נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שאלה על עופר לוי... F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 4 מתוך 4 [ 51 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שאלה על עופר לוי...

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מרץ 2007, 14:58 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

יש הבדל בין לא לפרגן ולזלזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מרץ 2007, 15:15 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 21 אוהבים

לוקו התנין כתב:
יש הבדל בין לא לפרגן ולזלזל.

לאקוסט, זה ברור לכולנו שעופר לוי לא רואה אף אחד, חוץ עצמו :!:
אין ספק שיש הרבה אמת מדבריו, מה שכן, הוא לפעמים חיי בסרט דימיוני חחח :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מרץ 2007, 15:17 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 26 אוהבים

גיא מאמי הוא אחלה זמר והכל אבל ..."יהללך זר ולא פיך" חבל שהוא לא מכיר את זה!!!

קרדיט לצחיי המגבניק התותח!!
אָבִינֹוּ מֹורֵנֹוּ מֶלֶך מְלַכֵי הָמְלַכִים אָניַ אֹוהַבִת אֹותְך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מרץ 2007, 15:38 
נושם כבוד
נושם כבוד

רוצים לצחוק קצת מהעודף צניעות של עופר לוי?? - חחח בבקשה :)ken

"פאריד אל אטרש הישראלי" כינו אותו, והוא היה מוקסם מעצמו כל-כך, עד כי נרדם בלילות רק כששמע את קולו בוקע מהאוזניות. גם כיום הוא טוען שאין שני לו בישראל: "תחברי את כל הזמרים בישראל יחד, ועדיין הם לא יגיעו לרמה שלי", אמר לי השבוע בלי להסמיק.

- חשבתי שהפכת קצת יותר צנוע בשנים האחרונות.

"אם אגיד שאני צנוע, זה יישמע כמו התפארות. רק צדיקים הם צנועים, ואני עוד לא הגעתי לדרגה הזאת".

באותם ימים רחוקים, לפני שנפל בשביים של נעמי שמר ואבי טולדנו, לא היסס לוי לחבוט במוסיקה הישראלית ולכנות אותה "מוסיקה ענייה, לא מתוחכמת ולא מפותחת - לחמנייה יבשה". הוא לא ניסה ליצור דיאלוג עם הממסד המוסיקלי הישראלי כמו שאר זמרי הז'אנר. שנים לפני התפרצות אופנת האום כולתום, העדיף לוי את המלחינים הערבים.

הוא לא התבייש לשיר שירים של פאריד אל אטרש ועבדול ווהאב בהופעותיו. הפופולריות שלו נבעה בחלקה מהבלטת הפן הערבי המודחק והמושפל של המוסיקה המזרחית. לוי היה מהחלוצים שהכניסו כלים אקוסטיים מזרחיים לאולפן, ואפילו ייבא קבוצות נגנים מטורקיה לנגן בתקליטיו. אחריו החלו כל הזמרים המזרחים לדרוש ממפיקיהם נגנים חיים, רצוי עם שפם, מטורקיה.

ללוי יש קול נמוך ודרמאטי, אחד הקולות המשובחים שהנפיק הזמר המזרחי. קצת קשה להודות, אבל בכל זאת מוכרחים: יש משהו בהתרברבות של לוי. למרות הטקסטים האיומים של שיריו, הוא אכן מבצע מצוין.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

- איזה מוסיקה אתה שומע?

"אני שומע פאריד אל אטראש. ישראלי אני לא שומע בכלל".

- למה?

"אין שירים שמרגשים אותי במוסיקה הישראלית. את השירים שלי אני אוהב לשמוע, אד היום זה מרגש אותי".

- את מקומך בשוק תפסו אייל גולן, ליאור נרקיס ושרית חדד. איך תדביק את התחרות?

"הם אולי בתחרות איתי. אני לא בתחרות אם אף אחד. אני לא יודע מי זה אייל גולן, אני לא יודע מי זאת שרית חדד. אני יודע רק מי זה עופר לוי, ועופר לוי הוא זמר, זמר מצוין".

(אייל גולן בחר שלא להגיב לדברים. את תגובתה של שרית חדד, השוהה בחו"ל, לא ניתן היה להשיג. מנהלו האישי של ליאור נרקיס: "אני שמח שעופר לוי חזר להופיע. אך חזרתו לבטח לא מאיימת על הקהל שלנו ושל כל זמרי הזמר המזרחי".)

- אתה שחצן?

"אני לא שחצן, אני אומר את האמת ואולי לאנשים קשה לשמוע את האמת. אני לא בתחרות עם אף אחד, אני לא מכיר אף אחד. כשעופר לוי פינה את הבמה אז לא היתה ברירה, שמעו את מי שבא. אם אין באגט אוכלים פיתה. לדעתי הם קטנים בשירה, בשביל ללמוד לשיר הם צריכים לעבור אצלי קורסים. הייתי נותן להם מקסימום להיות זמרי חימום שלי".

- ההצלחה של אייל גולן היא עובדה שאתה לא יכול להתווכח איתה.

"אני מאמין שאייל גולן הוא מעריץ גדול שלי, אני בטוח שיש לו בבית דיסקים שלי. אם היו אומרים לי שפאריד אל אטראש מופיע, אז הייתי אומר, הנה, זה זמר חימום בשבילי, אבל אלה, הם זמרי חימום במרכאות, אלה זמרי קירור. בגלל זה אני לא מתחרה באף אחד. אני בבועה שלי, בקטע שלי, לא משתחצן, רק אומר את האמת. מי שעושה את הכבוד לקדוש ברוך הוא מקבל הכל חזרה. תגידי, את באמת חושבת שיש זמר שיכול להתחרות בי?"

זה לא יכול להיות. אין אחד שיכול להתחרות בי, לא אז ולא היום. את עופר לוי שומעים כולם, ילדים, מבוגרים, דתיים, חילונים, אשכנזים, ספרדים".

- יש גם אנשים שלא שומעים את עופר לוי.

"אז יש להם חור בהשכלה. כולם יודעים מי אני, לא יכול להיות שיש מישהו שלא אוהב את המוסיקה שלי. יש לי קבלות לזה שני זמר עם קול איכותי".

- גם את שלמה ארצי שומעים כולם.

"אז מה? שלמה ארצי שר שירים יפים, אבל הוא לא שר יותר טוב ממני. הייתי לוקח את השירים שלו ועושה אותם אחרת ומלמד אותו איך לשיר אותם".

- איפה יהיה עופר לוי בעוד חמש שנים?

"אני חולם להיות ראש ישיבה גדולה, להחזיר כמה שיותר אנשים בתשובה, זו השליחות שלי, ולשיר לקדוש ברוך. הוא שהביא אותי עד לכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מרץ 2007, 15:41 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

הוא כלכך צודק
הוא לא שומע ישראלי אלא רק זמרים ברמה ;-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 מרץ 2007, 15:52 
נושם כבוד
נושם כבוד

$ גיא $ כתב:
רוצים לצחוק קצת מהעודף צניעות של עופר לוי?? - חחח בבקשה :)ken

"פאריד אל אטרש הישראלי" כינו אותו, והוא היה מוקסם מעצמו כל-כך, עד כי נרדם בלילות רק כששמע את קולו בוקע מהאוזניות. גם כיום הוא טוען שאין שני לו בישראל: "תחברי את כל הזמרים בישראל יחד, ועדיין הם לא יגיעו לרמה שלי", אמר לי השבוע בלי להסמיק.

- חשבתי שהפכת קצת יותר צנוע בשנים האחרונות.

"אם אגיד שאני צנוע, זה יישמע כמו התפארות. רק צדיקים הם צנועים, ואני עוד לא הגעתי לדרגה הזאת".

באותם ימים רחוקים, לפני שנפל בשביים של נעמי שמר ואבי טולדנו, לא היסס לוי לחבוט במוסיקה הישראלית ולכנות אותה "מוסיקה ענייה, לא מתוחכמת ולא מפותחת - לחמנייה יבשה". הוא לא ניסה ליצור דיאלוג עם הממסד המוסיקלי הישראלי כמו שאר זמרי הז'אנר. שנים לפני התפרצות אופנת האום כולתום, העדיף לוי את המלחינים הערבים.

הוא לא התבייש לשיר שירים של פאריד אל אטרש ועבדול ווהאב בהופעותיו. הפופולריות שלו נבעה בחלקה מהבלטת הפן הערבי המודחק והמושפל של המוסיקה המזרחית. לוי היה מהחלוצים שהכניסו כלים אקוסטיים מזרחיים לאולפן, ואפילו ייבא קבוצות נגנים מטורקיה לנגן בתקליטיו. אחריו החלו כל הזמרים המזרחים לדרוש ממפיקיהם נגנים חיים, רצוי עם שפם, מטורקיה.

ללוי יש קול נמוך ודרמאטי, אחד הקולות המשובחים שהנפיק הזמר המזרחי. קצת קשה להודות, אבל בכל זאת מוכרחים: יש משהו בהתרברבות של לוי. למרות הטקסטים האיומים של שיריו, הוא אכן מבצע מצוין.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

- איזה מוסיקה אתה שומע?

"אני שומע פאריד אל אטראש. ישראלי אני לא שומע בכלל".

- למה?

"אין שירים שמרגשים אותי במוסיקה הישראלית. את השירים שלי אני אוהב לשמוע, אד היום זה מרגש אותי".

- את מקומך בשוק תפסו אייל גולן, ליאור נרקיס ושרית חדד. איך תדביק את התחרות?

"הם אולי בתחרות איתי. אני לא בתחרות אם אף אחד. אני לא יודע מי זה אייל גולן, אני לא יודע מי זאת שרית חדד. אני יודע רק מי זה עופר לוי, ועופר לוי הוא זמר, זמר מצוין".

(אייל גולן בחר שלא להגיב לדברים. את תגובתה של שרית חדד, השוהה בחו"ל, לא ניתן היה להשיג. מנהלו האישי של ליאור נרקיס: "אני שמח שעופר לוי חזר להופיע. אך חזרתו לבטח לא מאיימת על הקהל שלנו ושל כל זמרי הזמר המזרחי".)

- אתה שחצן?

"אני לא שחצן, אני אומר את האמת ואולי לאנשים קשה לשמוע את האמת. אני לא בתחרות עם אף אחד, אני לא מכיר אף אחד. כשעופר לוי פינה את הבמה אז לא היתה ברירה, שמעו את מי שבא. אם אין באגט אוכלים פיתה. לדעתי הם קטנים בשירה, בשביל ללמוד לשיר הם צריכים לעבור אצלי קורסים. הייתי נותן להם מקסימום להיות זמרי חימום שלי".

- ההצלחה של אייל גולן היא עובדה שאתה לא יכול להתווכח איתה.

"אני מאמין שאייל גולן הוא מעריץ גדול שלי, אני בטוח שיש לו בבית דיסקים שלי. אם היו אומרים לי שפאריד אל אטראש מופיע, אז הייתי אומר, הנה, זה זמר חימום בשבילי, אבל אלה, הם זמרי חימום במרכאות, אלה זמרי קירור. בגלל זה אני לא מתחרה באף אחד. אני בבועה שלי, בקטע שלי, לא משתחצן, רק אומר את האמת. מי שעושה את הכבוד לקדוש ברוך הוא מקבל הכל חזרה. תגידי, את באמת חושבת שיש זמר שיכול להתחרות בי?"

זה לא יכול להיות. אין אחד שיכול להתחרות בי, לא אז ולא היום. את עופר לוי שומעים כולם, ילדים, מבוגרים, דתיים, חילונים, אשכנזים, ספרדים".

- יש גם אנשים שלא שומעים את עופר לוי.

"אז יש להם חור בהשכלה. כולם יודעים מי אני, לא יכול להיות שיש מישהו שלא אוהב את המוסיקה שלי. יש לי קבלות לזה שני זמר עם קול איכותי".

- גם את שלמה ארצי שומעים כולם.

"אז מה? שלמה ארצי שר שירים יפים, אבל הוא לא שר יותר טוב ממני. הייתי לוקח את השירים שלו ועושה אותם אחרת ומלמד אותו איך לשיר אותם".

- איפה יהיה עופר לוי בעוד חמש שנים?

"אני חולם להיות ראש ישיבה גדולה, להחזיר כמה שיותר אנשים בתשובה, זו השליחות שלי, ולשיר לקדוש ברוך. הוא שהביא אותי עד לכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 4 מתוך 4 [ 51 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שאלה על עופר לוי...

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית