נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

על תשעה באב F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

על תשעה באב

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: על תשעה באב
הודעהפורסם: 22 יולי 2007, 00:10 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

יהודים יקרים, הנה הודעה שלי שרשמתי בפורום אחר, על תשעה באב, אני מבקש מהמנהלים לא למחוק חלילה, כי אני בסך הכל רוצה להעביר מסר לכולם, מסר שכולנו יודעים, אבל לצערנו מתקשים למלא, והוא אהבת חינם, טוב אז הנה ההודעה, מילה במילה:

"
אחים יקרים, היום, במוצאי שבת, נכנסו לשבוע של תשעה באב, שבוע מאוד קשה, גם למי שמאמין וגם למי שלא, כי בכל זאת, אלו היו אבותינו למי שכח, ואסור לתת לזמן להשכיח את העובדה שנשרף לנו בית המקדש והשריד החי לכך הוא הכותל המערבי, ואני מקווה שכולנו שמחים שיש אותו בידינו ויודעים שהוא חלק מבית המקדש שנחרב לנו..

לפני שאני ממשיך, קחו שלוש ארבע דקות לקרוא את זה, כי זה חשוב..

ביום ט' באב נשרפו לנו שני בתי מקדש:

אז למה נחרב בית המקדש הראשון? עבודה זרה, גילוי עריות ושפיכות דמים- אלו הן מצוות מהתורה, ועברנו עליהן, בגלל זה יצאנו לגלות של שבעים שנה..

אבל, בבית המקדש השני, הגיעו מים עד נפש, כי עברנו על אחת העבירות החמורות שיש והיא עבירה שבין אדם לחברו- היתה שנאת חינם, לשוא!
העונש היה חורבן בית המקדש, וגלות, אבל לא של שבעים שנה, של אלפיים שנה!
גלות זו מוכיחה שעבירות שבין אדם לחברו קשות מאוד, יותר מעבירות שבין אדם למקום!

שבוע זה הוא שבוע של חשבון נפש, שלנו עם עצמנו, מה עשינו רע ולמי, ורצון לתקן את העוול שנגרם, שבוע זה הוא שבוע שאסור לריב בו!!!(ומי יתן ולא נריב כל החיים) וחייבים לזכור- למה יצאנו לגלות של אלפיים שנות רדיפות.. לא חבל? אנשים אומרים "עזוב אותי באמא שלך מה להניח תפילין", אז בסדר(בעצם לא כזה בסדר) אל תניחו, אבל קשה לי אליכם- תתנהגו טוב עם חבריכם! כי על זה עם ישראל עומד, על האחדות, על אהבת חינם ולא על שנאה כי הוא ימני או כי הוא שמאלני או כי הוא פציפיסט משתמט, או כי הוא "לא בא לי בטוב"..

היום, המצב מאוד לא טוב, ולא שונה מהמצב שהיה לפני חורבן בית ראשון ושני גם יחד, היום אנחנו, עם ישראל הנבחר, גם לא מקיים את מצוות התורה(ואני לא מכליל, יש הרבה שכן מקיימים) וקיים יש בינינו לפעמים הרבה מאוד שנאה שהיא לשוא.. אני לא בא לבקר, חלילה! אני בעצמי לא טלית שכולה תכלת.. ולכן אני בא כאן אליכם בבקשה לקבל על עצמכם להתנהג טוב אחד אל השני, זה המעט שאנחנו יכולים עכשיו לעשות.. במיוחד בימים אלו, ולהחזיר את הימים שבהם היתה אהבה בין כל עם ישראל, ושרגעי אחדות ואהבה כמו כיבוש הכותל לפני ארבעים שנה, לא יהיו רק רגעים, אלא מציאות יומיומית, אמן!

צום תשעה באב, הוא לא יום אבל דתי, אלא יום אבל לאומי, יום בו הלאום שלנו התפרק, והתחבר רק לאחר אלפיים שנה, אל לנו לשכוח זאת!
אני קורא לכל יהודי שמחשיב את עצמו כמחובר למולדת לצום ביום זה, או לכל הפחות לכבד את היום ולנסות לא לשמוח בו כלל.. מסופר שבתקופת המצור לא היה לאנשים מה לאכול, ואני לא רוצה להגיד לכם מה הם אכלו, אז בבקשה מכם, כבדו את היום, וגם אם אתם לא צמים, תראו רגישות כלפי האבות שלכם ותשימו בצד לתמיד את רגשות השנאה הדתיים חילוניים, מספיק עם זה כר, לא חושבים שהגיע הזמן לעבור הלאה, אלפיים שנה לא לימדו אתכם לקח?
אל תגידו שאחד לא יכול לעשות שינוי, וקחו אליכם את המושכות, ותזכרו כל יום:
תחי מדינת ישראל ויחי העם היהודי ואז תבינו, ותזכרו, שעם ישראל הוא עם מיוחד, ועליו להישאר כך, ולהיות מאוחד, ושנאהב אחד את השני, זה הכי חשוב..

לילה טוב.. "

מקווה שקראתם הכל, ומי יתן ונראה את משיח צדקנו בשערי ירושלים ביום ט' באב, במקום לצום עוד פעם.. :)

צום קל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2007, 10:32 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים

אשריך :P00

http://www.breslev.co.il/html/Audio/35a.mp3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2007, 10:53 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

תודה צדיקקקקק Love:

תמונה שלי ==>>
http://www.mizrahit.co/upic/KFt1MDw_noshmim-m.jpg

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2007, 11:17 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

צום מועיל :P00 מילים חזקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2007, 11:37 
נושם חדש
נושם חדש

אשריכם אתם :) בזכות הפורומים התחזקתי, עכשיו תורי לנסות לעורר משהו, אז אני אומר תודה yh:) ומקווה שכולנו נבין את חשיבות היום, ולפחות נשמור עליו מהבחינה הסמלית ונראה שיש בכולנו ניצוץ יהודי, ותנסו להעביר זאת לחברים שלכם, כי אתם ברוך ה' כבר יודעים אחראי עלינו.. ועכשיו צריך שכולם ידעו, אמן במהרה בימינו..

יום טוב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2007, 11:39 
סופר נושם
סופר נושם

לייקים: 11 אוהבים

gangtact כתב:
אשריכם אתם :) בזכות הפורומים התחזקתי, עכשיו תורי לנסות לעורר משהו, אז אני אומר תודה yh:) ומקווה שכולנו נבין את חשיבות היום, ולפחות נשמור עליו מהבחינה הסמלית ונראה שיש בכולנו ניצוץ יהודי, ותנסו להעביר זאת לחברים שלכם, כי אתם ברוך ה' כבר יודעים אחראי עלינו.. ועכשיו צריך שכולם ידעו, אמן במהרה בימינו..

יום טוב..

בזכות שלפחות אדם אחד יתחזק מהפורום, טוב לו שהקימו אותו!
:D

אשרייך..!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

על תשעה באב

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית