נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אניימה: אני לא פוסל הצעה מהפועל ת"א F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אניימה: אני לא פוסל הצעה מהפועל ת"א

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אניימה: אני לא פוסל הצעה מהפועל ת"א
הודעהפורסם: 01 אפריל 2007, 12:08 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

האדומים מוכנים לפרידה מהשוער הוותיק שביט אלימלך ושוערה של בני-יהודה מועמד. המחיר המסתמן: חצי מיליון דולר. אוגבונה יהיה כשיר להפועל כפ"ס

שוערה של בני-יהודה, וינסנט אניימה, עשוי לעבור להפועל ת"א בעונה הבאה.

אוהדים רבים באו אתמול בטענות לשוער, שביט אלימלך, על השערים שספג ב-2:2 מול מכבי פ"ת ובכלל יש חוסר שביעות רצון מהשוער הוותיק, שמסיים את העונה ה-11 במועדון ובתום העונה מסתיים חוזהו. השם שעלה בימים האחרונים כמועמד להצטרף להפועל בעונה הבאה הוא, אניימה, הניגרי הבינלאומי של בני-יהודה.

יש לציין כי לאניימה יש חוזה לעונה נוספת בשכונה אך הוא התבטא לא מעט במהלך העונה כי הוא לא שבע רצון בעקבות כך שהקבוצה לא התחזקה.

אניימה אמר בצהריים: "הפועל ת"א היא קבוצה גדולה בישראל. יש שם את זיטו אוגבונה, שהוא חבר טוב שלי. יש לי חוזה בבני-יהודה לעוד עונה אבל אני לא יודע מה יהיה בעונה הבאה".

"יש עוד 7 משחקים לתום העונה ואחר כך נדבר. אם הפועל ת"א ירצו אותי ויציעו הצעה טובה, אז אני לא פוסל את זה. כמובן שהכל תלוי גם בבני-יהודה ובמשפחה שלי".

נודע כי בני-יהודה לא תשחרר את אניימה תמורת פחות מחצי מיליון דולר - כך שהמעבר של אניימה להפועל הוא מהלך לא פשוט כלל.

לוין ייפגש עם ההנהלה
לאחר שהפער מבית"ר ירושלים גדל אתמול ל-7 נקודות, בהפועל החלו כבר להשלים עם העובדה שהאליפות זה לא דבר בר-ביצוע העונה ובהנהלת הקבוצה יצטרכו להתחיל לתכנן את העונה הבאה כשהמהלך הראשון יצטרך להיות בעמדת המאמן.

ניר לוין, שחוזהו מסתיים עוד חודשיים, ייפגש לקראת סוף השבוע עם ההנהלה כדי לקבל הבהרות כשכרגע לא בטוח בכלל שהוא ימשיך בתפקיד.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אניימה: אני לא פוסל הצעה מהפועל ת"א

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית