נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"אם אנגליה לא תעלה, מוריניו יחליף את מקלארן" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"אם אנגליה לא תעלה, מוריניו יחליף את מקלארן"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "אם אנגליה לא תעלה, מוריניו יחליף את מקלארן"
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2007, 14:12 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 31 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

ה"טיימס": הפסד מול רוסיה יסלול את דרכו של הפורטוגלי לתפקיד מאמן האריות. לפי ההסכם עם צ'לסי, מוריניו יכול לעבוד בהתאחדות האנגלית.

אם אנגליה לא תצליח להעפיל לאליפות אירופה 2008, ז'וזה מוריניו יחליף את סטיב מקלארן בנבחרת האריות, כך טוען היום (שלישי) ה"טיימס".

האנגלים ישחקו מחר ב-17:00 באצטדיון לוז'ניקי מול החבורה של חוס הידינק והפסד יסבך אותם עוד יותר בבית 5 של מוקדמות הירו, ויותר מזה - עשוי לסלול את דרכו של הפורטוגלי שעזב את צ'לסי, לנבחרת.

כזכור, כחלק מהסכם הפרידה בין המאמן לבלוז, הוא לא יכול לאמן אף מועדון אחר בפרמייר-ליג בעונה הקרובה, וזו גם הסיבה שהוא לא יכול היה להגיע לטוטנהאם בחודש שעבר, לאחר שזו הביעה עניין בשירותיו בעקבות פתיחת העונה החלשה שלה והאכזבה ממרטין יול.

אלא שבהסכם לא הוכנס אף סעיף בדבר אימון נבחרת אנגליה, אבל בכל מקרה ההתאחדות האנגלית לא תפטר את מקלארן עד סיום קמפיין המוקדמות, בו לא מרשימים עד עכשיו פרנק למפארד, ג'ון טרי וחבריהם.

הפסד של אנגליה לרוסיה לא יסגור את סיפור ההעפלה באופן סופי אלא רק יסבך את האריות. כדי שהנבחרת של הידינק תעלה במקומם היא צריכה לנצח בלוז'ניקי ולהשיג את 3 הנקודות גם במשחקים שנותרו לה מול ישראל בארץ ומול אנדורה. במקרה כזה המשחק של האנגלים מול קרואטיה כבר לא יהיה רלוונטי.

מה שהופך את מוריניו למחליף של מקלארן הוא הרקורד המצוין של הפורטוגלי באנגלה: זכיה ב-2 אליפויות פרמייר-ליג רצופות, גביע אנגלי ו-2 גביעי ליגה אנגליים עם צ'לסי, כמו גם זכיה באליפות אירופה עם פורטו לפני הגעתו לסטמפורד ברידג'.

לו רק היה לי פה לדבר
אני הייתי צועק לך את הכול
אני בנך הגדול אני הקודש בחול
אני כמעט לא יכול אני עברתי הכול
אני עזבתי הכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"אם אנגליה לא תעלה, מוריניו יחליף את מקלארן"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית