נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

עירוני נהריה השפילה 66:101 את הפועל ירושלים F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עירוני נהריה השפילה 66:101 את הפועל ירושלים

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עירוני נהריה השפילה 66:101 את הפועל ירושלים
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2006, 11:42 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

עירוני נהריה ניצחה הערב (שבת) 66:101 את הפועל ירושלים, במשחק שהוקדם במסגרת המחזור ה-6. האדומים לא הצליחו להתמודד עם השליטה של נהריה מתחת לסלים והציגו עוד משחק נרפה ונטול לחימה.

המחצית הראשונה התחילה במטווח מעבר לקשת של לימונד ומנדס, שאימלל את ירושלים גם בצבע. תמאר סליי, אולי בגלל שעתידו במועדון בסכנה, היה היחיד בשורות האורחים שנתן תפוקה וסיים את המחצית עם 14 נק'. 16:27 לנהריה ברבע השני ו-14 הפרש עם הבאזר להפסקה והמשחק של ירושלים, למעשה, הסתיים.

מנדס סגר את המחצית עם 14 ו-9 ריבאונדים, לימונד עם 10 ו-7 מ-12 לנהריה מטווח השלוש. הקבוצות חזרו מחדר ההלבשה, נראה היה ששחקניו של שמיר התעוררו ויתחילו להילחם. אבל הגנה קשוחה בצבע של עידו קוז'יקרו, לצד הובלת כדור מהוססת של ירושלים, שמרה על יתרון דו-ספרתי של נהריה.

ירושלים הציגה קו אחורי חלש, כשקוטה, טפירו ובאוורס לא הצליחו להוביל את קבוצתם גם כשרביב לימונד נפצע בקרסולו וגמר את המשחק. ג'ון גילכריסט התעורר במחצית השניה, אבל דווקא הישראלים של נהריה עשו את ההבדל. ברק פלג הותיק מוכיח פעם אחר פעם כמה הוא חשוב לקבוצה ועידו קוז'יקרו הראה לדני קליין שטעה כשויתר עליו.

נהריה המטירה ברבע האחרון 46 נקודות על הראש של הירושלמים, שענו ב-17 בלבד. ששה שחקני נהריה קלעו מעל 10 נקודות ולירושלים לא היה מענה. גם בריבאונד שלטו המארחים, 26:40. קלעו לנהריה: גילכריסט 22, קוז'יקרו 19 ו-7 ריב', פלג 16, מנדס 14 ו-10 ריב'. לירושלים: אוסטין 15, סליי 14 וטפירו 11.

דן שמיר היה עצבני מאוד בסיום המשחק: "זה חמור מאוד. משהו פה יצטרך לקרות, גם להפסיד יש דרך ואני לא מקבל את מה שהיה פה. יש לנו בעיה בקבוצה, אבל אני לא מוותר גם בשלוש הדקות האחרונות כדי שניראה כמו שצריך בשביל מי שמסתכל עלינו. נעשה את החושבים שלנו ומה שנצטרך להודיע, נודיע. אי אפשר לקבל את זה שהפסדנו". גורם בקבוצה: "אי אפשר לעשות כלום בלחץ כזה. יש בהפועל את הלחץ הכי גדול במדינה".

המאמן המנצח אריאל בית הלחמי התמוגג בסיום: "זה רק משחק ליגה, אבל עשינו עבודה יפה. אני לא רוצה להחמיא לשחקנים שלי יותר מדי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2006, 14:54 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בושה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

עירוני נהריה השפילה 66:101 את הפועל ירושלים

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית