נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גיא לוזון:מקווה שנגיע לאירופה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

גיא לוזון:מקווה שנגיע לאירופה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גיא לוזון:מקווה שנגיע לאירופה
הודעהפורסם: 15 אפריל 2007, 00:54 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מאמן מכבי פ"ת ממשיך להאמין שקבוצתו תשיג את המטרה, למרות היכולת הדלה ב-0:0 מול מכבי נתניה. אורי אוזן: "מאמין שנסיים במקום הרביעי"

מכבי נתניה ומכבי פ"ת נפרדו הערב (שבת) בתיקו מאופס ומשעמם, שהרחיק את שתי הקבוצות מהכרטיס לאירופה.

מכבי פ"ת השיגה שתי נקודות בלבד מתוך ארבעת משחקי הליגה האחרונים והקבוצה התרחקה מהמקום שיוביל לגביע אופ"א בעונה הבאה.

מאמן פ"ת, גיא לוזון, אמר בסיום: "היינו מוכנים לכך שמכבי נתניה תשחק על כדורים ארוכים ובקטע הזה סגרנו את נתניה היטב ולמעט הנגיחה של תמיר כהן, נתניה לא סיכנה את השער שלנו ומצד שני אנחנו כבשנו שער שנפסל לנו. אני מרוצה מאוד מהחבר'ה שהשקיעו היום".

לוזון עדיין מאמין שהקבוצה תשיג את המטרה - אירופה: "עדיין אנחנו חולמים על אירופה. יש עוד 15 נקודות בקופה. בעבר צימצמנו פער גדול יותר, כך שאני מאמין שאפשר לעשות את זה, זה לא יהיה נכון כרגע לעשות סיכומים כי זה יהיה מוקדם לסכם".

עומר גולן: "במחצית הראשונה כמעט ולא היינו במגרש ולא סיכנו את השער של מכבי נתניה, בחצי השני הגענו למצבים ולצערי לא הצלחנו לכבוש, אבל במגרש כל כך קשה, אפשר להתנחם גם בתוצאת תיקו. במחצית השניה הנענו טוב את הכדור והיה חסר רק שער".

אוזן: "מאמין שנסיים במקום הרביעי"
החבורה של ראובן עטר הגיעה למשחק אחרי ההפסד מול בני-סכנין בגביע המדינה וגם במשחק הליגה הציגה הקבוצה יכולת חלשה.

מאמן נתניה, ראובן עטר, אמר:
"תיקו אפס מאכזב מאוד. צריך לזכור שהיה עלינו לחץ לא קטן מבחינה מורלית על השחקנים, לאחר ההפסד בגביע ואין ספק שזה השפיע על המהלכים שלנו במשחק, אבל בהגנה עשינו עבודה טובה.

"כולם ראו שהמשחק לא התעלה לרמה גבוהה ובהחלט שמשחקים מהסוג הזה הם מאכזבים ובמקרים נדירים הם גם מסתיימים ב-1:0 קטן".

עטר, שהתבקש להתייחס למשחק ההתקפה האנמי של נתניה, שלא הצליחה לכבוש שערים לאורך תקופה ארוכה, אמר: "בהחלט, משחק ההתקפה שלנו לא היה טוב במשחק, הגענו לאיזה מצב וחצי שלא נוצל. כולם ראו שניסיתי ובשלב מסוים שיחקו ארבעה חלוצים וגם זה לא יצר מצבים עבורנו. נקווה שבהמשך נעשה את זה טוב יותר".

המאמן החמיא לאלמוג כהן, שנתן הופעת בכורה במדי הבוגרים של מכבי נתניה: "אלמוג עשה סיפתח ושיחק טוב מאוד".

"נקודה אחת משקפת את תוצאת המשחק", אמר שחקן נתניה, אורי אוזן, "לא היו כמעט מצבים לשתי הקבוצות וחבל שאנחנו לא ניצלנו את מעט המצבים שהיו לנו ואני שמח שהם לא ניצלו את המצבים שהיו להם, אני מאוד מקווה שנעבור את התקופה הלא טובה הזו".

אוזן מתסכל על המשך הדרך: "אני מאמין שנסיים את העונה במקום הרביעי, כמובן שיש לנו עדיין את השאיפה למקום השלישי. אחרי ההפסד בגביע זה היה מצב לא נעים מבחינתנו, בדיעבד אני עדיין לא יכול לומר שזה פגע ביכולת שלנו במשחק, אבל יש לנו שבועיים להתכונן היטב למשחק הבא ואני מאוד מקווה שנצליח בשנה הראשונה של דניאל יאמר במכבי נתניה לתת לו מתנה ולהגיע לשחק באירופה".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אפריל 2007, 04:47 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

על המשחקים יש אשכול דביק
וכן את כל הדעות על המשחק והסיכומים יהיו גם שם
חשבתי שהבנת אבל כנראה שלא
ננעל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

גיא לוזון:מקווה שנגיע לאירופה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית