נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בית''ר ירושלים מודל 2008/09 F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בית''ר ירושלים מודל 2008/09

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בית''ר ירושלים מודל 2008/09
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2008, 11:02 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 49 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

ציטוט:
לא ידעתי איפה לכתוב את זה (מכיוון שהפורום של בית''ר נפל או שהפילו אותו..לה פמיליה) אז אני יכתוב את זה כאן ולאחר מכן אני יעתיק את זה גם לשמה, כשהפורום יפעל.

חשוב לי לציין שכל מה שיכתב כאן זאת דעתי האישית.

אני לא ממחבבי גאידמק, באמת. מהרגע שהוא בא לכאן ועשה את כל מה שעשה בבית''ר , בהבועל ירושלים בכדורסל ובבני סכנין, ובכלל במדינה שלנו, ידעתי שזה לא אמיתי, ידעתי שיש משהו מוזר בבן אדם הזה. הוא לא עשה את זה מתוך רצון ואהבה לבית''ר ולמדינה, לא מתוך הלב. הייתה לו איזושהי מטרה להשיג, משהו איטרסי כזה, משהו אישי.

אז נכון שהוא הכניס כסף לבית''ר ירושלים, והוא הביא שחקנים שלא נראו עוד בארץ, והביא מאמנים שלא נראו עוד בארץ, והביא 3 תארים לבית''ר, והציל חיי אדם, ותרם הון כספים לעניים/נזקקים/נרקומנים וכ'ו. על זה מגיע לו כל הכבוד, אבל וזה אבל גדול, זה לא בא מתוך הרצון לתרום, לעזור ולהציל. יש פה מטרה להשיג. וכשוהא ישיג, הוא ייעלם.

המטרה שלו היא לקנות את אוהדי בית''ר בראש ובראשונה, ולאחר מכן את ליבם של שאר תושבי מדינת ישראל בשביל שיהיו לו כמה שיותר קולות במרוץ לכנסת ולראשות ירושלים (ראש העיר של ירושלים הכוונה).

אני לא התעוורתי מהכסף שלו ומכל מה שהוא עשה. אותי כסף לא מעניין.
בית''ר ירושלים הביאה 3 תארים בזכות גאידמק, אני לא מתעוור מיזה. אתם מתעוורים מיזה. אתם בעצם כבר התעוורתם מיזה ומהכסף שלו מהרגע שהוא בא.

חשבתם לעצמכם איך תיראה בית''ר ירושלים אחרי שארקדי ילך? לא יישאר ממנה כלום.
גם ככה עכשיו לא נשאר ממנה כלום. כל מה שהיה גאידמק העלים. פשוט הכל.
רק הכסף (וגם זה לא להרבה זמן) והשם נשאר מבית''ר ירושלים.

הסמל? הלך, איך שהוא בא, לא התאים לו הסמל הישן והמקורי שהיה ופשוט החליף אותו בחדש. בשביל מה? מה זה יתן לנו ולך?
הנשמה? אין. הוא העיף והעלים את הכל בגלל הכסף שלו. אנשים התעוורו מהכסף שלו והוא עשה צחוק מהנשמה שלנו.
האוהדים? קנה אתכם. קנה אתכם בכסף שלו ובתארים שהוא הביא. נהיינו קהל של הצלחות. כשטוב מעודדים וכשרע (אפילו רק במשחק אחד) מתחילים לקלל, להפוך אוטובוסים, לאיים על שחקנים.

תבינו, מהרגע שגאידמק בבית''ר ירושלים, אולי עשינו היסטוריה והבאנו דאבל, אולי לקחנו 3 תארים, אולי היו פה שחקנים ומאמנים שלא ראו פה בארץ ולא יראו גם בעוד הרבה זמן, אבל איפה הנשמה? איפה הכבוד?! איפה כל מה שנבנה בבית''ר ירושלים במשך 70 שנים ע"י אנשים שאוהבים והולכים אחרי בית''ר תמיד? איפה?!

גאידמק עשה מה שהוא רוצה בבית''ר ירושלים! בית''ר ירושלים בשבילו זה סתם עוד "עסקה" בדרך לאינטרסים האישיים שלו. ואם אתם שואלים אותי? זה מצליח לו בענק. ואתם יודעים למה? בגלל אנשים כמוכם!

עודדתם אותו, הוללתם אותו, עשיתם לו תפאורות, הרמתם על הכתפיים, ארגן לכם זה וארגן לכם זה אבל מה אחר כך?! מה יקרה שהוא ילך? (והוא בדרך החוצה רק שתידעו!) מה יקרה כשהוא יעזוב? מה אז תגידו ומה אז תעשו? לעשות לא יהיה לכם הרבה, הוא ינטוש אתכם ואת בית''ר ואז נראה מה יהיה לכם להגיד. (רק שלא תבואו בטענות אלינו שהזהרנו אתכם מראש, ותאשימו אותנו. אנחנו אמרנו לכם, אתם לא הקשבתם. הלכתם לפי הראש ולא לפי הלב. הלכתם לפי הכףס ולא לפי הנשמה!!!)

מה זה הניהול הגועל נפש הזה? מה לגארידמק ולכדורגל?! אפילו טיפת הבנה בכדורגל אין לו?!
אני שונא את שמעון גרשון. הוא הסמל של הבועל ת''א היה במשך שנים. הוא עדיין הסמל שלהם תרצו או לא תרצו. איך נתתם לו להגיע לבית''ר ירושלים וללבוש תסמל של המנורה?1 איך?! אחרי כל השנים שקיללתם אותו ועשיתם לו תמוות עכשיו אתם מעודדים אותו? מרימים אותו כל הכתפיים? שרים לו שירים?! מה זה זה?! איפה הטיפת כבוד שלכם?! איפה הנשמה של בית''ר נעלמה?!

עכשיו שהם "קצת" (לא הרבה, קצת, סה"כ 2 משחקים, 6 נקודות, מה פתאום- זה כלום) הרס אתם מתחילים להבין שהוא שחקן שלא שייך לבית''ר ירושלים, הוא שייך להבועל ת''א. אין ולא היה לגרשון מה לחפש בבית''ר ירושלים מההתחלה!!!! הוא סמל של הבועל ת''א!!! הבועל ת''א!!!!
להזכיר לכם מה הבועל ת''א בשביל בית''ר ירושלים?! להזכיר לכם מה גודל ה"אהבה" בין הבועל ת''א לבית'''ר ירושלים?! אנ ילא חושב שאני צריך להזכיר לכם, אתם יודעים את זה לבד..

איך נתתם לגרשון ללבוש תמדים עם סמל המנורה, איך?
איך נתתם לחרא רוסי כזה להביא תסמל של הבועל ת''א לבית''ר, איך?
איך עד היום, אחרי שהוא כבר היה בבית''ר ולא היה לנו מה לעשות נגד זה, לא העפנו אותו, איך?

אותו הדבר לגבי אריק בנאדו.
הקפטן והסמל של מכבי חיפה במשך שנים על גבי שנים. אולי כמעט כל הקריירה שלו ככדורגלן.
להזכיר לכם שרק לפני 5-6 שנים במשחק גביע הטוטו אוהד של בית''ר דפק לבנאדו מכות ופתח לו תגבה? ובנאדו הלשין למשטרה ואותו אוהד נעצר והורחק מהמגרשים? את זה אתם זוכרים?!
ואחרי כמה שנים ששומעים שאותו בלם, מספר 1 בארץ, מגיע לבית''ר ירושלים כחיזוק ישראלי, אתם מתעוורים. איפה הנשמה פה?! איפה הכבוד הבית''רי שהולך ויילך איתנו לכל מקום?! איפה?! לאיפה הוא נעלם?!

אריק בנאדו ושמעון גרשון אולי בלמים הכי טובים שיש בארץ, אבל הם שנואים עליינו מאז ומתמיד. הם באו מ-2 קבוצות יריבות גדולות מאוד של בית''ר ירושלים במשך כל השנים. איך אתם נותנים לדברים כאלה לקרות? אז מה עם הם שחקנים טובים?! אפשר היה לעלות שחקנים מהנוער של בית''ר!!! בשביל מה יש לבית''ר ירושלים נוער?! בשביל היופי?! אבל עכשיו זה כבר מאוחר, מאוחר מאוד, גם בנאדו וגם גרשון בבית''ר ירושלים ואני לא רואה שום דבר שמוציא אותם הוצה מבית''ר, כרגע!

שימו לב שחקנים שכירי החרב מתקבבים שבאו לבית''ר ירושלים רק בשביל הכסף והעלימו את כל הנשמה שהייתה בבית''ר ירושלים, והרשימה לא קטנה:
שמעון גרשון, אריק בנאדו, מיכאל זנדברג, עידן טל, תומר בן יוסף, יואב זיו, שגיא שטראוס (למרות שלא שיחק בכלל). ויש עוד כמה ברשימה הזאת שלא עולים לי כרגע בראש.

בשביל מה את כל זה? ועזבו את זה שהם כבר לא שחקנים צעירים..
אפשר היה לעלות שחקנים מהנוער, להביא שחקנים אחרים שהם לא "סמלים" של קבוצות אחרות, או שכירי חרב כאלה או אחרים! אפשר היה לשמור על הכבוד הבית''רי שהיה פה במשך שנים על גבי שנים! אבל אתם? הלכתם אחרי הכסף, הייתם עיוורים מהכסף, ועכשיו אתם בוכים ואנחנו (אנחנו הכוונה לאלה שלא התעוורו מהכסף המסריח של גאידמק)!!!

מה קרה? איפה נעלמו אותם שחקנים פתאום? לא שומעים עליהם, לא שומעים מהם. מה קרה קיבלתם תכסף שלכם אז נהייתם על הפנים? אתם לא משחקים? הפסקתם לשחק? ראיתם קצת כסף אז החלטתם להפוך לקונוסים על המגרש?! ישרמוטות אתם מקבלים כסף!!! זה מה שרציתם לא? בשביל זה באתם לבית''ר ירושלים לא?! בשביל הכסף? תתחילו לשחק אחרת אין לכם (גם ככה אין לכם מה לחפש פה!!! אתם לא רצויים פה!!!!!) מה לחפש פה בבית''ר ירושלים!!!

אבל אני לא מאשים אותם, הם עייייייזות של כסף וגאידמק טמבל (אבל אני לא מאשים אותו, כי ההבנה שלו בכדורגל שואפת ל-0, אני מאשים אתכם- שהלכתם ותילכו כמו עיוורים!!!) שבכלל הביא אותם לבית''ר ירושלים מבלי לדעת מה הם ומי הם.

שורה תחתונה ותאכלס שבתאכלס, עם גאידמק לא יילך מבית''ר ירושלים בקרוב, לא ישאר מבית''ר ירושלים כ-ל-ו-ם. במיוחד לאור המצב של גאידמק בחודש-חודש וחצי האחרונים. בית''ר ירושלים שוב תחזור לימים של פניג'ל והפעם, זה יהיה בהרבה יותר גרוע.

ואתם יודעים מה? אני מעדיף לחזור לתקופות של פניג'ל, עם פניג'ל, כי אז הייתה נשמה בבית''ר ירושלים! אז היה כבוד! אז ידעו וראו מי אוהב את בית''ר ומי חושב לטובת בית''ר ולא לטובת הכיס שלו והאינטרסים האישיים שלו!!!

אני חושב שאמרתי את הכל, אין לי עוד מה לומר.
גאידמק, לך הבייתה, רחם עלינו, וקח את כל הזבל שהבאת לבית''ר ביחד איתך, כי אתם לא רצויים פה יותר!!!

תודה על שנים נפלאות, תודה על 3 תארים ודאבל היסטורי, אבל זה לא קונה אותי.
שלום ולא להתראות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2008, 15:42 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים

כל מילה בצבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2008, 08:53 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים

איפה הוא היה באליפויות ?

אוהדי הצלחות

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 יוני 2009, 16:35 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים

מה עם שירים להורדה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בית''ר ירושלים מודל 2008/09

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית