נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

איפה הזרע שלך הולך??? F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

איפה הזרע שלך הולך???

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איפה הזרע שלך הולך???
הודעהפורסם: 10 יולי 2007, 12:51 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אחים יקרים, יש עבירה שמעכבת את גאולת ישראל. עבירה שבדרגה כל כך חמורה שהיא מעכבת בצורה ממשית את הגאולה של עם ישראל, עבירה זו היא הוצאת זרע לבטלה. אני יודע אחי היקר שאתה קורא את זה ולא מבין מה כל כך חמור. אני גם הייתי פוגם הרבה בברית הקודש, בעצם הייתי מכור לזה - בדור שלנו היום שמלמדים אותנו בתקשורת כמה זה כיף, ואיך שזה בריא ככה להנות עם נשים ומסרטי טומאה, ועד לפני זמן מסויים לא הייתי מבין מה הייתי גורם שהייתי עושה את העבירה הזו, ברוך ה' אני היום מבין את החומרה של העניין, ואני ישתדל לתת לך מידע שתבין בצורה חד משמעית, שפגם הברית הורס לך את החיים, את הפרנסה, את השמחה ואת האושר האמיתי. שאומרים לאדם שמע צריך לעבוד את ה' צריך להניח תפלין, לשמור שבת או כל דבר אחר האדם יהיה מוכן לשמוע, אבל פגם הברית זה כבר נושא שלעצמו, זה הדבר הכי מגרה שיש היום - כל הרחובות מלאים בפריצות, בבחורות חצי ערומות, שאנחנו לא יודעים איך להתמודד עם הקושי של העבירה הזו. אבל זה כנגד זה עשה אלוקים. מי שמצליח להתגבר על תאוות הניאוף, ולא ללכת עם נשים - וגם לא לספק את עצמו שחושב שאף אחד לא מסתכל עליו ורואה אותו הקדוש ברוך הוא ישתבח שמו לעד שולח לאדם הזה הרבה ברכה, פתאום הוא נהיה הרבה יותר שמח - יש לו אור גדול לעבוד את ה' יתברך. מי שמוציא את זרעו לבטלה הזוהר הקדוש אומר על עבירה זו שהיא חמורה מאוד, מרן השולחן ערוך רבי יוסף קארו אומר - "הוצאת זרע לבטלה היא העבירה החמורה ביותר מכל העבירות שבתורה", ננסה קצת להסביר את הדברים. כל אדם שנולד לעולם הזה מכריז עליו הקדוש ברוך הוא 40 יום לפני, אם יהיה עשיר או עני, משפחה דתית או חילונית, מקום מגורים, ייעודו ותפקידו בעולם ואת השם שלו. ובורא עולם משייך נשמה מהיכל הנשמות, שכתוב בגמרא "אין בן דוד בא עד שיכלו כל הנשמות שבגוף", הגוף זה אומר ההיכל של הנשמות למעלה שמחכות לרדת לעולם. 40 יום לפני הלידה של האדם משייך בורא עולם נשמה לתינוק שייווצר בעוד 40 יום בבטן האישה. בורא עולם צופה מראש מתי יוולד התינוק. כך יוצא, שיהודי שהוא בן של מלך מלכי המלכים, שופך את זרעו לבטלה, ממש במחשבה של תמימות ולא כדי להזיק - מעכב נשמה שצריכה לרדת לעולם, וכל פעם שיהודי עושה את העבירה הזו, גורם לנשמה שהייתה צריכה לרדת צער גדול, תאר לך שאתה נמצא בעולם של המתנה מאות שנים ואומרים לך דקה לפני שהיית צריך לרדת לגוף - שמע - פלוני הוציא את זרעו לבטלה אתה לא תוכל לרדת תצטרך לחכות. והנשמה הזאת מתייסרת בהיכל למעלה, וכל כך צועקת ומקטרגת עליך לה' יתברך, ומבקשת ממנו את השפע שמגיע אליך. כך שיוצא שבשביל הנאה של רגע, עיכבת את הגאולה של עם ישראל, משיח לא בא - בגלל העבירה הזו. אני יכול להגיד לך יהודי יקר, שיש שיטה להתגבר על תאווה זו. אבל בשביל זה צריך הרבה רצון, ואתה צריך להבין שקודם כל בעבודת ה' זה לשמור על ברית הקודש, בלי זה עבודת ה' תהיה בלתי אפשרית, כי לא יהיה לך חשק להתפלל, ושאתה מוציא את זרעך לבטלה 40 יום מנדים אותך בשמיים, לא שומעים את התפילות שלך, והעניין חמור עד למאוד. אם אתה עושה עבירה זו תדע לך, שאני יודע מעל לכל ספק, שאין לך ברכה במה שאתה עושה, החיים שלך לא מאושרים, אתה עובר הרבה ייסורים - וככה זה צריך להיות. רשום בזוהר הקדוש אח יקר - שאברהם אבינו עומד בשערי גן עדן ולא נותן למי שפגם בברית להיכנס, גם אם יעשה את כל המצוות האפשריות שבתורה - בלי תיקון אי אפשר להיכנס לשערי גן עדן. רוצה להתגבר על זה? קודם כל אתה צריך לרצות. דבר שני אני יכול להגיד לך שזה בכלל לא קשה, רק בהתחלה. אם אתה מעוניין תמשיך לקרוא. בגמרא רשום -"איבר קטן באדם,מרעיבו שבע - משביעו רעב", רק חז"ל הקדושים יכולים להגיד כל כך הרבה חוכמה במשפט קטן, אדם שמשביע את התאווה הזו, שרואה סרטים לא טובים, ועושה מעשים שלא ייעשו, וחושב שאף אחד לא מסתכל עליו -וממשיך לרדוף את הדבר הזה ונותן לאיבר שלו עוד פעם ועוד פעם, להנות מתאווה זו, מתמכר אליה ונהיה אובססיבי, וקשה לו לעזוב את זה. אני אותו הדבר היה לי, הייתי עושה הרבה דברים בקדושה, אבל עדיין פוגם בברית והולך עם נשים, והייתי שם לב שה' כועס עליי מאוד מלמעלה, וכמה שאני מנסה להתקרב אליו אני לא מצליח - הייתי מרגיש שמשהו דוחה לי את הקדושה שמגיעה מלמעלה, והיום אני מבין מה היה גורם לזה. הייתי קובע עם בחורות ומוציא את הזרע שלי בלי חשבונות אבל לא הייתי יודע את המשמעות. ברגע שאדם משביע ונותן לעצמו לפגום הרבה בבריתו, היצר הרע חוגג - היצר מפתה את האדם בתסריטים ודימיונות במוח, בונה לנו תסריט של איך שזה יהיה כיף - ומצייר לנו ממש עולם של הנאה ומשכנע אותנו בוא תפגום בוא תהנה אל תחכה, למה היצר יודע שאם האדם יחשוב - הוא לא יפגום. "עין רואה - אוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים" בשעת פטירתו של האדם מן העולם, עתיד הקדוש ברוך הוא להראות לך את העבירה הזאת שעשית בחדרי חדרים, מול כל הצדיקים הקדושים, עתיד בורא עולם להגיד לכולם תראה מה הבן שלי היה עושה, ואתה עתיד לעמוד מול מלך מלכי המלכים, שבורא עולם מסתכל עליך ואתה עושה את העבירה הזאת שוב - מולו. הסתכל בשלושה דברים - אין אתה בא לידי עבירה - דע מאין באת ולאן אתה הולך - ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון. אז איך נגמלים מזה? אומרים חז"ל, מרעיבו שבע. זה אומר שאתה צריך עכשיו איך שאתה קורא מלים אלה לקרוא תיקון הכללי של רבנו נחמן מברסלב, לבכות מהלב לבורא עולם שאתה מתחרט ומצטער, ומהיום אתה מבטיח לבורא עולם בלי נדר אני מהיום לא פוגם בברית גם שיישרף העולם. אתה חייב להגיע להחלטה הזאת אח יקר כי זה מה שעוצר לך את השפע, זה מה שהורס לך את החיים ואת האושר האמיתי, עבירה זו אחי היקר מעכבת את הגאולה של עם ישראל, מחריבה עולמות רוחניים בעולמות העליונים, ועושה הרבה צרות לעם ישראל, אתה חייב לעצור ולחשוב ולהבין - עד איפה מגיע החומרה של מעשה זה. אני ברוך ה' מצליח כבר כמה זמן להתבר על התאווה הזאת, ואני מצליח דרך השיטות הבאות. קודם כל הכי חשוב לפני הכל, לדבר עם ה' על כל דבר, לפרוש בפניו את כל הבעיות שלך, מה שקשה לך, במה אתה צריך עזרה, תבקש ממנו סיוע משמיים לשמור על הברית - היום לשמור על הברית זה קשה מאוד, יש הרבה פיתויים, החברה המודרנית הרסה את המדינה הזאת, כל אחת הולכת עם חולצת בטן ומיני ה' ישמור ה' ישמור קשההההההההה קשה מאוד אני מבין אותך אחי היקר אבל תבין שאתה יכול להקדים את גאולת ישראל. שמע מה אני אומר לך, העצה הראשונה זה לדבר הרבה עם הקדוש ברוך הוא ולבקש ממנו עזרה. העצה השניה שמאוד עזרה לי, זה לכתוב על פתק את היום הראשון שהצלחת לא לפגוע בברית, איך מצליחים? לא מתקרבים לטלוויזיה, אם אתה במחשב תדאג שהתמונות של האנשים באיסי שלך סגורים עם החץ ימינה, כי יצר הרע ינסה להכשיל אותך בכל דרך אפשרית, תדאג שאין לך חלונות קופצים במחשב, תדאג למחוק את כל הסרטים הכחולים שיש לך על המחשב - אל תשאיר מזה זכר - כי היצר הרע הכי אוהב את העבירה הזאת, ומבחינתו הוא יביא אותך לשפל המדרגה ויצחק עליך אחר כך, בוא תנצח אותו אחי היקר, תחזיק כמה ימים תקדש את המחשבה, תלך לשיעורי תורה, שאתה בחוץ תשמור על העיניים תסתכל למטה לא ימינה ולא שמאלה, לא מעניין שום דבר מה שיש בחוץ - לך במטרה אחת ויחידהההה - אני רוצה להתקדששששש אני רוצה להיות קדוש, אני רוצה להיות צדיק. אומר הזוהר מי הוא נקרא צדיק? מי ששומר על הברית, לא מי ששומר שבת, לא מי שמניח תפלין, לא מי שעושה מצוות. מי ששומר על הברית הוא היחיד שיזכה להיות בגאולה של עם ישראל, זה מלחמה קשה אחי היקר אבל תבין שזה קשה רק בהתחלה. אחרי שתצליח לשמור בעזרת ה' שבוע וחצי שבועיים אתה תרגיש הרבה יותר טוב, ה' ישלח לך כל כך הרבה שמחה שאתה לא תבין מאיפה זה בא לך, פתאום אתה תקבל הרבה ברכה משמיים - פתאום שערי שמיים ייפתחו לך. פלא פלאות, רק תראה לאבא שאתה רוצה להיות רציני. תאוות הניאוף היא הגדולה ביותר היום - והיא העבירה שמעכבת את הגאולה של עם ישראל. תרעיב את התאווה הזאת, אל תתן לעצמך בכל להגיע למצב שאתה חושב לעבור את העבירה, תקדש את המחשבה שלך תחשוב על תורה על צדיקים על אורות עליונים, על אורו של הקדוש ברוך הוא, תדמיין לך את ימות המשיח איזה כיףז ה לחיות בעולם שכולו נצח. רק ככה מתגברים על הדבר הזה. בוא תצא גדול יהודי יקר, צא מהדבר הזה שהורס לך את החיים - אני עד לא מזמן הייתי עובר הרבה על העבירה הזאת - אבל שורה תחתונה זה פוגע בנו הכי הרבה, שפע אלינו לא יורד - קורים לנו הרבה צרות וייסורים, הגאולה בסופו של דבר תבוא זה אין ספק, אבל תחשוב אם אתה רוצה להיות שם, תחשוב אם אתה רוצה לחיות לנצח. בוא תשמח את אביך שבשמיים ותמסור אליו נפששש ותגיד לו אני לא מתקרב לזה יותר, זה לא מעניין אותי יותר - אני מפסיק עם זה, אבא שלי רואה אותי למעלה ובוכה עליי בשמיים - אני רוצה לעשות נחת רוח לאבי שבשמיים. קח את ההחלטה אחי היקר ואל תחשוב פעמיים, זה הדבר היחיד שאפשר להינצל ממנו ממלחמת גוג ומגוג. אני עידן לוי מודיע לך אחי שזהע לא בעיה בכלל, רק צריך הרבה רצון ותפילות לה'. אל תתן ליצר הרע לשכנע אותך שאתה מתפלל ומתחזק וזה בסדר אם אתה תעבור על זה, כי זה הכישרון הגדול ביותר שלו. תקרב את הגאולה אחי אל תתקרב לדברים האלה יותר תעשה את הצדיקים למעלה שמחים ומאושרים, תן לאביך שבשמיים את האפשרות להתפאר בך בגן עדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יולי 2007, 12:57 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

:shock: באמת כל הכבוד לך..
מזכה את הרבים בסיפוריך האישיים
ישר כוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יולי 2007, 13:04 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

כל הכבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2007, 15:29 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 7 אוהבים

אשריך אחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2007, 22:34 
נושם זהב
נושם זהב

לייקים: 266 אוהבים

אשרייך kis:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2007, 22:22 
נושם חדש
נושם חדש

אשריך מה טוב חלקך אח יקר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2007, 08:45 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 21 אוהבים

אחי קראתי את הכל מילה במילה...ואין לי מילים. :cry:

משה גיאת המלך !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2007, 20:27 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים

אין לי מילים...אשרייך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2007, 03:42 
נושם באימונים
נושם באימונים

אשרייך אחי היקר
אני הרבה פעמים ניסיתי להפסיק את החטא הנורא הזה.. זאת באמת התמכרות.
בעזרת ה' אני ינסה הפעם הכי חזק, ואני מאמין בעצמי שאני יצליח. תודה ענקית צדיק!
ד"א אני שולח לך עכשיו שאלה.. אשמח אם תוכל לענות לי

|--->אני איתך באש ובמים, מכבי תל אביב<---|

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2007, 09:58 
נושם חדש
נושם חדש

חזק אחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כול הכבוד אני לא מאמין זה היה ממש ממש טוב!!
אבל תראה אם למשל אדם מוציא את זרעו לבטלה זה לא משנה כול כך כי הסבירו לי שזהנ הולך ככה- הזרע נוצר באשכים ולאחר יומים הוא "מתקלקל" והוא יוצא דרך השתן אז ככה או ככה אני לא עושה עם זה כלום וזה יוצא בסופו של דבר ואני גם קטן מדי כדי להוליד ילדים חחחח אז מה אני עושה מה הבעיה בזה?? כאילו אני לא משתמש בזה לצרכים אחרים אז איפה הבעיה אני ישמח אם תענה לי כמה שיותר מהר תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2007, 10:44 
נושם חדש
נושם חדש

ARIK2233 כתב:
חזק אחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כול הכבוד אני לא מאמין זה היה ממש ממש טוב!!
אבל תראה אם למשל אדם מוציא את זרעו לבטלה זה לא משנה כול כך כי הסבירו לי שזהנ הולך ככה- הזרע נוצר באשכים ולאחר יומים הוא "מתקלקל" והוא יוצא דרך השתן אז ככה או ככה אני לא עושה עם זה כלום וזה יוצא בסופו של דבר ואני גם קטן מדי כדי להוליד ילדים חחחח אז מה אני עושה מה הבעיה בזה?? כאילו אני לא משתמש בזה לצרכים אחרים אז איפה הבעיה אני ישמח אם תענה לי כמה שיותר מהר תודה

אהלן אחי
הזרע שיש לנו ממוקם במוח,
יש לנו חוכמה בינה ודעת
הדעת שלנו זה הזרע,
ואם אנו שופכים אותו לבטלה השמנים של המוח שלנו מתרוקנים
הרבה בני אדם מתאשפזים ומשתגעים ה' ירחם בגלל זה
הזרע זה החיות של האדם זה המהות שלו זה מאור עיניו,
בכל טיפה של זרע יש תרכובת של תינוק קטן
ושאתה מוציא זרע לבטלה גם ביזבזת זרע שיכל להפרות תינוקות
וגם עיכבת נשמה בעולם העליון לרדת לכאן
הדין על זה חמור בעולם האמת
מקווה שעזרתי אחי
ולכולכם !! זה לא בעיה בכלל לשמור על הברית
צריך למסור נפש ולהראות לאבא שבשמיים שאנחנו מוכנים להקריב בשבילו
מעט כי להכיר לו תודה על העולם שנתן לנו
הקושי בשמירה הברית זה רק שבועיים וחצי שלוש
לאחר מכן בורא עולם עוזר לך בכבודו ובעצמו
ה' יברך אותכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2007, 10:51 
סופר נושם
סופר נושם

לייקים: 11 אוהבים

וואווווו כל הכבוד אחייי
ריגשת אותי באממת.
כן הכבוד לך אחחייי אשרייךך.. אתה צדיק !! :)ken

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

איפה הזרע שלך הולך???

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית