נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אדורם קייסי: היו לי הרבה רגעים שסבלתי השנה(ראיון מיוחד) F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אדורם קייסי: היו לי הרבה רגעים שסבלתי השנה(ראיון מיוחד)

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אדורם קייסי: היו לי הרבה רגעים שסבלתי השנה(ראיון מיוחד)
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2007, 09:31 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

שעה קלה לפני המשחק בין רוסיה לישראל באצטדיון רמת גן, נבחרת ישראל תיפרד בטקס חגיגי מאחד הכדורגלנים הטובים ביותר ששיחקו בשורותיה, המגן הפורש, אדורם קייסי, לזכותו 54 הופעות בינלאומיות.

בראיון ל-ONE קייסי מדבר על הרגעים הגדולים בנבחרת, על מכבי חיפה, על האכזבות והתוכניות לעתיד. כזכור, לפני חודש נאלץ המגן לפרוש בעל כורחו, אחרי שהמאמן רוני לוי, החליט לוותר עליו.

קייסי: "זה לא דבר שעובר לי כל כך בקלות, זה משהו שבדם שלך. חסרה לי כל האווירה, כל האימונים וכל האינטנסיביות. מצד אחד יש בי געגועים גדולים למגרש, אבל מצד שני, במקרה הספציפי שלי ברגע שהדברים הסתיימו כפי שהסתימו, יש בי הקלה גדולה".

רוני לוי: מרוצה מההתקדמות של רפאלוב
מאמן מכבי חיפה שבע רצון מהשחקן שכבש ב-0:2 על קרית שמונה. אפק, משומר ופאוליניו לא נטלו חלק באימון בגלל פציעות - יהיו כשירים מול הפועל ת"א
לכתבה המלאה
"לא רציתי לסיים כך את הקריירה, אבל הדברים הלכו לכייון הזה. עברתי בשנה האחרונה מצבים לא נעימים, שאפשר לומר שסבלתי מהם הרבה. היו לי הרבה מחשבות, ברגע שהייתי מסיים את האימונים והמשחקים ונכנס לאוטו, עברו לי בראש לא מעט מחשבות, וההחלטה לפרוש הייתה עבורי הקלה גדולה", הוסיף קייסי.

על השאלה האם ההחלטה לפרוש הינה סופית ולא ניתנת לשינוי, אמר קייסי: "מי שמכיר אותי יודע שכאשר אני מקבל דברים ומחליט זה בא אחרי מחשבה עמוקה".

"היו לי הרבה רגעים גדולים במכבי חיפה, לצערי הכניסה למגרש כאשר אני רואה אלפי אוהדים בירוק, זה דבר שלא יחזור. היה לי חיבור עם הקהל וזה היה הכי מרגש מבחינתי".

קייסי כאמור, עבר מסלול לא קצר במדים הלאומיים והיה חלק אינטרגלי מהקמפיינים האחרונים של הנבחרת: "הייתי מאוד רוצה לעלות לכר הדשא ולשחק נגד רוסיה לעיני חמישים אלף צופים. היו לי רגעים גדולים במדי הנבחרת, במשך שנים ידעתי לשמור על יציבות ושאפתי להשפיע על המשחק כמה שיותר".

בתשובה לשאלה מי המאמן שהשפיע הכי הרבה עליו אמר "אדו": "למרות שעברתי עם לא מעט מאמנים דרך ארוכה וכל אחד מהם השפיע עליי, אני חושב שעם אברהם גרנט היה לי חיבור מאוד מיוחד".

לשאלה מיהו השחקן הגדול היותר עמו שיתף פעולה אמר קייסי: "בנוגע לשחקן הישראלי, הרי שאייל ברקוביץ' הגיע הכי רחוק עם הכישרון שלו".

תמונות:
תמונה
קייסי. חושב שברקוביץ' הוא גדול שחקני ישראל

תמונה
קייסי עם הילדים: "היה לי חיבור מיוחד עם אברהם גרנט

קרדיט לאביב עשת התותח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2007, 19:07 
נושם זהב
נושם זהב

לייקים: 271 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

היום רגעים שגם סבלתי אותך :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אדורם קייסי: היו לי הרבה רגעים שסבלתי השנה(ראיון מיוחד)

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית