נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

דאמיר מולאמרוביץ' תוקף את פיני גרשון F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

דאמיר מולאמרוביץ' תוקף את פיני גרשון

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דאמיר מולאמרוביץ' תוקף את פיני גרשון
הודעהפורסם: 12 ינואר 2007, 12:49 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

דאמיר מולאמרוביץ', שהוצע למכבי ת"א אחרי שנחתך מאולימפיאקוס,
תוקף בראיון לאתר יווני את פיני גרשון ושני עוזריו הישראלים
וטוען כי חיפשו דרך להיפטר ממנו. "לא היה אכפת להם גם אם הייתי שובר רגל"

דאמיר מולאמרוביץ' יוצא היום (חמישי) במתקפה נגד פיני גרשון לאור שחרורו מאולימפיאקוס. הגארד הקרואטי, המועמד להצטרף למכבי ת"א, התראיין לאתר היווני sport24, שם הכחיש כי סירב להוראותיו של גרשון להיכנס למשחק מול איגלאו בעימות שהוביל לשחרורו ואמר כי סיבת שחרורו הרשמית, "עבירת משמעת", אינה נכונה. מולאמרוביץ' מאשים את גרשון ושני עוזריו הישראלים, אלעד חסין ואבי קובלסקי, בהתנהגות לא נאותה כלפיו ואמירת אי אמת בתקשורת, וטוען כי ידע שגרשון החליט להחליפו כבר לפני שבועיים.

"להגיד שהמאמן אמר לי להיכנס למשחק וסירבתי זה שקר גדול", אמר 'מולא', "זה שקר עצום. לפני המשחק נבדקתי אצל הרופא אחרי שהרגשתי כאבים בברך. הבעיה הייתה שאם הייתי קולע 10 או 15 נק' במשחק הייתה לאולימפיאקוס בעיה להחליף אותי. ידעתי שהם מחפשים גארד כבר במשך שבועיים. איך היו מחתימים את ורביצה סטפאנוב אם הייתי משחק טוב? גרשון והצוות המקצועי רוצה שנשחק בצורה אינטיליגנטית אבל הם לא כנים. אם הייתי במקומם הייתי אומר 'בוא רגע 'מולא', אני ואתה לא מסתדרים ואני מחפש לך מחליף'. זה לא מקצועי".

"הבעיה הייתה עם פיני ושני הישראלים, עוזר המאמן (אלעד חסין) ומאמן הכושר (אבי קובלסקי)", המשיך הקרואטי בהאשמותיו, "אני לא מאשים אף אחד אחר. לא את חבריי לקבוצה ולא את ההנהלה. כל היתר התנהגו כלפיי בצורה ג'נטלמנית אני רוצה להיות ברור בנושא הזה, הבעיה שלי הייתה רק איתם ולא עם הנהלת אולימפיאקוס או עם הקבוצה. הם מסוגלים לטעון כי הייתה לי בעיה עם הקבוצה ושאני האיש הרע בסיפור. אני לא. אין להם אומץ להודות שזאת האמת. גם אם הייתי שובר את הרגל לא היה אכפת להם. הבעייה שלי הייתה עם שלושת האנשים הספציפיים האלה. בחיי אני מוכן לקבל הרבה דברים, אבל לא כזאת התנהגות ובמיוחד את השקרים שלהם".

דאמיר מולאמרוביץ' יוצא היום (חמישי) במתקפה נגד פיני גרשון לאור שחרורו מאולימפיאקוס. הגארד הקרואטי, המועמד להצטרף למכבי ת"א, התראיין לאתר היווני sport24, שם הכחיש כי סירב להוראותיו של גרשון להיכנס למשחק מול איגלאו בעימות שהוביל לשחרורו ואמר כי סיבת שחרורו הרשמית, "עבירת משמעת", אינה נכונה. מולאמרוביץ' מאשים את גרשון ושני עוזריו הישראלים, אלעד חסין ואבי קובלסקי, בהתנהגות לא נאותה כלפיו ואמירת אי אמת בתקשורת, וטוען כי ידע שגרשון החליט להחליפו כבר לפני שבועיים.

"להגיד שהמאמן אמר לי להיכנס למשחק וסירבתי זה שקר גדול", אמר 'מולא', "זה שקר עצום. לפני המשחק נבדקתי אצל הרופא אחרי שהרגשתי כאבים בברך. הבעיה הייתה שאם הייתי קולע 10 או 15 נק' במשחק הייתה לאולימפיאקוס בעיה להחליף אותי. ידעתי שהם מחפשים גארד כבר במשך שבועיים. איך היו מחתימים את ורביצה סטפאנוב אם הייתי משחק טוב? גרשון והצוות המקצועי רוצה שנשחק בצורה אינטיליגנטית אבל הם לא כנים. אם הייתי במקומם הייתי אומר 'בוא רגע 'מולא', אני ואתה לא מסתדרים ואני מחפש לך מחליף'. זה לא מקצועי".

"הבעיה הייתה עם פיני ושני הישראלים, עוזר המאמן (אלעד חסין) ומאמן הכושר (אבי קובלסקי)", המשיך הקרואטי בהאשמותיו, "אני לא מאשים אף אחד אחר. לא את חבריי לקבוצה ולא את ההנהלה. כל היתר התנהגו כלפיי בצורה ג'נטלמנית אני רוצה להיות ברור בנושא הזה, הבעיה שלי הייתה רק איתם ולא עם הנהלת אולימפיאקוס או עם הקבוצה. הם מסוגלים לטעון כי הייתה לי בעיה עם הקבוצה ושאני האיש הרע בסיפור. אני לא. אין להם אומץ להודות שזאת האמת. גם אם הייתי שובר את הרגל לא היה אכפת להם. הבעייה שלי הייתה עם שלושת האנשים הספציפיים האלה. בחיי אני מוכן לקבל הרבה דברים, אבל לא כזאת התנהגות ובמיוחד את השקרים שלהם".

פיני גרשון. מתקפה קרואטית
"אני רוצה להבהיר כי אם הייתי יכול הייתי לוקח את ההחלטה להצטרף שוב לאולימפיאקוס", הוסיף הגארד, "הסיטואציה שלי מזכירה את זאת של קארל מאלון וגארי פייטון שהגיעו לשחק בלייקרס עבור שכר מינימום כדי לזכות באליפות. מישהו אחר במקומי היה חותם בפאוק סלוניקי והופך שם למלך. העדפתי את אולימפיאקוס כדי לנסות ולהשיג משהו גדול יותר. משהו שימלא אותי. ידעתי כשהצטרפתי שלא אהיה שחקן מרכזי אלא עוד שחקן בקבוצה. הגעתי כדי לעזור לקבוצה ולהחליף את ארווידאס מאצ'יאוסקאס. כדי לזכות באליפות ביוון וביורוליג. הגעתי כדי לשחק, לא כדי להיכנס ולצאת מהמשחק כל כמה דקות. גם מייקל ג'ורדן לא היה מסוגל להצליח בצורה הזאת".

מולאמרוביץ' טוען כי גרשון גם לא הודיע לו על שחרורו מהקבוצה: "אחרי המשחק הלכתי לטיפול, וכשחזרתי הביתה שמעתי את הטלפון מצלצל. זה היה הסוכן שלי שהודיע לי שהקבוצה החליטה לשחרר אותי. האם כך צריך להתנהג? אני הייתי אומר את הדברים האלה פנים מול פנים ולא מערב אדם שלישי בעניין". כמו כן טוען מולאמרוביץ' כי במהלך התקופה בה שיחק באולימפיאקוס התעמת שלוש פעמים עם גרשון. לאחר אחד העימותים נקנס הגארד הקרואטי, הטוען עוד כי הנהלת הקבוצה ביקשה ממנו שלא לפתוח את הפה על גרשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

דאמיר מולאמרוביץ' תוקף את פיני גרשון

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית