נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

רענן כץ: אם לא ננצח את צסק"א לא נמות מזה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

רענן כץ: אם לא ננצח את צסק"א לא נמות מזה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רענן כץ: אם לא ננצח את צסק"א לא נמות מזה
הודעהפורסם: 09 אפריל 2007, 03:23 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מכבי ת"א תצא ביום רביעי למשחק המכריע מול צסק"א - רענן כץ, מבעלי הקבוצה, יצפה במשחק ממיאמי. בראיון הוא מסביר: "אני כבר לא הקמע כמו פעם"

מכבי תל-אביב תצא ביום רביעי למוסקבה לקראת משחק ההכרעה על העלייה לפיינל פור ללא עידודו של אחד מבעליה, רענן כץ, ששוהה במיאמי.

כץ, שהגיע כבר לכמה משחקי חוץ העונה מסביר את אי הגעתו: "לא אהיה במשחק כי השנה אני מרגיש שלאחר שנים בהם הבאתי מזל אני כבר לא הקמע של מכבי תל-אביב. אני מפחד להביא את המזל הרע ולכן אני מעדיף לצפות במשחק מביתי במיאמי".

במשחקה האחרון של מכבי תל-אביב, כץ צפה פעמיים. פעם אחת בשידור לוויני בדירתו במיאמי ופעם נוספת בשידור חוזר: "הם שיחקו בצורה מצוינת, נתנו 100 אחוז כל שניה שהם על המגרש, מהשניה הראשונה ועד לאחרונה. הם שיחקו טוב וחזק והרביצו כמו שצריך. אני חושב שזו מכבי האמיתית שחיכינו לראות וכמו שהיא מסוגלת באמת".

"השחקנים החזירו את הכבוד. הם הבינו שזו הקריירה שלהם הם שיחקו בשביל המועדון ובשביל האוהדים", הוסיף.

כץ אופטימי בנוגע לסיכויים לעבור את הרוסים ביום חמישי: "אם השחקנים ישחקו מהשניה הראשונה עד השניה האחרונה באותה הרוח ובאותה צורה בלי לפחד ובלי לרעוד, בלי לקבל הלם ועם ביטחון, אז יש סיכוי. אם לא נאמין, אין מה לנסוע. אם לא נפתח את המשחק בצורה חלשה כפי שעשינו במשחק הראשון, הכל אפשרי".

"זו מכבי תל-אביב האמיתית", המשיך כץ, "מכבי שזכתה בגביעי אירופה זה לא רק שחקנים כמו אנתוני פארקר ושאראס זה גם לחימה. ביום שלישי ראינו קבוצה בהלם שלא התאוששה מההלם של ההתחלה, המאמן עשה בחוכמה כשהבין שהמשחק אבוד, חשב על המשחק הבא ושמר על ניקולה וליאור".

איך אתה מרגיש עם הביקורות שספג ספאחיה?

"מה שעשו למאמן זה גועל נפש גדול. הרבה אנשים צריכים להגיד ביום כיפור טעינו. ספאחיה עושה כפי יכולתו ותמיד אמרתי - אם מפסידים זה לא בהכרח אומר שהמאמן גרוע ואם מנצחים, זה לא בהכרח מעיד על כך שהוא חזק. העבודה של המאמן היא לנצח בסיכום".

פיינל פור זה תסריט דמיוני?

"זה יהיה דבר ענק ואני אהיה שם בגדול. אבל גם אם לא ננצח, כל זמן שהשחקנים ישחקו בצורה הנכונה כפי שעשו ביום חמישי, אז גם אם יפסידו לא נמות מזה. כמובן שאנחנו לא רוצים להפסיד. מאמנה האגדי של בוסטון סלטיקס, רד אורבך, אמר לי פעם: 'SHOW ME A GOOD LOOSER AND I WILL SHOW YOU A LOOSER'. אין כזה דבר להפסיד בכבוד אלא תמיד לנסות לנצח. למרות זאת, לא נתאבד אם לא נצליח".

דייויד פדרמן דיבר השבוע על העונה הבאה ורמז כי גם שחקנים עם חוזה כולל המאמן לא בטוחים לעונה הבאה. מה דעתך על כך?

"בתור בעל הבית, דייויד יכול להגיד את מה שהוא רוצה אבל באופן אישי אני חושב שאסור לדבר על העונה הבאה. הנושא לא צריך להיות קיים כי יש משחק מאוד חשוב ואחר-כך משחקים נוספים על האליפות בארץ. רק לאחר מכן יהיה נכון לדבר".

"דיבורים על החלפת מאמן הורסים את המורל וזה יכול לעלות ביוקר לקבוצה. מי שרוצה לעזור לקבוצה צריך לחכות בסבלנות", סיכם כץ.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

רענן כץ: אם לא ננצח את צסק"א לא נמות מזה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית