נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

3 עצות לייעול הפורום... F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » בקשות ניהול ועצות ייעול

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

3 עצות לייעול הפורום...

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: 3 עצות לייעול הפורום...
הודעהפורסם: 28 אפריל 2009, 16:00 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 139 אוהבים
פידבקים: 3 (100%)

א. לא יודע אם כבר שמתם לב או רק אני...אבל הפורום רושם עדיין על שעון חורף ! (עכשיו 18:53 והשעה בפורום 17:53)
אז לא צריך לסדר את זה?!

ב. למה אתם לא שמים אשכול לדיווח על לינקים שנפלו, פעם היה כזה אשכול לפחות בפורום אלבומים, אולי שלא יהיה כזה בפורום סינגלים כי ברור שלא יהיה אפשר לדווח על מיליון לינקים שנפלו אבל לפחות תשימו אשכול כזה בכל אחד מהפורומים של העדות כי יש למשל בפורום טורקית איזה אלבום שהלינק פג תוקפו כבר מלפני חצי שנה ועדין ממשיכים להקפיץ אותו סתם...

ג. למה אתם לא מוסיפים באפשרות של החיפוש שזה יציג את כל ההודעות שכל משתמש רשם, יענו שכל אחד יוכל לבדוק איזה הודעות הוא רשם...ולמה אני מציע את זה?! כי מעצבן אותי שכל פעם נגיד אם אני מבקש משהו בפורום בקשות למשל ונכנס שוב לפורום אחרי יומיים, במקום שתהיה לי אפשרות שהפורום יציג את הנושאים האחרונים שפירסמתי אני צריך להיכנס בפורום בקשות ולהתחיל לחפש בעמודים 1,2,3,4,5,6,7,8,9....10 השם יודע עד איפה זה ירד כבר אחרי יומיים !!!
אז במקום שזה סתם ייקח שעה למה פשוט לא מוסיפים תאפשרות הזאת ?!

מה אתם חושבים?! :???:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אפריל 2009, 17:21 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1003 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

לגבי 1 , בלוח בקרה למשתמש , יש לך אשפרות לשנות שעה , המוד פתוח לכל גולש :) , כי יש לנו גולשים גם מחוץ לארץ , אז השארנו את עניין השעה ביד שלכם

לגבי 2 , יש סימן "!" למטה בצד , שזה דיווח ... רק תדווח שם והמנהלים בעלי הגישות ישמו עין על הדיווח שלך

לגבי 3 , שאתה נכנס לפורפיל שלך , תלחץ חפש הועדות , אתה תמצא הועדות שלך במקרה הזה [ ושל כול אדם אחר בשעת צורף ]

אם הסתדרת , תגיד לי

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2009, 17:14 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 139 אוהבים
פידבקים: 3 (100%)

UnReaL כתב:
לגבי 1 , בלוח בקרה למשתמש , יש לך אשפרות לשנות שעה , המוד פתוח לכל גולש :) , כי יש לנו גולשים גם מחוץ לארץ , אז השארנו את עניין השעה ביד שלכם

לגבי 2 , יש סימן "!" למטה בצד , שזה דיווח ... רק תדווח שם והמנהלים בעלי הגישות ישמו עין על הדיווח שלך

לגבי 3 , שאתה נכנס לפורפיל שלך , תלחץ חפש הועדות , אתה תמצא הועדות שלך במקרה הזה [ ושל כול אדם אחר בשעת צורף ]

אם הסתדרת , תגיד לי

לא ידעתי שהיה תאפשרות שזה יראה לי תהודעות שלי ! טוב לדעת !!!

תודה !!! :)

שבוע טוב !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » בקשות ניהול ועצות ייעול

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

3 עצות לייעול הפורום...

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית