נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שלומי ארבייטמן: מימיי לא דרשתי לעזוב להפועל F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שלומי ארבייטמן: מימיי לא דרשתי לעזוב להפועל

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שלומי ארבייטמן: מימיי לא דרשתי לעזוב להפועל
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2007, 09:00 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 49 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

חלוצה של מכבי חיפה הכחיש בשיחה עם ONE שרצה לעבור לאדומים. ארבייטמן סיפר גם על השיחה שהיתה לו עם רוני לוי. צ'יזיק: "לא ויתרתי על האליפות"

חלוץ מכבי חיפה שלומי ארבייטמן ניסה לעכל ב-24 השעות האחרונות את כל הרינונים והשמועות סביב עתידו במכבי חיפה. היום בפעם הראשונה ארבייטמן דיבר עם ONE וניסה לעשות סדר בדברים. ארבייטמן הכחיש את הפירסומים לפיהם ביקש לעזוב להפועל ת"א: "מעולם לא בקשתי לעזוב להפועל ת"א. אין לי מושג מאיפה זה בא. זה לא היה ולא נברא".

ארבייטמן היה נחרץ וקבע איפה ישחק בחודש הבא: "אני שחקן של מכבי חיפה, נקודה".

ארבייטמן סיפר על השיחה שהייתה לו עם המאמן רוני לוי: "הייתה לי שיחה טובה עם רוני לוי. הוא אמר לי שהוא מאמין שבסיבוב השני אשתלב יותר ואשחק יותר. אסור לשכוח שהייתי פצוע לאורך כל התקופה האחרונה כך שהתקשתי למצות את יכולתי על המגרש. מכבי חיפה דאגה לי ועמדה לצידי בכל פעם שנפצעתי".

ארבייטמן סירב להתייחס לדבריו של הפטרון שלו, אריק איזיקוביץ' שטוען שהוא צריך לשחק בהפועל ת"א: "אני לא רוצה להגיב על הדברים של איזיקוביץ', מדובר כאן בדברים אישיים ואני לא רוצה להכנס לזה".

"יש לי עוד הרבה מה לתרום למכבי חיפה"
ארבייטמן גם הכחיש כל קשר בין אי העלאת המשכורת שלו לשמועות האחרונות על אפשרות שיעזוב את הירוקים: "אין שום קשר בין הדברים. נכון ששכרי אותו שכר כמו מתחילת העונה, אבל הדברים לא קשורים אחד לשני".

ארבייטמן מאמין שיש לו מה לתרום עוד העונה למכבי חיפה: "אני מאמין שיש לי עוד הרבה מה לתרום למכבי חיפה ויש לי עוד הרבה מה לתת במיוחד לקהל שכל כך אוהב אותי ונתן לי גב לאורך כל החודשים האחרונים. ברגע שאשחק אני מקווה גם להחזיר את זה על המגרש".

ההצטרפות של פאנטיני שצפוי להתחרות איתו על דקות משחק גם לא מפריעה לארבייטמן: "אין לי בעיה. אני מאמין שמי שטוב ישחק. מי שמכיר אותי יודע היטב שאני לא נשבר. אתמודד עם פאנטיני או עם כל אחד אחר על הזכות לשחק בהרכב".

בעונה שעברה ארבייטמן אמר שהוא רוצה להבקיע 10 שערים אך הסתפק רק בתשעה, העונה מעדיף השחקן שלא להציב לעצמו רף הבקעה: "השנה אני מעדיף שלא להציב רף שערים. סבלתי עד עכשיו מחוסר מזל ואני מעדיף לדבר על המגרש".

איתמר צ'יזיק: "לא ויתרתי על האליפות"

מנכ"ל מכבי חיפה, איתמר צ'יזיק: "השחקנים נחים בפגרה. איש איש במקום שבחר בו לנוח". על שלומי ארבייטמן הוסיף: "ארבייטמן נשאר במכבי חיפה, אף אחד לא דיבר על ההעברה שלו".

"אנחנו רצינו שחקן מכפ"ס (משומר) ועשינו פנייה מסודרת. לא קיבלנו שום פניה בנוגע לארבייטמן. הוא עבר תקופה לא טובה בגלל פציעה ממושכת. פאנטיני יגיע, אך מועד ההגעה לא ברור כי הוא זומן לסגל נבחרת דרא"פ".

על מחירו של בוזגלו,יותר מ-2 מיליון יורו, אמר צ'יזיק בציניות: "אבא שלו חושב שהוא שווה יותר אז התפשרנו על סכום באמצע".

"אנחנו לא במו"מ ולא קיבלנו שום הצעה קונקרטית", המשיך צ'יזיק, "מאור חוזר בסוף השנה להיות שחקן מכבי חיפה. הזכויות הכלכליות על הכרטיס הן חצי-חצי, במידה ומאור יימכר. מכבי חיפה היא הבלעדית שתחליט איפה מאור ישחק. הזכויות על כרטיסו של מאור בוזגלו הן 100% של חיפה".

בנוגע לסיכויי האליפות אמר: "גם קודם כשבית"ר היתה ביתרון גדול יותר לא ויתרתי על הסיכוי לקחת אליפות, וגם היום לא".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2007, 09:01 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

מלך השלומי הזה
יאללה איך הוא אוהב להילחם ולתת את הכל
זאת אחת הסיבות שאני הכי אוהב אותו בעולם
חוצמיזה זה היה ברור שהוא לא יעזוב את מכבי חיפה
רוני לוי מת עליו כאילו הוא הבן שלו..לא סתם הוא סומך עליו ולא רוצה לשחרר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2007, 05:44 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים

ינואר בפתח, תעשה טובה לעצמך ותעוף מחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2007, 22:21 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

הוא נשאר בחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שלומי ארבייטמן: מימיי לא דרשתי לעזוב להפועל

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית