נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

דגו: "זו פעם ראשונה שאני פונה לשופט" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

דגו: "זו פעם ראשונה שאני פונה לשופט"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דגו: "זו פעם ראשונה שאני פונה לשופט"
הודעהפורסם: 15 מרץ 2007, 01:35 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

האשדודים, בכל אופן, עדיין לא נרגעו מהפסיקה המוטלת בספק של קינן.
מסאיי דגו, שהורחק בסיום, נתן את גרסתו לכרטיס האדום שספג: "שאלתי את קינן למה הוא שרק לפאול נגדנו, קראתי לו, והוא הסתובב אליי עם אדום. זו פעם ראשונה שאני פונה לשופט. הרבה שחקנים משכו ודחפו את השופט אחרי הגול".

אלון חזן לא הביע חרטה על התגובה שלו: "לא התפרצתי בצעקות ולא רצתי אל השופט. קח תמונה מעיתוני יום ראשון, ותראה שאני בכלל לא קרוב לשופט ולקוון. אמרתי לקרסיקוב שהם מביישים את המדים שלהם, וכולם צרחו כל מיני דברים. מי שמאשים אותי שאמרתי שהמשחק מכור, מוסיף חטא על פשע. כל אחד מושך לכיוון שלו ומסנה לייפות את הדו"ח". בנוסף, חזן טען כי קינן אמר לו אחרי המשחק הקודם שבמשחק הבא הוא ירחיק אותו.

ג'קי בן זקן: "לירן ליאני לא נתן לנו פנדל בשבוע שעבר נגד בית"ר, אבל לא הוצאנו מילה מהפה כי הוא הודה שטעה. הבעיה היא שהקוון קרסיקוב טוען שהוא ראה דבר ש-12 מצלמות לא הצליחו לתפוס, והוא גם במקרה אוהד הפועל ת"א".

"אני צועק את זעקת הקבוצות המקופחות", אמר בן זקן, "יותר קל להרחיק את המאמנים של אשדוד או הרצליה. הגיע הזמן שמקבלי ההחלטות יעשו את מה שנכון ולא את מה שקל. ההחלטה על אישור יכולה לגרום לנזק של מאות אלפי שקלים בגלל אירופה ומענקי מיקום. ההרחקות של אלון ודגו זה 'הרצחת וגם ירשת'. אלון חזן מגיע הרבה לוועדת המשמעת למרות שרוב המאמנים יותר בוטים ממנו. אני לא מכיר מאמן שסופג גול בדקה ה-92 ונשאר רגוע כמו אלון".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

דגו: "זו פעם ראשונה שאני פונה לשופט"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית