נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

8 אלף הודעות + הקדשות בקטנה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 3 [ 31 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

8 אלף הודעות + הקדשות בקטנה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: 8 אלף הודעות + הקדשות בקטנה
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 20:34 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 127 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

עמי מזרחי
שקד לוי
אור טובים - עובד ומשתדל להביא את מיטב הדברים הטובים ולשפר את איכות האתר
עדי צורף
שוש
:-} אחלה עבודה בפורום ובאתר עלייה גבוהה לאומת השנים הקדומות {-:

חנצ'ו עושה אחלה עבודה בפורום אחת העבודות הטובות ביותר
מישל עושה אחלה עבודה בפורום מגיע לה דירוג טוב
-בובון בדיכאון- לא מכיר אותו הכי אבל הוא אחד מאלה שמשקיעים בפורום
חוליגן מיזרחי גם הוא אחד מאלה לא מכיר אותו הרבה זמן אבל מאז שאני חזרתי לפה לפורום כל פינה בפורום אני רואה אותו עם החתימה שלו :Yami:
משה זדה לא מזמן קיבל ניהול על פורומים תוכנות הורדות סרטים וכל זה ומביא הרבה דברים טובים משקיע הרבה מבחינת תוכן סלולרי תודה
גל מצפית :):):):) ילדה חמודהה הורידו אותך מצל"ש תתחילי להזיז את התחת ולהשקיע קצתתת

DJ IDAN עושה אחלה עבודה מבחינת הניהול של הרדיו
מר ארז וענונונונו אחלה שידור היה היום אחד השידורים הכי טובים וכמובן שארז אחיך לא נמצא אף פעם בבית איך הוא העורך שלך אני לא יודע אבל שיהיה ;-)

כמובן לכל חברי הפורום התותחים שבלעדיהם האתר לא היה מתקיים ועולה
משתמשים מחוברים ברגע זה: !!!גל המלאך!!!, !.:~איצקטלן~:.!, !arsaf!, !עידן ברוך!, !~עM*ת ג!Xטה~!, !~_TaMiR YoSeF_~! , $ גיא $ , >ran<, <<::dAnIeL::>>, <--TaL sAiDoF-->, <~איש על חשיש~>, ***טל***, **ניב-ישראל**, **משה כהן**, *+*אילנית*+*, *-כריס המלאך-*, *-מלך-המזרחית-*, *adiii*, *נושם דיכאון*, *sapir*, *shirke*, *שלומי דנילוב* , *שוקולד לוהט*, *\/*נטלילוש*\/*, *^*אזולאי הזמיר*^*, *~אלעד ח!לה מזרחית~*, *~תימני ותהני~*, +*+המסתורי+*+, +אבי+, +_אנחל_+, - ח נ צ ' ו - , - יונה -, -=נושם^^דיכאון=-, -=סם הדיכאון=-, -בובון בדיכאון- , -עידן מלכה-, -Yakir- , -~^טורקי בדיכאון~^- , .Daniel., ///adidas///, 111, 1davidmcx, 1raz11, 232, 2xxx20, 565, 7_gali, 8MATAN8, ::~סטלנית קטלנית~::, = שירוש (; =, =-ספירוש-=, =^BiLaBoNg^=, @=Nir=@, ג'וליאן , ג'קי הכריש, ד*י*כ*א*ו*ן ב*ד*ם, א-אל-אלמ-אלמו-אלמוג, A-M-I, a12, a1234, אאנניי, גבי אלמדוי , אביב התותח, אביב קלימיאן, אביחי חזן, אביחי המלאך, אביטל, אביעד הדיכאוני, אביעד1, אבישי, אביתר השפיץ, אביתררר, אדיר אוחיון, אביקו, אדם בן שמואל, aamer24, גבר עד הקבר, אברהם זגורי, דבק, בחור טוב!!! , גנדי הדיכאוני, adamdo, adani, אני אוהב אותך בית''ר, אני שונא אותך ביתר, דני הכרישון, דניאל אלפסי, דניאל סימנה, דניאל212, adirholon, adish246, בנו'ש, בנצי17, גיא הגדול, דיכאוני בנשמה, גיל מסילתי, גילי, גילי התותח, איש הרדבול, איתי 6, ביתרי אש מגיל 6, איציק 101, איציק הזמר המלאך, איציק רזו1, איציקביטון, איציק_נחמיאס, בן אבו אליעזרוב, בן אורן, בן מדהלה, בן מסלתי, בן לולו, גל סטלה, AI-FOR LIFE, בן.ד, אלדן, אלי בן דוד, אלי שם טוב, אלי זנטי, אליאב, אליאור השיכור, אמיר מלך החפלות, אלירן ע, אלירן תמררר, אלירן המלאך, אלירן המזרחי, אלירן הסטלן, אלירון הדיכאוני, אלמוג הכריש10, אלעד אביטל, אלעד בניטח, אלעד חיים, אלעד לוי, aiob91, גלו'ש :][:, בלושש, akli, alexkri, alkobi, alon-d, ALONAAA, aloni_b , alon_cohen, amit1234, amitaso, Amit^Sapir, anti, אפילי, argov318, Ariel_Mizrahi, armagedon, asaf7, asaf9, asafi1987, ASHCE1, asi1998, asraf, בת אל מזרחי, בת-חן וענונו, בתאל זגדון, אתי מ, בתל חטב, אתוש, אשקלוני שולט, avi119, avi2107, aviad, avialll, avioush, avioved, avivg0, avivon, Avi_881, axol17, דובי של שיקו, דודי! , דודידו21, דודילה, דודו עשור, דודו שרביט, דולבי_22, אולי הכלי, גולי..!, אופיר התמני, אופק המלאך, אוהד בן, אוהד הכורדי, אוהדושש18, אורי עמרן, אורי הארגנטינאי, אורי התותח, אורטל אסייג, אורטל יסאקוב, אורן מחדון, אורן24, אורלוששששש, דורון וענונו , אורוש 12, אורוש המלאכית הסטלנית, ברנדון, גרנט ה-בחור, אריק יחנגילוב, בריקסון, דרשן, B.M.W, baba, barak_nevo, baruh, Baster, beitarben, bendy, benjii, bensw, ben_ben1, bolbol, boogieboy, boy, Br33z, brazilay, buzy, bwelta, חבני, cbhnhi, חנן ילד הפלא, חנן!!, חי איך שבא לי, חי על מזרחית, חיי בדיכאון, חיי אדם בין סורגים, חיון, חי_עטר18, chen883, חמודי עם עמודי, חלום מזרחי, coral, CR500-R, crocker 8, חוליגן מיזרחי , חוליגן צהוב שחור, חולת מזרחית 11, חולה על דיכאוןןןןןן, חולה_דיכי, c_o_o_l, נ נח נחמ נחמן מאומןןןן., D.C-B.J, D.J dd, dakarrr, daniel s, danielby, dan_14, DaReDEvil', dato, DAVIDI, נבון, נאור מכור למזרחית, נייטל, נטל* ה2ח‡רה לד*כא‡ן מכ‡רה, נימני, נטלי מזרחית בעורקים, נטלי_קנדי, demoneye, ניסן עייש, Detra, ניר דיאמנט, נירניר020, ניריתו'ש [;, Diablo, dindon01, DiSHi , Dj GoLaN , DJ GozlaN, DJ IDAN, dj m.m, Dj MaGnEzUm, DJ SABAG, Dj TalGer , DJ ToMeR, DJSHAY, Dj_Kombina, Dj_MaTaN, Dj_Ofir_Y, dldl2, DoKoR, dolfin, DOR*1, Dorz, doti, נער מזרחי, DragSter, Drop, dudidu, dudit17, DuduMan, נתי הדיכאוני, נועם חלאוי, נושם אהבה, נוריאל שטרית, נ~י~ר~ן א~ל~ב~ז, י ע ק ב , י ו ב ל י, ט-ל-ו-ש, יד שמאלית, יאיר הכריש, כחול בלב ובנשמה, יניב עטר, יניב שבתאי , יניב הדיכאוני, יניבאדרי, EDENMYARAKING, טייגר, טל21, ילים, טלל, einavv, eitanpinhasov, eladhazan23, eladii, eliaroas, eliko21186, eliko_33, eLiNoRyy, ELioR SaMoHIAN, eliorg, Eliramav, eliran!!, eliran00, elirans1, elyas101, כפיר ח, eran kalisa, eran1332, eranlevi, Erez VaNuNu, Erika, ErLiCh, Esc, etay19, כתום בדם!, ישראל ביטון, ישראל סונינו, eva226, EYAL_OSI, יוגב_אביטן, יוני כהן, יונתן שפירה, יוסי יוספוב, יוסי מיקס, יוסי הכלי007, כוסית בקלאסה159, יוסף שמשון ויסמין שמשון, כוסון עם דמעה, טרבלסי, כריש בעולם התחתון, ירושלמי דיכאוני, ירוק בנשמה, ירוק תמיד בלב , יקיר_כנפו, יקוטיאל, fire-man, gadiel2, galaxy, GALITI6, geffen, gilati2004, gili764, GopXe, gorgol14, Gופר לויייי, hadad2, hadad201, hadar001, hen55, HHEENN88, hila82, honda~s2000, i T A i, מאיו'ש, מאור הדוקר, מאור זדה, ibp1, idan L, idanload, Idan_Honda, idan_li, מני הכלי, [color=yellow]ido_levi
, מנשה, לנצח לאהוב, לי מה מהי, ליבנתי, ליאור ק, ליאור-ביתריסט-מלידה, ליאור15, ליידי בר18, מיטל@, מטילת באגדה, לימור_אשכנזי, מישל , מכור לדמעותיי, ליזו!!, לירן סרידרו, לירן זוארץ, לירן_יעקובי, לירון מלך הדיכאון , מיקי וקנין.., מיקו, מלאך לבן, מלאך מזרח*, מלאכ*ת של מזרח*ת, מלאך_מזרחי, מלך הזמר המזרחי, מלכת המיזרח, iloves, ilushka, Imparator, impreza2004, inox, iris70, israelasur, israelbn, ITaMaR, itsik1211, Itsik60, itzik22, מתני, משה בקיש, משהנ, izik054, izik12, לוחם צהוב, מוחמד, מושיקוו, מור חסידיאן, מור שאלתיאל, מורג, מורןש, מורן~צדוק, מוקי, לוקו התנין, מזרחי שאוהב מזרחית, מזרחית בדםם!, מזרחית זה בדם , מזרחית זה התגלית , מזרחית_שולטת, i_o, Jack17, jackstyle, jcuc, jekiiii, KaRiNa, KeReN , kholigan, King-Idan, KingYes, kite, kobi amar, kobi90, kobi_amouyal, krencho, krivo, Kushon, L.M, lea_co, lee5387, levi225, Lidan, lidaninhok, lidor051, lihai, linoy77, lions_den, lior174, lior19901, LiorBadam, lioriism, liran456, liraniz, liran_s, lorenv, LuLii, maccabi8, MACCBI, magen david, mallul67, mandib, maorofer, MaoR_AmaR, MARGI, MatanG, MaTaN_aMiN , MBY, michael1412, mickey2512, miha, mil, mishl, missile, miuara, miz, mizrahi11, mizrhit, mlhys, mogda, mogy, MOMOTI, moosh112, mor11, Moshe Zada , MOSHEPEREZ, moshiko_n88, MoTi ReUvEn, moty-forum, Mr.BeN, MrS, MX5--, סבבבה, nadavt, סאלי_המלאך, naor akli, naor.b.s., naoroc, nati_d, סחבאק, סטיבן2, סטלן המזרח, nesi, netanelo1418, סיונוש :], סיון דאודי, סמדר כהן, nisim, Nissim-Db, Niv Mutzafi , סמולין המלאך, סספפייררוושש, ספירושששש, norisk, ntur, nuna, סהר ירושלמי, סהרסהר, o-f, עב7יין עם עב7, עדי הכריש, עדי-קרסו, עאישה, עדןפינטו , עידנווש, עידן בן חור, עידן נעימי, עידןמדר, עינב השולטת, פינחס, עיניים שלו, פיטר מישייב, עיראקי עצבני, ofiro, ohad6, ohaddavid, עמית כהן, עמית_כהן, עמליה, olga20_9, oli12, omer141, omer16, omri2005, omri_69, oren273, orenng, ori shabo, orians, ornatan2, osher301, oshrit, פשושית18, עומר45, עומרי שמש, עומרי וקנין, עופר, עופר מספר 1, עופר לוי בדם, ערן שוקרון, ערן.ב., ערס לייט, עקיבא, perezli, pinij, pitbullblood, playboy, pLaz, polinash1, psds123, puma___, Q1Q1Q1, rabing1, rami993, ramle-style, ran1122, rannnn, rarzib, raz7, rc6000, regevz, revivo9, RGT, risbo, Robert MaLkaN , robiju, roei85, roeib, roey1212, romi016, ronen7700, rony_19, rotm_sasonkr, Roy , Rudy-Waknine, rula, rya, s20, SABAG, Sagie_Haina, Sagilevi, sapir2, SectoR, shadow-music, shahar, SHakeD , shaked24001, shaulraznwi, shay-b, shay12, SHELOMI, SHERMAN102, shhila, shimi_111, shimshon_hasan, shiran_s, shizana, shlomi11, shlomi7, ShuSh , skill, sky19, skyaki, smadi55, Snir Shamka , snir007, snir_n87, soni1000, soplex, special girl, SpyKey, ssaarr, sti turbo, stich, Surfli, T-O-M-E-R, TA2, TALTAL, taltolol, tbhcr123, temani, THE HUMMER, ThE-KiLLeR, ThE-KiNg, thedj, tibia, Timi_MaFia_Man, Timoney, tito27 , tlcbqiga, tmanir, tomer10, tomi t.t, trip-f, T_Moni , ש י ר ו ש , ת.ז, שגיא המלך, תאתו'ש, שחקן סטלן, שני_רוב, שניר באבי, udi 30, udi151, שי אברהם, שי אזולאי, שי ממו, שי הכריש, שי-שברולט, תימני אב!ד, תימני גנוב, תימני עם כלי, שילו , שיושקה, שיר בוקובזה, שלגי, תמני בסטלה, תמירוצ'קה, שמעוני, שלומי-א-., שלומילוי, ULTRAS11, שפיאן, שפיצים , שער5, שובל חיון, שומע דיכאון עוד מהמעון, תומר כהן, תומר_במזרח, תותח במזרח, שושו השועל626, שוקי והדיכי, שרוני !, שרון מלכא, שרון שוקרי, שרון10, vamos haifa, vazanayy, void, v_secret, whywhywhy, Xיתמר, Xל*רן, xxeden, y-hasan, y16i, yagelyo, yaniv19, yanivbuko, yanivell9, yaron_4, yogiuo, yonaaa, yoni4321, yosi59, YoSSi 18, yossi_mi5, yuvaL^F, zaloog, zizi, zohar1, ZoneAlarm, ורד שריקי, ז'אקוב קלידים , ה*לד!ן~המ*סת!רי, הבחור שאוהב, הדסLOVEרוני , הדר טשבייני, החששן מתימן, הנסיכה של רותם, הכי מזרחי אחי, הכלי, זיו.ר., הלב שלי צהוב שחור, המלאך האלמוני, המלאך9, המלך, המסתורי 25, המשגע***, המשורר המיסטורי, הJוכל הMבריק , זסבה, הפורץ_החרידי , השדים הצהובים, הונדה הסטלן, הזמיר מהדרום , ה_קלפן, זרזורי, צ'רלי, ציפור זרה, ציון, צמא לאהבה, צליל_הזמי, ][* Lior *][ , ][*Re$p3cT*][ , ~ נסיך צהוב שחור ~, ~ כת!ם בJשמה ~, ~ שי המלך! ~, ~!~!מיזרחית בנשמה!~!~, ~!~עדן~!~!!, ~<הסטלן העפולאי>~, ~*מיטל*~, ~*~בנצ'ו המלאך~*~, ~*~ינאי~*~, ~ג'ורג' בר~, ~בני~, ~אלת~המזרח~, ~AloN~, ~אורטלו'ש~, ~נטלי יפה~, ~eliran~, ~HAPOHELL~, ~מורי~ , ~מזרחי בדם~, ~MaOr~, ~R-C~ , ~תותח - על~, ~yדי~, ~Yosi~, ~הילוש אלמדוי~, ~הזמר_הקווקזי_הדיכאוני~, ~~דיכאון בלב~~, ~~מש(ו)געת!~~, •-•בתאלוש•-•, •°•°לירנוש°•°•, ™N L , ™«::•מא!ר משה•::»™ , «::*ליאתוש*::», «::*LSD*::», «::°תמיר חן°::», «•°•עידן הכובשש•°•», ´¯`°»-•גלי•-«°´¯`, ריאל מדריד, ריח מטאל, רינת השווה, רן 11, רן סבג, רן!!, רמי1, רפי_ע, רונן חנוכוב, רונה208, רון יוסף, רועי 12, רועי חזן, רועי נמני 8 זה בדם, רועי הכלייי, קלוד, קובי .כ, קובי כהן הכתום, קווקזי בדם, קווקזי נושם דיכאון , קרין שמחון, קרימינל, קרוזו
[/color]

תנו שוב את הכתום של הצל"ש

;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 20:35 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים

מזל טוב אחיי pat:P pat:P pat:P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 20:36 
נושם ותיק
נושם ותיק

אלדן משתמש ותיק גם לך שכחתי להשים הקדשה ...
אבל אתה ברשימה שמה .. :) ;-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 20:36 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 21 אוהבים

אה אחי אני לא מנהל תוכנות אני סתם משקיע שמה לכיף:P
ומברוק אחי pat:P pat:P
תגיד אני מחובר לאיסיקיו????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 20:38 
נושם ותיק
נושם ותיק

וואלה לא יודע אני בעצמי לא מחובר לרשימה שיש לי אותך שמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 20:42 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים

מזלל טוב אחי

"תדע כל אם ערביה כי גורל בניה מופקד בידי לוחמי מג"ב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 20:44 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 21 אוהבים

ido_levi כתב:
וואלה לא יודע אני בעצמי לא מחובר לרשימה שיש לי אותך שמה

סבבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: 8 אלף הודעות + הקדשות בקטנה
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 20:45 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 22 אוהבים

ido_levi כתב:
[color=white]
חוליגן מיזרחי גם הוא אחד מאלה לא מכיר אותו הרבה זמן אבל מאז שאני חזרתי לפה לפורום כל פינה בפורום אני רואה אותו עם החתימה שלו :Yami:

תודה רבה אחשלי!
שיהיה במברוק! :)
ואשמח להשקיע ולתת את כל כולי, למען אנשים כמוך! yh:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 20:51 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 4 אוהבים

חחחחחחחח עידו :)
תודה על ההקדשה ומברוק מותק..

ואל תדאג עוד יחזירו לי אותו! |:-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 20:53 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 431 אוהבים

מברוק אח שלי .. תודה על ההקדשה והערכה :)ken kis:) אין הרבה כמוך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 21:00 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

לייקים: 0 לייקים

מברוקקקקקק

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 21:16 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 26 אוהבים

מברוקק pat:P

קרדיט לצחיי המגבניק התותח!!
אָבִינֹוּ מֹורֵנֹוּ מֶלֶך מְלַכֵי הָמְלַכִים אָניַ אֹוהַבִת אֹותְך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 21:17 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 29 אוהבים

מזל טובב

http://www.mizrahit.co/forum/album_personal.php?user_id=15464

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 22:11 
נושם ותיק
נושם ותיק

תודהההה :)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2007, 22:47 
נושם זהב
נושם זהב

לייקים: 18 אוהבים

מאברוקקקקקקקקקקק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 3 [ 31 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית