נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

חכמת הקבלה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

חכמת הקבלה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חכמת הקבלה
הודעהפורסם: 29 מאי 2007, 23:44 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

כל אחד בשלב מסויים מתחיל לשאול את עצמו שאלות בסיסיות על משמעות חייו , ומתחיל מסע של חיפוש פנימי כדי להבין את מהות הקיום שלו.
חכמת הקבלה מראה לנו במפורש שאין לנו שום בחירה על הפעולות שלנו בכל הנוגע לעולם הזה כיוון שכל פעולה, תחילתה מ "רצון" -שמופיע ללא בחירה אלא לפי תוצאה של התפתחות ה"אני" מגורמים חיצונים כגון משפחה , אופי , סביבה שגלדתי , חוויות שעברתי וכו..
הרצון מגיע מתוך "מי שאני" (שבזה לא הייתה לי בחירה חופשית), והשכל (האגו) שהתפתח בתוך המצע , מפתח את הרצון ומוציא אותו לפועל בצורה מסויימת הרצויה שהיא תמיד העדפת התענוג ובריחה מהייסורים.
לכן מבחינת תפקוד בעולם זה ,אנחנו מתפקדים בצורה שאינה שונה מבעלי החיים המגיבים בהתאם לאינסטינקט תבוע ואנו לא ערים לכך שהבחירה בחיים הארציים שלנו היא בעצם בסופו של דבר לא שלנו.
במשך אלפי שנים ובהתאם להתפתחות השכל האנושי , החברה האנושית פיתחה לה מוסכמות הנראות לה הגיוניות והתפתחה מתוכם. יחד איתה התפתח בהתאם האגו האנושי שהוא "הרצון לקבל" ולכן בהתאם לזה רואים את ההתפתחות הטכנולוגית המדעית והשכלתנית בעולם, ומהצד השני את הרצון לקבל אפילו על חשבון האחר ועד לתענוג כשלאחר רע ,אבל הבסיס של הרצון להנות והרצון לברוח מהייסורים הוא קבוע באדם ורק גדל וגדל מתחילת הזמנים ועד היום והכל למטרה אחת שהיא להגיע לרצון חדש מעבר כשרק ברצון הזה יש בחירה חופשית כי הוא לא שייך לעולם אלא נובע מהשאלה "מה הטעם בחיי" לחיפוש מהות מעבר למה שניתן להשיג בעולם הידוע לשכל ולרגש .
כל אחד ואחד יודע שבשלב מסוים יעזוב את העולם הזה
אם חושב שיחזור בגלגול או לא הידיעה שהחיים הארציים שלנו קצובים ידועה לכולם מאז שחר האנושות ולמרות זאת רק בתקופתנו החל החיפוש הפנימי הגדול ביותר מאי פעם כפי שטענו המקובלים ובעיקר המקובל "בעל הסולם" שפתח דרך ספרי הקודש של המקובלים אפשרות לתיקון פנימי לימיינו לכל אדם ואדם ללא הבדל דתות ואמונות למיניהן כיוון שקבלה אמיתית עוסקת בתיקון פנימי ולא במעשים בידיים וברגליים.
חכמת הקבלה היא החכמה המעוררת את האדם למציאות ולחושים פנימיים שלא הכיר .
אם אנחנו יודעים שכל מי שאנחנו זה הרצון שלנו , ואנחנו תופסים את העולם שאנו רואים , כל אחד ברצונות שלו ,
משמע : העולם הוא מה שאני מרגיש ולא מה שאני רואה ושכל אחד רואה את העולם אחרת.
חכמת הקבלה מפתחת את האדם לחוש את הכח העליון המוביל אותו והמכוון אותו למטרה , כח שלם ומייטיב המפעיל את חוק האהבה עלינו ושרוצה שנגיע לדרגתו ונפעל נכון עם כוחות הטבע העליונים והנסתרים לנו.
אז נשאלת השאלה : אם כח שלם ומייטיב מנהל את המציאות ולא אנחנו , למה העולם נראה לא מנוהל ומלא בייסורים?
*למה העולם מלא בייסורים?
*איפה הטוב והמייטיב?
*ולמה עם ישראל טוען לכל אורך הדורות כי הוא המפתח לשינוי בתפיסה הכלל עולמית ולהבאת הגאולה?

*חכמת הקבלה מלמדת אותנו כי ללא ה"סבל" לא ניתן לגלות את חיסרון ההתפתחות ולהתפתח הלאה לגילוי מפני שללא חיסרון אין התקדמות.
דוגמא פשוטה : אם לא הייתי רעב ( רעב = חיסרון = יסורים ) , לא הייתי יכול להנות מהאוכל (אוכל = מילוי = הנאה).
חכמת הקבלה מביאה את הלומד בצורה מדעית התפתחותית ומראה לנו במפורש שאת כל הרוע בעולם כפי שנראה בעיני האדם הפשוט , יוצר הוא בעצמו בכך שעדיין לא תיקן את הכלים שלו ( הרצונות והכוונות שלו כלפי הכח העליון וכלפי אחרים) , ולכן באים כוחות הטבע בצורה של מכאובים בכדי לקדם את האדם לתכלית בריאתו .
ללא הייסורים לא נחפש תיקון ולא נגיע למהות הקיום שלנו ויש דרך מסודרת מדוייקת מדעית עצמית להגיע לכך.

*למה יש טענה של היהדות שעם ישראל צריך להביא את הגאולה ליתר העמים כעם הנבחר?.. למה "ישראל" ?
ולמה שונאים אותנו ומחפשים להשמידנו לאורך ההסטוריה פעם אחר פעם?

*ברוחניות " ישראל " פירושו : קבוצה בעלת השגה רוחנית שעובדת עם כוחות הבריאה ולכן נקראים ישר - אל .
קבוצה זאת שהתחיל אברהם קיבלה את המפתח שישנה את תפיסת האנושות לעתיד , אך לשם תיקון כלל העולם בסופו של עניין מטרתית נזקקו להתערבב עם אומות העולם במהלך ההסטוריה לצורך הכרה שלמה של כל האנושות בקבוצה הקטנה , ולכן היו מספר גלויות לישראל וסבל רב ברחבי העולם במהלך ההסטוריה ולכן כל הגדולים בהסטוריה הם יהודים , כל הממציאים הגדולים יהודים , וכו.. יש לנו מטרה חשובה במציאות ובגלל שנשמות העולם מרגישות מאז ומתמיד שיש בנו משהו מיוחד ואחר ושאנו לא ממלאים את תפקידנו , בצורה בלתי מודעת שונאים אותנו ורוצים להשמידנו ואנו - אנו בעצמנו מתחילים להבין כבר איך שהוא שאנחנו אשמים במשהו ואנחנו לא יודעים במה ולמה..
התקופה שלנו מכונה תקופת "אחרית הימים" וזה הזמן להתעורר ולפעול מפני שרק לאחר תיקון ישראל יכול להתרחש תיקון העולם ולכן עד שלא נבצע את המטלה, העולם ייסגר עלינו יותר ויותר כי זה הוא ייעודנו.
חכמת הקבלה היא החכמה המביאה לשינוי פנימי אמיתי מדעי עצמי במטרה להביא לאיחוד כלל האנושות למטרה אחת עליונה , והתפתחות מעבר לדמיון בנוסף לתוספת השכלית בהבנת המציאות הנסתרת מאיתנו .

מי שהנושא נוגע בו מוזמן לפתוח את הדלת
http://WWW.KAB.TV

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2007, 07:24 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

חזק חזק חזק
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

חכמת הקבלה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית