נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שלא תחשבו שאני מר מושלם....אבל לפעמים צריך לנער אותנו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 8 [ 109 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שלא תחשבו שאני מר מושלם....אבל לפעמים צריך לנער אותנו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 22:10 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יוסי ועדי

דבר ראשון אני לא חרידי
דבר שני אני לא דתי ולא באתי להחזיר אותכם בתשובה

דבר שלישי גם אני נגד כל האפליות שהולך אצל החרידים וזה בושה וגועל נפש וטפו על המנהלים האלה

גם את אחותי לא קיבלו לאולפנה בגלל שאנחנו מרמלה

אז כמו שספיר אומרת בכל חברה יש ויש אבל תעיקרון לא הבנתם לצערי

http://www.breslev.co.il/html/Audio/35a.mp3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 22:13 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 2 אוהבים

*adiii* כתב:
חחחחחחחחחחחחח טוב אחי
אם לא שמעת אז ה"חינוך" הדתי שלך
מחנך להפריד בין אשכנזים וספרדים
מושבים אותם בכיתות לפי טורים חצי ספרדים וחצי אשכנזים
ומפרידים אותם בחצרות שלא יהיו חלילה יחד
ואני בתור חצי אשכנזיה חצי ספרדיה הזדעזתי מאוד
אז כל ה"מלחמת אחים" שאתה כל כך מטיף עליה שבגלל חילונים
עושי פוזות כמונו
לך קודם כל תגיד את זה לחברייך ה"דתיים המחונכים בעלי הערך הגובה"
ורק אז תבוא אלינו ה"חילונים התתי רמה"
סבבה?

עדיי קודם כל למה את מדברת בהתקפותת? לאט לאט..
ואני יכולה להגיד לך שאצלי בבית ספר אין דבר כזה ספרדים לבד ואשכנזים לבד כולם ביחד..
אמרתתי כבר בכל מקום יש ויש.. אף אחד לא אמר שכל הדתיים מחונכים טוב.. הוא דיבר על הכל ולא אמר שהחילונים ככה והדתיים ככה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 22:18 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

דווקא רוב האלה שאתה מדבר עליהם על הפוזה ושמחפשים לריב... אלה עם הכובעים כמו שתיארת אותם... אבל כשהם מורידים את הכובע הם לובשים כיפות של נחמן.... oorol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 22:24 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

חח אלון אחי איזה סלט מדבוחה עשית

קיצר עזבו את זה עכשיו דתיים חילונים וכל השטויות האלה

באתי לומר לכולם פה שנשמור על עצמנו ונדע איך לחיות טוב לא להתחיל לריב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 22:26 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

חח זה לא סלט
אל תערב חילונים דתיים דווקא הבנתי את זה מה שאמרת לפחות לגבי הבנים בלי קשר לדת רק להיות אנשים יותר נורמלי שזה באמת דחוף במדינה כי הילדים אצלנו עצוב מה שהולך איתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 22:26 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

alon-d כתב:
דווקא רוב האלה שאתה מדבר עליהם על הפוזה ושמחפשים לריב... אלה עם הכובעים כמו שתיארת אותם... אבל כשהם מורידים את הכובע הם לובשים כיפות של נחמן.... oorol:

אתה נכנס כבר לפרטים בבן אדם.. לכל אחד יש דברים אחרים, אופי אחר.. הוא דיבר בכלליות על הכלל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 22:31 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 17 אוהבים

י ע ק ב כתב:
Lior כתב:
בואנה , אתה חופר ברמות .

מה שתגיד כפרה אני לא מכריח אף אחד להצדיק אותי

ליאור שמע אם הדת שלך נקראת חפירה ברמות, וואלה יש לי הצעה בשבילך קח ספר תנך שחק כדורגל....מה זה חפירה הדת שלך זה חפירה?

גש לבית כנסת תעלה להיכל סתכל לפרוכת בעיניים ותגיד "אלוקים, אתה חופר ברמות"
אם יש לך ת'ביצים להגיד דבר כזה...

יהודי אתה מה זה מוסלמים עוד שנייה סוגדים לך...זרום זרום לפריק לנד זרום...

ובקשר ליעקב,
היית פשוט שם את השין הזה שעשית שעד היום לא ברח לי מהאווי כבר לפחות 11 חודשים...

שטיכמווווסס!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 22:32 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 31 אוהבים

אין עליך יעקב אח שלי איזה נשמה אתה

לו רק היה לי פה לדבר
אני הייתי צועק לך את הכול
אני בנך הגדול אני הקודש בחול
אני כמעט לא יכול אני עברתי הכול
אני עזבתי הכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 22:34 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

-aviv- כתב:
אין עליך יעקב אח שלי איזה נשמה אתה

חח אני רק מלצר אחי....זה מה שאני שומע בשיעורי תורה ומעביר אליכם (חוץ מהקללות חח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 23:20 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

אז מה אם אתה מלצר.. מלצר עם הרבה חכמה :!: :)ken

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 23:45 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים

בס"ד. יעקב אחי היקר , אני תמיד מנסה להמנע להכנס לראש שלך אבל לא מצליח כל כך...המסר שאתה מעביר הוא מסר נכון , אבל חשובה גם שהדרך שבו המסר מועבר תיהיה דרך טובה. כל הכבוד לך על הרצון אבל צריך ללמוד איך להעביר מסרים שכאלה על מנת שלא יצא חילול חס ושלום , כי להעבייר מסר אמיתי ואוב לא צריך להעביר בקללות וביטויים כאלה. אבל אני מאמין שהביטויים החריפים שכתבתה הם כנראה ביטויים כתבתה בתמימות על מנת לגרום לאנשים שקוראיטם אותם יותר להזדהות איתם.
אבל בכל מקרה אפשר להעביר מסר בצורה יותר יפה ולא תוקפנית , כי כמו שאתה כבר יודע , בן אדם שתוקפים אותו (אפילו לא בכוונה)מפתח אוטומטית מגננה והוא אפילו לא מסתכל על תוכן הדברים כי הוא מתעסק בלגונן על עצמו.עכשיו לא קראתי עד הסוף אבל אני מסכים איתך שכמו שכתוב בספר החינוך , הרבה פעמים בן אדם צריך סממן חיצוני שישפיע לו על הפנימיות , וכאשר הוא מסתובב עם פריטים שנתפסים בעיניו ובעיני החברה כפריטים שמסמלים את האדם , כמו שהזכרתה למשל שרשרת יקרה שיש עליה "פוזה" אז זה מחלחל לבן אדם והוא מרגיש שהוא "צריך" להקרין סוג של איום ולהיות בקו אחד במעשים שלו עם החיצוניוצ המאיימת שלו. עכשיו אנחנו באמת כלום ושום דבר ומי שמתגאה על הבריות הוא מורד במלכות שמיים. מי אנחנו בכלל ומה אנחנו? אנחנו צריכים להיות אנששים טובים , להתחיל קצת לבטל מעצמנו ומהאנוכיוצת שלנו ולהתחשב בזולת.וכמו שכתבתה , ממש כואב לי לראות שילדים על מנת לשפר את המעמד החברתי שלהם שמים רגלים לאחרים ונטפלים לשכבות שבחברה נתפסים כשכבות יותר "חלשות" על מנת לתפוס מעמד של "ראש"הפרמידה החברתית. המצב באמת גרוע , ובן אדם שנוהג כך הוא מראה על חולשה וחוסר ביטחון שהוא צריך לשים רגל לאחר ולאיים על החלש יותר ממנו מבחינה פיסית על מנת לקדם את עצמו , ולכן זה חולשה שאין כמוה. תדעו שגבר זה לא אחד שמאיים על כולם ועסוק בלהפחיד אנשים ולהיות מורם מכולם וגאוותן , ההפך גבר זה ראשי תיבות : "גומל חסדים , ביישן , רחמן. עם כל אחד מאיתנו יקח את המידות האלה ויתנהג לפי הם הוא ירגיש הרבה יותר סיפוק וירגיש תחושת אמת ולא שקר. אבל תדעו משהו שלא אני אומר , כי אם אני מי אני ומה אני שתקשיבו לי , אבל העניין הוא כזה : בן אדם שחי חיים של תאוות חומריות , עם גאוותנות וחש שהוא המרכז של הכל , גם אם תוכיח אותו במוסר בלי סוף וגם אם יהיה האדם הכחם ביקום לא יראה את האמת מול העיניים ואת הדרך האמיתית , מכיוון שכל עוד העבירות והתאוות קשורות בו , הוא חסום מבחינה של ראיה אמיתית , והזוהר הקדוש אומר שיהיה האדם הכחם בעולם אם הוא קשור לתאוות ולחיים מלוכלים וחומריים בלבד , הוא לא יראה את הדבר הכי ברור ואת מציאותו של הבורא מכיוון שכל עבירה ועבירה הוא שם לעצמו עוד מחסום על הראיה שלו(ראיה רוחנית , מה שנקרא "עין השכל") וממלא מי שלא מכניע את עצמו לפני הבורא ולא מבין שגופו זה עפר מן האדמה , רואה את החיים בצורה אחרת ומחפש רק לפאר את גופו ואת רצונו לסיפוקים חומריים ...רק כאשר הוא מבין שהאני האמיתי זה דבר רוחני שהוא שזה שמפעיל את הגוף ומחליט אם לבחור בטוב או ברע , כי יש לו מצפון ויש לו הכרה של הטוב האמיתי כי הוא בא ממקור אלוקי והנשמה שלו חלק אלוקה ממעל שהקדוש ברוך הוא הוא מושלם וטוב בצורה שאין לנו השגה , רק אז הוא יכול להבין שהוא צריך לנצל את הכליים הרוחניים שלו שבאו מהמקור המושלם לטובה ולמטרות טובות בלבד. אבל בשביל שהאמונה תיהיה אמיתי והוא יוכל לראות את המציאות הזאת הוא צריך סוג של יציאה מהריכוז שלי בעצמי ולכניעות לפני הבורא ואז המידות שלו ניהיות טובות , כמובן שאם עבודה רוחנית שבתורה הקדושה תמצא אותה בשלמותה. עכשיו אנחנו רוצים שלום עם ערבים , קודם כל בוא נדאג שיהיה שלום בינינו היהודים , כי זה לא שווה שיש שלום עם השכן שאין שלום בבית. "ואהבתה לרעך כמוך" - אם נקח את המצווה הזאת , ואני לא אומר שכולם מסוגלים אליה , כי צריך הרבה עבודה בשביל להגיע לדרגה הזאת ואני עצמי עוד רחוק שנות אור מזה , אבל כשמכוונים גבוהה אז גם אם נופלים מהמטרה , עדיין המציאות היא יותר גבוהה משמכוונים נמוך כל כך כיום. חז"ל אורמים איך נוכל לאהוב כל אחד כמו שאנחנו אוהבים את עצמנו במשל יפה : הדבר דומה לאחד שמחזיק מסמר בידו השמאלית ופטיש בידו הימנית , עכשיו הוא רוצה לתקוע את המסמר בקיר ולכן הוא צריך לדפוק על הפטיש....עכשיו לכל אחד מאיתנו אני מאמין , קרה שהוא דפק עם הפטיש ביד הימנית על המסמר ביד השמאלית ובטעות הפטיש שבידו הימנית פגע בידו השמאלית במקום במסמר. עכשיו אתם מכירים בן אדם שבטעות הכאיב לעצמו ועכשיו יחזיר מכה ליד הימנית שפגעה ביד השמאלית.????לא נכון??למה כי זה מגוחך , היד שלך היא חלק ממך , מה הטעם שתחזיר ליד שלך מכה , אתה הרי פוגע בעצמך....מכאן לומדים יסוד עצום: אנחנו כולנו באנו מאותו מקור רוחני ואנחנו משלימים אחד את השני , אם נפגע אחד בשני , אנחנו בעצם פוגעים בעצמנו , כי כל צער שיש לאחד מאיתנו , משפיע גם עלינו , גם אם אנחנו לא יודעים , משום שבאנו מאותו שורש רוחני.לכן בוא נאהב אחד את השני , והקדוש ברוך הוא יצפה באנו ונעשה לו נחת גדול , וכל אחד ישתל להיות כמה שיותר טוב לחברו , וךפני שאסיים , אני רוצה להגיד עוד משהו קטן : מי שרוצה להתעלות עוד יותר , צריך ללמוד יסוד עצום : נתינה מולידה אהבה. על מנת שנוכל לאהוב כל אחד ובאמת להתקרב ל"ואהבתה לרעך כמוך" אנחנו צריכים להבין שדווקא אלו שאנחנו לא נקשרים אליהם מההתחלה , ואין את הקליק הראשוני בינינו לבינם , דווקא אלו ניתן להם ונעניק להם יותר , כי למי שניתן , נאהב אותו יותר וזה כלל בדוק ותבדקו את זה. אז בהצלחה לכולם ויעקב אשריך שאתה בא לעורר אנשים אל דרך הישר , אני מקווה שאתה לא כועס על העירה שלי שלדברים כאלה גבוהים יש דרך טובה יותר שאפשר להעביר אותם על מנת שיחלחלו יותר טוב לכל המעוניין ללמוד וגם לאדם שקורה פעם ראשונה , שהמטרה תוגשם ולא יתעסק בלגונן על עצמו אלא על מנת להבין את תוכן הדברים באמת. בהצלחה לכולם ובוא ניהיה מאושרים ושמחים ביחד שזה יהיה באמת מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 23:46 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים

*אני תמיד כן מנסה להכנס לראש שלך , התככונתי בהתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 23:47 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

כמה פעמים אני צריך להסביר שלא באתי להחזיר בתשובה יא אללה שלך אחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 23:53 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

דווקא לדעתיי יעקב אמר פשוט את מה שקורה.. דיבר תכלס..
ודווקא ככה לדעתי יותר מבינים כי באמת הוא אמר מה שקורה יום יום..
אורי גם אתה כמובן אמרת דברים נכוניםם מאודד.. שניכם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2007, 23:54 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

כל אחד איך שהוא חושב להעביר את זה.. בן אדם אחד יכול לקלוט יותר טוב בצורה שיעקב אומר.. ובן אדם אחר בצורה שאתה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 8 [ 109 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שלא תחשבו שאני מר מושלם....אבל לפעמים צריך לנער אותנו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית