נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

קובי בלדב צפוי לסיים את תפקידו בסוף העונה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

קובי בלדב צפוי לסיים את תפקידו בסוף העונה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קובי בלדב צפוי לסיים את תפקידו בסוף העונה
הודעהפורסם: 06 מאי 2007, 13:49 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מנכ"ל מכבי נתניה, קובי בלדב, צפוי לסיים את תפקידו בתום העונה הנוכחית. עדיין לא ברור מי יחליפו בתפקיד.

בלדב חש באחרונה שנעשה לו עוול וששמו הוכפש. הפרסום האחרון אודות זכות החתימה שכביכול נלקחה ממנו על-ידי הבעלים, דניאל יאמר, רק הגבירה את תחושת התסכול של בלדב.

בלדב שיתף את מאזיני הרדיו המקומי, "קול נתניה", בתחושותיו. "לא התקיימה שום ישיבה בשבועיים האחרונים", אמר, "אני ביוזמתי באתי ביחד עם עורך-הדין, גיל לב, וביקשנו מהבעלים, דניאל יאמר, ליטול את זכות החתימה ולטפל בכל הנוגע לכספים של מכבי נתניה".

"מדובר בהרבה מאוד כסף המושקע על-ידי הבעלים וחשבנו שיאמר חייב לדעת מה שנעשה בכספים", הוסיף. כדי לחזק את דבריו, העביר בלדב את הטלפון לדניאל יאמר שאישר את הפרטים ואף אמר: "גיל לב הוא עורך הדין והנאמן שלי וקובי בלדב מעבר להיותו חבר אישי קרוב הוא אדם העושה יום ולילה לטובת מכבי נתניה".

בלדב ויאמר המקיימים קשרי חברות מעבר ליחסים המקצועיים ביניהם, קיימו שיחה בימים האחרונים שהוגדרה "שיחת נפש בארבע עיניים" במהלכה אמר בלדב ליאמר: "אני רוצה לקחת פסק זמן. אני עסוק מאוד בעסקי במסגרת חברת הביטוח ואינני יכול לעבוד במשרה מלאה ואבקשך לשחרר אותי מתפקיד המנכ"ל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

קובי בלדב צפוי לסיים את תפקידו בסוף העונה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית