נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שון מקייטן ינחת היום בארץ וייפגש עם לוני F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שון מקייטן ינחת היום בארץ וייפגש עם לוני

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שון מקייטן ינחת היום בארץ וייפגש עם לוני
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2007, 14:14 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 31 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

איש העסקים, שמעוניין לרכוש 100 אחוז ממניותיה של מכבי ת"א ייפגש עם הבעלים. המאמן, ניר לוין, שוקל להציב את רמאליו וגזל בהרכב מול נתניה.

איש העסקים, שון מקייטן, שמעוניין לרכוש את המועדון מידיו של לוני הרציקוביץ', ינחת היום (שלישי) בארץ. הצהובים ביקשו ממקייטן להימנע מלהתראיין לתקשורת בכל מה שקשור לעסקת המכירה.

מקייטן ייפגש במהלך השבוע מספר פעמים עם הרציקוביץ' על מנת לקדם את עסקיו בישראל ובין היתר, כדי לנסות ולסגור את עסקת מכירתה של מכבי תל-אביב והעברתה לידיו.

הישראלי-אמריקני מעוניין לרכוש 100 אחוז ממניות המועדון, ולזכות בשליטה מידיו של הרציקוביץ', שלא מעוניין לוותר על אחזקותיו בקבוצה.

למרות ההכחשות הנחרצות מצידו של מקייט, נודע, כי הרציקוביץ' ואיש העסקים נמצאים במשא ומתן שעדיין לא הבשיל לסיום העסקה וההכחשות של הצדדים מגיעות לאחר שלוני כבר נפגע מספר פעמים מהתקשורת שפרסמה על אנשים שמעוניינים לרכוש את הקבוצה.

ניר לוין יבחן את השתלבותם של גזל ורמאליו
מאמן מכבי תל-אביב, ניר לוין, יבחן היום בקרית שלום את מידת השתלבותם של השחקנים החדשים, רביד גזל וז'וז'ה רמאליו לאחר שבוע וחצי של אימונים. השניים יקחו חלק במשחק האימון מול קבוצת הנוער, שייערך על המגרש הסינתטי במתחם האימונים.

המאמן מתלבט בסוגיית ההרכב, שיפתח במשחק החשוב מול מכבי נתניה ביום ראשון בסיומו הצהובים ינסו להשיג ניצחון ראשון העונה ולהיחלץ מן המקום האחרון בטבלה.

ההתלבטות הראשונה היא במערך הקישור, שבו הקבוצה תחסר את אבי נמני ויוסי שבחון, שספגו כרטיסים אדומים בהפסד 1:0 לעירוני קרית-שמונה. מי שאמורים להחליף את השניים בקישור הם רמאליו וגזל שכאמור הצטרפו בשבוע שעבר לקבוצה.

באימון הבוקר שערכו הצהובים, קיים הג'נרל מנג'ר, אבי נמני, אימון קל. החלוץ דודו ביטון נטש את האימון לאחר 20 דקות לאחר שמתח את שריר הירך האחורי.

גם הקשר ז'וז'ה רמאליו לא סיים את האימון לאחר שספג מכה קלה ברגלו. כזכור, רמאליו שב מפציעה לפני שבוע ובקבוצה לא רוצים להעמיס עליו יותר מידי. לכן החליטו להעניק לו מנוחה ואפשרו לו לא לסיים את אימון הבוקר.

לו רק היה לי פה לדבר
אני הייתי צועק לך את הכול
אני בנך הגדול אני הקודש בחול
אני כמעט לא יכול אני עברתי הכול
אני עזבתי הכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שון מקייטן ינחת היום בארץ וייפגש עם לוני

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית