נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"אלוקים נתן לך במתנה,דבר גדול דבר נפלא...." F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 2 [ 30 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"אלוקים נתן לך במתנה,דבר גדול דבר נפלא...."

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 18:34 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אאיזה יפהה.... גמלי זה קורה כשאני רואה ככה אנשים... :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 19:21 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 2 אוהבים

:P00

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 19:24 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 31 אוהבים

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 19:47 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים

אין אין עליה-מלאך משמיים Engel:
kis:):) kis:):)
את צודקת בכל מילה ומילה פסיק ואפילו סימן קריאה kis:):)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 19:51 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 186 אוהבים

בתחום הפה שאמרת שהוא בשביל לדבר לצחוק וזה
יכלת לרשוםש הוא היה בעיקר להתפלל ולהלל את שמו של אלוקים.

בליל האיחוד הסופי, כשיגידו לי לומר אם אשכחך ירושלים...
אני אוסיף בליבי את שמך הפרטי,קצת לפני ירושלים.

קובי מזרחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 21:00 
נושם באימונים
נושם באימונים

בס"ד. אשרייך , באמת יפה ומרגש. וברור שלא הייתה לך כוונה שיגידו לך כל הכבוד עשית מצווה , וזה מצוין שפתחת את האשכול הזה ורשמתה כאלה דברים נפלאים.חוץ מזה שסתם לידע כללי , יש דבר כזה שנקרא למען יראו ויראו....כאשר אדם עושה מעשה טוב , יש מקרים שהוא צריך לפרסם את המעשה שלו , ולא על מנת להשתחצן , אלא על מנת שאנשים ילמדו ממנו וילכו בדרכו , ואולי גם הם לא יודעים את חשיבות המעשה הזה ועכיו הם ילמדו לפעם הבאה. עכשיו מבלי לגרוע מדבריך הנפלאים רק רציתי להוסיף על מה שאמרת שהוא כל כך נכון שאנחנו לא מעריכים מספיק את החיים שלנו.כל אחד מאיתנו מיליונר והוא אפילו לא יודע. וההוכחה הכי טובה היא שמתי שבן אדם לא עלינו איבד את יכולת הראיה שלו ......כל בן אדם שהייתה לא אפשרות לממן ניתוח שאפילו היה עולה את כל כספו ואפילו את בגדיו , היה מוכן להוציא את ההוצאות האלו על מנת שהראיה תחזור לו , ואפילו בן אדם שאין לו כסף , היה עושה הכל וקורע את עצמו על מנת שיוכל לחזור לראות. אז אנחנו שחיים ונושמים כל רגע ע"י מי שברא אותנו צריכים להעריך מה יש לנו ביד , ולהבין שכל אחד מאיתנו מיליונר עוד לפני שהוא עושה משהו , בגלל שכמו שאמרנו , שהדברים שעכשיו שלמים אצלו , אם היה אחד מהם מתקלקל הוא היה מוכן להשקיע מליארדים בשביל להחזיר אותו. עכשיו כל זה רק על הגוף מדבר , תארו לכם מה קורה עם בן אדם שכל חיי עושה מעשים טובים , איזה עשיר הוא ואיזה שלמות יש לו. חשוב גם שכולנו נשפר את הביטחון שלנו באלוקים ונפסיק לדאוג כל כך הרבה.אם נבטח בו באופן מלא הכל ילך לטובה וניני יותר מאושרים ופחות מודאגים ולחוצים...קחו דוגמא ברורה לעניין של טיפה ביטחון במי שברא אותנו : בן אדם כל היום דואג מה הוא יוכל מחר ומה יהיה איתו מבחינה כלכלית....אף פעם לא עצרנו לחשוב , אם לפני שאנחנו נאכל , האם נחיה בכלל מחר???זה נראה דבר פשוט , אבל אנשי מדע יעידו שגוף של אדם זה מהמכונה המשוכללת בעולם , וצריך כל כך הרבה דברים שיקרו באותו זמן שנמשיך לתפקד כמו שצריך.....אז מה הקטע פה אתם שואלים??הקטע הוא שמי שדואג לך כל שניה ושניה שתחיה בצורה פלאית , לא ידאג לך לאוכל??? הרי מילא בשביל לחיות אתה צריך לאכול , כי בלי אוכל לא תחיה , אז מי שנותן לך לחיות כל שניה ושניה , כל נשימה ונשימה , לא ידאג לך לאוכל??הרי אם הוא רוצה שתחיה ואתה חי בגלל שהוא רוצה בזה , אז ממליא אתה חייב גם לאכול כי זה שתי דברים שקשורים זה בזה , ולכן מי שדואג לך שתחיה כל שניה כי הוא רוצה בזה , זה ברור שהוא ידאג לך שתאכל כי זה שתי דברים שתלויים אחד בשני. עכשיו שלא תחשבו שאני אומר לא לעבוד ולשבת ולחכות לנס מהשמיים....אני רק אומר שכל אחד יעשה את המוטל עליו , רק שבמקום לדאוג , יבטח באלוקים ויבין שהוא זה שמחיה אותו וברור שאם הוא רוצה שהוא יחיה ומחיה אותו כל רגע הוא גם ידאג שהרצון שלו יקרה , ואני לא מתכוון שהוא יוריד לחם מהשמיים....פשוט כל אחד יעשה את המוטל עליו ויפסיק לדאוג לצרות ודברים כאלה , ותראו שמי שבוטח בו ומאמין שהכל לטובה , כל מה שיקרה לו יקרה בסופו של דבר לטובה. עכשיו אתם שואלים איך יכולה להיות מציאות שמבטחון יצא פרנסה טובה ולא יהיה צרות כלכליות??אז אני יתן לכם דוגמא : אם בן אדם יאמין באלוקים ויעבוד , ויהיה אדם שיגנוב למשל כי אין לא אמונה....אז גם ככה שתיהם יקלבו את מה שנגזר עליהם , כי הכל נגזר מראש , רק הבן אדם שהאמין באלוקים , הכסף שהרוויח ביושר ילך לו למטרות טובות ורק לדברים שהוא צריך ולא להוצאות מיותרות שיגרמו לו למחסור , ובן אדם שגונב , גם ככה לא יכול לגנוב יותר ממה שנגזר עליו , ועצם הבחירה שלו ברע , גורמת לו שבמקום שהוא יוכל להנות מהכסף ולקנות אוכל ובגדים ודברים לשמפחה ויהנה ממנו , הכסף ילך לו על שטויות , למשל יתקלקלו לו חפצים בבית כמו המקרר או המחשב או כל מיני דברים והכסף ילך לו על הוצעות מיותרות במקום שיהנה מהכסף. יש משפט מפורש שמסביר את זה : "כי אם בתורת ה' - חפצו" מי שמאמין באלוקים , אלוקים מסדר לו שכל מה שהוא הרוויח ביושר ילך רק למטרות טובות שהאדם מאושר בהן והכסף ילך רק לדברים שהוא רוצה וצריך , ולא לקילקולים של מכשירים שונים בבית. אז לסיכום , תסמכו עליו , כי הוא מלך אחד ויחיד , והוא מחיה אותנו בכל שניה והוא אוהב אותנו אהבה עצומה , ואם נבטח בו במאה אחוז יהיו לנו חיים יותר שקטים ורגועים וגם אנחנו ניהיה מאושרים וגם הסובבים אותנו יהיו שמחים ויהיה להם כיף להיות איתנו כי לא ניהיה אנשים כעסנים ודאגנים , אלא שמחים ומאושרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 21:05 
נושם באימונים
נושם באימונים

בס"ד. אשרייך , באמת יפה ומרגש. וברור שלא הייתה לך כוונה שיגידו לך כל הכבוד עשית מצווה , וזה מצוין שפתחת את האשכול הזה ורשמתה כאלה דברים נפלאים.חוץ מזה שסתם לידע כללי , יש דבר כזה שנקרא למען יראו ויראו....כאשר אדם עושה מעשה טוב , יש מקרים שהוא צריך לפרסם את המעשה שלו , ולא על מנת להשתחצן , אלא על מנת שאנשים ילמדו ממנו וילכו בדרכו , ואולי גם הם לא יודעים את חשיבות המעשה הזה ועכיו הם ילמדו לפעם הבאה. עכשיו מבלי לגרוע מדבריך הנפלאים רק רציתי להוסיף על מה שאמרת שהוא כל כך נכון שאנחנו לא מעריכים מספיק את החיים שלנו.כל אחד מאיתנו מיליונר והוא אפילו לא יודע. וההוכחה הכי טובה היא שמתי שבן אדם לא עלינו איבד את יכולת הראיה שלו ......כל בן אדם שהייתה לא אפשרות לממן ניתוח שאפילו היה עולה את כל כספו ואפילו את בגדיו , היה מוכן להוציא את ההוצאות האלו על מנת שהראיה תחזור לו , ואפילו בן אדם שאין לו כסף , היה עושה הכל וקורע את עצמו על מנת שיוכל לחזור לראות. אז אנחנו שחיים ונושמים כל רגע ע"י מי שברא אותנו צריכים להעריך מה יש לנו ביד , ולהבין שכל אחד מאיתנו מיליונר עוד לפני שהוא עושה משהו , בגלל שכמו שאמרנו , שהדברים שעכשיו שלמים אצלו , אם היה אחד מהם מתקלקל הוא היה מוכן להשקיע מליארדים בשביל להחזיר אותו. עכשיו כל זה רק על הגוף מדבר , תארו לכם מה קורה עם בן אדם שכל חיי עושה מעשים טובים , איזה עשיר הוא ואיזה שלמות יש לו. חשוב גם שכולנו נשפר את הביטחון שלנו באלוקים ונפסיק לדאוג כל כך הרבה.אם נבטח בו באופן מלא הכל ילך לטובה וניני יותר מאושרים ופחות מודאגים ולחוצים...קחו דוגמא ברורה לעניין של טיפה ביטחון במי שברא אותנו : בן אדם כל היום דואג מה הוא יוכל מחר ומה יהיה איתו מבחינה כלכלית....אף פעם לא עצרנו לחשוב , אם לפני שאנחנו נאכל , האם נחיה בכלל מחר???זה נראה דבר פשוט , אבל אנשי מדע יעידו שגוף של אדם זה מהמכונה המשוכללת בעולם , וצריך כל כך הרבה דברים שיקרו באותו זמן שנמשיך לתפקד כמו שצריך.....אז מה הקטע פה אתם שואלים??הקטע הוא שמי שדואג לך כל שניה ושניה שתחיה בצורה פלאית , לא ידאג לך לאוכל??? הרי מילא בשביל לחיות אתה צריך לאכול , כי בלי אוכל לא תחיה , אז מי שנותן לך לחיות כל שניה ושניה , כל נשימה ונשימה , לא ידאג לך לאוכל??הרי אם הוא רוצה שתחיה ואתה חי בגלל שהוא רוצה בזה , אז ממליא אתה חייב גם לאכול כי זה שתי דברים שקשורים זה בזה , ולכן מי שדואג לך שתחיה כל שניה כי הוא רוצה בזה , זה ברור שהוא ידאג לך שתאכל כי זה שתי דברים שתלויים אחד בשני. עכשיו שלא תחשבו שאני אומר לא לעבוד ולשבת ולחכות לנס מהשמיים....אני רק אומר שכל אחד יעשה את המוטל עליו , רק שבמקום לדאוג , יבטח באלוקים ויבין שהוא זה שמחיה אותו וברור שאם הוא רוצה שהוא יחיה ומחיה אותו כל רגע הוא גם ידאג שהרצון שלו יקרה , ואני לא מתכוון שהוא יוריד לחם מהשמיים....פשוט כל אחד יעשה את המוטל עליו ויפסיק לדאוג לצרות ודברים כאלה , ותראו שמי שבוטח בו ומאמין שהכל לטובה , כל מה שיקרה לו יקרה בסופו של דבר לטובה. עכשיו אתם שואלים איך יכולה להיות מציאות שמבטחון יצא פרנסה טובה ולא יהיה צרות כלכליות??אז אני יתן לכם דוגמא : אם בן אדם יאמין באלוקים ויעבוד , ויהיה אדם שיגנוב למשל כי אין לא אמונה....אז גם ככה שתיהם יקלבו את מה שנגזר עליהם , כי הכל נגזר מראש , רק הבן אדם שהאמין באלוקים , הכסף שהרוויח ביושר ילך לו למטרות טובות ורק לדברים שהוא צריך ולא להוצאות מיותרות שיגרמו לו למחסור , ובן אדם שגונב , גם ככה לא יכול לגנוב יותר ממה שנגזר עליו , ועצם הבחירה שלו ברע , גורמת לו שבמקום שהוא יוכל להנות מהכסף ולקנות אוכל ובגדים ודברים לשמפחה ויהנה ממנו , הכסף ילך לו על שטויות , למשל יתקלקלו לו חפצים בבית כמו המקרר או המחשב או כל מיני דברים והכסף ילך לו על הוצעות מיותרות במקום שיהנה מהכסף. יש משפט מפורש שמסביר את זה : "כי אם בתורת ה' - חפצו" מי שמאמין באלוקים , אלוקים מסדר לו שכל מה שהוא הרוויח ביושר ילך רק למטרות טובות שהאדם מאושר בהן והכסף ילך רק לדברים שהוא רוצה וצריך , ולא לקילקולים של מכשירים שונים בבית. אז לסיכום , תסמכו עליו , כי הוא מלך אחד ויחיד , והוא מחיה אותנו בכל שניה והוא אוהב אותנו אהבה עצומה , ואם נבטח בו במאה אחוז יהיו לנו חיים יותר שקטים ורגועים וגם אנחנו ניהיה מאושרים וגם הסובבים אותנו יהיו שמחים ויהיה להם כיף להיות איתנו כי לא ניהיה אנשים כעסנים ודאגנים , אלא שמחים ומאושרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 21:06 
נושם באימונים
נושם באימונים

סליחה שכתבתי פעמיים אותה הודע , בפעם הראשונה זה הראה כאילו זה לא שולח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 21:14 
סופר נושם
סופר נושם

לייקים: 29 אוהבים

בתאלייי kis:):)
אורי .ל
איך יש לך כוח לירשום כול כך הרבה? ריבונו של שלמה יווארדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 21:22 
סופר נושם
סופר נושם

לייקים: 29 אוהבים

אורי .ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 21:32 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

כל הכבודד לך :Shush-Nciha: :P00
ואולה ריגשת אותי רצח והכנסת לי דברים לראש בהודעה שלך
אנשים תנצלו את החיים ותהנו בהם תשמרו על עצמכם וכמובן תגידו כל בוקר שאתם זה מי שאתםם
תודהה לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 21:48 
נושם באימונים
נושם באימונים

הפורץ_החרידי כתב:
אורי .ל

לא צריך כח , אני עושה את שלי ומקווה שזה עוזר ואפילו ערעור של אדם אחד מפה , לשנות איזה משהו בחיים שלו לטובה , אני שמח ועשיתי את שלי .....עכשיו הייתי מעדיף שלא תתייחס כל כך לכמות של מה שכתוב , פשוט תקרא ותתייחס לתוכן... בטח אתה מכיר את שאומרים לא הכמות , האיכות , אז אני מקווה שאנשים באמת לא יראו כמה כתוב ויתעלמו מההודעה אלא יקראו וינסו להבין....אבל זה כבר לא בשליטתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 23:27 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 20 אוהבים

מילים כדורבנווותת !!!!!!!!
צריך להודות לבורא עוללםם כל יוםם אללף פעםם..
כל הכבוד בתאלי:P00 :P00 :P00

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2007, 05:32 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 31 אוהבים

:) Love:L

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2007, 06:50 
סופר נושם
סופר נושם

לייקים: 11 אוהבים

יפפה מאודד ..
מרגשש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 2 [ 30 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"אלוקים נתן לך במתנה,דבר גדול דבר נפלא...."

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית