נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ראול:"נמאס להיות מועדון גדול ולא לזכות בכלום" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ראול:"נמאס להיות מועדון גדול ולא לזכות בכלום"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ראול:"נמאס להיות מועדון גדול ולא לזכות בכלום"
הודעהפורסם: 18 מרץ 2007, 14:50 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

ספרד: לקראת המשחק הערב מול חימנסטיק, קפטן ריאל מדריד חושב שקבוצתו צריכה לרוץ לאליפות. סביליה תארח את סלטה ויגו, אוואט ולה קורוניה את חטאפה

ריאל מדריד תארח הערב (ראשון) ב-20:00 את חימנסטיק מתחתית טבלת הליגה הספרדית למשחק בו היא חייבת לנצח אם היא רוצה עדיין לרוץ לאליפות.

לאחר ניצחון החוץ של בארסה המרחק בין ריאל לבין המקום הראשון עומד על 8 נקודות, וריאל לא יכולה להרשות לעצמה לאבד נקודות במשחקי בית, בטח שלא מול קבוצות תחתית. ריאל כבר עם 4 תוצאות תיקו רצופות בליגה ויודעת שהיא חייבת לחזור למסלול הניצחונות.

קפטן ריאל מדריד, ראול, בטוח ביכולת קבוצתו לקחת את התואר השנה: "ההופעה שלנו בקאמפ-נואו הראתה לנו מה הדרך בה אנחנו צריכים להמשיך. אנחנו מסוגלים לנצח את 12 המשחקים שנותרו העונה. נמאס כבר להיות מועדון גדול ולא לזכות בשום דבר".

בריאל יש גם אנשים לא כ"כ מרוצים. רוביניו מאוכזב מכמות הדקות שהוא מקבל מקאפלו ואמר: "אם המצב ימשיך ככה אני אאלץ למצוא מקום בקבוצה אחרת. אם קאפלו יבטח בי כשחקן אני אהיה שחקן הרכב ולא שחקן ספסל, אבל אני לא אשאר עוד הרבה זמן במדריד כדי לחמם את הספסל".

חימנסטיק, שהפתיעה בשבוע שעבר את סביליה, תנסה להמשיך ולפגוע בסיכוייהן של מועמדות לאליפות.

סביליה תארח ב-22:00 את סלטה ויגו מהתחתית ותנסה לבנות על העליה לרבע גמר גביע אופ"א. סביליה, כזכור, עלתה לאחר משחק מדהים באוקראינה כשחזרה עמוק בתוך תוספת הזמן עם שער שוויון של השוער פאלופ, ועלתה בהארכה.

לאחר ההפסד לחימנסטיק, הפעם לא יעשו חניכיו של חואנדה ראמוס את הטעות ויקחו את המשחק ברצינות, על אף העובדה שהוא משחק קצוות. סלטה נמצאת רק נקודה מהקו האדום, וכל נקודה חשובה לה בדרך להבטיח את הישארותה בליגה.

דודו אוואט ודפורטיבו לה-קורוניה יארחו ב-18:00 את חטאפה וינסו להתקרב אליה ולהתרחק מהתחתית. לה קורוניה עם שני הפסדים רצופים ורק 7 נקודות מהקו האדום לא רוצה להיכנס למאבקי תחתית לקראת סוף העונה וחייבת את הנקודות. חטאפה נמצאת במקום ה-9 וניצחון יעלה אותה למקום השביעי, ויקרב אותה למקום שמוביל לגביע אופ"א.

סראגוסה ואתלטיקו מדריד, המדורגות במקומות 5-6, ייפגשו ב- 18:00 בסראגוסה לקרב בין שתי הקבוצות שדולקות אחרי 4 הראשונות ורוצות להפתיע ולכבוש מקום בליגת האלופות. שתי הקבוצות נמצאות רק שתי נקודות אחרי ריאל מדריד, הרביעית, וניצחון של כל אחת מהן יעלה אותה למקום הרביעי אם ריאל לא מנצחת.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ראול:"נמאס להיות מועדון גדול ולא לזכות בכלום"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית