נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שלא תחשבו שאני מר מושלם....אבל לפעמים צריך לנער אותנו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 4 מתוך 8 [ 109 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שלא תחשבו שאני מר מושלם....אבל לפעמים צריך לנער אותנו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 23:54 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אחי כל אשכול שאני פותח יש לך הערה
ומה שאתה אומר כפרה אני כבר יודע
פשוט אני לא בא להחזיר בתשובה

אם אני יתחיל לדבר איתם בשפה גבוהה זה פחות ימשוך אותם

אני בכוונה רוצה לדבר בשפה שלנו ....מה אני יעשה אחי ככה אני תבין אותי אני לא מנסה להחזיר פה אף אחד בתשובה לכן יש פה קצת קללות

http://www.breslev.co.il/html/Audio/35a.mp3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 23:55 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 2 אוהבים

י ע ק ב כתב:

אני בכוונה רוצה לדבר בשפה שלנו ....מה אני יעשה אחי ככה אני תבין אותי אני לא מנסה להחזיר פה אף אחד בתשובה לכן יש פה קצת קללות

:!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 00:21 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים

י ע ק ב כתב:

אחי לא הבנתי ממה שקראתה ממה שכתבתי , איך בדיוק הבנתה שחשבתי שאתה בא להחזיר בתשובה???למה אני כתבתי שזה מה שבאתה לעשות?רק אמרתי שהדברים הנכונים שאמרתה יש דרך להגיד אותם ואם תתייעץ אם בן אדם שמבין בדברים כאלו חוץ ממך ותשמע עוד דעה(לא שלי , אני לא מדבר על דעת עצמי)תבין שאתה לא צריך לקלל על מנת להעביר מסר טוב. וכמו שרשמתי , הבנתי שכתבתה את הקללות על מנת שזה יהיה בשפתם של אלו שקוראים את זה , ואמרתי שעשיתה זאת בתמימות ,אך עדיין זה לא סיבה מספיק טובה לקלל, וגם שאתה מקלל אתה פוגע בעצמך ולא כדאי לך , וגם למרות מה שאתה חושב , כאשר מעבירים מסר בצורה אפילו שתתפס "גבוהה" מדי בשפה , עדיין שיוצרים תחושה של עבירה טובה כלפי התוכן אז\ זה משפיע בצורה יותר חיובית מבצורה של התבטאות של קללות כי זה יכול לגרום לרתיעה והסתייגות משום תחושת תקיפה כלשהי , ולכן אמרתי , שכל מה שכתבתי לא כתבתי על מנת להעיר , אלא בשבילך , ואני בטוח שאם תתייעץ אם אדם כלשהו שיש לו השגה בדברים האלה תראה שאני צודק , כי הכי טוב להציג את הדברים כמו שהם ולא להוסיף מימד שנתפס בעיני אחרים(למרות שזה לא כוונתך) כמימד של הטפת מוסר לפעמים. עכשיו אפילו שלא באתה להחזיר בתשובה אף אחד , מה לעשות שבתורת ה' יש א הסוד לשלמות והדברים ברורים ומדויקים , ואין שום מסמך שיכול ללמד יותר טוב מזה משום שהמקור של המסמך הוא אצל מי שברא אותנו ומבין את הטבע שלנו יותר טוב מכולם , ולכן זו הדרך הטובה ביותר להפנים דברים שהם הכי אמיתיים שיש ואפשר להעביר אותם בצורה יותר רגועה , זה כל מה שהתכוונתי , רק שהבעיה של אנשים שהם רואים משהו שקשור לדברים שחלקם מהתורה הם חושבים שזה נקרא " להחזיר בתשובה" בגלל שהתקשורת והסביבה משפיעה על אנשים ויצרה תדמית לא נכונה לאנשים שמחזיקים בתורה ולומדים אותה , וגם זה כתוב בנבואות אחרית הימים , שההסתכלות החברתית על אנשים שהולכים בדרך התורה תיהיה רעה ואנשים יתפסו אותם כאנשים שפלים וחס ושלום דברים ממש לא נכונים. כך לדוגמא מקרה אמיתי שתראה עד כמה שההשפעה של אנשים היא גדולה וכמה שקרים יש במציאות של היום : לפני כמה חודשים עבדתי בעבודה במקום מסוים ושמה היתתה מישהי גדולה ממני בקצת שהיינו צריכים לחלוק משמרות ביחד. עכשיו היא אומרת לי : "אתה יודע שחרדים עושים את זה עם סדין וחור באמצע ?"אמרתי לה : "מאיפה השטות הזאת"? היא אומר לי : "זה דבר ידוע" , עכשיו אני מסביר לה שזה לא ככה , ושיש הלכה ברורה ברמב"ם ואני יכול להראות לה גם , שכאשר איש ואישה באים זה בזה אסור שתיהיה שום מחיצה ביניהם , זאת אומרת שום בגד ושום כלום , ממש עירומים ובטח שלא סדין עם חור , ה' ירחם על מי שהמציא את זה. עכשיו היא אומרת לי :"עובדה , יש לי שכנים חרדים , וראיתי שיש להם סדין לבן על החבל כביסה ובאמצע יש חור" אני אומר לה :"את יודעת מה זה " הסדין" הזה?" היא אומרת לי:"מה זה?" אני אומר לה :" זה הציצית שסם הגבר על עצמו במהלך היום יום , יש בציצית הזאת הרבה כנפות ויש מצווה מהתורה לשים אותה : "וידבר ה' אל משה לאמור :דבר אל בני ישראל , ואמרתה עליהם ועשו להם ציצית על כנפי בגדיהים לדורותם" . עכשיו אתם מבינים איזה שנאה יש בעם שלנו???ולכן אמרתי :" קודם כל שלום בין יהודים , אחרי זה בים ערבים" אם אין לבן אדם שלום בביתו לא אכפת לו שהוא ביחס טוב עם השכנים שלו.ואחי אני ממש לא רוצה שתפגע ממה שאני אומר , יש עליי חובה להגיד את הדברים האלו ואני אומר אותם בשבילך ולא על מנת לפגוע בך , ואני באמת מעריך את מה שאתה כתבתה ואת זה שפתחתה אשכול והשקעתה זמן רב מזמנך , אז תצליח וכל הכבוד לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 00:39 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

מצטערת שאני מתערבת כל שניה חח..
יש משהו במה שאורי אומר.. אבל למרות זאת אני חושבת שלכל בן אדם יש דרך להסביר את עצמו ולמשוך אליו אנשים מסוימים שמתחברים אליו.. אותו דבר גם עם רבנים יש כאלה ששמעו רבנים שמדברים יותר מידי בשפה גבוהה וזה לא התחבר להם.. ורק כשדיברו איתם רגיל אז הם אמרו ואאלה איזה נכון..
כמו שקללות יכולות לגרום להסתייגות ככה גם שפה גבוהה..

כל הכבוד לשניכם.. kobl:P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 00:49 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

ואאי כתבת את זה לפני איזה שנה וחציייי .. אני זוכרת שהייתי חדשה ופרסמת את זה ..

אתה כ"כ צודק יעקב , בושה מה שהולך היום ...
הבנים עם כל הפוזה שלהם כל אחד חושב הוא גבר !!!
ורק דבר אחד יש להם בראש .. \\:
לדעתי , גבר זה אחד שמכבד בחורה ..
ולא שוכב כל יום עם אחת אחרת .
כמו שהבנים רוצים שהנשים שלהן יהיו " שמורות " ,
זה צריך להיות גם ההפך !!
למרות שאין הרבה כאלה לצערי .. :cry:
והבנות ה' ישמווורררר בלי כבודדד sga:(
בת של מלך בלי כבוד לעצמההה .

אנשים לא מבינים כמה החינוך הדתי חשוב ..
כל הערכים , הכבוד , המצוות ..
הוא לא בא להגיד שהחלונים לא טובים ,
אבל איןןןןןן כמו החינוך הדתי !!
ואני לא מתכוונת דוסים או משהו כזה ..
פשוט חינוך דתי , מסורתי .
מצוות , שמירת שבת וכו' ..

בעזרת ה' נקווה שכולנו נתחזק Love:L
כל הכבוד יעקב :]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 01:13 
נושם באימונים
נושם באימונים

ובקשר לכל האנשים שדיברו פה על החינוך הדתי או החינוך החילוני , למרות שזה לא הנושא , לחלקכם יש חוסר בהרבה ידיעות :
אני בעצמי לא דתי וחי בבית לא דתי , אך מה לעשות שהחינוך הזה הוא דבר שעתיד להכשל מראש , והיום רואים זאת בבתי הספר , שאפילו בתי הספר הכי טובים יש בהם בעיות של סמים וסחר בנשים(מי שלא מאמין לי , אני בעצמי לומד בבית ספר "בליך" שנחשב לאחד הטובים ביותר ואני עד לתופעה הזאת , ותקראו כתבה בעיתון שהייתה עליהם , ועל זה שילדות תמימות מבית הספר מכרו את גופן על מנת לקבל סמים) ואני באמת בצמרמורת שאני כותב זאת , אך מה לעשות שזאת האמת. שאין אפילו זכר ליראת שמיים ואפילו לרצון של שמירה על חברה מתוקנת , אז הכינים חוגגים בבתי הספר והבנות מוכרות את גופן ואחרי זה מתפלאות שהן נאנסות , כמו שכתב ידידי יעקב לפני , והרי יש נשים שמתובבות כולן חשופות , הרי למה אתן חושפות איברים מסוימים??שיתסכלו עליהם , אז אתן באות לגרות יצרים של גברים ומאשימות רק את הגברים במקרים כאלה???אני לא אומר שהגבר לא אשם , אבל בוא נגיד שגם לכן יש חלק קטן בלשון המעטה במעשה....מה לעשות שלרוב הגברים אין את ההדרכה של התורה שמחנכת לכבוש יצרים ולא להתקרב לזה??מה לעשות שהמציאות אומרת שכאשר יש לך קיר ברזל שאתה צריך לשבור(היצרים לדוגמא) לא כל אחד יכול לשבור אותו אם אין לו שרירים , נכון??אז אלו שדואגים להיות מוקפים בסביבה טובה והדרכה נכונה יותר קל להם , וגם אלו שלא , הרבה מצליחים להתגבר , אבל מה לעשות שכאשר אתן חושפות את עצמכן לכל מי שמעוניין לראות , אז תמיד יתפס האחוז של אלה שאין להם שום יכולת ולחלקם גם שום רצון להמנע מזה , ושלא תבינו לא נכון ....הם אשימים בוודאות ולא זה מה שאני מנסה לטעון ....אלא שגם לכן יש אחריות לדאוג שזה לא יקרה....רק מה לעשות שמי שדואג לעצמו , היום החברה מחשיבה אותו כ"פנאטי" וגם תחשבו בהיגיון: תשאלו כל גבר איזה אישה הוא רוצה?מה אתן חושבות שהוא ירצה , אישה שכל אחד ברחוב יכול לנעוץ בה מבטים והוא צריך להיות מודאג שהוא בעבודה ולחושב מה קורה איתה ועם מי היא??או אישה צנועה וטובה שלא ראתה כל מקום ומקום ולא רוצה שכולם ינעצו בה עיניים??ברור שהתשובה היא שהאפשרות השניה היא הנכונה , כי כולם יודעים שהאדם זה משהו פנימי ורוחני ולא רק הגוף שלו והרצונות שלו לסיפוק חומרי....אז אני לא אומר לאף אחת עכשיו ללבוש חצאית , רק אמרתי שגם בדיבור שלכן ובמה שאתן משדרות אפשר להיות טיפה יותר צנועות וככה תאמינו לי שגברים יאהבו אתכן יותר ותיהיו מוערכות על ידי כולם ולא רק אמצעי לגבר לסיפוק התוואת שלו , שתיהיו לו כמו תמונה יפה להנעים לו את העיניים או יותר גרוע ואתן כבר מבינות.תבינו מי אתן ותיהיו מודעות לעצמכן , ככה תרגישו יותר טוב ותבטאו את דרך הארץ שלכן ואת החכמה שלכן והיופי האמיתי שלכן וממילא תיהיו יותר מסופקות מעצכן ולכולם יהיה רק טוב. עכשיו אני אף פעם לא מחלק בין דתיים לחילונים מבחינת הבן אדם , מבחינתי אין הבדל וכולנו שווים ויכול להיות אדם שנראה כביכול דתי בלבוש או כל סמממן חיצוני אחר והא הרשע הכי גדול....אומרים שבן אדם יראה לבוש ואלוקים יראה לבב(לא ציטטתי כי אני לא זוכר את הפסוק כפי שהוא במשולמות) אבל בכל מקרה אני מתייחס לאנשים בצורה שווה ויש אנשים שיש להם דרך ארץ והתנהגות טובה וכיף להיות בחברתם ויש כאלה שלו.עכשיו אם אתם רוצים להתעקש ולהשוות בין חינוך דתי לחילוני אני יגיד לכם דבר אחד: אתם בעיתון שומעים על מקרה רצח שדתי רצח מישהו וישר אומרים " הדתיים האלה" וכל הטענות שבעולם. רק מזה תבינו כמה שאתם מושפעים בלי שאתם יודעים מהאנשים המשפיעים שמשפיעים עליכם לרעה. כי הרי כל שבוע לצערנו שומעים על רציחות ואונסים של אנשים חילונניים ופעם בכמה זמן שומעים על מקרה של דתי , ואז כולם אומרים שהדתיים לא בסדר , הבנתם את הבעיה ??.אם לא , אני יסביר : כשמסתכלים על חברה מסוימת , לא מסתכלים על הקצוות , אלא על הרוב של החברה ולפי זה שופטים אותה....אז הדתיים לא מפחדים מזה שפעם בכמה זמן הם מופיעים בעיתון לרעה...ההפך זה רק מראה (לפי סטטיסטיקה) שאצלהם מי שמופיע במקרים כאלה הוא הקומץ הקטן מבחינה סטטיסטית כי הוא אחד לכמה זמן , וביחס לחינוך החילוני שנכשל כל פעם מחדש וכל שבוע רואים כמה...וחוץ מזה , זה אומר משהו על התורה שיש יהודים דתיים שמתנהגים בדרך לא טובה???זה כבר בריחה מאחריות לדעתי , כי אם תראו מה שכתובה בתורה תבינו שאין מקום שדורשים מבן אדם כזאת שלמות ועוד מדריכים אותו איך להגיע לזה , רק מה לעשות שלא כל מי שדתי מתנהג לפי זה , אתם יודעים למ זה דומה? זה דומה לבן אדם שרוצה לקנות מוצר מסוים שהוא חושב שהוא טוב , ועכשיו הוא מחכה בתורה והוא רואה שהאנשים שבאים לקנות את המוצר הזה הם אנשים מגעילים וחסרי דרך ארץ ועוד.עכשיו נראה לכם הגיוני שהאדם שבה לקנות את המוצר לא יקנה אותו בגלל האנשים בעומדים בתור על מנת לקנות אותו גם?? ברור שלא , נכון??אותו דבר פה , התורה מחנכת לשלמות ואף אחד לא יכול לטעון כלום עליה , זה שחלק מהאנשים ש"אמורים" להחזיק בה , לא יודעים איך להתנהג , לא אומר כלום על התורה עצמה , זה רק אומר שהאנישם עצמם לא בסדר , לא התורה.עכשיו אם נעמיד את הדברים על דיוקם , תראו שזה גם לא ככה , כיאני עצמי לומד תורה בבמקום מסוים ברמת גן ...ותאמינו לי שאחווה כזאת ואהבה כזאת לא ראיתם מעולם.....אנשים מרגישים שם כאילו זה הבית שלהם , כולם שמחים ביחד בלי אנטרסים ובלי קנאה...ושמה האנשים המוערכים הם לא אלו שמאיימים על כולם , ההפך , ככל שאתה יותר מבטל את עצמך בפני כולם ומנמיך את האגו שלך אתה מועררך יותר ואתה האדם שהאמיתי ביותר וגם אצל הקדוש ברוך הוא זה ככה : "משפיל גאים עדי ארץ מגביה שפלים עד מרום" את אלו שלא עסוקים בעצמם ולא גאוותנים הוא הכי אוהב וכל אחד מאיתנו שיבדוק טוב עם עצמו ויראה שאת האמת ...ואין לנו על מה להתגאות , השכל זה ממנו , הגוף שלנו הוא נתן , ובשתיהם לא עשינו כלום על מנת לההשיג את זה , אלא קיבלנו את זה ככה , וגם אם הגענו למדרגה שכלית גבוהה , אין לנו על מה להתגאות כי אם לא הכלים ההתחלתיים שהוא נתן לנו לא היינו מגיעים לזה. עכשיו תכנסו לבני ברק יום אחד על מנת לברר את זה באמת ותראו איך יש אין ספור גמחים , שאלו מקומות של גמילות חסדים שאפשר לקחת בחינם גם בשלוש בלילה מהמון בתים ששותפים לזה , כל מה שרוצים :ספרים , כל מיני דברים לתינוק למשל כגון מתקלח או בקבוקים ועוד הרבה. איזה אחדות יש שמה , יש שם מקומות שבאים אנשים רעבים למקום מסוים , ולא מקום שיש עליו שלט בגודל כל העיר שרשום עליו שזה מקום לאנשי חסרי כסף שבו מאכילים אותם ואז יש לאדם שבא לאכול בושה שהוא נכנס לשם...אלא מקום שנראה כמו אולם אירועים רגיל ובם נכנסים ללא כל בושה והסתכלות של אננשים עליהם כמסכנים ואוכלים ארוחות כיד המלך תמורת שקל אחד וזאת על מנת שלא ירגישו כמקבצי נדבות.. אתם מבינים איזה פעולות עושים שם למען האנשים , ולא רק למען דתיים , כל מי שרוצה מכל מקום בארץ יכול להכנס...ועוד הרבה פעולות שאפשר להאריך ולהאריך...ונכון שלא כולם ככה ויש כאלה שלא ויש כאלה שעושיים אפליות , אבל שום זה הקצצוות , ולא המרכז , ואלו שמפלים יהודי בגלל צבע עור או מוצא , הם אנשים ללא יראת שמיים כי כל כולנו שווים , ולכן אמרתי , שאני לא מחלק אדם לפי לבושו או לפי השתייכותו החברתית אלא לפי האדם עצמו וגם בציבור של אלו שלומדים תורה יש כאלו בלי יראת שמיים שעלולים להפלות אנשים ויש כאלו עם יראת שמיים אמיתית שאין מצב שישפטו אדם לפי מראהו החיצוני , מעמדו החברתי , וכל הדברים שסובבים אותו ואדם עם יראת שמיים ם לא יעז לגנוב מעולם , זה נראה בעיניו מציאות בלתי אפשרית להכניס הביתה משהו גנוב שלקוח ממישהו או מהרחוב , זה בלתי אפשרי , ושוב , יש כאלה שהחזות שלהם דתית וכן יקחו כי אין להם יראת שמים או כל דבר שקששור להנהגות טובות. עכשיו לסיום , רציתי להוסיף משהו קטן....ידוע שכל מילה בלשון הקודש יש לה משמעות ומסמלת את המהות של הדבר שהיא השם שלו...כל חיה מסמלת על המהות שלה...למשל חתול - קוראים לו חתול בגלל שהוא עושה את צרכיו הוא מחתל אותם , הכוונה מכסה אותם , ובכך הוא בא ללמד את האדם על הצניעות שה הוא צריך לנהוג , ויש עוד מלא כאלה...אבל לדיון שלנו. הדוגמה שמסכמת את הכל בצורה הכיי טובה היא המילה "אדם"
בלשון הקודש טבוע בכל מילה את המהות שלה , והמהות של האדם הוא שכל אחד מיוחד וכל אחד בפני עצמו ולכן גם אם תרצו את המילה " אדם" אי אפשר להגיד ברבים בשפה נכונה , אי שפר להגיד"אדמים" , אפשר להגיד : "בני אדם" אבל את המילה "אדם" עצמה אי אפשר להגיד ברבים משום שאי אפשר לעשות הכללות לבני אדם...כל אחד בפני עצמו עם הייחודיות שלו , ולכן אל תשפטו אף אדם לפי זהותו , מקומו בחברה , צבע עורו , מוצאו , או כל דבר אחר. תזכרו כולנו מיוחדים ואין אדם אחד הדומה לשני בפנימיותו.אז בהצלחה לכולם וכמובן ששכל חילוקי הדעות באשכול זה הם על מנת להבהיר את האמת ואין לנו שום צד כאן לפגוע במישהו , כל אחד בדעתו טוב שאנחנו יכולים להציג את דעותנו בצורה טובה , בלי להכפיש אחד את השני...וכל מה שאמרתי כאן לא אמרתי מעצמי כי אין לי מושג בכלום , כמו שידידי יעקב אמר שהוא המלצר , אז גם אני רק מגיש לכם את הדעות של מקור שאני כלום לעומתו , ואם הבנתם משהו לא נכון , זה לא בגלל שהמקור לא טוב , אלא בגלל שאני כנראה לא הצלחתי להציג אותו בצורה האמיתי והמדויקת. בהצלחה לכולם , ואני אוהב את כולכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 01:32 
נושם באימונים
נושם באימונים

***ספיר*** כתב:
יש משהו במה שאורי אומר.. אבל למרות זאת אני חושבת שלכל בן אדם יש דרך להסביר את עצמו ולמשוך אליו אנשים מסוימים שמתחברים אליו.. אותו דבר גם עם רבנים יש כאלה ששמעו רבנים שמדברים יותר מידי בשפה גבוהה וזה לא התחבר להם.. ורק כשדיברו איתם רגיל אז הם אמרו ואאלה איזה נכון..

את צודקת במאה אחוז , וקודם כל מגיע כל הכבוד ליעקב כי הוא זה שפתח את האשכול מההתחלה , אני רק הצטרפתי עקב זה שראיתי את מה שהוא עושה ולכן מגיע לו כל הכבוד.
רק אמרתי שגם שלא רוצים לנקוב בשפה גובהה , וקודם כל מה זה שפה גבוהה??ככה אני מתבטא , זה לא שאני משנה את טון הדיבור שלי בשבילכם , ככה אני רגיל וככה אני מצליח להעביר את מה שאני רוצה להגיד בצורה הכי טובה שאני יכול....את צודקת בקשר לרבנים שכל אחד מתחבר לסגנון דיבור מסוים , רק עדיין לא צריך לקלל בשביל שום הון שבעולם ,וגם לא משנה מה הטון של השפה אפשר להציג את אותו הטו ללא קללות , ויש עוד הרבה מניעים שאומרים שלא טוב לקלל ..ולכן גם אם מישהו חושב שהטון דיבור שלו יותר יגרום לחיבור מצד האנשים , הוא יכול להציג את אותו טון הדיבור ולסננן את הקללות פשוט...תאמיני לי שזה לא יועיל מהאיכות של התוכן והמסר , וההפך רק יוסיף...וגם בשבילו אמרתי את זה , שלא יצא לו מהכוח של המצצוה הגדולה שהוא עושה כל מיני עבירות , ושישאר צדיק כמו שהוא. כל הכבוד לך שאת עוקבת אחרי מה שנאמר , עצם זה שאת מסתכלת וקוראת את מה שכתוב זה מעיד על משהו , ואני לא אומר סתם , כי אני יודע שאנשים שומעים דברים אמיתיים שי להם נטיה לברוח ואני אומר את זה מניסיון רב לצערי. בגלל זה אני אומר לך כל הכבוד , וכמובן שאני מודע לזה שלא כולם קוראים את מה שיעקב כותב או את מה שאני כותב , יעקב עושה את המקסימום לדעתי על מנת שלבן אדם יהיה את האפשרות לקרוא ולהבין , וגם אני באותה הדרך ומקווה שיקראו כמה שיותר אנשים , אין לי מה לעשות יותר מזה ואני לא יכול לדאוג לזה שכולם יקראו...מה שכן , רצייתי לשאול שאלה מצחיקה....איך אפשר לפתוח אשכול???אני לצערי לא יודע....אם מישהו יודע ויוכל לומר לי כל הכבוד לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 01:33 
נושם באימונים
נושם באימונים

*התכוונתי שם , שזה לא יחסיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 01:36 
נושם באימונים
נושם באימונים

*ועוד משהו....העניין פה הוא לא השפה , אלא התוכן של מה שנאמר....צריך לדעת איך להציג דברים , אך עדיין , העיקר הוא מה שאומרים , לכם תשתדלו להתייחס למה שנכתב נטו למי שקורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 03:39 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

צודק אחי אני איתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 07:37 
סופר נושם
סופר נושם

לייקים: 29 אוהבים

מילה במילה צודק...אבל ב-100%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 07:52 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1829 אוהבים

צודק 10000000% pat:P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 09:10 
נושם מכור
נושם מכור

צודק אחי צודק צריך לחזור בתשובהההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 11:57 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

אורי.ל כתב:
***ספיר*** כתב:

את צודקת במאה אחוז , וקודם כל מגיע כל הכבוד ליעקב כי הוא זה שפתח את האשכול מההתחלה , אני רק הצטרפתי עקב זה שראיתי את מה שהוא עושה ולכן מגיע לו כל הכבוד.
רק אמרתי שגם שלא רוצים לנקוב בשפה גובהה , וקודם כל מה זה שפה גבוהה??ככה אני מתבטא , זה לא שאני משנה את טון הדיבור שלי בשבילכם , ככה אני רגיל וככה אני מצליח להעביר את מה שאני רוצה להגיד בצורה הכי טובה שאני יכול....את צודקת בקשר לרבנים שכל אחד מתחבר לסגנון דיבור מסוים , רק עדיין לא צריך לקלל בשביל שום הון שבעולם ,וגם לא משנה מה הטון של השפה אפשר להציג את אותו הטו ללא קללות , ויש עוד הרבה מניעים שאומרים שלא טוב לקלל ..ולכן גם אם מישהו חושב שהטון דיבור שלו יותר יגרום לחיבור מצד האנשים , הוא יכול להציג את אותו טון הדיבור ולסננן את הקללות פשוט...תאמיני לי שזה לא יועיל מהאיכות של התוכן והמסר , וההפך רק יוסיף...וגם בשבילו אמרתי את זה , שלא יצא לו מהכוח של המצצוה הגדולה שהוא עושה כל מיני עבירות , ושישאר צדיק כמו שהוא. כל הכבוד לך שאת עוקבת אחרי מה שנאמר , עצם זה שאת מסתכלת וקוראת את מה שכתוב זה מעיד על משהו , ואני לא אומר סתם , כי אני יודע שאנשים שומעים דברים אמיתיים שי להם נטיה לברוח ואני אומר את זה מניסיון רב לצערי. בגלל זה אני אומר לך כל הכבוד , וכמובן שאני מודע לזה שלא כולם קוראים את מה שיעקב כותב או את מה שאני כותב , יעקב עושה את המקסימום לדעתי על מנת שלבן אדם יהיה את האפשרות לקרוא ולהבין , וגם אני באותה הדרך ומקווה שיקראו כמה שיותר אנשים , אין לי מה לעשות יותר מזה ואני לא יכול לדאוג לזה שכולם יקראו...מה שכן , רצייתי לשאול שאלה מצחיקה....איך אפשר לפתוח אשכול???אני לצערי לא יודע....אם מישהו יודע ויוכל לומר לי כל הכבוד לו.

באמת כל הכבוד לכם על מה שאתם עושים...מספיק שתגרמו למישהו לחשוב על הכל אפילו לא לעשות רק לחשוב זה כבר דבר גדול..נכון שחלק לפעמים לא מבינים תכוונות שלכם.. אבל אני בטוחה שגרמתם להם לחשוב.. :Yami:
ובקשר לשאלה שלך .. תלחץ על נושא חדש.. הוא כתוב אחרי רשימת המשתמשים המדפדפים בפורום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2007, 12:10 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 8 אוהבים

כבר אמרתי שהם עושים עבודת קודש ?:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 4 מתוך 8 [ 109 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שלא תחשבו שאני מר מושלם....אבל לפעמים צריך לנער אותנו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית