נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

פריקים רוקדים לשיר מזחרית חחח F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 3 [ 34 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

פריקים רוקדים לשיר מזחרית חחח

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2007, 10:17 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אורי.ל כתב:
פורסם במקור אורי.ל:
אנשים מה יש לכם?? צריך לאהוב כל יהודי לא משנה מי הוא ומהו...היום כל העניין של האשכנזים ספרדים כבר חלף ממזמן.
הם רוצים לשמוע מוזיקה מזרחית ..זכותם מי אתם שתגידו שהם הורסים את המוזיקה.אני מבין שכל אחד פה רוצה להיות מה"חברה"
ולקלל אותם ביחד עם כולם.אבל זה משדר עליבות ולא גברות תאמינו לי אני רואה את זה. ובקשר לניב מוצפי : תקשיב טוב אחי , אולי אתה חושב שלהרביץ לאנשים זה נקרא להיות גבר , אבל לפי מה שאני יודע גבר זה משהו אחר לגמרי ..סתכל : גבר - גומל חסדים , ביישן , רחמן!! ולא מרביץ לאנשים ואחרי זה כותב את זה בפורום כדי לנפח את האגו שלו ולסחוט האדה מאננשים שלא
מכירים אותו. עכשיו יש בעיה במדינה הזאת שיותר חמורה מהמלחמה נגד הערבים ....המלחמה בין יהודים ליהודים. בין כאלה שמחלקים את המדינה לאשכנזים ספרדים , דתיים חילוניים , ועוד. על שנאת חינם נחרב בית המדש השני ומי שטועה למה הוא לא נבנה עד עכשיו...הייתי אומר לו אלף ואחת סיבות , אבל אם לא היה לי כח אז הייתי מזמין אותו לפורום הזה והוא היה מבין לבד.
תכנסו לאתרים האלה יש עוד זמן לתקן את מה שנהרס :

http://hidabroot.org/site/ProductsList_ ... tegoryID=9

http://www.shofar.net/site/ARparasha.asp
--------------------------------------------------------------------------------

שמע אחי לי אין בעיה אם אשכנזים. לא מת עליהם אבל אני לא שונא.

אני כן שונא שמלאנים הם האנשים הכי זבלים בני עייייייזות מה זה להחזיר את ירושלים ושטחים של המדינה כמו "ההתנחלויות".
וכן אני שונא את רוב הפריקים, יש כמה פריקים נחמדים שאני מכיר, אבל הרוב זבלים נאצים....
אני וחברים שלי ראינו פריקים שורפים כיפה אז הלכו והרבצנו להם. את האנשים האלה אני שונא!

תקשיב אחי אני מבין אותך....אבל הדרך ליצור אחווה ואיחוד בין יהודים היא לא לשנוא אלא ללמד . ובתור אחד שלומד תורה אני יודע איך צריך להתנהג עם כאלה אנשים(שורפי כיפות ) ותדע יסוד חשוב שלמדתי : אל תשנא אף אחד , תשנא את הדרך שלו.
אם אתה רואה אדם שונא כיפות אל תשנא אותו , תשנא את הדרך שבא הוא בחר להתנהג , תשפיע עליו לטובה , תראה לו את הצד הטוב ואל תתנהג כלפיו בשנאה כי אז אתה שווה לו , אלא תראה לו שאתה הולך בדרך האמת ומכבד את יהדותך. עכשיו מה שאני לא מבין זה את כל הקטע עם אשכנזים ופריקים : קודם כל בקשר לאשכנזים היום יש יהודים שכבר שלוש או ארבע דורות פה בארץ ואין כמעט קטע כזה של אשכנזים או ספרדים , ונגיד שיהודי שאתה מכיר אשכנזי : למה אתה רושם :
"שמע אחי לי אין בעיה אם אשכנזים. לא מת עליהם אבל אני לא שונא" מה זה אין לי בעיה איתם?אתה מראש שופט אותם על קטע גזעני ואז אתה משדר להם שהם צריכים להתרחק ממך ואז נוצרת שינאה , הרי זה שטויות תכיר בן אדם תראה איך הוא מה זה המשפטים האלה שאתה לא מת עליהם..מה לאחד יש צבע עור יותר בהיר אז הוא פחות טוב ולהפך? אין הבדל כולנו בנים של ה' יתברך ואצלו אין כזה דבר וכל יהודי הוא אחיך.וגם בקשר לפריקים אני אישית לא מבין מה זה אבל עצם זה שאתה מגדיר אותם או שאני שומע אנשים שאומרים : "הרבצתי לילד בבית ספר כי הוא פריק" מי אנחנו שנשפוט אדם ולכל בן אדם ניתנה זכות הבחירה...
ואם אתה לא מסכים עם זה אתה לא חייב להתייחס אל זה ובטח לא לשנוא. כל ההגדרות האלה יוצרות פירוד בעם ושאתה אומר שונא פריקים ונגיד ש"פריק" קורא את זה אז גם הוא מפתח התגוננות ומתרחק ממך. חוץ מזה שלא הבנתי מה הבעיה עם הילדים האלה שרקדו במוזיקה מזרחית , מוזיקה זה דבר חופשי שכל אחד ישמע מה שהוא אוהב.כמו שאם אתה הייתה שומע שיר בסגנון של מוזיקת רוק והייתה אוהב את זה , הייתה רוצה שיגידו לך שזה לא בשבילך כי אין לך את אותה חזות חיצונית של חלק מותם אנשים ששומעים את המוזיקה הזאת? תאמין לי שהייתה נעלב והייתה מתרחק מהם. עוד נקודה למחשבה : תמיד יש כאלה שאומרים שהמוזיקה המזרחית לא מקבלת מספיק במה. עכשיו איך אתה רוצה שישמיעו מוזיקה מזרחית יותר ברדיו ובטלוויזיה שאתה גורם לאנשים לא לרצות לשמוע את המוזיקה הזאת??הרי האנשים שאחראים על מה שישמיעו לוקחים בחשבון שצריך שישמעו את זה כמה שיותר אנשים שיהיה ביקוש לתוכנית או קייטינג למשל , ואם אתה גורם לפחות אנשים לשמוע את זה וצוחק עליהם אתה עושה מהמוזיקה המזרחית מוזיקה מחתרתית. עכשיו כל מה שכתבתי פה היה ללמד ולא חס ושלם ולהטיף מוסר כי קטונתי מלהטיף מוסר.
עכשיו עצה טובה מאדם שאכפת לו ממך בלי שמכיר אותך אישית , כנס לאתרים שהעלתי פה ותסתכל קצת , מאוד מעניין ומרתק , יש שם הכל . אני מעלה עוד פעם בשבילך אחי :

http://www.shofar.net/site/emedia.asp?i ... 2cable.wmv

http://hidabroot.org/site/ProductsList_ ... tegoryID=9

אחי זה ממש לא קשור שהם "לבנים יותר" חח
נגיד אני עיראקי אסלי וחושבים שאני אשכנזי X: אז זה לא קשור אחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2007, 10:48 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים

בסדר אחי אבל תבין את הנקודה...ותיכנס לאתרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2007, 13:20 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 17 אוהבים

ט-ל-ו-ש כתב:
פריקים מוות
עערסים ללחיות :P:

:)ken

קרדיט לאביב האח היקר הזה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2007, 13:26 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 8 אוהבים

ילדי שפעת שקשוקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 3 [ 34 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

פריקים רוקדים לשיר מזחרית חחח

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית