נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

יוסי מזרחי ביטל את צילומי קליפ האליפות F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

יוסי מזרחי ביטל את צילומי קליפ האליפות

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יוסי מזרחי ביטל את צילומי קליפ האליפות
הודעהפורסם: 01 מאי 2007, 12:33 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אייל גולן רצה לצלם את קליפ האליפות בבית וגן, אבל מזרחי פסק: "לא יהיו פה חגיגות, לא לקחנו אליפות". בואטנג נקנס ב-2,500 דולר על הבעיטה במויאל

בית"ר ירושלים המאוכזבת מהתיקו 1:1 מול הכח עמידר ר"ג, התכנסה היום (שלישי) לאימון בבית וגן הזמר אייל גולן, שהוא גם אוהד הקבוצה, תכנן להגיע הבוקר לבית וגן לצלם קליפ לרגל האליפות של בית"ר, אך המאמן יוסי מזרחי עצר את ההפקה שהגיעה לבית וגן וביטל את החגיגה.

"לא יהיו פה חגיגות אליפות ולא שום דבר שדומה לזה, עדיין לא לקחנו אליפות" סיכם המאמן את העניין ושלח את אנשיו של אייל גולן מחוץ לבית וגן. דרך אגב, הזמר עצמו לא הגיע לירושלים מכיוון שקיבל הודעה מוקדמת על סירובו של מזרחי לקיים את צילומי הקליפ בבית וגן.

הקשר הגנאי דרק בואטנג עמד בפני וועדת משמעת פנימית שהורכבה מהיו"ר אלי ארזי ומנהל הקבוצה יואב שטראוס, בעקבות הבעיטה ששלח לבטנו של קובי מויאל באימון הקבוצה ביום חמישי האחרון. בואטנג קיבל קנס של 2,500 דולר בפועל ו-5,000 דולר על תנאי.

אגב, היו"ר אלי ארזי הגיע לאימון כדי לחזק את ידי השחקנים. ארזי לא קיים אסיפה קבוצתית אלא הסתפק בשיחות אישיות עם מספר שחקנים.

גם המאמן, יוסי מזרחי, שוחח עם מספר שחקנים על בעיות מקצועיות שנתגלו במשחק מול הכח. בזמן ששחקני ההרכב ערכו תרגילי חימום קרא אליו המאמן את אריק בנאדו ושמעון גרשון, צמד הבלמים של הקבוצה, ובמשך כחצי שעה שוחח עם השניים על הליקויים מהמשחק.

המאמן לא היה שבע רצון מהיכולת שגילתה ההגנה במשחק מול הכח ובעיקר ממספר המצבים שהגיעו שחקניו של אורי מלמיליאן ברחבה. המאמן תפס לשיחה גם את החלוץ ברק יצחקי, ועודד את החלוץ שעד המשחק היה מהמצטיינים בקבוצה.

מאמן הכושר טיבריוס דראו היה זה שהעביר את האימון לשחקנים שלא שיחקו ביום ראשון, כשיוסי מזרחי צופה מהצד.

כרבע שעה לפני סיום האימון התעצבן הצרפתי על השחקנים, הפסיק את האימון וירד לחדר ההלבשה כשהוא אומר: "אני לא מבין מה הולך פה, חבורה של עצלנים. אחד מתלונן על מתיחה ברגל, השני לא מבין מה אני מבקש ממנו, יש פה אנשים טיפשים".

דראו שהתייחס ברצינות גמורה לאימון, גם אמר לקובי מויאל שהתלונן על מתיחה בשריר: "לא אכפת לי, אתה תמשיך להתאמן".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 מאי 2007, 12:35 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

טובבבבב מאודדד!!!!!! :P00 :P00
כל הכבוד ליוסי מזרחי
ונדב?לא רק אני חושב ככה kobl:P
עד שהכל לא סגור רשמית רשמית מספיק עם השטויות!
שיתעסקו בלשחק כדורגל כמו גברים. :Holigan:

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

יוסי מזרחי ביטל את צילומי קליפ האליפות

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית