נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אוחיון: "קטש לא שכח לאמן, יש לו גיבוי" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אוחיון: "קטש לא שכח לאמן, יש לו גיבוי"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוחיון: "קטש לא שכח לאמן, יש לו גיבוי"
הודעהפורסם: 11 מרץ 2007, 23:57 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

הבעלים של הפועל גליל עליון לא נבהל ממיקום הקבוצה בתחתית: "לא בשמיים להגיע לפיינל פור, יש לנו סגל מאוזן למרות הקשיים בתחילת העונה"

על הפועל גליל עליון עוברת בינתיים עונה לא קלה. המלחמה פגעה בהכנות, זרים לא מיהרו להגיע והקבוצה נראתה כבויה. אבל הבעלים חיים אוחיון החליט שמהדרך שלו הוא לא חורג. אוחיון, איש עסקים בן 45, רואה בקיום הקבוצה את התרומה שלו לקיום אורח חיים נורמלי בגליל ובגולן ומאמין בחלום הקולג` הישראלי. אולי זו הפסטורליות של כפר בלום ואולי בגלל שהגליל תמיד הייתה קבוצה מיוחדת, אוחיון מאמין שהדרך שלו עוד תוביל אותו אל צלחת האליפות. בראיון לאתר של מנהלת הליגה הוא פורש את תפיסת עולמו.

בתקופה האחרונה הקבוצה נראית יותר טוב, איך זה נראה מהזווית הניהולית?

``אני לא מבין גדול בכדורסל ומעולם לא הייתי, אבל זה נראה שהצלחנו לגבש בקבוצה סגל ריאלי ומתאים. זה הסגל ששאפנו אליו ולא הסגל שהיה לנו בתחילת העונה. אפשר לראות בקבוצה בשלות מסוימת שיכולה להביא את הקבוצה להצלחות. צריך לזכור שהרקע לעונה הנוכחית לא היה אידיאלי עבורנו עם המלחמה שהייתה בצפון. היה לנו קושי מאוד גדול להביא שחקנים לקבוצה וראו את זה בתחילת העונה, אבל עכשיו יש לנו סגל מאוזן שמתאים לנו``.

למרות הפתיחה הבינונית, הקבוצה בסך הכל שתי נקודות מהמקום שמוביל לפיינל פור זה משהו שאתם חושבים עליו?

``זה משהו שאנחנו שואפים אליו ואני בכלל לא חושב שהוא בשמיים. כל הקבוצות שמשחקות בליגת העל שואפות להגיע למפעל הזה. אני חושב שזה אחד הדברים הכי טובים שמנהלת הליגה עשתה למען הכדורסל. זה יוצר יותר עניין לאורך כל העונה כי כל הקבוצות נאבקות להיות אחת מארבע הקבוצות שמגיעות למעמד הזה. זה נותן אפשרות לכל קבוצה להגיע למשחק אחד וביום נתון לעשות הישג משמעותי``.

עברתם תקופה קשה בתחילת העונה ולא הרבה בעלים של קבוצות היו מקבלים את המצב בצורה כל כך שקטה ורגועה. לא עשיתם שינוי כי למאמן קוראים עודד קטש או כי זאת הדרך שלך כבעלים?

``לתפיסתי בתקופות שהם פחות טובות צריך לתת גיבוי, לסייע ולתת למערכת כלים להתמודד עם המצב ולעבור אותו. אני חושב שעודד הוביל את הקבוצה להישגים יפים בעונות הקודמות. הוא לא שכח לאמן. גם מאמן צריך שיהיה לו גיבוי. אנחנו הולכים עם עודד כברת דרך ארוכה, זו כבר השנה השלישית שלו במערכת ואני חושב שברגעים כאלה צריך פשוט לתת לו את הגיבוי וזה מה שאנחנו עושים``.

עודד אמר שכל תקרית שקשורה אליו, מקבלת הד הרבה יותר גדול מבחינה תקשורתי. זה משהו שאתם מרגישים גם ברמה המערכתית?

``בהחלט מרגישים את זה גם ברמה המערכתית. קודם כל הקבוצה מעניינת כשלעצמה כי היא עוף מוזר בכדורסל הישראלי וכך היא הייתה לאורך כל השנים. אם תיקח את העניין שיש מסביב לקבוצה בגלל הייחוד שלה, ותוסיף לזה את עודד קטש ואת הצעירים אז כל דבר שמתחבר לקבוצה מקבל יותר תהודה לטוב ולרע. כשזה לרע, שם המשחק הוא פרופורציות ולנו יש אותן. לפעמים לתקשורת אין את זה, לשופטים אין את זה ומי שמסתכל מהצד חושב שהדברים נראים רע מאוד. אני יכול להגיד שדברים שרואים מכאן לא רואים משם ומפה הדברים נראים אחרת לגמרי".

“גם אם נתייחס לנושא התקרית שהייתה לעודד עם השופטים במשחק נגד עירוני ר``ג, אז מהזווית שלנו הדברים נלקחו בפרופורציה אחרת. אני חושב שזה לגיטימי שמאמן שעובד קשה ומכין את הקבוצה למשחק גם יוכל לשאול את השופטים שאלות. זה גם ראוי שהם יתנו לו את התשובות המתאימות``.

כשאתה מסתכל מעט קדימה לעתיד, איך אתה רואה את הכיוון של הקבוצה בתווך של השנים הקרובות? אליפות זה משהו שחולמים עליו?

``אני חושב שהמשימה הראשונה במעלה היא להמשיך לקיים את הקבוצה וזה לא דבר פשוט. אין מאחורינו רשות או גורם שלטוני שמסייע לנו. היינו שמחים להיות מגובים כמו קבוצות אחרות שזוכות לסיוע שלטוני מכובד, אבל אין לנו את זה וזה הופך את קיום הקבוצה לקשה ומאתגר יותר. אנחנו בונים את הקבוצה סביב הישראלים הצעירים וגם המאמן שלנו הוא כזה. בזה אנחנו שונים ובולטים וזו המיוחדות שלנו. אנחנו מאוד רוצים להגיע להישגים ולזכות בתארים, אבל בכל מקרה יש לנו מיוחדות משלנו. אני חושב שפרוייקט הצעירים שאנחנו מקדמים הוא חשוב לא פחות ואם מסתכלים היום על ליאור אליהו אז רואים שהפרויקט הזה גם נושא פירות. גם השנה יש את עומרי כספי ויוגב אוחיון שממשיכים את הדרך וזה הכיוון שבו נלך גם בעתיד``.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אוחיון: "קטש לא שכח לאמן, יש לו גיבוי"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית