נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בבקשה מי שיכול לעזור לי;הבעיה היא זרע לבטלה. F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 2 [ 21 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בבקשה מי שיכול לעזור לי;הבעיה היא זרע לבטלה.

מה דעתכם על השחתת זרע לבטלה?
נורא ואיום 74%  74%  [ 28 ]
חמור מאוד 11%  11%  [ 4 ]
חמור 8%  8%  [ 3 ]
אסור אבל לא נורא אם נכשלים 3%  3%  [ 1 ]
זה כיף מה רע? 5%  5%  [ 2 ]
נורא ואיום 74%  74%  [ 28 ]
חמור מאוד 11%  11%  [ 4 ]
חמור 8%  8%  [ 3 ]
אסור אבל לא נורא אם נכשלים 3%  3%  [ 1 ]
זה כיף מה רע? 5%  5%  [ 2 ]
סך הכל הצבעות : 38
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בבקשה מי שיכול לעזור לי;הבעיה היא זרע לבטלה.
הודעהפורסם: 26 פברואר 2007, 20:45 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

שלום לכולם,
אני נער בן 15 ואני נכשל בהשחתת זרע לבטלה לצערי,למרות שאני עושה הרבה מצוות
ואני לא מצליח לנצח את זה.אני כמעט כל יום מתפלל מנחה וערבית,פעם אחרונה שנכשלתי
היה אחרי שהצלחתי 3 ימים לא לעשות ולא להרהר ובאותם ימים לעשות מצוות,ואז באותו יום שנכשלתי איך זה קרה?חזרתי מבית הספר....ותמיד אני מקדים תפילה או מצווה או לימוד וכד'
לפני שאני הולך למחשב בגלל שהוא יכול לגרום לי לחטוא ואז אני לא חוטא...אבל באותו יום
אני הולך קבוע לשיעור תורה ומנחה וערבית בציבור!ואז זה עוד שעתיים מאז שחזרתי מבית ספר,שכחתי שאני חייב להקדים משהו אלוקי למחשב כי כבר הייתי שענן קצת,ואז ניכנסתי(לא לאתרים הגסים חס וחלילה)אבל להסתכל על איזה ילדה לא צנועה באינטרנט ואז נגררתי לשפוך זרע לבטלה.ונמאס לי מזה,זה איום ונורא היצר הזה מזיק המון,לדעתי נגיד שיצר הרע הוא צבא שנלחם בך....אז מה הפצצת אטום שלו?יצר המין!.אני פחות משנה כבר תקוע בזה.
אני מקווה שבעזרת השם אני יצליח כי בסה"כ בחצי שנה האחרונה צימצמתי ב72%!!! את החטא אז הייתי כל יום 7 בשבוע והיום תודה לאל אני מצליח להחזיק ובממוצע אני עושה פעמיים בשבוע.אז כל עזרה שלכם ביעוץ תתקבל בתודה ענקית.אני מאמין שיחד כולנו יכולים להתגבר על היצר הזה!בבקשה אני מתחנן תיעצו משהו טוב....אני מת כבר לנצח את זה זה יהיה בישבילי חגיגה יותר גדולה מאשר יומולדת!בתודה לכם וכל טוב ממני:"$-שונא זרע לבטלה-$"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2007, 21:26 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 7 אוהבים

בס"ד

קודם כל אחי זה לא רק לך הבעיה זה לכולם ובמיוחד למי שחוזר בתשובה יצרו גובר עליו ואל תחשוב שזה רק לך אחי אתה באמת צודק זה כמו צבא שלם שנלחם נגדנו אבל אתה יודע מה נותן לי להמשיך ולהלחם בצבא ? זה שהמחשבה שלי בראש אומררת אל תתייאש שכחתה בשביל מי אתה נלחם ? בשביל בורא עולם מלך מלכי המלכים אז פתאום מגיע כוח משמיים שננצח גם 10 גדודים של חיילים

אתה לא צריך להתייאש ולראות הכל אבוד
נכון שזה עוון חמור וצריך להתרחק כמה שיותר מהר
אתה נער צעיר שאתה צריך לדעת שכל הקשיים שלך של התאווה היא בגיל הנערות גיל הזה ואם אתה תתגבר עליה אשריך ואשרי חלקך
אתה גם אומר שצימצמתה ב72 אחוז וזה כבר טוב אבל עדיין צריך להפסיק פעם אחת לתמיד את העוון הזה

ואחי אתה יכול לנצח את היצר הרע אבל שתדע שהוא לא נכנע ותמיד בא מחדש
חז"ל הגדירו את יצר הרע לזבוב כמו שזבוב כמה מכות שתביא לו הוא יציק לך עוד ועוד עד שתהרוג אותו
ככה יצר הרע בידיוק

הקדושברוך הוא אומר בניי בראתי יצר הרע בראתי תבלין תורה
והרמב"ם אומר שאין התאווה מתגברת על האדם אלא בלב פנוי מן התורה.
תרבה בתורה אחי , אל תתעסק בשטויות, תנסה אולי למצוא לך מסגרת דתית בלי כל הרעל בחוץ.

תקרא את זה אחי

עסק התורה-
כשרואה האדם שהרהורים רעים באים עליו- יעסוק בתורה, ואז יעברו ממנו (זוהר הקדוש).
כל הנותן דברי תורה על לבו, מבטלין ממנו הרהורי שטות, הרהורי זנות, הרהורי יצר הרע והרהורי אשת-איש וכו' (אבות דרבי נתן).

בראתי יצר הרע, בראתי לו תורה תבלין. וזה כל הֵרוּס הקדושה- שאלו הרהורין עומדים כנגדו ואין מניחים לו כלום להתדבק בקדושה, והתורה הקדושה נקראת אש, שנאמר: ''הלא כה דברי כאש נאום ה''', ואז, מכח התורה הקדושה, נתהפך מזה הלהב הבזוי הרע והמגונה ללהב קדוש להתלהב בקדושה בתורה ועבודת השם (שולחן הטהור).

יפנה עצמו ומחשבתו לדברי תורה וירחיב דעתו בחכמה, שאין מחשבת עריות מתגברת אלא בלב פנוי מן החכמה (רמב''ם).

העיקר צריך שתדע, כי אי אפשר להיות לו שתי מחשבות כאחד, ומי שמשים כל מחשבתו בתורה ויראת שמים, אי אפשר להיות לו מחשבות של שטות, רק מי שהולך שובב ואין לו שום עול של תורה ועבודה, לזה יש כל מיני בלבולים, על כן תשים כל מחשבותיך בתורה ויראת שמים ולא תתערב בשום ענין אחר כלל- רק להעמיק בלימוד כפי השגתך.

העצה הראשונה היא המיוחדת ובדוקה ופשוטה. הזוהר הקדוש מלמד אותנו דרך הקודש, שלהנצל מהרהורים רעים העצה היא לעסוק בתורה. ואמרו רבותינו ז''ל: בזמן שעוסקים בתורה וגמילות חסדים, יצרם מסור בידם. וכן מובא בדברי הרמב''ם, שאין התאווה מתגברת על האדם אלא בלב פנוי מן התורה.
אבל זה העצה שייכת רק במי שעסקו בתורה ויש לו יכולת לעסוק תמיד בתורה, אבל לא כל אדם זוכה לזה, ורוב בני אדם עסקם הוא בשווקים וברחובות, או ע''י אומנות מתפרנסים, וכן אפילו מי שעסקו בתורה, הלא בעל כרחו לפעמים ילך בשווקים וצריך לו עצה להרהורים.
ועוד, כי מי שהוא מחומם בטבעו, בפרט שכבר פגם מה שפגם, אין מועיל לו זה, כי אפילו בשעת עסקו בתורה מתגברים עליו ההרהורים כידוע. אבל עם כל זה דברי רבותינו ז''ל אמת ויציב בכללות, כי מי שאינו עוסק בתורה בכלל והולך אחר הבטלה, מתגברים עליו ביותר ההרהורים, חס-ושלום.
לכן העצה היעוצה לכל ירא שמים אשר רוצה להציל נפשו מבאר שחת- שילמד לעצמו איזה לימוד של תורה בעל פה, כמו איזה מסכת או חלק ממסכת, או פרקי משניות או תרי''ג מצוות, כדי שבשעה שילך בשוק או יסע בדרך יהרהר בתורה ויחשוב בהם, ולא יתגברו עליו ההרהורים כל-כך. וזו העצה אשר צריך כל בן ישראל לעשות (טהרת הקודש).

אמרו חכמינו ז''ל: בראתי יצר הרע- בראתי לו תורה תבלין. וידועים דברי הרמב''ם, כי אין מחשבת עריות מתגברת אלא בלב פנוי מן החכמה. כי אם האדם מעמיק עצמו בתורה הקדושה, התורה מגינה ומצילה מידי היצר הרע. וכתב בספר ''נועם מגדים'', כי תורה בעיון יש לה זה הכח להציל מידי היצר הרע, דהיינו, שלא יוצאים בלימוד בעלמא, אלא צריך להיות שקוע בלימוד, להכנס בתוך הסוגיא בכל כוחו ומוחו וללמוד בעמקות, אז מרגישים חיות ומתיקות בזה הלימוד. כי אם לומדים עם מפרשים ראשונים ואחרונים הם מאירים את העיניים בעומק הסוגיא.
ובפרט העוסק בתורה אחר חצות לילה, הוא כמו האם המנקה את בנה מכל מיני ליכלוך.

כתבו הפוסקים, שכשיכפלו לאדם הרהורי עבירה במקום שאי אפשר להרהר בדברי תורה, דהיינו בבית הכסא, אזי יחשב חשבונותיו, ועל ידי זה יפנה את לבו מדברים אחרים.
אם אדם במרחץ או במקום מטונף ואהבת אשה נכנסה בלבו או עוברת לפניו- יהרהר בדברי תורה, כי דברי תורה יפים לטהר הלב מיצר הרע. ואף על פי שבכל מקום מותר להרהר חוץ מבית המרחץ ובית הכסא- להפריש את האדם מן העבירה מותר (ספר חסידים).
החיד''א ב'ברית עולם' כתב על זה: 'זה חידוש גדול!' ומכאן נראה כמה תוקף חומר איסור ההרהור בעריות, עד שלבטלו מתירין איסור חמור- להרהר דברי תורה במקום הטינופת.
והגם שאמרו רבותינו ז''ל שבכל מקום מותר להרהר חוץ מבית המרחץ ובית הכסא, ועובר על ''כי דבר ה' ביזה'', אבל כדי להינצל מעבירה מותר להרהר בתורה. וכן מובא ב''שולחן ערוך''. ומזה תבין גודל הפגם וההרס, חס-ושלום, של הרהורים רעים- שמותר לכתחילה להרהר בתורה במקום שאינו ראוי, כגון בבית הכסא, כדי להינצל מהרהורי עבירה (טהרת הקודש).

לספר מחשבותיו למורה דרכו או לרבו- לספר כל פעם לפני המורה לו דרך ה', ואפילו לפני חבר נאמן, כל המחשבות והרהורים רעים אשר הם נגד התורה הקדושה אשר היצר הרע מעלה אותן על מוחו וליבו, הן בשעת תורה ותפילה, הן בשכבו על מטתו והן באמצא היום, ולא יעלים שום דבר מחמת הבושה, ונמצא ע''י סיפור הדברים- שמוציא מכח אל הפועל, משבר את כח היצר הרע שלא יוכל להתגבר עליו כל כך בפעם אחרת. עוד ירויח עצה הטובה אשר יוכל לקבל מחברו שהוא דרך ה', והוא סגולה נפלאה.
על זה דרשו חכמינו ז''ל על ''דאגה בלב איש ישיחנה''- ישיחנה לאחרים. מפני כי הדיבור בעצמו גדול כוחו להסיר את עקמומיות הלב.
וכמו שהאדם מרגיש בעצמו אם יש לו דאגה וכעס, אז אף כשנדמה ששכך כעסו ודאגתו, מכל מקום רק נסתר מעיניו, אבל בקרב נפשו גם נסתרה. ואם יוסיף דאגות אלו וישובו להיסתר מעיניו בקרב נפשו, יתפרצו אחרי כן לעת מצוא כאשר תתמלא סאתם. וזה יסוד בעלי המרה שחורה, שנעצבים פתאום בלא סיבה ממשית, מה שאין כן אם יש לו אוהב והוא מתמרמר לפניו על דאגתו ומקיים בזה דאגה בלב איש ישיחנה לאחרים, מרגיש תכף שכמו אבן גלול מעל ליבו, ואת דאגתו עוקר מקרב נפשו.

יתעסק באיזה עסק כלשהו או ידבר עם בני אדם- מי שמהרהר באשה ואינו יכול למנוע הרהורים מליבו, יקום וילך לחוץ עד שיהיה בטל מליבו (כי לפעמים המקום גורם), או ידבר שאר דברים,דברי תורה או אפילו דברי חול עם בני אדם, כדי שיסיח דעתו מאותו ענין.

הרהור תשובה על מעשיו מבער מחשבות טורדות- דע שבלתי אפשרי לעשות שום פעולה והתחלה ללא התעסקות בתשובה בלב נשבר, ככתוב: ''זבחי אלוקים רוח נשברה...''. ונאמר במסכת סוטה מי שדעתו שפלה, מעלה עליו הכתוב כאילו הקריב כל הקרבנות כולם. כי זה עיקר פעולת הקרבן- התשובה ולב נשבר בשעת ההקרבה, כמובא בזוהר.
והנה פעולת הקרבן היתה, שירד אש רוחני משמים לשרוף כל ליכלוך ועכירות שבנשמתו ולקרבה אל האלוקים. והנה מאז החורבן שנתבטלו הקורבנות, נתלבשו כח קדושות אלו בלב נשבר של בר ישראל המתחרט על מעשיו ומשבר לבו לה'. בפרט שמוריד דמעות מעיניו ורוחץ פניו בהם, אז נפתח מקור העליון, ובכל דמע ולב נשבר באמת, אז יורד אש קדוש מן השמים ושורף ומכלה העכירות וזוהמת המחשבות. וכל מה שמרבה בזה להעמיק דעתו ולהתחרט על עוונותיו על שבילה זמניו היקרים בהבל וריק, ובפרט על אלו המחשבות של עבירה, שהמה אלפי אלפים ורבי רבבות בלי שיעור וחקר, אז בזה הלב הנשבר מכלה בכל פעם חלק מהזוהמה אשא בקרבו. עד בהתמיד אדם בסדר התשובה יום-יום, יוכל, בעזרת ה', לכלות לאט לאט את המחשבות הטורדות, עד שבכל פעם מוסרים לו הארה מן השמים להראות לו מה ששיחת.
כל בן ישראל שצריך לתקן איזה דבר קשה, הן מגלגול זה או מגלגולים הקודמים, מנסים אותו במחשבות אלו- או נגד אמונה, או מחשבות של עבירה. והתיקון שלו- להרהר בתשובה בעומק על חטאי נעוריו, כי הכל בא ממנה, ולגרש המחשבות בכל כוחו. אז נתקן בזה נפשו יותר מכל תעניות וסיגופים בעולם.
לפעמים מתגברים המחשבות והרהורים כשיש דינין על האדם, חס-ושלום, כי אז באותו זמן מתגברים, חס-ושלום או מחשבות של מינות או של הרהור עברה, חס ושלום, דהינו באיש ירא שמים שאינו מביא עצמו להרהרים על ידי מעשיו וראיותיו, ומזכירין אותו מן השמים לעסוק בתשובה ולבטל ההרהורים הרעים ממנו. והעצה- לעסוק בתשובה על פגם הברית, שזה שורש כל הצרות והרעות, רחמנא לצלן.
באם אדם רואה שמחשבותיו מתגברין עליו- תכף ומיד יהרהר בתשובה בעומק על פגם היסוד בכל הפרטים, ואז- ע''י הרהוד תשובה על זה- נכנעים הכיתות של נגעי בני אדם הגורמים עקרי המחשבות.

המשך
http://www.shofar.net/site/ARDetile.asp?id=4508

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2007, 21:28 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 37 אוהבים

תתגבר, ואל תנסה לחשוב על זה, ולא להתפתות להכנס (לא משנה לאן) לרגע ואז להמשך.
תידע "אבר קטן יש לו לאדם מרעיבו שבע משביעו רעב".
ככל שיותר תימנע מזה אתה תפסיק.

בהצלחה (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2007, 21:50 
נושם חדש
נושם חדש

תודה רבה לכם במיוחד לך מנהל הפורום "בחור טוב".עזרת לי מאוד!כל טוב לך שבוע טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 פברואר 2007, 09:04 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 22 אוהבים

וואי 15 זה גיל קשההה אני זוכר.... זה כבר טוב שיש לך רצון כי "אין דבר העומד בפני הרצון" רק צריך להגביר אותו
אבל אפשר להתגבר על העניין הזה תדאג תמיד להעסיק את עצמך בדברים ואם עולה לך מחשבה הכי קטנה לעשות את זה
תוציא אותה ישר מהראש ותחשוב על דבר אחר ותעבור לעיסוק אחר ככה תתעלם מזה עד שזה בכלל לא יציק לך
עוד דבר "אם פגע בך מנוול זה (יצר הרע) משכהו לבית המדרש (ללמוד תורה)" שזה הינצלות גדולה ולאט לאט תתעלם מזה עד שלגמרי לא יעלה לך בכלל בראש לעשות את זה אל תחשוב על כמה זמן אתה שומר אפילו עוד דבר זה התפילות צריכים לבקש ולהתפלל שה' יציל אותנו מהיצר הגרוע הזה כי "אם אין הקדוש ברוך הוא עוזרו אינו יכול לו" בהצלחה אחי אם יש בעיות תמיד תוכל לשלח פה הודעה ונשתדל לעזור kobl:P

http://www.mizrahit.co/forum/album_personal.php?user_id=15464

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 פברואר 2007, 16:07 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 928 אוהבים
פידבקים: 6 (100%)

אפשר רק לשאול איפה אתה גר ..? אל תענה אם אתה מעדיף שלא לחשוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 פברואר 2007, 20:04 
נושם חדש
נושם חדש

תודה לכולם!שוב אני אומר.וחג פורים שמח שיהיה לכם.ותודה לאל מאז שהוספתי את ההודעה הזאת בפורום הראשונה על העזרה,הצלחתי להחזיק יומיים ואני מקווה להשמשיך ישתבח בורא עולם....בזחות המצוות שלו,וגם בזחותכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 פברואר 2007, 21:02 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

אשרייך צדיק תיקח את כל מה שאמרו לך פה ואני ממליץ לך לשמוע את קדושת האדם חלק ה' או ז' של הרב דניאל זר מילה שלי
אתה יוצא מזה מחוזק זה באתר הזה http://rabenu.web-site.co.il/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 מרץ 2007, 07:46 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

תנסה פחות להיסתכל על דברים כאלה כי אין מה לעשות זה קרההה..... ;-) ;-)

תמונה שלי ==>>
http://www.mizrahit.co/upic/KFt1MDw_noshmim-m.jpg

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 מרץ 2007, 12:56 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים

בוא תשמע אחי יש סגולה שאומרת תדמין את שם השם לא המצח שלך שיותי השם לנגדי תמיד.
ויש עוד רך שכתבו שאם את מזתכל על השלוש דברים הללו אחי הנפש שלך לא תיתן לך לעשות את אותה עבירה כמובן אם אתה באמת לא רוצה אותה והיא אומרת תסתכל מאיפה באתה,לאן אתה הולך,ולפני מי אתה עתיד לתן דין וחשבון

אז ככה אתה באתה מטיפה סחורה מזרע לבטלה ואם אתה זורק אותו לחינם אחי אתה מוריד יהודי !
לאן אנחנו הולכים למעלה מפה ישירות למעלה יש משפט שאומר והוא בדוק אחי: "הנאה של רגע תיקונים של שנים"!
לפני מי אנחנו עתידים לתת דין וחשבון לפני מלך מלכי המלאכים הקדוש ברוך הוא ומה נגיד למעלה ביום עדין במשפט
ואלה תשמע הייתי ברגע של חולשה וזה זה לא תופס אחי צריך להשתלט על היצר אם אתה גיבור תשלט "איזה גיבור הכובש את יצרו ". ועוד דבר אחרון אל תשכח שבורא עולה הוא אל רחום וחנון ואתה יכול לתקן הכל ולעשות וידוי אתה חדש אבל לא לחזור על הטעות אשרך אח שלי תתחזק

יש לי קלף פרטי שהולך איתי

כל הלילה, עד אור הבוקר. יש לי חיוך רחב

אני כמו כוכב

וזה הקלף שלי כי אני ...הג'וקררררררר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2007, 10:00 
נושם חדש
נושם חדש

תודה רבה לכולם,ישתבח בורא עולם שיגמר שבת אני יעמוד על 5 ימים בלי זה!זה מקרים מאוד נדירים שבשבת אני נכשל כי הרבה תפילות ולימוד תורה אין לו זמן לבוא.יש לי שאלה קטנה:היום בבוקר כשקמתי ראיתי זרע שפוך על התחתונים,וזה כניראה נשפך בלילה ולא הירהרתי או משהו בעברה אז עכשיו זה טיבעי אם זה בא לבד תוך כדי שינה זה לא חטא נכון??.
בעזרת השם כולנו ננצח את היצר הזה!שיהיה שבת שלום וחג שמח לכולם!כל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2007, 14:13 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

תשמע אם לא הרהרת זה כלום אבל אם הרהרת זה גם עוון חמור קרי לילה אבל אני לא מאמין שהרהרת ועכשיו תתמקד יותר בעצמך לא לעשות כלום ותראה אני מאמין שגם עד עכשיו אתה מרגיש סיפוק גדול שלא עשית את זה כלכך הרבה זמן והצלחת להתגבר על היצר תמשיך ככה ותראה איך לאט לאט עוד כמה זמן בקושי יהיה לך חשק ולא תחשוב על זה בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 מרץ 2007, 18:59 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים

"אוי ואבוי לשמחית זרעו לבטלה הינה ה' אלוהים לא ברא למשחיתים גוף כי אם רק נשמות ומתי שעושה את עוון המר הזה בורא להם גוף ומהם באים לו כל הצרות והבעיות בעולם הזה ובעולם הבא אוי לו ואוי לנפשו עדיף לו שלא היה בא לעולם עדיף ששליתו היתה מתהפכת על נפיול ולא היה יוצא לאוויר עולם עדיף שידיו היו נכרתות ולא עושה את עוון המר הזה.." תקרא ספר טהרת הקדוש תראה את המעלות של מי ששומר את הברית ואת העונש והקילקול למי שפוגם בברית ככה תתחזק לאט לאט בהצלחה גברררררררררררררררררררררררררררררררררר

http://www.facebook.com/pages/my-lh-ly/ ... 4949752878

רוציםם לדעת פירוש של חלומות? רוצים לדעת ה-כ-ל על החלומות? כנסו מוקדש לכם!

http://www.facebook.com/pages/my-lh-ly/ ... 7146470109

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 מרץ 2007, 20:49 
נושם חדש
נושם חדש

אני הגעתי למצב עזרה דחוף שאני הסתכלתי (כשיצר הרע שלט בי לצערי) בתמונה לא צנועה באינטרנט אבל ישתבח בורא עולם עדיין לא הוצאתי זרע לבטלה...מה לעשות עכשיו כדי להטהר מזה מההרהור??ללמוד הרבה תורה באינטרנט שיעורים קוליים ואז ישכח לקרוא תיקון כליי עכשיו אחרי ההרהור לפני החטא מה לעשות תעזרו מהר בבקשה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 מרץ 2007, 21:37 
נושם חדש
נושם חדש

תעוף מהמחשב ותלך לקרוא תיכון הכללי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 2 [ 21 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

בבקשה מי שיכול לעזור לי;הבעיה היא זרע לבטלה.

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית