נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אוהדי מכבי ת"א: להשעות את פניני F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אוהדי מכבי ת"א: להשעות את פניני

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוהדי מכבי ת"א: להשעות את פניני
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2007, 16:13 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

פנו במכתב ליו"ר המנהלת בעקבות העבירה הגסה על אליהו בגמר גביע ווינר. בורשטיין ימריא ללונדון כדי לקבל חוות דעת מהפרופסור ניקולה מאפולי. פייזר: "מוריס הוא מפלצת הגנתית"

אוהדי מכבי תל אביב עדיין לא נרגעו מאירועי גמר גביע ווינר מול הפועל ירושלים, וכעת הם דורשים מיו"ר מנהלת הליגה, אבנר קופל, להרחיק את גיא פניני מהפועל ירושלים בעקבות העבירה הבלתי ספורטיבית שביצע על ליאור אליהו במהלך המשחק.

טל בורשטיין, שהיה אמור להיבדק בגרמניה על ידי הרופא של באיירן מינכן, החליט לקבל את המלצת רופאו בישראל, פרופסור ניסקה, ולהיבדק דווקא אצל פרופסור ניקולה מאפולי בלונדון. מועד התור עדיין אינו ידוע.

פייזר: "מוריס מפלצת הגנתית"

"מעולם לא שמעתי על מכבי תל אביב לפני שהגעתי לישראל", כך אמר טרנס מוריס בראיון שהעניק ל'בולטימור סאן', עיתון שכיסה את משחקיו בעבר במדי מכללת מרילנד. "כשאנשים שומעים את השם מכבי, הם יודעים שזה דבר גדול. בכל שנה עברתי למקום שונה אחרי השנתיים הראשונות שלי ביוסטון. אני רק מנסה למצוא את המקום שלי ולשחק היכן שארגיש נוח. אני ארצה לחזור ל-NBA, אבל אם לא ה-NBA אוכל להישאר באירופה. זו הזדמנות עבורי".

מרק קינסלי, אחד מסוכניו האמריקאים של מוריס בן ה-28, חושב שהעונה הקרובה עם הצהובים תשליך רבות על המשך הקריירה של הפורוורד: "הצעד הראשון היה למצוא לו סיטואציה נכונה בקבוצה טובה באירופה כדי שיקבל דקות משחק. הוא עשה את זה. הצעד השני הוא להצליח במכבי ת"א. הם קבוצה חזקה. אנשים שמים לה לקבוצות הגדולות ביורוליג".

מרכוס פייזר, אחד משחקני הרכש החדשים של האלופה, כבר הספיק להתרשם מהתרומה שנותן מוריס באסקפטים שונים של המשחק: "הוא מוכשר בצורה לא רגילה, הוא פשוט מפלצתית בהגנה. עוד לא התחברנו ליכולת ההתקפית שלו עד כה, אבל אנחנו יודעים שהוא יכול לזרוק".

אסטבן באטיסטה, הסנטר מאורוגוואי שחתם במכבי ת"א, ייצא בשבוע הבא לישראל כדי להצטרף לאימוני הצהובים.

באטיסטה, שנופה מסגל בוסטון וחתם במכבי, הגיע אמש למונטבידאו, כדי לשהות עם משפחתו לפני שייצא לארץ. הסנטר אמר על המעבר החד מה-NBA לאלופת ישראל: "לא רציתי לשבת יותר על הספסל, והרגשתי שזה מה שעומד לקרות אחרי המסע עם בוסטון לאירופה. זה יישמע אולי מטורף, לעזוב את ה-NBA ולעבור לשחק באירופה, אבל אני לא עובר לסתם קבוצה. אני שמח מאוד להגיע לישראל ולשחק בקבוצה חשובה כמו מכבי ת"א".

סוכנו המקומי של באטיסטה, אוסקר מוגליה, סיפר כי באטיסטה העדיף לחתום במכבי ת"א למרות הצעות מפתות מקבוצות ביוון, רוסיה, צרפת וטורקיה. כמו כן הוסיף מוגליה כי באטיסטה יוכל לשחק במדי האלופה כבר במשחק הליגה הראשון מול עירוני נהריה בסוף החודש.

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אוהדי מכבי ת"א: להשעות את פניני

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית