נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***[כתבה]ניצב איילון: מספר הדו"חות ירד לפחות ממיליון בש F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מוטוריקה

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

***[כתבה]ניצב איילון: מספר הדו"חות ירד לפחות ממיליון בש

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ***[כתבה]ניצב איילון: מספר הדו"חות ירד לפחות ממיליון בש
הודעהפורסם: 08 פברואר 2007, 11:21 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 17 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מפקד אגף התנועה מגלה שהאוצר הפסיד 70 מיליון שקל כתוצאה מהפחתת מספר הדו"חות מ-2 מיליון בשנה. חוץ מזה – באגף רואים את ה"פוגעים ובורחים" כרוצחים

"אחרי שהורדנו את מספר דו"חות התנועה משני מיליון בשנה לפחות ממיליון,” אמר היום (ד') מפקד אגף התנועה במשטרת ישראל, ניצב שחר איילון "קיבלתי טלפון ממשרד האוצר ושם שאלו אותי לאן נעלמו 70 מיליון שקלים מדו"חות תנועה. 'אולי עדיין לא העברתם את הסכום' אמרו לי". איילון אמר את הדברים בכנס המכון לחקר הגורם האנושי בתאונות הדרכים שנערך היום (ד') במכללה למינהל בראשל"צ.

איילון שמח לבשר שמספר ההרוגים בתאונות דרכים ירד בשנה האחרונה לעומת השנה שעברה, וזאת למרות הירידה הניכרת במספר הדו"חות שנרשמו בתקופה הזו. אנשי אגף התנועה מסבירים שמספר הדו"חות שנרשמים אינם ערובה להפחתה במספר תאונות הדרכים, אלא איכות הדו"חות. האם הגיעו ימות המשיח?
שוטר התנועה מספר אחת אמר בכנס שלכל פעילות אכיפה של אגף התנועה מקדים מחקר, וכי הדברים מתבצעים תוך מחשבה. “לראש אגף המחקר שלנו ישנו תקציב מחקר של 300 אלף שקלים,” אמר איילון כדי להוכיח את הנקודה "בעוד שלי, כראש האגף ישנו תקציב של 100 אלף שקלים בלבד".

עובדה מעניינת שאותה ציין מפקד אגף התנועה היא שלמעלה מ-40% ממפגשי האזרחים עם השוטרים הם במסגרת של אכיפת תנועה. איילון רואה את הדברים כהזדמנות והוא עובד, כדבריו, לשפר את השירות שניתן בידי השוטרים בעת מפגש עם אזרחים. באגף התנועה מתבצעות סדנאות ייעודיות ומקיפות, כדבריו, בכדי שהשוטרים ידעו להתמודד טוב יותר עם הנהגים – הן בכדי להגיב בצורה נכונה להתנהגות אלימה של עבריינים והן כדי לשפר את תדמית המשטרה בעיני הציבור.
איילון התייחס גם לסדרת תאונות ה"פגע וברח" שנגרמו בימים האחרונים; "אנו משקיעים את אמצעי החקירה הטובים ביותר שקיימים במדינת ישראל,” אמר מפקד אגף התנועה "כדי לאתר את הנהגים האלה. אנו מתייחסים לחקירות האלה כאל חקירות רצח".

הכנס השנה נערך על רקע חגיגות חמש השנים למכון לחקר הגורם האנושי בתאונות הדרכים. המכון עוסק במחקר אקדמי ויישומי להבנה וניתוח של התנהגות בני אדם בכבישים. בין המחקרים – דרכי התנהגות של הולכי רגל ממגזרים שונים, סיבות אישיות שמביאות לתאונות, השפעות על אי קיום חוקי התנועה ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2007, 20:06 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 403 אוהבים

תודה :P00

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2007, 20:38 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 28 אוהבים

תודההההההההההה :P00

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מוטוריקה

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

***[כתבה]ניצב איילון: מספר הדו"חות ירד לפחות ממיליון בש

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית