נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אוהדי בית"ר שמרו על המקום הראשון גם בגזענות F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אוהדי בית"ר שמרו על המקום הראשון גם בגזענות

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוהדי בית"ר שמרו על המקום הראשון גם בגזענות
הודעהפורסם: 17 אפריל 2007, 14:51 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הקרן החדשה לישראל פירסמה היום (שלישי) את מדד הגזענות והאלימות במגרשי הכדורגל למחזור ה-28, ובו "מככבים" אוהדי בית"ר ירושלים ומכבי חיפה.

"אני שונא אחי נצרת, אני שונא גם את סכנין – אני נשבע במנורה שלא יהיו פה ערבים", בלשון זו התבטאו מרבית אוהדי בית"ר ירושלים על רקע העפלתה של בני סכנין לליגת העל.

בנוסף, שרו מרבית אוהדי בית"ר ירושלים כ-5 פעמים במהלך המשחק: "פה זו ארץ ישראל טועמה, פה זו מדינת היהודים. אני שונא אותך סלים טועמה, אני שונא את כל הערבים". המשקיפים המתנדבים מציינים שטרם נשמעה שירה מסיתה העונה מקרב האוהדים הירושלמיים בעוצמה שכזו.

זהו המחזור השביעי ברציפות בו בית"ר י-ם אוחזת במקום הראשון של מדד הגזענות והאלימות. במאזן הקבוצה 30 נקודות, שיא שלילי עונתי. מכבי ת"א במגמת שיפור: הקבוצה ניצבת במקום השני כשלחובתה 14 נקודות, ירידה של 5 נקודות ביחס למחזור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אפריל 2007, 15:01 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 2 אוהבים

למה הקבוצה לא פתחה פער כזה
מהמקום השני כמו האוהדים???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אפריל 2007, 15:01 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 49 אוהבים

למה את לא מפרסמת את כל הכתבה?
למה רק את מה שעל בית"ר פירסמת?

הכתבה עוד ארוכה...

הקרן החדשה לישראל פירסמה היום (שלישי) את מדד הגזענות והאלימות במגרשי הכדורגל למחזור ה-28, ובו "מככבים" אוהדי בית"ר ירושלים ומכבי חיפה.

"אני שונא אחי נצרת, אני שונא גם את סכנין – אני נשבע במנורה שלא יהיו פה ערבים", בלשון זו התבטאו מרבית אוהדי בית"ר ירושלים על רקע העפלתה של בני סכנין לליגת העל.

בנוסף, שרו מרבית אוהדי בית"ר ירושלים כ-5 פעמים במהלך המשחק: "פה זו ארץ ישראל טועמה, פה זו מדינת היהודים. אני שונא אותך סלים טועמה, אני שונא את כל הערבים". המשקיפים המתנדבים מציינים שטרם נשמעה שירה מסיתה העונה מקרב האוהדים הירושלמיים בעוצמה שכזו.

זהו המחזור השביעי ברציפות בו בית"ר י-ם אוחזת במקום הראשון של מדד הגזענות והאלימות. במאזן הקבוצה 30 נקודות, שיא שלילי עונתי. מכבי ת"א במגמת שיפור: הקבוצה ניצבת במקום השני כשלחובתה 14 נקודות, ירידה של 5 נקודות ביחס למחזור האחרון.

טרם פתיחת משחקה של מכבי חיפה מול מ.ס. אשדוד, קבוצה קטנה של אוהדים חיפאים התגרתה בכוח השיטור שנכח במקום, שהתקרב לאוהדים בצורה מאיימת אך לא הגיב. בפתיחת המשחק הושלכו למגרש מקרב יציע אוהדי חיפה רימון עשן ונפץ דמוי כדור אש. בתגובה מספר שוטרים נכנסו ליציע אוהדי חיפה, והוציאו אוהד אחד.

אוהדת שהתערבה בתקרית נדחפה בחוזקה ע"י אחד השוטרים. במהלך התקרית שנמשכה יותר מ-5 דקות, שרה קבוצה של כ-100 אוהדים: "גסטפו או יס"מ זה דבר מסוכן, תוציאו את הנאצים מכאן". זה השבוע השני ברציפות שמתרחש עימות אלים בין אוהדי אחת הקבוצות לבין המשטרה.

אמיר דרורי, נציג אוהדי מכבי חיפה, התייחס לעימותים החוזרים ונשנים בין אוהדי קבוצתו לבין המשטרה: "המשטרה פועלת מתוך אינסטינקט, ומאחר והם לא מצליחים למנוע את הכנסת האבוקות נוצר בלאגן ביציע". רכז תכנית "בועטים את הגזענות והאלימות מהמגרשים" הציע לקדם את ההידברות בין אוהדי מכבי חיפה לבין המשטרה, באמצעות מפגש עם המטה הארצי המופקד על אבטחת הכדורגל במגרשים.

לירן שטראובר, שוער מכבי נתניה, זכה בציון לשבח לאחר שבעט תוך כדי משחק כדור החוצה בכדי לאפשר טיפול רפואי בשחקן מכבי פ"ת שנפצע. אוהדי מכבי פ"ת מחאו כפיים לשוער עם חידוש המשחק.

עוד ציון לשבח קיבלה עמותת המכבים, שארחה במשחקה של מכבי ת"א 300 ילדים מהפזורה הבדואית, השייכים לבתי-הספר לכדורגל של מכבי ת"א.

מכבי הרצליה, הפועל כפ"ס ומכבי פ"ת הן הקבוצות הספורטיביות וההוגנות ביותר נכון למחזור ה-28. במאזן כ"א מהן יש 7 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אפריל 2007, 16:19 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

כהנא צדק כתב:
למה את לא מפרסמת את כל הכתבה?
למה רק את מה שעל בית"ר פירסמת?

הכתבה עוד ארוכה...

טרם פתיחת משחקה של מכבי חיפה מול מ.ס. אשדוד, קבוצה קטנה של אוהדים חיפאים התגרתה בכוח השיטור שנכח במקום, שהתקרב לאוהדים בצורה מאיימת אך לא הגיב. בפתיחת המשחק הושלכו למגרש מקרב יציע אוהדי חיפה רימון עשן ונפץ דמוי כדור אש. בתגובה מספר שוטרים נכנסו ליציע אוהדי חיפה, והוציאו אוהד אחד.

אוהדת שהתערבה בתקרית נדחפה בחוזקה ע"י אחד השוטרים. במהלך התקרית שנמשכה יותר מ-5 דקות, שרה קבוצה של כ-100 אוהדים: "גסטפו או יס"מ זה דבר מסוכן, תוציאו את הנאצים מכאן". זה השבוע השני ברציפות שמתרחש עימות אלים בין אוהדי אחת הקבוצות לבין המשטרה.

אמיר דרורי, נציג אוהדי מכבי חיפה, התייחס לעימותים החוזרים ונשנים בין אוהדי קבוצתו לבין המשטרה: "המשטרה פועלת מתוך אינסטינקט, ומאחר והם לא מצליחים למנוע את הכנסת האבוקות נוצר בלאגן ביציע". רכז תכנית "בועטים את הגזענות והאלימות מהמגרשים" הציע לקדם את ההידברות בין אוהדי מכבי חיפה לבין המשטרה, באמצעות מפגש עם המטה הארצי המופקד על אבטחת הכדורגל במגרשים.

לירן שטראובר, שוער מכבי נתניה, זכה בציון לשבח לאחר שבעט תוך כדי משחק כדור החוצה בכדי לאפשר טיפול רפואי בשחקן מכבי פ"ת שנפצע. אוהדי מכבי פ"ת מחאו כפיים לשוער עם חידוש המשחק.

עוד ציון לשבח קיבלה עמותת המכבים, שארחה במשחקה של מכבי ת"א 300 ילדים מהפזורה הבדואית, השייכים לבתי-הספר לכדורגל של מכבי ת"א.

מכבי הרצליה, הפועל כפ"ס ומכבי פ"ת הן הקבוצות הספורטיביות וההוגנות ביותר נכון למחזור ה-28. במאזן כ"א מהן יש 7 נקודות.

קודם כל תודה על שאר הכתבה!
ודבר שני
תוסיפו לציטוטים גם:"עדים לנו כוכבי מרום
לגזענות שהיא חלום
כל העולם יהיו עדים שלא יהיו פה ערבים"

אנחנו הראשונים במדד הגזענות ואני גאה בזה!!

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אפריל 2007, 14:33 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

אפשר להגיד לך משהיו בלי שתפגעי את רושמת פה דברים רק על ביתר וזהו
עכשיו להתאחדות המסריחה הזאת אנחנו מקללים ישר קנס של 50 אלף שקל אבל לביתר כלום חיפה הדליקה אבוקותכמעט כל משחק ולא רואה שרשום שהם קיבלו קנסאות או משהיו
זה גורם ליצע לא לקלל שחקנים ערבים בסוף כפר סבא תעבור אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אוהדי בית"ר שמרו על המקום הראשון גם בגזענות

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית