נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

למרות התצוגה מול הכח, בבית"ר מתכננים חגיגות F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

למרות התצוגה מול הכח, בבית"ר מתכננים חגיגות

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: למרות התצוגה מול הכח, בבית"ר מתכננים חגיגות
הודעהפורסם: 30 אפריל 2007, 11:35 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

בבית"ר מעוניינים לחגוג אליפות בגן סאקר: "בספרא יכולים להצטופף רק 7000 אוהדים, לא נסכן אותם". מיכאל זנדברג לא ישחק מול הפועל ת"א

למרות שבית"ר עדיין לא הבטיחה את האליפות במאת האחוזים במשטרת ירושלים לא מתרשמים מאיבוד הנקודות אתמול בווינטר ונערכים כבר לקראת חגיגות האליפות שאולי יצאו לפועל כבר בשבוע הבא.

היו"ר, אלי ארזי, צפוי להיפגש עם המשטרה בכדי לדון בשני דברים עיקריים: הדבר הראשון, המשחק מול הפועל תל-אביב שייערך בטדי בעוד שבועיים והדבר השני, מיקום חגיגות האליפות בירושלים.

בבית"ר יבקשו מהמשטרה להושיב במשחק מול הפועל תל-אביב את אוהדיה ביציע הצפוני מכיוון שצפויים להגיע מעל ל-20 אלף מאוהדי הקבוצה, למשחק שככל הנראה יהיה המשחק בו תחגוג בית"ר אליפות רשמית.

למרות שבבית"ר לא מתלהבים לתכנן חגיגות אליפות, "כי עדיין שום דבר לא סגור", כבר הוחלט בשיחות סגורות בין המשטרה לארזי כי חגיגות האליפות יתקיימו בגן סאקר ולא בכיכר ספרא.

גורם בבית"ר אמר:
"בכיכר ספרא יכולים להצטופף רק 7000 אוהדים ואין סיכוי שנסכן את האוהדים שלנו, החגיגות יהיו בגן סאקר".

בבית"ר כבר החליטו כי לא יהיו חגיגות רשמיות אחרי המשחק מול הפועל פתח-תקוה גם אם הקבוצה תזכה באליפות: "הכול צריך להיות בתיאום עם המשטרה גם אם נזכה באליפות במשחק מול פ"ת יהיו חגיגות ספונטניות בטדי והשחקנים לא יגיעו לכיכר ספרא כי זו עבירה על החוק להתכנס בכיכר ספרא בספונטניות בלי משטרה.

"אנחנו רוצים לחגוג כמו שצריך עם במה עם אומנים ולכן לחגיגות הרשמיות ייקבע תאריך מראש, כמובן שמול הפועל תל אביב תהיה חגיגה באצטדיון טדי".

על המשחק אתמול אף אחד בקבוצה לא רוצה להרחיב את הדיבור. ביום שלמחרת מסכמים בבית"ר את המשחק במשפט אחד: "משחק מגעיל, מעצבן, אין סיכוי שנראה ככה עוד פעם".

דוד אמסלם, שכבש אתמול שער מדהים, אמר: "אנחנו עדיין במרחק ביטחון מהמקום השני וכבר עם הפנים למשחק הבא".

לבינתיים, שיר אליפות של בית"ר כבר נכתב והזמרת, לי פישמן, אמורה לבצע אותו עם השוער אבי איבגי.

שיר האליפות: "האריות של הבירה נכנסים לפעולה, פעולה, הם יעלו על המגרש וינצחו את היריבה, יריבה ואני כאן בקהל – אחכה לך אהובה, אהובה, הניצחון לי מתנה ולכן אשיר תודה, אשיר תודה והיא עולה, עולה, בית"ר גדולה, ירושלים – את אלופה, השחקנים – אחד אחד מהחבר'ה הטובים, הטובים, הם ינצחו את המשחק כדי להיות האלופים אלופים, ערב טוב לך אירופה – אנחנו מגיעים, מגיעים, ערב טוב לך אירופה – תני כבוד לבית"רים לבית"רים, והיא עולה, עולה, בית"ר גדולה, ירושלים את האלופה, האלופה".

[size=]לי פישמן אמרה : [/size]"יהיו קצת שינויים בשיר כי אנחנו הולכים להקריא את שמות השחקנים. השיר מתוכנן להתבצע בחגיגות הרשמיות אבל נעשה גם איזשהו מיקס מיוחד למשחק מול הפועל תל אביב, ההתרגשות רבה".

זנדברג לא ישחק מול הפועל
מיכאל זנדברג לא ישתתף במשחקה של בית"ר מול הפועל תל-אביב בעוד שבועיים בעקבות צבירת חמישה כרטיסים צהובים. המשחק מול האדומים צפוי להיות משחק האליפות של בית"ר ומשחק בו תחגוג הקבוצה את הזכיה בתואר.

זנדברג קיבל את הכרטיס הצהוב החמישי שלו מהשופט אסף קינן בגלל התחזות הרחבה במשחק מול הכח. בבית"ר טענו בסיום המשחק כי הצהוב היה מיותר מכיוון ששחקן הכח עמידר רמת-גן דרך לו על הרגל.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 מאי 2007, 22:08 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

גן סאקר יותר מתאים יש מקום לחמישים אלף ויבואו יותר יש גם את האלה שבלי קשר סתם באים לשמוע שירים
לגבי הצפוני פיסטוק שלי רק לשם אני הולך הבית שלי הצפוני נמאס לי מהזין הזה כל פעם קבוצה באה משתלטת שם
כבר היה לנו תקטע עם הרימון וכל היופי שכל הלה פמליה יושבים שמה בצפוני ויש את המזרחי ביחד יוצא שירים בן זונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2007, 12:55 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

כן
עם ספרא עדיף כבר לעשות את זה בתוך טדי
חחח

יאללה גן סאקר קוראא לנוו nana:P
בית"ר ירושלים אהבת חיי! yh:) yh:) yh:)

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2007, 13:52 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 2 אוהבים

ואנחנו לא נדרוס אנשים והמבין יבין...
החגיגות יהיו ב 17.05.07 ביום חמישי בגן סאקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2007, 15:56 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 49 אוהבים

זיו.ר. כתב:

אתה מתכוון על זה שבחגיגות העלייה של הבועל חיפה לליגת העל אוהדים של מכבי חיפה דרסו להבועל חיפה 2 אוהדים ערבים?
כי עם לזה התכוונת זה היה מרגש שקשוקה ((:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2007, 17:34 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 2 אוהבים

כהנא צדק כתב:
זיו.ר. כתב:

אתה מתכוון על זה שבחגיגות העלייה של הבועל חיפה לליגת העל אוהדים של מכבי חיפה דרסו להבועל חיפה 2 אוהדים ערבים?

יותר בכיוון של הגדרות במגרש אבל מה זה משנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2007, 17:55 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 49 אוהבים

זיו.ר. כתב:
כהנא צדק כתב:
זיו.ר. כתב:

יותר בכיוון של הגדרות במגרש אבל מה זה משנה

זה טעות של המשטרה הייתה וזה לא קשור בכלל לנושא הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

למרות התצוגה מול הכח, בבית"ר מתכננים חגיגות

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית