נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אני חייב עזרה דחוף בנושא אמונה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אני חייב עזרה דחוף בנושא אמונה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אני חייב עזרה דחוף בנושא אמונה
הודעהפורסם: 25 פברואר 2007, 08:08 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

חברים אני מתבייש ..אני מתחזק כבר כמה חודשים ותמיד יש לי מחשבות רעות כאלה שאני לא יודע מה לעשות .... מחשבות השם ירחם שתמיד עולה לי בראש כאילו אולי הנצרות זה האמת..
ואני יודע שהיהדות זה הדת שממנה התחיל הכל ..והיא האמת אבל אני לא יודע מה לעשות יש לי צער על מה שאני עושה לשם ואני ניכנס מזה לעצבות ..
מי שיוכל לענות לי ולתת לי תשובות ברורות שאני לא יחשוב על זה יותר השם יברך אותו
כי אני באמת רוצה להתחזק וזה מציק לי מאוד ..נימאס לי כבר מזה..תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 פברואר 2007, 08:28 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 2 אוהבים

קודם כל אחי תצא מהעצבות שלך כי משניכנס הדר מרבים בשמח וזה מצווה מההלכה
ודבר שני אתה יכול למקד את השאלות שלך ככה התשובות יהיו יותר ממוקדות

~!~אלוקיי בקשה אחת בכל ליבי כאבתי
לא אמצא לה שום מרגוע או תרופה
אלוקיי בקשה אחת בכל כוחי חפצתי
שיתגדל ויתקדש לעד שימך~!~

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 פברואר 2007, 08:31 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 8 אוהבים

אולי תסבירו לו ממה הנצרות התחילה בכלל ועל מה היא מתבססת
ולפי מה שאני יודע זה עבודה זרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כיצד נוכל לדעת היכן האמת
הודעהפורסם: 25 פברואר 2007, 09:12 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 2 אוהבים

מאות דתות קיימות בעולם, וכל אחת טוענת שהיא הצודקת וכל השאר טועות. כיצד יוכל האדם לדעת היכן נמצאת האמת ? ויותר מזה, כיצד אלוהים מצפה מאיתנו למצוא את הדרך הנכונה אליו בתוך שלל הדתות הקיימות בעולם?
דתות רבות העתיקו מהיהדות רעיונות ומושגים בצורה ישירה או בשינויים קלים. אין דבר יותר מרכזי בתרבות המערבית מאשר האמונה באל אחד ובעשרת הדיברות. אך משום מה הרעיון היחיד שהוא היסוד של השיטה כולה ושנותן לה את תוקפה – לא הועתק ונשאר נחלתה של היהדות בלבד ( וגם שתי הדתות הגדולות שבאו אחרי היהדות - הנצרות והאיסלאם, לא ניסולהכחיש את המעמד הזה, אלא הודו בו, ורק טענו שאחר כך הקב''ה ''שינה את דעתו'' בעקבות חטאי ישראל (ולא ניכנס כרגע לדחיית טענה זו ). אך הרי אם זו טענה שניתן לזייף ולהמציא איך אפשר להסביר את העובדה שאף דת אחרת לא עשתה זאת בעקבותינו. במקום זו בחרו כולן להתבסס על הטענה הכי פחות הגיונית, טענה שמעצם מהותה לא ניתנת לאימות כלל – הטענה שאלוהים העביר את רצונו דרך איש אחד בלבד. וכי את מה שאנחנו עשינו, הם לא יכולים לעשות ?

וכמה מפליא לגלות שהתורה כבר צפתה את כל זה מראש. משה ניבא במפורש, באחד מן המסרים האחרונים שלו לעם ישראל זמן קצר לפני מותו לפני 3,300 שנה, שהדבר היחיד בתורה שהגויים לא ינסו לעולם להפקיע הוא טענת ההתגלות הלאומית.

באתגר ישיר לדורות העתיד, לבדוק את כל דברי ימי העולם ולהווכח, שאין אומה אחרת שטענה שהיתה לה התגלות לאומית, משה מכריז (דברים פרק ד'):
'' כי שאל נא לימים ראשונים אשר היו לפניך, למן יום אשר ברא אלוהים אדם על הארץ (כלומר, משחר האנשות ועד היום), ולמקצה השמים ועד קצה השמים (כלומר, בכל העולם כולו), הנהיה כדבר הגדול הזה או הנשמע כמוהו? השמע עם קול אלוהים מדבר מתוך האש כאשר שמעת אתה ויחי? או הניסה אלוהים לבוא לקחת לא גוי מקרב גוי במסות, באותות ובמופתים ובמלחמה וביד חזקה ובזרוע נטויה ובמוראים גדולים ככל אשר עשה לכם ה' אלוהיכם במצרים לעיניך ? ''.

ושימו לב, משה לא מתחייב רק שלא היה מעמד כזה, אלא שגם אף אחד לא יעיז לטעון כך- ''או הנשמע כמוהו'' (כלומר, גם לא תשמעו על דבר כזה) !!! . אבל הרי אם כל זה הוא זיוף, מדוע להבטיח דבר כזה ?! וכי את מה שאתה עשית אחרים לא יוכלו לעשות ?!

זוהי המעטפה בה נמסרה לנו תורתנו. זה מה שמבדיל אותה מכל הדתות האחרות, זה מה שנותן לה את תוקפה, וכאן גם טמון כוחו של העם היהודי, והבסיס ליכולתם של ישראל ללכת בדרך חיי התורה במשך 3,300 השנים האחרונות בדבקות ובמסירות על אף כל הקשיים.

''אתם ראיתם כי מן השמים דיברתי עמכם... הנה אנוכי בא אליך בעב הענן בעבור ישמע העם בדברי עמך, וגם בך יאמינו לעולם...''

~!~אלוקיי בקשה אחת בכל ליבי כאבתי
לא אמצא לה שום מרגוע או תרופה
אלוקיי בקשה אחת בכל כוחי חפצתי
שיתגדל ויתקדש לעד שימך~!~

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 פברואר 2007, 10:51 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 7 אוהבים

בס"ד

קודם כל אחי רק ככה שתידע זה קורה להרבה אנשים היצר הרע בא להם עם מחשבות כאלה ואחרות לבלבל אותנו
אל תתייחס אליו יש לך אמונה ואתה ברוך השם ממשיך בדרך ויש לך רצון
אבל בכל זאת יש את היצר הרע וצריכים למצוא משהו לטפל בו
אז בורא עולם יתברך שמו אמר "בניי בראתי יצר הרע בראתי תבלין תורה"
אם לימוד תורה ולימוד מוסר,האמונה שלך תגדל ותגדל עד שתגיע למצב לא שאתה מאמין בה' אלא יודע בוודאות שיש ה' והוא אחד !

אני יתן לך כמה דברים שיעזרו לך

מהי הנצרות:
http://www.haemet.net/Amitut/religion/Datot.htm

בראשית -נקודה למחשבה!
http://www.shofar.net/site/emedia.asp?i ... 2cable.wmv

אם אתה רוצה עוד הרצאות ומאמרים ומחזקים
http://www.mizrahit.co/forum/viewtopi ... 50#4250350

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 פברואר 2007, 11:49 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 22 אוהבים

הם ענו לך כבר מה שאני יכול לתת זה הסרט הזה
http://hidabroot.org/Site/ProDetile.asp ... SubID=9030

http://www.mizrahit.co/forum/album_personal.php?user_id=15464

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2007, 00:35 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים

אחי אני מבין אותך וגם לי זה קרה בהתחלה ומה שאתה מתאר זה תיאור מוחלט של יצר הרע. הראש מבין את האמת אבל יצר הרע רואה את ההתקדמות היפה שלך וגורם לך להפסיק לחשוב ואפילו שהשכל מראה את האמת הוא רוצה להרחיק אותך וגורם לך להפסיק לחשוב . מה שיש לי להגיד לך אחי שהתחזקות זה מנהג יום יומיומי ומי שרוצה ללכת בלי חששות צריך להתחיל ולחקור את האמת . אני יכול להוכיח לך ב15 שעה את הכל אבך ברוך ה' יש רבנים והרצאות שמסברים פי 100 יותר טוב ממני . אז קח כמה הרצאות מחזקות בשבילך : http://www.sodot.tv/Site/ProDetile.asp? ... =1&SubID=6
הרצאה שניה : http://www.shofar.net/site/emedia.asp?i ... ar/126.wmv ויש עוד מלא הרצאות יותר טובות פשוט יש לי רק בדיסק אז תיכנס למשל לאתר שופר : http://www.shofar.net/site/ProductList_ ... Category=3 ותחפש שם הרצאות שמעניינות אותך . אני ממליץ על הרצאה שקוראים לה בראשית תחפש באתר כי זה הרצאה שמוכיחה הכל וגם את גלגולי הנשמות . ושתדע שאם תגיע למסכנה שיש בורא (בסרט פלאי הבריאה די ממחיש) ותצרף עוד דברים מהיהדות שחויבו שניתנו בידי הבורא (זה הרבה לפרט אז תסתכל למשל בבראשית ובאינפורמציה אלוקית ) ותגיע למסכנה שה' יתברך קיים ורוצה להשאיר "הוראות יצרן " שידעו איך לעבוד אותו , ואז תעבור דת דת ותראה שאין דת שמגיעה לאחד חלקי אלף מהחוכמה של היהדות ומהנבואות שמתגשמות ומההבטחות האלוקיות שמתגשמות ושרק ביהדות מדברים על תכלית החיים איך לחיות תחיים ההיגיון מאחורי הגלגולים יצר רע ולמה יש יצר רע ועוד המון חוכמות ודברים אדירים ותראה לעומתם את שאר הדתות שכולם בנויים על היהדות ולא מכחישים אבל מעוותים את המציאות (אם תשמע הרצאה על הדתות של הרב יצחק פנגר בהידברות (אין לי לינק) אתה תצחק רק מההשוואה ליהדות ואיך זה שאנשים מאמינים לדתות הפתטיות שלהם(במיוחד הנצרות) ואז תגיע לידיע האמיתי ותמשיך להתחזק . אל תיתן ליצר הרע לגבור עליך ותבין שהוא רק מעוות לך תמחשבה וגורם לך להפסיק לחשוב ולהיות בעצבות. בתורה שלנו יש חוכמה אלוקית ויש פירוש לכל דבר ודבר ולכל מילה וחוזים בספר הזוהר את העתיד וכל הנבואות התגשמו . תמשיך להתחזק יהודי יקר , ותיהיה שמח שאתה יהודי . מקווה שעזרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום נושמים יהדות

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מנהל: צוות: דת ואמונה

עבור ל:  

אני חייב עזרה דחוף בנושא אמונה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית