדיק גדול."." אישתו אמרה לו "טוב תנסע.."
בקיצור יום למחרת הוא וחסיד נוסעים מאילת לטבריה.. עלו לאטובוס ואטובוס היה מפוצץ באנשים.. עמדו כל הנסיעה.. חם להם מזיעים.. אבל החילוני אם תקוה בלב שאדמור יפתור לי את כל הבעיות..
יגיעו לטבריה.. הלכו לבית של אדמור.. ראו תור ארוך.. חכו איזה שעה יגיע התור שלהם אמר לו החסיד "ייאלה תכנס תספר לו תסיפור הוא יגיד לך מה לעשות..."
החילוני נכנס לאדמור מגור.. אדמור שאל אותו "כן? מה איתך מה יש לך.." ספר לו החילוני את הסיפור שלו של עמידר וכ'ו... אדמור נתן לו תפוח אמר לו "ברכה והצלחה..."
החילוני מסתכל על הרב אומר לו "מה ברכה וצלחה.. מה עם עמידר?.."
אמר לו אדמור מגור "ברכה והצלחה.." בא השמש של הרב עיף אותו משמה...
הוא לקח את תפוח שהרב נתן לו כולו עצבני אמר "אני תופס את החסיד הזה עושה עליו אנתיפדה!!! אני תולש לו את כל הזקן!!!"
הוא יוצא משמה יתחיל לצועק "איפהההה הואאא..." יתחיל לחפש את החסיד.. ראה את החסיד אמר לו בעצבים "תעמוד.. אל תזוז... " עכשיו חסיד ראה אותו ככה חם עוד דקה עשן יוצא לו מאוזנים מרוב עצבים יתחיל לברוח...וחילוני יתחיל לרוץ אחריו ברחוב "בוא הינה.. אני יקרע אותך..." הוציא תנעל שלו יתחיל לרדוף אחריו ברחוב עם נעל... צועק לו החסיד "תרגע.. תגיד מה קרה..." אמר לו החילוני " 6 שעות נסעתי.. וכל זה בשביל תפוח?? אמר לי "ברכה והצלחה..." אני יהורג אותך!!! 6 שעות נסיעה בשביל תפוח?? עולה בשוק 4 תפוחים בשקל!! עד לטבריה הבאתה אותי בשביל תפוח???..."
בקיצור הם חזרו לאילת... החסיד כל הדרך בחזרה מנסה להרגיע אותו אמר לו "זה לא סתם תפוח.. זה "תפוח בעצי היער.." זה תפוחין קדישין... זה תפוח מגן עדן... "
ובקיצור החילוני עצבני רותח מזעם ומכעס וחסיד מנסה לרגיע אותו ולסביר לו שתפוח הזה טוב ומבורך וכ'ו....
בקיצור החילוני עכשיו אמר מה אני יגיד למשפחה שלי? אמרתי להם אני נוסע לטבריה.... יהיה טוב.. אני יביא להם מפתחות של הדירה.. יראו נסעתי עד לטבריה בשביל תפוח?? אז אמר אין בררה נשבח את התפוח.. אחרת? הוא יהפוך להיות הבדיחה של המשפחה.. נסע 6 שעות עד לטבריה בשביל תפוח?? חחחחחחחחחח

בקיצור החילוני נכנס לבית.. כל הילדים הקטנים שלו רצו אליו "אבא מה הבאתה.. אבא מה הבאתה... " אמר להם אבא הבאתי תפוח..אמרו לו "מה תפוח..." אמר להם זה תפוח מגן עדן.. בקיצור יתחיל לשבח את התפוח.. מתחיל לחתוך את התפוח..לחלק לכולם... שכולם יאכלו את התפוח "מגן עדן.." הוא חותך את התפוח ובאמצע יש דפיקות בדלת הבן אדם פתוח רואה בן אדם עם חליפה מכבד.. אמר לו החילוני "כן אדוני?" אמר לו איש "אני צריך לדבר איתך.." אמר לו טוב חכה דקה...
בקיצור עכשיו כל הילדים הקטנים לחוצים צועקים "אבא תן לי תפוח... אבא לא קבלתי... אבא תביא לי חתיכה מתפוח..." אבא סיים ללחלק את התפוח...
הלך לאיש שנמצא בדלת.. אמר לו כן אדוני מה אתה צריך.. אמר לו אני מעמידר.. שלחו אותי לראות את המצב של הבית..איך הפרנסה שלכם וכ'ו... ואם על תפוח 1 אתם עומדים למות.. אם תפוח אחד אתם ככה רבים... תבוא מחר תיקח את המפתחות של הדירה החדשה.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחח חמוד נכון???? ראיתם מה זה!!! אותו בן אדם נוסע 6 שעות מאילת עד טבריה.. בסוף הרב נותן לו תפוח אומר לו ברכה והצלחה... הוא? חזור עצבני!! עצוב.. ובסוף מתוך הצרה הזאת.. מתוך הסבל הזה... מה יוצא?? ישועה אחד גדולה!!!! תיראו איך ה' יתברך מסובב את הדברים!!! איך אומר דוד המלך "הודיך כי עניתי ותיהיה לי לישועה.." דוד המלך אומר "תודה לך ה' שאתה מענה אותי!! שאתה נותן לי יסורים" למה תודה??? "ותיהיה לי לישועה.." כי בסוף מצרה הזאת באה הישועה!!!
אותו דבר?? בחיים שלנו!!! לכולנו לפעמיים יש צרות.. יש בעיות.. יש אכזבות.. ואנחנו "למה זה קורה.. למה זה מגיע לי... זה לא פיאייר..." ואנחנו לא יודעים שמכל הצרה הזאת!! מכל הכאב הזה!! מכל יסורים אלה.. מה יצמח בסוף? ישועה!!!
תבינו ה-כ--ל- -- --ל-ט-ו--ב--ה!!!! ה-כ--ל-!! כל מה שה' יתברך עושה? לטובה עושה!!! אנחנו? לא יודעים!! לא מבינים.. אבל ה' יתברך? יודע מה הוא עושה!! מבין מה הוא עושה!!! וכל מה שהוא עושה?? זה לטובתינו!! לפעמיים אדם מבין את הטובה אחרי חודש.. אחרי חודישם. אחרי שנה.. ואולי גם אחרי 20 שנה..
למשל אני.. לפני 4 שנים.. עבר עלי גיהנום.. הכיוני שלי היום זה "החייל של אלוקים..." לפני 4 שנים הכיוני שלי היה "מלך אכזבות..." רק ה' יתברך יודע כמה סבלתי.. מה עבר עלי..כמה דמעות ירדו לי מעינים.. והיום אני רואה שכל הכאב כל הסבל כל הצער שהיה לי בימים הם... אני רואה איך כל זה?? מסתובב לטובה!!! תפנימו את זה חבר'ה!!!

http://www.facebook.com/pages/my-lh-ly/ ... 4949752878

רוציםם לדעת פירוש של חלומות? רוצים לדעת ה-כ-ל על החלומות? כנסו מוקדש לכם!

http://www.facebook.com/pages/my-lh-ly/ ... 7146470109

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

תיראו סיפור -ק-ו-ר--ע מצוחק!!! חחח ותיראו איך הכל לטובההה!!!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית