נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שאלה לגבי עצמי... F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 14 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שאלה לגבי עצמי...

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שאלה לגבי עצמי...
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2007, 03:17 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

ישבתי עם חבר שחוזר בתשובה פני כמה ימים וספרתי לו שיש לי ראיה מיוחדת על אנשים.
אני מסתכל בעיניים של הבנאדם ויודע מי הוא, מה הוא עבר, האם הוא בנאדם טוב או רע, באיזה מצב הוא נמצא ועוד כל מני דברים...

הוא טען שיש לי מעלה... מה זה בדיוק אומר לא הבנתי בדיוק והוא גם לא הסביר את עצמו כל כך... אני לא דתי ואני גם לא מסורתי. אני בסך הכל מאמין באמונה שלמה, צם בכיפור, מניח תפילין פעם ב... ועושה קידוש... לא יותר מדי. וזה ככה מאז שאני מכיר את עצמי.
אני לא כל כך קרוב לדת בשביל לקבל זכות כזאת, ואת זה אני אומר ביחס אנשים דתיים שמאוד מקורבים לדת ויש להם כוחות מסויימים.

ועוד דבר... פניתי לרב אחד שגר אצלי בשכונה, בנאדם מאוד מיוחד דרך אגב, ואמרתי לו שאני לא יודע למה אבל אני כל הזמן סובל ואני לא זוכר מתי הייתה לי תקופה שלא היה לי קשה, שהכל הלך חלק שהייתי יכול להסתכל ולהגיד וואלה באמת הכל וורוד. אפילו בתקופות הכי טובות שהייתי מתאמן ונראה טוב וציונים בשמיים (למדתי בבית ספר פרטי אז זה עוד יותר קשה...) והייתה לי חברה והכל נראה כאילו שבאמת טוב אבל בתאכלס כל דבר בא לי מאוד קשה. ובשנתיים וחצי האחרונות אני סובל פשוט. לאחרונה זה הפסיק... אבל הרב הסתכל עלי ואמר לי שאני נשמה עליונה... שאלתי אותו מה זה אומר והוא מלמל ולא כל כך רצה להגיד. בקיצור... משהו יכול להסביר לי מה יש לי??!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2007, 04:29 
נושם חדש
נושם חדש
סמל אישי של המשתמש

או שאתה משוגע,או שאתה מיוחד מאוד!!!
או שאתה אורי גלר...
אחת,שתיים,שלוש! hpbl:)
עוד פעם אחת!
עוד פעם אחת!
עוד פעם אחת!
עוד פעם אחת!
עוד פעם אחת!
אחת,שתיים,שלוש!....

http://WWW.JTF.ORG/F
תעשו טובה תגידו שהימני האמיתי שלח אותכם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה לגבי עצמי...
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2007, 08:43 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 10 אוהבים

האחד? כתב:
ישבתי עם חבר שחוזר בתשובה פני כמה ימים וספרתי לו שיש לי ראיה מיוחדת על אנשים.
אני מסתכל בעיניים של הבנאדם ויודע מי הוא, מה הוא עבר, האם הוא בנאדם טוב או רע, באיזה מצב הוא נמצא ועוד כל מני דברים...

הוא טען שיש לי מעלה... מה זה בדיוק אומר לא הבנתי בדיוק והוא גם לא הסביר את עצמו כל כך... אני לא דתי ואני גם לא מסורתי. אני בסך הכל מאמין באמונה שלמה, צם בכיפור, מניח תפילין פעם ב... ועושה קידוש... לא יותר מדי. וזה ככה מאז שאני מכיר את עצמי.
אני לא כל כך קרוב לדת בשביל לקבל זכות כזאת, ואת זה אני אומר ביחס אנשים דתיים שמאוד מקורבים לדת ויש להם כוחות מסויימים.

ועוד דבר... פניתי לרב אחד שגר אצלי בשכונה, בנאדם מאוד מיוחד דרך אגב, ואמרתי לו שאני לא יודע למה אבל אני כל הזמן סובל ואני לא זוכר מתי הייתה לי תקופה שלא היה לי קשה, שהכל הלך חלק שהייתי יכול להסתכל ולהגיד וואלה באמת הכל וורוד. אפילו בתקופות הכי טובות שהייתי מתאמן ונראה טוב וציונים בשמיים (למדתי בבית ספר פרטי אז זה עוד יותר קשה...) והייתה לי חברה והכל נראה כאילו שבאמת טוב אבל בתאכלס כל דבר בא לי מאוד קשה. ובשנתיים וחצי האחרונות אני סובל פשוט. לאחרונה זה הפסיק... אבל הרב הסתכל עלי ואמר לי שאני נשמה עליונה... שאלתי אותו מה זה אומר והוא מלמל ולא כל כך רצה להגיד. בקיצור... משהו יכול להסביר לי מה יש לי??!!

ברשותך אני יגיב רגע לקטע עם הרב
בדור שלנו , נדירים הרבנים שיכולים להסתכל על בנאדם ולהגיד לו איזה נשמה יש לו בדיוק , תשכח מזה שזה תקופת הארי זכר צדיק וקדוש לברכה או מהסוג הזה שיכולים להסתכל על בנאדם ולראות מה הוא עבר גלגול קודם , או איזה נשמה יש לו ומה הוא צריך לתקן.
ככה שאני קצת סקפטי לגבי מה שהרב אמר לך אם כי אני לא יכול לדעת ודן אותו כמובן לכף זכות ואולי אכן יש אמת מסוימת במה שאמר.
לגבי זה שאמרת שאתה לא דתי בשביל לקבל זכות כזאת , לא חייבים להיות דתים כדי לקבל מהשם יתברך דברים כאלה , יש לא מעט אנשים שטוענים שיש להם כוחות והם חילוניים גמורים שמאמינים כמוך שיש מישהו שברא את העולם וזה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2007, 10:55 
נושם חדש
נושם חדש

OK... אבל למה יש לי את ה"מעלה" הזאת ולאחרים אין? מה עשיתי שאחרים לא עשו?
ובכלל הייתי רוצה לדעת מה זה אומר נשמה עליונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2007, 11:19 
נושם באימונים
נושם באימונים

תשמור על הברית שלך אחי והכל ילך לך כמו שצריך יבואו ניסיות ויסורים פה ושם
אבל אתה תוכל לעמוד בהכל ואתה תהיה חזק מאוד בנפש וברגש
מי שלא שומר את הברית שלו היצר הרע מביא לו דימיונות שהכל קשה לו ושלא טוב לו אבל זה בסך הכל דימיון
כבר לפי הדיבור שלך אני רואה שנכשלת הרבה בברית עזוב את זה שאתה רואה על אנשים תכונות וכל זה זה דבר שולי
תנסה מה שאמרתי לך וה' יהיה בעזרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2007, 11:23 
נושם חדש
נושם חדש

אתה צודק... אבל זה בגלל שלא ידעתי לפרש נכון דברים שקרו לי =\

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2007, 11:25 
נושם ותיק
נושם ותיק

האחד? כתב:

מכיוון שזה רק פורום , אני לא כל כך יכול להאמין לך .
אבל אני נוטה כן להאמין , כי אני לא רוצה סתם להגיד עזוב אתה שקרן גם אני יכול לרשום שאני רואה רוחות וקורא נשמות..

למה יש לך את זה?אל תפנה את השאלה הזאת פה , מה שהשם רוצה מתקיים , אולי זה חלק מהתיקון שלך , אני באמת לא יודע מצטער..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2007, 11:25 
נושם באימונים
נושם באימונים

יהיה טוב אחי רק תהיה חזק תנסה לקבל על עצמך מצוה פה מצוה שם לפחות לשמור שבת אבל את כל השבת בלי טלוויזיה בלי כלום
ותפילין ואתה תראה ישועות אני אומר לך גם אני יהיה בסרטים האלה פעם ועכשיו ברוך השם אני חזק יותר בכל המובנים
פעם הייתי גם מכל דבר מתרגש כל דבר לוקח קשה זה לא שעכשיו אין ניסיות וקשיים תמיד וגם אם יש לך תידע שזה מכפר על כל העוונות היסורים שבאים לך אבל צריך לדעת לעמוד בהם לא לבעוט בהם יהיה טוב אחי תהיה חזק אוהב אותך אח יקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2007, 11:49 
נושם חדש
נושם חדש

כחול בלב ובנשמה כתב:
האחד? כתב:

מכיוון שזה רק פורום , אני לא כל כך יכול להאמין לך .
אבל אני נוטה כן להאמין , כי אני לא רוצה סתם להגיד עזוב אתה שקרן גם אני יכול לרשום שאני רואה רוחות וקורא נשמות..

למה יש לך את זה?אל תפנה את השאלה הזאת פה , מה שהשם רוצה מתקיים , אולי זה חלק מהתיקון שלך , אני באמת לא יודע מצטער..

אין לי אינטרנס לשקר... מבחינתי זה גם היה דבר דיי שולי ולא יחסתי לזה חשיבות רבה עד שישבתי עם אותו חבר חוזר בתשובה. אני גם לא רואה נשמות. אני רואה על אנשים בכונות אופי, האם הם טובים או רעים. דברים כאלה. לא נשמות.

אביתר יש דברים שאני לא יכול לפתוח כאן נשמה... אבל בגדול, עברתי לא מעט... וסיבה היחידה שלא גמרתי עם עצמי עד לפני כמה חודשים זה בגלל האמונה וערך שלי לחיים...
עזוב נשמה, בוא לא נכנס לזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2007, 12:02 
נושם ותיק
נושם ותיק

לא אמרתי שאתה משקר , פשוט אמרתי שלא תמיד אפשר להאמין כי זה רק פורום
ושאמרתי קריאת נשמות וכו' זה יותר היה כדוגמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2007, 12:10 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 929 אוהבים
פידבקים: 6 (100%)

בס"ד

אני חושב שבמקרה שלך רצוי מאוד מאוד מאוד שתקבע פגישה עם יהודית לביא, אישה מיוחדת מאוד
זה המספר - 0776171810

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2007, 12:11 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 12 אוהבים

לא תעזוב איתמר.
הוא לא צריך מיסטיקות.
הרנטגן הבא צומח פה!

;-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2007, 12:29 
נושם חדש
נושם חדש

לא יפה לצחוק עלי :)

מי זאת יהודית לביא???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2007, 20:24 
נושם באימונים
נושם באימונים

בס"ד. אחי תקשיב , אתה לא צריך לחשוב שזה כל כך קשה להתקרב ליהדות.היצר שלך מראה לך כאילו אתה רק צריך להאמין בה' ולא להתקרב ליהדות ולמצוות שלו כי אין לך את היכולת...זה ממש לא נכון וזה תחבולה איומה.אחד כמוך שמאמין בה' כמו שאתה אומר , ויכול להיות גם שיש לך מה שנקרא אינטואיציות , והרגשות , זה מראה בדיוק ההפך , שיש לך את החשיבה של היהדות והמוסר ויש לך באופן טבעי הכרה של הדרך הטובה שבא צריל ללכת. עכשיו תבין שיהודים שנולדים רחוקים מהדת , אם הם מתקרבים לדת ועובדים ורצים להגיע ליראת שמים אמיתית , הם מגיעים לרמות הכי גבוהות שצדיקים גמורים לא זוכים להגיע אליהם , קל וחומר בדור שלנו. יש משפט שאומר :"מקום שבעלי תשובה עומדים בו אין עומדים בו צדיקים גמורים" , משום שבעל התשובה שהחטא טבוע בו , והוא הורגל לעשות אותו בקביעות והחטא נקשר אליו , הרבה יותר קשה לו להתגבר על החטא ולכבוש את יצריו , ולכן יש משפט שאומר שכגודל הצער גודל השכר , ולכן בעלי תשובה יש להם כמעט בכל דבר ודבר יותר צער כי הם שוברים הרגלים שהורגלו אליהם ויש להם הרבה יותר קושי מאלה שנולדו למשפחות דתיות במקומות בלי פריצות כמעט והם לא טעמו טעם של חטא . עכשיו בקשר לרב שאמר לך שאתה נשמה גבוהה , זה באמת יכול להיות , ואני לא יודע על סמך מה הוא אמר את זה....אבל לא כדאי להתעסק בדברים האלה , כי בכל מקרה , כל נשמה צריכה ללכת בדרך האמיתית שהיא דרך התורה הקדושה , ואם אתה אומר שיש לך רגישות כזאת ואתה מזהה את הטוב שבבני אדם , אם אתה תתחיל ללכת בדרך התורה אתה תגיע ממש גבוהה ואני מאוד ממלייץ לך את זה , ככה גם תוכל לצאת מהעצבות ויהיה לנשמה שלך סיפוק אדיר כי זה מה שהיא באמת רוצה...אולי העצבות שלך זה בגלל שיש לך רגישות כזאת גבוה שזה משהו פנימי , אז אתה צריך להתחיל למלא את הפנימיות שלך ואת הנשמה שלך שזה אתה בעצם בדברים שיעשו אותך מאושרים , וזה התורה הקדושה , ודרך התורה , שתלמד אותך איך להיות בשמחה כל הזמן, מאוד כדאי לך. אני ממש מקווה שתצליח בעזרת ה' , ותזכור שזה הדבר הכי טוב בשבילך...וגם אם יבואו לך קשיים בהתחלה , תדע שזה תמיד ככה בהתחלה, אבל אתה צריך להיות חכם ולהבין שזה הניסיונות שבהתחלה שאחר כך לאט לאט עוברים ואתה הולך ומשתפר וניהיה אדם שלם יותר ומאושר יותר.תצליח אחי היקר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 14 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

שאלה לגבי עצמי...

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית