נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

למה לדעתכם זוהר ארגוב הוא מלך? F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 5 [ 66 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

למה לדעתכם זוהר ארגוב הוא מלך?

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2007, 23:10 
נושם זהב
נושם זהב

לייקים: 13 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מבין במוזיקה השירים שלו מתאימים לטקסים של השואה עזוב אותך שטויות שמעתי כמה שירים שלו... אבל כמובן
כל אחד והסגנון שהוא אוהב אני מעדיף מזרחית כמו שריף ואלה השמחים או דכאון של תמיר גל משה כהן וכו'...
אלי לוזון לא אמור לעניין אותי כמובן כל אחד והדעה שלו אין וויכוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2007, 23:14 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים

!LOVE NANI! כתב:
מבין במוזיקה השירים שלו מתאימים לטקסים של השואה עזוב אותך שטויות שמעתי כמה שירים שלו... אבל כמובן
כל אחד והסגנון שהוא אוהב אני מעדיף מזרחית כמו שריף ואלה השמחים או דכאון של תמיר גל משה כהן וכו'...
אלי לוזון לא אמור לעניין אותי כמובן כל אחד והדעה שלו אין וויכוח

שוב אני אומר אחי טעם וריח וכל אחד והדעה שלו אבל אם אתה משווה את אלי לוזון לתמיר גל ?
קראו למנהלים שינעלו את האשכול .....טקסטים של השואה...????טקסטים של תמיר גל ושל אלי לוזון זה עולם אחרר .... תן לי דוגמא של שיר של אלי לוזון ראסמי שאתה חושב שהוא של "שואה:" כמו שאתה אומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2007, 23:15 
נושם זהב
נושם זהב

אם ראית עפולה אקספרס השיר על הגשם... עזוב... קיצר.... תפתח סקר מי יותר טוב אלי לוזון או עופר לוי תמיד גל משה כהן או
כל מי שתבחר... תשא בתוצאות לילה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2007, 23:17 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים

!LOVE NANI! כתב:
אם ראית עפולה אקספרס השיר על הגשם... עזוב... קיצר.... תפתח סקר מי יותר טוב אלי לוזון או עופר לוי תמיד גל משה כהן או
כל מי שתבחר... תשא בתוצאות לילה טוב

לילה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2007, 23:18 
נושם זהב
נושם זהב

חח בואנה? זה אשכול על למה זוהר ארגוב ניהיה מלך..
איך הגענו לנושא של אלי לוזון... לא משנה חבל על הוויכוח אתה אוהב את אלי לוזון אני לא כל אחד בטעם שלו kobl:P
תחזרו לנושא של זוהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2007, 23:20 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 54 אוהבים

מוטי אח שלי אתה לא יכול בכלל להשאוות את הגוון של עופר לוי אלי לוזון וכל האלה מהלחנים טורקיים ללחנים ים תיכונים יוונית וכל זה לזהר היה עוצמה בעלייה סילסול וגוון קול מאד מיוחד שאף אחד לא יכול לחקות וזה מוכח תראה לי שיר 5 שירים שהם יותר טובים מהמקור (זוהר!) או שזוהר כל מה שהוא ביצע של זמרים אחרים לא עולה על שלהם הוא היה זמר ענק אין חבל שאין כאלה עוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2007, 07:36 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

יאללללההה עאלק זוהר קול מגעיל איזה רמות של קול הוא מגיע מה אתם מדברים בכלל אין אף אחד שמגיע לרמה שלו נקודה!!

חוץ מי זה היום כל אחד מכיר את זוהר כי הוא המלך עדיין קסטות מקוריות שלו נמכרות בתחנה המרכזית מה אתם מזינים איזה מילים היו בשירים שלו לא כמוו היוםםםם בלבלי אותו מה תתקלחי לו שר מהנשמה הבנאדם הזוהר הרס לו את הנשמה זה הכול

באותה תקופה כולם ידעו מיזה זוהר אשכנזים מזרחים רוסים וגרמנים היום מי חוץ מהמזרחים מכיר את עופר לוי ואת איציק קלה בקושי משמיעים אותם ברדיו אף אחד לא יודע שהם קיימים היום זה רק סיגריה וכל הלהקות המסריחות האלה
זוהר המלך ושלום על ישראל אף אחד לא יגיע לרמה שלו עאלק אלי לוזון הטרפנטין הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2007, 08:35 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 1 לייקים

לדעתי הוא ממש לא מלך oorol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2007, 10:32 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

וואי יש כאן אנשים מצחיקים.
זוהר ארגוב, הוא בעל גוון קול של פעם, לא בסגנון של כל הזמרים שיש היום. אמנם לא מדובר ב''קול פעמונים'' עדין ומלטף, אבל בכל אופן מדובר בקול כ''כ חזק ומיוחד. אני מבטיח לכם שבנאדם שישמע לראשונה בחייו זמרים מדהימים כמו עופר לוי, או פאריד אל אטרש, יקבל תחושת גועל. אני אומר זאת מניסיון, כאחד שבפעם הראשונה ששמע את עופר לוי, ממש הסתייג מסגנון השירה וממש לא הבין על מה המהומה. כמובן שעם הזמן למדתי להעריך אותו מאוד. גם את איציק קלה לא בדיוק אהבתי בפעם הראשונה ששמעתי אותו, והיום הוא אחד הפייבוריטים הגדולים שלי.

אני מאוד מעריך זמרים כמו אייל גולן, סגיב כהן, לירן טל ועוד, אבל אף אחד מהם לא מביא חידוש. כולם נשמעים אותו הדבר פחות או יותר.
אבל צבע קול זה עיניין סובייקטיבי. לגביי יכולת השירה שלו אין ויכוח! סלסולים ברמה הכי גבוהה שיש, עולה לטונים גבוהים בלי להתאמץ בכלל. תשמעו את השיר ''עד מתי אלוהים''. שיר מדהים! שמעתי הרבה גרסאות של השיר הזה, ואף אחד לא הביא ביצוע כ''כ מדהים כמו זוהר.

לגביי מוסיקה מזרחית בתקשורת.
בתקופה ההיא, היו משמיעים זמרים מזרחיים רק בתכניות מיוחדות המיועדות לכך. נגיד, פעם ביום בשעות נידחות. כן כן, את כל זמרי הצמרת של המוסיקה המזרחית היו משמיעים בתכניות מיוחדות. מעין גטו של המוסיקה המזרחית.
זוהר בתקופת עלייתו הושמע בגלי צה''ל, ובשאר התחנות המרכזיות ברדיו. והושמע הרבה! תשאלו כל אחד.

הביצועים המיוחדים של זוהר ארגוב לשירים(שבמקור שייכים לזמרים אחרים) כמו ''אלינור'', ''בדד'', ''ברצלונה'', הביאו את השירים האלה להכרה ולתודעת הציבור. סביר להניח שללא הקאברים של זוהר לשירים אלו אף אחד מכם לא היה מכיר אותם. לראייה, השיר ''ברצלונה'' של ג'ו עמר, לא היה מהשירים המוכרים ביותר. זוהר לקח את השיר הבינוני לכאורה הזה, ועשה ממנו להיט!

אין אחד שלא מכיר את זוהר היום. יש לי חברים אשכנזים רבים, שנותנים לזוהר כבוד עצום. מי שבאמת מבין במוסיקה יכול להבין עד כמה הזמר הזה גדול. זמרים כמו אייל גולן, סגיב כהן, נתי לוי ועוד, חייבים במידה כזו או אחרת את הקריירה שלהם לזוהר ארגוב, שהכניס את הסגנון המזרחי לתודעת הציבור, וגרם לו לקבל לגיטימציה תקשורתית.

בקיצור, אתם לא חייבים לאהוב את זוהר ארגוב, אבל תנו כבוד בחייאת! לומר עליו שהוא אהוב רק בגלל שהוא מת?! תגידו לי מה אתם מבינים מהחיים שלכם?! אתם לא יודעים איזו הסטריה היתה סביבו בשנות ה-80. אתם באמת לא יכולים לקלוט, כי רובכם בטח ילדים בני 16-17, שמושפעים מכל מיני בכיינים זולים וזמרי אינטרנט למינהם, ששרים על ההיא שעזבה אותם, או על הכישלון במבחן בתנ''ך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2007, 10:38 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

ואני רוצה להבהיר שאני לא חושב שמבחינת קול הוא עולה בכמה רמות על כל זמר היום.
אייל גולן, סגיב כהן, נתי לוי, ואחרים הם זמרים נהדרים, אבל ה''מורה הרוחני'' שלהם, זה שהם לומדים ממנו הרבה ולוקחים ממנו השראה, זה זוהר ארגוב.
מה שכן, ההשפעה של ישי לוי על המוסיקה המזרחית גם היא עצומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2007, 11:06 
נושם מתחיל
נושם מתחיל
סמל אישי של המשתמש

לוקו התנין כתב:
וואי יש כאן אנשים מצחיקים.
זוהר ארגוב, הוא בעל גוון קול של פעם, לא בסגנון של כל הזמרים שיש היום. אמנם לא מדובר ב''קול פעמונים'' עדין ומלטף, אבל בכל אופן מדובר בקול כ''כ חזק ומיוחד. אני מבטיח לכם שבנאדם שישמע לראשונה בחייו זמרים מדהימים כמו עופר לוי, או פאריד אל אטרש, יקבל תחושת גועל. אני אומר זאת מניסיון, כאחד שבפעם הראשונה ששמע את עופר לוי, ממש הסתייג מסגנון השירה וממש לא הבין על מה המהומה. כמובן שעם הזמן למדתי להעריך אותו מאוד. גם את איציק קלה לא בדיוק אהבתי בפעם הראשונה ששמעתי אותו, והיום הוא אחד הפייבוריטים הגדולים שלי.

אני מאוד מעריך זמרים כמו אייל גולן, סגיב כהן, לירן טל ועוד, אבל אף אחד מהם לא מביא חידוש. כולם נשמעים אותו הדבר פחות או יותר.
אבל צבע קול זה עיניין סובייקטיבי. לגביי יכולת השירה שלו אין ויכוח! סלסולים ברמה הכי גבוהה שיש, עולה לטונים גבוהים בלי להתאמץ בכלל. תשמעו את השיר ''עד מתי אלוהים''. שיר מדהים! שמעתי הרבה גרסאות של השיר הזה, ואף אחד לא הביא ביצוע כ''כ מדהים כמו זוהר.

לגביי מוסיקה מזרחית בתקשורת.
בתקופה ההיא, היו משמיעים זמרים מזרחיים רק בתכניות מיוחדות המיועדות לכך. נגיד, פעם ביום בשעות נידחות. כן כן, את כל זמרי הצמרת של המוסיקה המזרחית היו משמיעים בתכניות מיוחדות. מעין גטו של המוסיקה המזרחית.
זוהר בתקופת עלייתו הושמע בגלי צה''ל, ובשאר התחנות המרכזיות ברדיו. והושמע הרבה! תשאלו כל אחד.

הביצועים המיוחדים של זוהר ארגוב לשירים(שבמקור שייכים לזמרים אחרים) כמו ''אלינור'', ''בדד'', ''ברצלונה'', הביאו את השירים האלה להכרה ולתודעת הציבור. סביר להניח שללא הקאברים של זוהר לשירים אלו אף אחד מכם לא היה מכיר אותם. לראייה, השיר ''ברצלונה'' של ג'ו עמר, לא היה מהשירים המוכרים ביותר. זוהר לקח את השיר הבינוני לכאורה הזה, ועשה ממנו להיט!

אין אחד שלא מכיר את זוהר היום. יש לי חברים אשכנזים רבים, שנותנים לזוהר כבוד עצום. מי שבאמת מבין במוסיקה יכול להבין עד כמה הזמר הזה גדול. זמרים כמו אייל גולן, סגיב כהן, נתי לוי ועוד, חייבים במידה כזו או אחרת את הקריירה שלהם לזוהר ארגוב, שהכניס את הסגנון המזרחי לתודעת הציבור, וגרם לו לקבל לגיטימציה תקשורתית.

בקיצור, אתם לא חייבים לאהוב את זוהר ארגוב, אבל תנו כבוד בחייאת! לומר עליו שהוא אהוב רק בגלל שהוא מת?! תגידו לי מה אתם מבינים מהחיים שלכם?! אתם לא יודעים איזו הסטריה היתה סביבו בשנות ה-80. אתם באמת לא יכולים לקלוט, כי רובכם בטח ילדים בני 16-17, שמושפעים מכל מיני בכיינים זולים וזמרי אינטרנט למינהם, ששרים על ההיא שעזבה אותם, או על הכישלון במבחן בתנ''ך.

וואלהה אחי אתה בן אדם גדול..!! כל מילה זהב..

אתם שמעתם בחיים שלכם הופעה של זוהר?? איזה טונים הוא עולה.. תשמעו את השיר של זוהר "אמא אמא" תראו איזה עליות הוא מביא בפזמון אחרי זה תדברו.. זוהר ארגוב זמר ענקק ביותר.. למרות שאני חושב שישי לוי מספר 1.. אבל להגיד שאלי לוזון חחח יותר טוב מזוהר זה פשוט בדיחה.. וגם עופר לוי.. חוץ מהמזרחים אף אחד לא מכיר אותו ואת השירים שלו.. רק יודעים שהוא זמר בכי.. הקיצרר זוהר היה זמר מספר 1 באותה תקופה.. ועופר לוי ואיציק קלה(שאני מאוד אוהב) לא יכולים להגיע לו לקרסוליים..

שבוע טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2007, 11:11 
נושם מכור
נושם מכור

קול כמו של זוהר ארגוב אין לאף זמר בארץ!!!!!!!
וחצי מהזמרי מזרחית מנסים לחקות אותו ולא מצליחים
ותשירים שלו שרים עד עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2007, 15:04 
סופר נושם
סופר נושם

קול זמיררררררר גם שהוא היה משתמשששש נשאר לו אותו קולללל

זוהר המלךךךך!!!

[font=French Script MT][highlight=#4040FF] חברון מאז ולתמיד!!!
מג"ב איו"ש כבודדד!![/highlight][/font]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2007, 15:08 
נושם זהב
נושם זהב

חבל על ההתווכחויות זוהר נשמה ישאר נשמה לתמיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2007, 15:13 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

ראבק הבן אדם מת אל דברו עליו מלוכלך..
לפי דעתי הוא מלך קודם כל שכל הפאקינג מדינה הזאת משעה רוקנרול הוא היה בן היחידים בארץ ששרו מזרחית הוא שיגע אנשים את כל המדינה אפילו וזה שהוא מעשן סמים זה לא קשור בכלל לקול שלו הוא בעצמו אמר שהוא עישן בגלל פחד במה
זוהר מלך ותמיד ישאר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 5 [ 66 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

למה לדעתכם זוהר ארגוב הוא מלך?

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית