נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

פביאני חטף מכות במועדון בת"א והתעלף F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

פביאני חטף מכות במועדון בת"א והתעלף

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פביאני חטף מכות במועדון בת"א והתעלף
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2006, 15:19 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

חלוץ בית"ר ירושלים ניסה לעזור לחברו והסתבך בקטטה אלימה - המאבטח: "הוא חטף מכות רצח". בנאדו שחילץ אותו: "אני מסרב להגיב". מזרחי: "נטפל בנושא"

הזרים של בית"ר ירושלים ממשיכים לתפוס כותרות במועדוני הלילה של ת"א, הפעם הגיע תורו של כריסטיאן פביאני.

אמש (שלישי) הגיע פביאני מלווה בחברו מארגנטינה למועדון הסופראנוס בת"א, באותו פאב בילו באותה שעה גם פבריס פרננדז, אריק בנאדו וברק יצחקי, חבריו לקבוצה של החלוץ הארגנטיני.

בסביבות השעה 2 לפנות בוקר יצא פביאני מלווה בחברו הארגנטיני לכיוון החניה, ושם נתקלו השניים באחד האנשים שלא עברו סלקציה ולא נכנסו למועדון.

בין החבר של פביאני לבין "המנודה" התפתח ויכוח קולני, שנמשך למכות. כשפביאני ניסה להתערב הוא חטף מכות נמרצות כשהוא צורח: "אני פביאני מבית"ר ירושלים". מבלים שהיו במקום מספרים שחלוץ בית"ר ירושלים אף התעלף מהמכות שקיבל.

אחד המאבטחים של המועדון רץ החוצה לכיוון התגרה, ניסה להפריד בין הניצים וסיפר ל-ONE: "פביאני קיבל מכות רצח במשך דקות ארוכות, פשוט פיצוצים. לא האמנו איך התגרה התלהטה, הפרדתי בין כולם. בנאדו, שהיה במועדון, יצא החוצה, הכניס את פביאני למכונית והשניים עזבו את המקום".

מבלים שהיו במועדון הזמינו משטרה בעקבות התקרית, אולם המשטרה שהגיעה למקום לא מצאה את הניצים כיוון שכולם ברחו עוד לפני שהשוטרים הגיעו.

יוסי מזרחי, מאמן בית"ר ירושלים, אמר ל-ONE: "אני מבטיח לטפל בנושא הזה בתוך האגודה, תהיה שיחה עם השחקן והנושא יטופל עד תום".

אריק בנאדו אמר: "אני מסרב להגיב לנושא". גם ברק יצחקי סירב להגיב לדברים.

זאת לא הפעם הראשונה ששחקני בית"ר ירושלים מעורבים בתגרות אלימות במהלך בילוי לילי. כזכור, לפני כחודש התלוננה צעירה נגד התנהגותו האלימה של פבריס פרננדז במועדות בנמל ת"א, הפעם הגיע תורו של פביאני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2006, 15:20 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

כל הגודל שלו ואפילו להביא מכות כמו שצריך הוא לא יכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2006, 16:35 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים

מה זהההה?????????????????
ואני עוד חשבתי שהוא סוס...

™«::•מא!ר משה•::»™

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2006, 17:45 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

צריך להגיד תודה שקוראים לו שחקן לדבר הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2006, 19:00 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים

עדכון חדשות, התקרית שבה היה מעורב פביאני-כל האמת/ מאת אמיר אמסלם ואסף שקד
כריסטיאן פביאני חלוצה הארגנטינאי של בית"ר ירושלים ספג בתמול בלילה מכה בראשו לאחר שניסה להגן על חברו. בניגוד לכל מה שרשום באתרי אינטרנט אחרים, החתום על הידיעה היה במקום ביחד עם שאר השחקנים וראה הכל מקרוב. כעת זה הזמן לספר מה שבאמת קרה שם.

הכל החל כשמספר שחקני בית"ר קיבלו אישור לצאת לבלות אך לא מאוחר מהשעה 1 בלילה. תחילה הגיעו השחקנים לנמל ת"א לערב שכונה "ערב גיבוש". לאחר שהמועדון שהגיעו אליו היה מלא, פנו השחקנים לדרום ת"א למועדון הסופרנו. במשך כשעה וחצי בילה השחקנים במועדון ביניהם פאבריס פרננדס, אריק בנאדו, ברק יצחקי ודק בואטנג כשגם כריסטיאן פביאני וחברו מארגנטינה הצטרפו אליהם. דוד אמסלם היה אמור אף הוא להצטרף, אך ברגע האחרון לא הגיע.
במועדון עצמו שמרו השחקנים על מינון מסוים של שתייה כשאריק בנאדו אף הוקפד לשמור שחבריו לא ישתו יותר מידי וזאת משום שיום למחרת ערכה הקבוצה אימון.לקראת השעה 0:45 יצאו כל השחקנים מהמועדון.

ביציאה מהמועדון, השתולל חברו הארגנטינאי של פביאני ותוך כדי שהוא שתוי- זרק קללות לאחד האנשים שיצא כמה דקות קודם לכן מהמועדון. אותו בנאדם, בשנות ה-30 לחייו לא קיבל ברוח טובה את הקללות וניסה להתקרב לחברו של פביאני. באותה העת היו מרבית השחקנים בדרכם לרכבם כשגם פביאני לא היה מודע למה שמתפתח. חברו של פביאני-לואיס, המשיך לקלל את הבחור תוך כדי שמספר אנשים מושכים אותו לרכבו. כשזה לא צלח- נקרא פביאני לבוא ולהרגיע את חברו פן תתפתח תקרית אלימה. פביאני הגיע וכשהוא עם גבו לבחור- דחף את חברו לכיוון האוטו. תוך כדי כך- קילל לואיס פעם נוספת את אותו הבחור וזה לא היה יכול יותר, רץ לכיוונם של השנים ודחף אותם בפראות. פביאני שהיה עם גבו, הופתע ונפל על הרצפה, קיבל מכה בראשו ואילו חברו שהיה בהלם, החל להשתולל תוך כדי שהוא בורח לרכבו.

החלוץ הבית"רי התאושש לאחר מספר שניות כשבמקביל עוברי אורח מרגיעים את הבחור שניסה לפגוע בלואיס. לאחר מספר דקות התפזרו כולם, אך פביאני היה בהלם מכל הסיפור ובמשך דקות ארוכות לא הבין מי דחף אותו ומדוע.
היום בבוקר הגיע השחקן לאימון כרגיל אך העדיף לספר לצוות הרפואי כי נפל בביתו וקיבל מכה בראש וזאת מתוך פחד שהסיפור יצא לציבור. בשעות הערב כשנודע לו כי הסיפור יצא לאור- אך בין היתר נופח בהגזמה רבה, הוא הביע כעס גדול על חברו ולמרות שהביא אותו במיוחד מארגנטינה- האשים אותו בכל הבלאגן שנוצר.

אחד מחבריו לקבוצה, אמר היום: "העניין יצא מכל פרופורציה. השעה שנכתבה בכל שאר האתרים כלל לא נכונה, ולא הייתה תגרה כמו שנרשם. עובדה שפביאני הגיע היום לאימון כרגיל ואם אכן הייתה תגרה כמו שנכתב- אז גם המשטרה שהייתה סמוך למועדון הייתה נכנסת לתמונה. כנראה זה אופנתי לסקר באופן מוגזם את היציאות של הזרים של בית"ר. סה"כ הייתה מטרה טובה בערב הזה והיא לגבש את השחקנים, אבל כנראה שהחבר של פביאני לא יודע לשלוט על עצמו וגרם לערב להסתיים בצורה לא נעימה"

בבית"ר סירבו להתייחס לידיעה ואמרו: "העניין יטופל בתוך המועדון". מקביל שוחח יוסי מזרחי עם השחקנים הנוספים שהיו במקום ושמע מהם את הגרסה האמיתית לסיפור. מזרחי אמור לשוחח מחר עם השחקן ולסגור את העניין בתוך המועדון עצמו.

זה המקום לדווח כי כלי התקשורת בנו סיפורים וניפחו את הידיעות שלהם כשאף אחד מהם לא היה במקום! בניגוד לזאת, מעדות של אנשים שהיו במקום התמונה מתבהרת ומתגלה כשונה לחלוטין.
סיפרו על אגרופים ופיצוצים? על הפנים של פביאני אין סימן אחד אפילו.
דיברו על תקרית שאירעה בשעה 2:30 לפנות בוקר? איך יתכן שפביאני הספיק להגיע לביתו בירושלים ולקום לאימון כרגיל?
כרגיל, כל כלי התקשורת ניפחו את העניין נוח להם להוציא את הדברים מפרופורציה. אנחנו כאן כדי לתת לכם את האמת. כריסטיאן פביאני לא היה מעורב במכות ובטח שלא קיבל "פיצוצים", המזל הרע שלו היה שחברו לא שלט על עצמו וגרם לו להיקלע למצב הלא נעים. אנו בבית"ר.נט רוצים להדגיש בפני האוהדים שלא מכל דבר קטן צריך לעשות סיפור גדול ואנו בטוחים שהעניין ייסגר בתוך המועדון עצמו.

™«::•מא!ר משה•::»™

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2006, 22:20 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

יש לו טעם ... הולך לי למועדון הסופרנו .. אני נמצאת שם כל יום שישי pat:P
כל הגודל שלו כמו טנק לא עשה שום דבר? צועק לי "אני מבית"ר"???????
בטח גם קפצו עליו חשבו הוא טרמפולינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2006, 04:39 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

זה סתם חרטה לא היה שום פיצוצים ושום מכות רק דחיפה וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2006, 08:20 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

כמה התקשורת אוהבת לנפח חחח וואי וואי
טוב שלא אמרו שהיה שם יריות גם

"גם אם נגזר על אדם לשבת בבית סוהר, גם אם הוא יפוטר מעבודתו וגם אם משפחתו תינזק מכך באופן נורא - יש ערכים יותר חשובים. אולי יותר קל למות בהסתערות בצבא על אויב מאשר להתבזות יום-יום ולשבת בכלא, אבל אדם צריך להגיד את מה שהוא חושב ומאמין.
"

ואסילי מת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

פביאני חטף מכות במועדון בת"א והתעלף

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית