נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***לימוד ליל שבועות*** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

***לימוד ליל שבועות***

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ***לימוד ליל שבועות***
הודעהפורסם: 03 יוני 2008, 00:51 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אך אך תחשבוווווו גיידמאק יבאו אלינו.. יגיד לנו אתם נשארים לילה 1 ערים.... לומדים אנגלית אני בבוקר נותן לכם 1000 דולר... מישהו מאיתנו בכלל יחשוב על לישון???? נשאר ערים 24 שעות לא לילה 1 נלמד רצוףףףףףףףף אנגלית אפילו לנמצמץ בעינים שלנו נפחד שלא נרדם.. כי מה כסף.... 1000 דולר... אזזזזז תדעווווו לכםםםםםם שהקדוש ברוך הוא אומר!!!! שמי שנשאר בליל שבועות השנה זה יוצא בין ראשון לשני בשבוע הבא... מי שנשאר ער כל הלילה!! ויושב ועוסק בתורה!!! אז הקב"ה יתברך מברך אותו ב70 ברכות!!! וכותב אותו בספר הזכרונות שלו!! מה הכונה ספר הזכונות? שעם אדם יהיה בבעיה בצרה... ישר ה' יתברך זכור אותו ומציל אותו לפני שיתפלל אליו..... וזוכה לירוש עולם הזה ועולם הבא!!! מי מבטיח לנו את זה גיידמאק??? לא!!!! מלכו של עולם!!! מלך מלכי המלכים הקב"ה... תיראו מה זה!!! ולא אני אומר את זה כתוב את זה בזוהר הקדוש!! הזוהר הקדוש אומר שצדיקים היו מחכים ללילה הזה... ומתי שהלילה הזה יגיע היו שמחים ולומדים תורה כל הלילה עם חשק ושמחה תבינו מההה זההה אחרי דברים כאלה יש מישהו שבכלל מסוגל ללכת לישון????. חאלסססס אחים שלי אל תיהיו פייאייריםםםםםם הבטחה מה' יתברך!! אנחנו מחפשים סגולות קמעים וכ'ו.. הינה יש לנו הבטחה מה' יתברך!! שמי שנשאר בלילה הזה ער ויושב ולומד תורה הוא מתברך מה' יתברך ב70 ברכות!!! לא מאליהו הנביא... ולא מהבבא סאלי... מה' יתברך מבינים מה זה??? והכונהההה לישאר ער זה לשבת וללמוד {כנסו לשין שלי בנושא של הלכות כבר הסברתי שמה מה לומדים בלילה הזה...} הכונה לישאר ער לשבת וללמוד תורה!! לא לדבר או ליסתובב ברחובות!! מי שעושה את זה עדיף שיעלה לישון כבר מי 8 בערב... בקיצוררררר אחים שלי אל תיהיו פיאיירים לילה 1 תקדישו לה' יתברך... שאתם יוצאים למסיבה או יושבים במחשב טלויזיה כל הלילה וזה אנחנו כמוו אריותתתת אז לילה 1 לא נשב ונשמח את ה' יתברך?????? מי שרוצה לדעת למה חוגגים את חג שבועות.... וכל מני דברים על חג שבועות מנהגים וכ'ו... שיכנס לשין שלי יקרא בנושא של פרשת שבוע.. ובנושא של הלכות.... ה' ישמח אתיכם ותשארווווווו עריםםםםם ותלמדו תורה כל ביתי הכנסת פתוחים בלילה הזה!! אל תיהיוווווו פיייאייריםםםםםםםםםםםם הבטחה מה' יתברך!! ותפיצו את זה לכולם לזכות אחרים במצוה הזאת!!!מי שרוצה קישור לשין שלי יש בחתימה למטה....

http://www.facebook.com/pages/my-lh-ly/ ... 4949752878

רוציםם לדעת פירוש של חלומות? רוצים לדעת ה-כ-ל על החלומות? כנסו מוקדש לכם!

http://www.facebook.com/pages/my-lh-ly/ ... 7146470109

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 יוני 2008, 12:49 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 126 אוהבים

בס"ד

תודהה נשמה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 יוני 2008, 13:19 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 144 אוהבים

תודה נשמה .. מידע חזק kobl:P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 יוני 2008, 16:30 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים

תודה

אשרייייייך

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

אם קיים מישהו בשמיים ששומר אותך ,לא קיים מישהו באדמה שישבור אותך ;)

הקב"ה אנחנו 3> אותך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 יוני 2008, 19:11 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

לייקים: 0 לייקים

אשרייך אחיי

שמעתי מהב רפאל זר שצריך להזהר לא לדבר עם אנשים ורק ללמוד בלילה הזה זה לילהה גדולל מאודדד. אל תשבו ליד מישהו שאתם יכולים להגרר איתו אפילו לכמה מילים חבל..
וזה בעיקר למעשנים.. שמישהו יוצא רגע להפסקת סיגריה מישהו אחר נזכר בסיגריה בא לו לעשן (וגם עם לא גורר אפחד.. ברגע ש 2 יושבים בחוץ על סיגריה אין מצב שלא ידברו בינהם..

[highlight=FFFFFF]~דבי7 א7גז~[/highlight]

[highlight=#FFFFFF]"ויאמר ערום יצאתי מבטן אימי וערום אשוב שמה השם נתן והשם לקח יהי שם השם מבורך"[/highlight] (איוב, א, כא)
[highlight=#000000]"... את הטוב נקבל מאת האלוקים ואת הרע לא נקבל..."[/highlight][highlight=#000000]?[/highlight] (איוב, ב, י)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

***לימוד ליל שבועות***

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית