נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***רוצים לחזור בתשובה ומתביישים??*** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

***רוצים לחזור בתשובה ומתביישים??***

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ***רוצים לחזור בתשובה ומתביישים??***
הודעהפורסם: 23 אפריל 2008, 16:44 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 126 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בס"ד

"יש קונה עולמו בשעה 1 " אדם בשעה 1 יכול לקנות לו חיי עולם לקנות לו גן עדן בשעה 1!! בהחלטה 1!! יגיד מהיום אני משתנה!! מהיום אני מתחיל לשמור שבת מהיום אני הולכת יותר צנועה מתקרבת לה' יתברך!! נכון שקשה קשה והכל ויצר הרע משגע.. וביקצור קשה אבל אם מישהו 1 מקבל החלטה "אני מתחיל לשמור לעשות הולך בדרך של כל הצדיקים בדרך של כל הצדיקות בדרך של ה' יתברך בדרך של אבותינו!!" לקבל ולהחליט שאני משתנה לא רואה אף אחד!! רק את ה' יתברך!!! בהתחלה וואלה אנשים צוחקים וזה אבל תלמדו אנשים מתרגלים!! יצחקו יום יומים חודש חודשים אבל בסוף ישתקו!! כתוב בספרים הקדושים אדם שלא חוזר בתשובה בגלל שמתבייש מחברים שלו "מה יגידו מה יעשו.." כתוב מתי שאותו בן אדם מת אומרים לו למה לא חזרתה בתשובה הוא ואמר התביישתי מהשכנים מחברים באותו רגע פותחים לו את הקבר של אותם אנשים שהוא יתבייש מהם ואומרים לו מהשלדים אלה התביישת?...
מהם פחדת מה יגידו??. ממלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא לא פחדת? לא התביישת?..
ייאלה אנשים נכון שקשה והכל גם אני עברתי את זה שלא תחשבו שאני איזה דוס או משהו אני כולה לפני חצי שנה ככה התחלתי ליתחזק אני יודע מה אני מדבר גם אני עברתי את זה אבל הלכתי עם ה' יתברך באש ובמים!!! לא ראיתי אף אחד!! וברור שנפלתי והכל אז מה בכיתי התייאשתי?..
לא קמתי והתחזקתי... איך אומר שלמה המלך:
"7 יפול צדיק וקם ורשע יפול ב1.." צדיק נופל 7 פעמים והוא קם!! ובסוף הוא מצליח!! אבל רשע נופל פעם 1 ומתייאש.. כתוב אדם שחזור בתשובה שמתחזק והכל זה כמו 1 עולה על הר... פעם ראית מישהו עולה על הר הכי גוובה בעולם ולא נופל???..
אין דבר כזה.. כולם נפלו אבל מתישהו?. לא!! קמו ויתחזקו וימשכו לעלות ויגיעו לפסגה למה?. כי תמיד הפסגה היתה מול העינים שלהם!! תמיד היה להם רצון מה לא יעבור עלי שלג גשם חום אני יגיע לפסגה ככה זה ביודק אותו דבר!! תשימו לכם מטרה בעבודת ה' תגידו אני ישמור שבת מה לא יעבור עלי אני ישמור!!תקבלו על עצכם קבלות קטנות והכי חשוב לעמוד בהם!!
ואם נפלתם, אז מה תקמו ותמשיכו ללעלות ולשמור!! עד שבסוף תחזרו בתשובה שלמה אל תפחדו ה' יתברך איתכם ה' יתברך אוהב אותנו!!
רוצה שניהיה קורבים אליו!! "הבט ליטהר מסעין בידו" אבל יש כאלה אומרים תן לי לרדת למטה למטה אחרי זה אני יחזור בתשובה על זה המשנה במסכת יומא אומרת "כל אומר החטא ואשוב החטא ואושב אין מספיקין בידו לעושת תשובה" בשמיים לא יעזרו לו לא יזכו אותו לחזור בתשובה!!! וסבבה יש כאלה עוד בהתחלה רוצים לחזור אבל קשה להם סבבה שיקבלו על עצמם כל יום רביעי שעה 10 וחצי אני רואה תשיעור של הרב דניאל זר!! לא משנה מה עובר עלי יתפוצץ העולם אני תמיד רואה תשיעור הזה!!
סבבה קשה לכם מקובל אל תשמרו שבת אל תלכו צנועה סבבה קשה אבל לפחות תראו תשיעור תורה של הרב דניאל זר!!וככה לאט לאט בעזרת ה' תתחזקו ותחזרו בתשובה שלמה

קרדיט למושיקוווווו :]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2008, 08:30 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים

חח נשמה..הקרדיט היחיד זה לבורא עולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2008, 13:57 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 144 אוהבים

לא רואה ממה יש להתבייש בחזרה בתשובה .. בכל אופן תודה kobl:P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2008, 14:11 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

אשרייך אחי
בשביל לרא להדרדר חיבים שיעור תורה בלי שיעור תורה אי אפשר לא להדרדר ואני אומר מניסיון.
תקבעו לכם שעה אחת ביום שלא משנה מה יתהפך העולם שעה אחת ביום אני בשיעור, הרצאה, דרשה לא משנה מה. רק ככה אפשר להחזיק מעמד

[highlight=FFFFFF]~דבי7 א7גז~[/highlight]

[highlight=#FFFFFF]"ויאמר ערום יצאתי מבטן אימי וערום אשוב שמה השם נתן והשם לקח יהי שם השם מבורך"[/highlight] (איוב, א, כא)
[highlight=#000000]"... את הטוב נקבל מאת האלוקים ואת הרע לא נקבל..."[/highlight][highlight=#000000]?[/highlight] (איוב, ב, י)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2008, 14:17 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 126 אוהבים

הסולטן הטורקי כתב:
אשרייך אחי
בשביל לרא להדרדר חיבים שיעור תורה בלי שיעור תורה אי אפשר לא להדרדר ואני אומר מניסיון.
תקבעו לכם שעה אחת ביום שלא משנה מה יתהפך העולם שעה אחת ביום אני בשיעור, הרצאה, דרשה לא משנה מה. רק ככה אפשר להחזיק מעמד

נשמה אני בת!! :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אפריל 2008, 03:10 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים

אשרייכם ישרואללללל!!

אנחנו צריכים לראות מולנו רק את בורא עולם!!

וזה לא בושה לחזור בתשובה!

היום כל יהודי שני חוזר בתשובה..'לחזור בתשובה זה לראות את האור'

ישמח חתני-נתנאל(אחי)
www.f2h.co.il/649954

אם קיים מישהו בשמיים ששומר אותך ,לא קיים מישהו באדמה שישבור אותך ;)

הקב"ה אנחנו 3> אותך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 אפריל 2008, 09:25 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

eettii כתב:
הסולטן הטורקי כתב:
אשרייך אחי

נשמה אני בת!! :)

בכללי דיברתי לכולם..

[highlight=FFFFFF]~דבי7 א7גז~[/highlight]

[highlight=#FFFFFF]"ויאמר ערום יצאתי מבטן אימי וערום אשוב שמה השם נתן והשם לקח יהי שם השם מבורך"[/highlight] (איוב, א, כא)
[highlight=#000000]"... את הטוב נקבל מאת האלוקים ואת הרע לא נקבל..."[/highlight][highlight=#000000]?[/highlight] (איוב, ב, י)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אפריל 2008, 08:31 
נושם חדש
נושם חדש

להפך! בן אדם חילוני צריך לאיתבייש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

***רוצים לחזור בתשובה ומתביישים??***

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית