נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"לא נראה שקאלה יישאר בתנאים האלה" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"לא נראה שקאלה יישאר בתנאים האלה"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "לא נראה שקאלה יישאר בתנאים האלה"
הודעהפורסם: 01 מאי 2007, 12:26 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

שחקנים במכבי ת"א טוענים שהשוער רוצה לשדרג שכרו לעונה הבאה. סוכנו: "כרגע אין חוזה שמקובל על שני הצדדים". גם מרטינוביץ' לא מרוצה. ההנהלה: "יש שחקנים שלא האמינו בעצמם כמו שהקבוצה האמינה בהם"

שני הזרים של מכבי ת"א, טברטקו קאלה ומילאן מרטינוביץ', קיבלו בתחילת השבוע מכתבים רשמיים מהנהלת הקבוצה, שהודיעה כי היא מעוניינת לממש את האופציה שיש לה על השחקנים לעונה הבאה. המו"מ, כך לפי לוני הרציקוביץ', יחל בכל מקרה רק בסוף העונה.

השניים, שמרוויחים כ-100 אלף דולר לעונה, רוצים לשדרג את חוזיהם בצורה משמעותית, למרות שבהסכם נכתב כי השכר יישאר כמות שהוא. קאלה מעוניין להוסיף 50% לשכרו ולחתום גם על חוזה ארוך טווח. בסביבתו של מרטינוביץ' מדברים על רצונו להישאר בקבוצה אך מוסיפים: "הוא לא עושה רעש אבל יש לו עוד הצעות מישראל. אם לא מכבי זו תהיה קבוצה אחרת".

עובד קראוס, סוכנו של קאלה, אמר לאתר ספורט 5: "טברטקו צריך להישאר בזכות חוזה שיהיה מקובל על שני הצדדים. המצב אינו כזה כרגע. אני לא רוצה להיכנס לפרשנויות המשפטיות, הם יכולים לדבר ולפרשן עד מחר. אני חושב שהוא צריך להישאר מהרצון של שני הצדדים וקיים רצון כזה, ולא בגלל אופציה".

עם זאת, שחקנים בקבוצה שמעו מהשחקן דברים אחרים: "אין סיכוי שהוא יישאר במכבי בתנאים האלה, גם חוזה אפשר לבדוק משפטית. לא בטוח שזה מגביל אותו כמו שכולם חושבים".

גורם בהנהלה הגיב היום בחריפות: "כל שחקן שמרגיש כמו עלה נידף ברוח ינצל את השבועות הקרובים לכל מיני דיבורים בגנות המועדון. לא סתם מי ששומעים עליהם הם קאלה, רוסו וגם קצת מרטינוביץ' בעוד שחקנים כמו אבי יחיאל, יוסי שבחון וארז מסיקה שיש להם חוזה, יושבים בשקט. פתאום מכבי לא טובה להם? הרי הם אלה שחתמו בתחילת העונה על חוזה עם אופציה, כנראה שהם לא האמינו בעצמם כמו שהקבוצה האמינה בהם".

בקבוצה התפלאו לשמוע גם את הדיבורים בסביבתו של ג'ובאני רוסו, שהתלונן על כך שמכבי לא מחדשת את חוזה השכירות שלו: "כבר כמה חודשים שהוא שולח מסרים לכל הכיוונים שהוא רוצה לחזור למכבי חיפה בעונה הבאה. מה קרה שפתאום כל כך חשוב לו חוזה שכירות?".

הקבוצה חזרה היום (שלישי) להתאמן לקראת המשחק מול מכבי הרצליה במחזור הבא. ארז מסיקה, שסובל ממתיחה בשריר, ומיליאן מרדאקוביץ', שנפצע במשחק נגד בני יהודה, נעדרו.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 מאי 2007, 12:28 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

ארקדי ארקדי ארקדי
אוי אוי אוי אוי אויי..

ארקדי ארקדי ארקדי
אוי אוי אוי אוי אויי..
pat:P

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"לא נראה שקאלה יישאר בתנאים האלה"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית