נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מתנות לחג F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מתנות לחג

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מתנות לחג
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2007, 14:32 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מתנות לחג

יש מפעל עשיר מאוד בנתניה - שמגלגל יותר מ10 מיליון דולר לשנה, בעל המפעל לרגל ראש השנה החליט לתת
לעובדים שלו מתנות שיוכלו לקנות בהם מוצרי מזון, שתייה, בגדים וכל מה שיצטרכו. אירגן פגישה גדולה ודיבר עם
העובדים, אמר להם תשמעו בגלל שאתם עובדים טובים אני מעניק לכל אחד ממכם 2000 שקלים לחג, תקנו מה
שאתם צריכים - ותדעו שאני מעריך את העבודה שלכם - רק מה אני מבקש דבר אחד - אל תראו לאף אחד שהבאתי
לכם, כי זה לא טוב בשבילכם שיהיה עליכם עין הרע - ככתוב "כל הסמוי מן העין שרויה בו הברכה", שמחו מאוד העובדים
לקחו את המתנה החתימו כרטיס והלכו הביתה. עובד אחד נשאר שעה נוספת לעבוד - עשה מה שהבוס ביקש, החביא
את המתנה ולא נתן לאף אחד לראות - אפילו שיצא בדק שאף אחד לא רואה אותו מכניס את המתנה, הגיע הביתה
שמח עם אשתו והילדים - הלכו לקנות בגדים ואוכל לחג וכל כך היו מאושרים במתנה שלהם.
עובד נוסף שנשאר שם רצה לאכול ולצאת הביתה, הלך ברוב טיפשותו לקח את המתנה שקיבל מהבוס, קנה רמקול
לרכב שלו - נכנס אליו פתח את הגג - והתחיל לצעוק - תראו מה קיבלתי !!!! תראו מה הבוס נתן לי לחג !!!!
איזה מוכשר אני - תראו מה אני יכול לעשות !! קיבלתי מתנה מהבוס בגלל שאני עובד טוב נו תגידו לי כל הכבוד !
כמה טיפש האדם הזה? אם כבר קיבלת מתנה אז תשאיר אותה לעצמך תשמח בה עם המשפחה - למה צריך
להודיע לכולם מה נתן לך הבוס - ועוד אתה לא מתחשב בזה שביקש ממך להשאיר בצניעות לעצמך ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בת ישראל יקרה, בת של מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא, אבא שלך בשמיים העניק לך מתנה
נתן לך גוף יפה, שתהיי שמחה בו ותשתפי אותו עם בעלך ביחידות ושיהיה לכם כיף ביחד. אבל מה הוא ביקש?
שתתלבשי בצניעות? שלא תראי את התמונה שלך עם חזיות ובגדי ים לבני אדם שלא מכירים אותך?
זה עושה לך טוב שמישו אומר לך ואי הייתי עושה לך טובה? את אומרת לא.. מה פתאום
אבל בפנים בתוך תוכך את יודעת את האמת ! את יודעת שאת מלכה בעולם הזה את יהודייה !
אבל את מתלבשת כמו חתולה, שכולם יראו - הגוף שלי זה הפקר !! תראו מה קיבלתי מבורא עולם!
הגוף הזה חוזר לעפר ממנו בא, וקיבלת אותו כדי שבורא עולם ינסה אותך לראות איך תתנהגי איתו !
לא חבל להכשיל את הגברים בשביל איזה מלה שיגידו לך שלא תורמת לך בשום דבר אלא רק מזיקה לך ?
יש חשבון לחיים האלה כל אחד מאיתנו הולך לעמוד מול דוכן עדים - וצדיקים שיראו את החיים שלנו
ואז מה תגידי ? רציתי מלה טובה? שלמה המלך דיבר עלייך באשת חיל - שקר החן והבל היופי אישה יראת ה' היא תתהלל
אם תהיי צנועה ותשתמשי במתנה שקיבלת מהקדוש ברוך הוא רק את ובעלך בורא עולם ישמח בזה !
אבל למה לעשות מהגוף שלך הפקר? אל תשכחי שאת בתו של בורא עולם זה הכי חשוב ! את צריכה להעריך את עצמך !
"בצניעות מתלבשים - כי מהקדוש ברוך הוא מתביישים !"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2007, 20:13 
נושם מכור
נושם מכור

חזק חזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2007, 21:24 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים

:P00 :P00 :P00

http://www.breslev.co.il/html/Audio/35a.mp3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2007, 21:35 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

בס"ד

מדהים! תודה רבה!

בשבילך בת ישראל:

http://www.youtube.com/watch?v=cJkdO6Hdh-g

" מי אלו האנשים שמקלים? לא נעים לי ממנה, כן נעים לי ממנה "

איך יהיה לך נעים ממנו ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

מתנות לחג

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית