נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

* * *פרגי: זה ההישג הכי גדול של היונייטד אי פעם * * * F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

* * *פרגי: זה ההישג הכי גדול של היונייטד אי פעם * * *

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: * * *פרגי: זה ההישג הכי גדול של היונייטד אי פעם * * *
הודעהפורסם: 08 מאי 2007, 16:02 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מסתבר שגם אחרי 9 אליפויות אנגליה עדיין אפשר להתרגש. הנה, קחו דוגמה מסר אלכס פרגוסון, שחגג אליפות תשיעית עם מנצ'סטר יונייטד, ומדרג אותה כהישג הכי גדול בתולדות המועדון, לא פחות.

פרגי הודה כי הוא מעולם לא איבד אמונה בעצמו או בשחקניו, אבל תהה בינו לבין עצמו האם קבוצתו תוכל להתמודד עם היריבה הסופר עשירה מלונדון, צ'לסי.

"זו היתה משימה קשה בהתחשב בכמויות הכסף שיש לצ'לסי, אמר פרגוסון "הם גם היו היריב הכי עיקש שאי פעם נתקלנו בו".

סר אלכס דיבר גם על הרכש הנוצץ שביצעה קבוצתו של אברמוביץ' בקיץ: "חשבתי שההחתמה של שבצ'נקו ובאלאק נועדה כדי לעזור להם לזכות בליגת האלופות, וקיוויתי שהם יתרכזו בכך".

"ידעתי שאנחנו צריכים לצבור 90 נקודות העונה, שזה יופי של אתגר. ניסינו להחדיר לשחקנים שאנחנו חייבים לפתוח טוב את העונה ולהיצמד לצ'לסי. זה משהו שאף קבוצה לא עשתה בשתי העונות הקודמות.

"לא רק שעשינו את זה, עקפנו אותם ונשארנו בפסגה, מה שהיה הישג פנטסטי, אולי ההישג הכי גדול של המועדון, פשוט כי מדובר בקבוצה חדשה יחסית, ואנחנו מקווים להשתפר".

פרגי גם התייחס לגילו המתקדם, 65, "הגיל תופס אותך בהפתעה, אני עדיין חושב על עצמי שאני בשנות החמישים. פתאום אתה קורא בעיתון שאתה בן 65 וחושב 'זה לא יכול להיות נכון'. אני לא רואה שינויים דרמטיים בעצמי לעומת לפני חמש או שש שנים, למרות שבטח יש כמה".

פרגוסון קצב את עתידו במועדון הפאר: "אני לא אמשיך עד גיל 70, אבל אני נהנה מאוד מהעונה הזאת. היו בה רגעים שהעצבים שלי התרופפו בגלל המתח העצום, אבל זה יכול לקרות לך בכל מקום אם אכפת לך מדברים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

* * *פרגי: זה ההישג הכי גדול של היונייטד אי פעם * * *

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית