נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ג'נקינס: רק המחשבה לחזור לכאן ריגשה אותי F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ג'נקינס: רק המחשבה לחזור לכאן ריגשה אותי

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ג'נקינס: רק המחשבה לחזור לכאן ריגשה אותי
הודעהפורסם: 25 מרץ 2007, 14:48 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אחרי גלות קצרה בטורקיה, אקס הפועל ירושלים חזר לארץ והפתיע: "אין לי בעיה להפוך לכלי עזר". ואיך אפשר בלי מלחה: "אלו האוהדים הכי טובים שיש"

הזר החדש ישן של הפועל ירושלים, הוראס ג'נקינס, נחת הבוקר (ראשון) בארץ לאחר שבסוף השבוע האחרון סיכם את תנאי חזרתו לקבוצה. ג'נקינס, ששוחרר לפני כשבועיים מאפס פילזן הטורקית, יחליף את הרכז הפנמי המאכזב אד קוטה.

ג'נקינס נשמע נרגש מאוד מחזרתו לבירה ואמר עם הנחיתה: "אני שמח לחזור לכאן זו תחושה טובה". הגארד התייחס לעובדה שהמו"מ בין הצדדים ארך זמן רב ודרש ממנו לוותר על סכום לא קטן של כסף: "זה הרגיש נכון, בטוח שיש הרבה הזדמנויות בחוץ שהיו מאפשרות לי להרוויח יותר אבל מאוד נהנתי כאן בשנה שעברה.

"היה לי מאוד נוח פה, הארגון פה גרם לי להרגיש כמו בבית ואני לא חושב שזה משהו שאפשר לשים עליו תג מחיר. לכן כשהייתי צריך להגיע להחלטה זה שיחק תפקיד חשוב. רק המחשבה לחזור לכאן ריגשה אותי וזה גדול שניתנה לי ההזדמנות לחזור".

ג'נקינס מגיע לקבוצה שנראית טוב מאוד בתקופה האחרונה ומחליף שחקן שלא זכה להרבה דקות משחק. הגארד האמריקני יצטרך להתמודד עם מצב שהוא לא כל כך מכיר ולהיאבק על דקות משחק ולפעמים אפילו ייאלץ לפתוח את המשחק על הספסל.

ג'נקינס לא מודאג: "אין לי בעיה עם זה אני עוקב אחרי הקבוצה כל השנה מאוד ושמחתי בשבילם כשהם זכו בגביע. בשנה שעברה לא הצלחנו להגיע להישג כזה והם הצליחו לעשות את זה בלעדיי. אז אני חושב שזה אומר הרבה על האנשים שהם הביאו השנה. אז אין לי שום בעיה להפוך לכלי עזר של הקבוצה ולהביא איתי מנהיגות ולנסות להפוך קבוצה די טובה לטובה יותר".

ג'נקינס מודה שהמחשבות על אליפות חלפו בראשו, אבל אומר בו בזמן שזה לא יהיה קל: "זה נשמע טוב אבל למרות שאומרים שמכבי חלשה יותר השנה, יש שם שחקנים מאוד מנוסים כמו שארפ, וויצ'יץ' ובורשטיין ובמצבים של מאבק על אליפות הם תמיד מתעלים על עצמם.

"אני זוכר כמה מצבים בשנה שעברה שהמשחקים היו צמודים והם פשוט הצליחו עם רצון לנצח לגבור עלינו. אני זוכר שכל הקיץ היה לי טעם רע בפה שלא שיחקתי טוב במשחק הגמר". ג'נקינס לא ישחק הערב מול ר"ג ובאופן אירוני המשחק הראשון שלו יהיה נגד מכבי ת"א במלחה ביום חמישי הקרוב.

על כך הוא אמר: "זה די מרגש אותי ויש לי הרבה אמביציה ואני מצפה למשחק מול מכבי ולחזרה לירושלים בכלל". ולמי ג'נקינס הכי התגעגע? "אלה האוהדים הכי טובים ששיחקתי מולם הם כל כך תומכים הם יכולים לצעוק את השם שלי במשך 40 דקות וזה משהו שמעביר בכך צמרמורת".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ג'נקינס: רק המחשבה לחזור לכאן ריגשה אותי

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית